Sierpnióweczki 2016! Część II. - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-07, 21:28   #3631
TinkerrBell
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.

Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
Haha u mnie puki co sam kot sie na kolana ryje
Dzis np w łóżku 2x2m nie mógł ułożyć się na materacu koło mnie czy męża ale musiał spać na mojej nodze

Tiaaaaaa znam to. Nasze łóżko w nocy wygląda tak, że....w moim nogach leży pies. Dla mojego psa to ja jestem Alfa w tym domu (zresztą to chyba oczywiste jest:P), i na moim boku śpi kot. Teraz jak się jej poruszę to z fochem idzie się położyć na TŻta.
Drugi kot śpi we włosach Oliwii.

Szwagierka nam zazdrości i chce przynieść swojego kota Obawiam się, że pewnie skończymy jako kociarze.....Jak Villas
TinkerrBell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 21:28   #3632
Fantasmagori
Zakorzenienie

U nas my mamy z mężem jedną połowę łóżka a jeden z kotów drugą i kot uważa że to sprawiedliwe a pozostałe dwa śpią nam na nogach

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 21:30   #3633
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Dzięki za wsparcie
Oho to jakis brzydal ci sie przypałetał teraz tylko wykurować.

Dzisiaj zrobiłam porównanie brzuszka z 11 tygodni i teraz z 18. Teraz widze konkretna roznice

widać różnicę, super

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Wróciłam z rodzicami od weterynarza. Musieliśmy uśpić mojego psa. Dzisiaj źle się poczuł. Na usg okazało się, że ma guza, który pękł. Nie było sensu go ratować, bo by operacji nie przeżył. Był z nami 11 lat, to był mój pies
Bardzo mi przykro
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 21:34   #3634
Kasmina
Rozeznanie

Tija, bardzo mi przykro
Kasmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 21:36   #3635
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
Tiaaaaaa znam to. Nasze łóżko w nocy wygląda tak, że....w moim nogach leży pies. Dla mojego psa to ja jestem Alfa w tym domu (zresztą to chyba oczywiste jest:P), i na moim boku śpi kot. Teraz jak się jej poruszę to z fochem idzie się położyć na TŻta.
Drugi kot śpi we włosach Oliwii.

Szwagierka nam zazdrości i chce przynieść swojego kota Obawiam się, że pewnie skończymy jako kociarze.....Jak Villas
Gdyby nie to że jestem często w rozjazdach razem z rodzicami (prowadzimy wspólne interesy i mieszkamy w jednym domu) miałabym już stado kotów, tylko zwyczajnie ma co z nimi zrobić kiedy wyjeżdżam Dla jednej sztuki znajduje jakoś opiekę ale dla stada już by rady nie dało. Chociaż marzy mi się taka kocia rodzinka- tak min 3 szt no i pies do tego
ale to chyba na emeryturze bo jak ktoś tyle pracuje co ja i wyjeżdża to samolubnym jest trzymać zwierze w zamknięciu przez ten czas. Kot jeszcze jakoś sobie zorganizuje te dni gdy mnie i męża nie ma ale pies ...

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
U nas my mamy z mężem jedną połowę łóżka a jeden z kotów drugą i kot uważa że to sprawiedliwe a pozostałe dwa śpią nam na nogach
Zdaża się wam wyjeżdzać np na wakacje ? Co wtedy robicie z zwierzakami? Jak mówiłam marzę o kociej rodzince ale nie wyobrażam sobie wyjazdów
12.12.2015 II kreseczki
23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo
Orange_tree1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 21:37   #3636
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya
Red face Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.

Tija, trzymaj się Nie miałam nigdy psa, ani kota, ale płakałam rzewnie po chomikach, które żyły max 2 lata i nie okazywały żadnych emocji, więc mogę sobie wyobrazić Twój ból
Stary 2016-03-07, 21:38   #3637
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

O mój Bosze !! http://pl.dawanda.com/product/933659...-trzymam-sztam - muszę zamówić
Moja mama oszaleje jak zobaczy groszka w takich śpiochach
Moja mama to kobieta która by nieba mi przychyliła ale w nic się nie wtrąca. Zawsze znajduje złoty środek Jak robiłam test ciążowy to stała koło mnie Jak zobaczy wnusia w takim czymś oszaleje !!
fajne te bodziaki
Stary 2016-03-07, 21:39   #3638
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Gdyby nie to że jestem często w rozjazdach razem z rodzicami (prowadzimy wspólne interesy i mieszkamy w jednym domu) miałabym już stado kotów, tylko zwyczajnie ma co z nimi zrobić kiedy wyjeżdżam Dla jednej sztuki znajduje jakoś opiekę ale dla stada już by rady nie dało. Chociaż marzy mi się taka kocia rodzinka- tak min 3 szt no i pies do tego
ale to chyba na emeryturze bo jak ktoś tyle pracuje co ja i wyjeżdża to samolubnym jest trzymać zwierze w zamknięciu przez ten czas. Kot jeszcze jakoś sobie zorganizuje te dni gdy mnie i męża nie ma ale pies ...

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Zdaża się wam wyjeżdzać np na wakacje ? Co wtedy robicie z zwierzakami? Jak mówiłam marzę o kociej rodzince ale nie wyobrażam sobie wyjazdów
Jak wyjeżdżam na wakacje to zapraszam brata do nas:P Kupujemy mu bilety, zaopatruję lodówkę i zostawiam kasę na waciki:P Jeszcze nie odmówił.
W zeszłym roku została szwagierka

Ale w razie W koty zawsze będę miała gdzie zostawić. Tylko psiura bym się bała, bo on jest rozpuszczony jak dziecko i nie wiem, czy by zbyt nie tęsknił w innym domu
Stary 2016-03-07, 21:42   #3639
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Cudowną !! Moja babcia jest fanką zdrowego żywienia ba była fanką kiedy ja byłam dzieckiem jeszcze. Do tego nie uznaje "przegrzewania" dziecka, pociskania słodyczy, nigdy się do małżeństwa rodziców nie wtrącała, zawsze robiła drogie ale przede wszystkim przydatne prezenty np gdy okazało się że jestem uczulona na kurz dostałam od babci na 8 urodziny odkurzacz Rainbow za chyba 10tys wtedy. Na 18 dostałam piękną torbę od gucciego ;p Babcia pracowała do 75lat jako stomatolog. Zna wszystkie nowinki w sprawie garnków, termomixów i innych cud. No jest cudowna !! Nie zachowuje się jak prawdziwa babcia A tu zostanie juz prababcią w tym roku po raz pierwszy

Babcia na czasie,

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2016-03-08 o 20:11
Stary 2016-03-07, 21:44   #3640
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:

Tak ale nie wyjeżdżamy na dłużej niż 4 dni, wtedy do kotów przychodzą rano i wieczorem nasi rodzice, karmią, zmieniają żwirek i miziają na szczęście mieszkamy blisko więc problemu nie ma

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 21:46   #3641
agnszp
Rozeznanie

Cytat:
Wróciłam z rodzicami od weterynarza. Musieliśmy uśpić mojego psa. Dzisiaj źle się poczuł. Na usg okazało się, że ma guza, który pękł. Nie było sensu go ratować, bo by operacji nie przeżył. Był z nami 11 lat, to był mój pies

O kurczę, bardzo mi przykro bardzo smutna wiadomość, tyle czasu był z Tobą
agnszp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 21:51   #3642
natalia_23
Zakorzenienie

Mnie coś zbiera na nowo czuję się kiepsko, wszytsko mnie boli i dopadły mnie ciążowe humory - płaczę o wszystko

Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość
No to macie mnie Pierwszy raz dodaję obrazek, mam nadzieję, że działajet
fajny brzuszek

Cytat:
Napisane przez aniula83 Pokaż wiadomość
A nie wspomniałam Wam ,dzisiaj w aptece zakupiłam sobie Bio-oil troszke drogi jak za 125ml ale cóż ponoć dobry.
Dzwoniłam też do przychodni w Zielonej Górze żeby umówic sie na termin połówkowego ,jutro do mnie oddzwonią i powiedzą termin ,bo musi ustalić lekarz.
A i jeszcze jedna rzecz postanowiłam zrobić sobie sesję zdjęciową ciazową wstępnie jestem umówiona na połowe kwietnia ,myśle chyba że w plenerze ją zrobie
Ja miałam w 29 tc
Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
Szafy nie mamy jeszcze w domu, ale to ta ze zdjecia

Tez bede wybierac sie na sesje brzuszkowa, tym bardziej ze maz fotograf choc jak wszedzie szewc w dziurawych butach chodzi :P
U mnie ta sama sytuacja, mąż nie zrobił mi jeszcze ani jednego zdjęcia w ciąży

Cytat:
To prawda wszystkie imiona łądne ale zawsze jest to ale...
Co do sesji to jeszcze konkretnego terminu nie mam pomyslałam że może połowa kwietnia ,ale jak odradzacie to zawsze mogę zrobić ja o miesiąc póżniej wstępnie umówiona jesten na herbatkę z fotografką żeby ustalić jak ędzie wyglądała sesja i gdzie się odbędzie ,jak myślicie 400 zł to dużo ? za 15 zdjęc w tym makijaż obróbka cyfrowa zapisana na płycie CD oraz odbitki .Co do brzuszka to jak będzie połowa maja to będzie około 28 tygodnia jak dobrze liczę 7msc ,ja już mam doś pokażny brzuszek więc myślę ze będzie w sam raz ,w lecie troszke będzie mi ciężej więc wiosna to taki fajny moment myśle .Nie wiem kurcze to będzie moja pierwsza sesja.
Ja zapłaciłam za 125ml Bio-oil 49,99 .
Myślę, że cena ok. W plenerze też fajne są sesje akurat ja z 1 ciąży mam tylko ze studio, ale znajomi nam robili za darmo 6h na 4 aparaty

Cytat:
Jaka ja mam dzisiaj zgagę dziewczyny ratujcie bo mleko mi nie pomaga
mi na razie migdały pomagają

Cytat:
Napisane przez Sylwia5789 Pokaż wiadomość
huraaa ! tsh i ft4 wyszły super!
świetnie,

Cytat:
Napisane przez LunaLov Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Piszecie o imionach - ja też jestem zakochana w Alicji - ale u mnie nie przejdzie bo moja mama jest Ala. Zdecydowaliśmy, że jak okaże sie dziewczynka to na drugie będzie Ala po mojej mamie, a jeśli chłopiec to na drugie będzie miał imię po bracie męża.
Co do prezentów od rodziców to my mamy tylko mamy (nie są wdowami...) i nie liczymy na nic ale same zapowiadają że na wózek zbierają, ze na łóżeczko i wogóle jest szaleństwo bo to pierwszy wnuk/wnuczka
Dziś testowałam kolory do dziecinnego pokoju i popłynełam... mam całą ściane w paski....
Tija - wspaniale z powodu ślubu! Jak czytałam twój post to aż miałam motylki w brzuchu!
BeataAmelka, Kasmina - też jestem jedna z pierwszych TP 30lipiec/1 sierpień
Talantea - tez słyszałam o termomixie - że cudo i wogole sprzata pierze robi kawe i drapie po plecach ale mnie cena odstrasza
TinkerrBell - rozczuliła mnie twoja córa, rozmowa wydaje się jedynym wyjściem.

Nadal nic nie czuje dziś 19+2... ech...
trzymajcie kciuki, żebym w środe się dowiedziała co tam w brzuchu piszczy!
Alicja - bardzo ładnie imię
kciuki
Cytat:

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 21:57   #3643
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Cudowną !! Moja babcia jest fanką zdrowego żywienia ba była fanką kiedy ja byłam dzieckiem jeszcze. Do tego nie uznaje "przegrzewania" dziecka, pociskania słodyczy, nigdy się do małżeństwa rodziców nie wtrącała, zawsze robiła drogie ale przede wszystkim przydatne prezenty np gdy okazało się że jestem uczulona na kurz dostałam od babci na 8 urodziny odkurzacz Rainbow za chyba 10tys wtedy. Na 18 dostałam piękną torbę od gucciego ;p Babcia pracowała do 75lat jako stomatolog. Zna wszystkie nowinki w sprawie garnków, termomixów i innych cud. No jest cudowna !! Nie zachowuje się jak prawdziwa babcia A tu zostanie juz prababcią w tym roku po raz pierwszy
super mieć taką babcię zazdraszczam
Cytat:
Haha u mnie puki co sam kot sie na kolana ryje
Dzis np w łóżku 2x2m nie mógł ułożyć się na materacu koło mnie czy męża ale musiał spać na mojej nodze
ja bym chciała kota, ale zdecydujemy się może jak dzieci trochę podrosną
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 22:19   #3644
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
świetna babcia

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 22:32   #3645
Talantea
Zakorzenienie

Tak jak myslalam, musialam porządnie przekonac TZta zeby kupil ten crock-pot. Mówi, ze pewnie uzyje pare razy i bedzie stało.
Juz od pół roku jak nie dłuzej chodził za mną zakup i to naprawde cos co bede uzywała. Powiedział, ze kupi, a pozniej bedzie mi wyliczał ile razy uzyłam.
Czasami cięzko z nim wygrac, realista z niego i mówi, ze wie jak to bedzie.

Ja tam wolę myslec pozytywnie, szczegolnie ze duzo czytałam o tym sprzecie, przeglądam przepisy, oglądam filmiki. Takze no. Jestem pewna, ze to chcę.

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 22:39   #3646
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Tak jak myslalam, musialam porządnie przekonac TZta zeby kupil ten crock-pot. Mówi, ze pewnie uzyje pare razy i bedzie stało.
Juz od pół roku jak nie dłuzej chodził za mną zakup i to naprawde cos co bede uzywała. Powiedział, ze kupi, a pozniej bedzie mi wyliczał ile razy uzyłam.

Ja tam wolę myslec pozytywnie, szczegolnie ze duzo czytałam o tym sprzecie, przeglądam przepisy, oglądam filmiki. Takze no. Jestem pewna, ze to chcę.

Ja też tak robiłam za nim kupiliśmy Teraz stoi na szafie i dziś nawet spał w nim kot
Używamy od święta. Serio serio. Dużo szybciej jednak jest na normalnym ogniu.
A tak to wrzucamy jakieś mięsko, czy bigos.
Stary 2016-03-07, 23:04   #3647
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tak robiłam za nim kupiliśmy Teraz stoi na szafie i dziś nawet spał w nim kot
Używamy od święta. Serio serio. Dużo szybciej jednak jest na normalnym ogniu.
A tak to wrzucamy jakieś mięsko, czy bigos.
Wiem, ze jest takie ryzyko. Ja czasem lubie robic gulasz, zupy, bigos a ma tendencje do nie pilnowania tego i czesto przypalam
Chcialabym tez zaczac robic jakies inne potrawy, rozwinac sie kulinarnie i te przepisy wydaja sie takie fajne

Moja siostra sie ze mnie smieje, ze nie potrafie gotować bo ona to taki wielki kucharz. Chce jej udowodnic ze sie myli. Determinacja trwa juz pare lat i rzeczywiscie rozwinełam się. Na poczatku potrafilam tylko wrzucic frytki i gotowego panierowanego kurczaka do piekarnika

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 06:56   #3648
Babygirl1990
Raczkowanie

8 marca – Międzynarodowy Dzień Kobiet, Międzynarodowy Dzień Pokoju na Świecie, Dzień Osób Rudych

Także tego wszystkiego najlepszego drogie Panie
Stary 2016-03-08, 07:07   #3649
Piernik Torunski
Zakorzenienie

hej dziewczynki..wszystkiego naj z okazji dnia kobiet dla Was i Waszych córeczek..szczególne uściski dla natalia_23

Cytat:
Jak człowiek szuka winy to najpierw u siebie.
No nic, jutro ma fryzjera i wizytę u optyka.....może zakupy poprawią jej humor jak większości bab

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
kiedyś pewnie wrzucę

A my dzisiaj z mężem zgrzeszyliśmy i wracając z zakupów wstąpiliśmy do maka
chyba nie chcesz denerwować ciężarnych..wrzuć foto
aa i będziesz miała wybaczonego maka

Cytat:
Ja jutro po fitnesie dla ciężarnych zgrzeszę w KFC ;p
Tak dla wyrównania spalenia kacl
Muszę się jakoś usprawiedliwić hehe
równowaga musi być

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
hej,
ja dziś jakoś kiepsko się czuje, zauważyła że w ogóle nie mogę stać dłużej niż 10 minut.
Od razu boli mnie brzuch, pachwiny..... w pracy na chwilę podeszłam do koleżanki do kompa i postałam i fatalnie
ojj uważaj na siebie..może pomyśl nad l4 w takiej sytuacji

Cytat:
Cudowną !! Moja babcia jest fanką zdrowego żywienia ba była fanką kiedy ja byłam dzieckiem jeszcze. Do tego nie uznaje "przegrzewania" dziecka, pociskania słodyczy, nigdy się do małżeństwa rodziców nie wtrącała, zawsze robiła drogie ale przede wszystkim przydatne prezenty np gdy okazało się że jestem uczulona na kurz dostałam od babci na 8 urodziny odkurzacz Rainbow za chyba 10tys wtedy. Na 18 dostałam pięknątorbę od gucciego ;p Babcia pracowała do 75lat jako stomatolog. Zna wszystkie nowinki w sprawie garnków, termomixów i innych cud. No jest cudowna !! Nie zachowuje się jak prawdziwa babcia A tu zostanie juz prababcią w tym roku po raz pierwszy
a nie można Twojej babci adoptować?

ogłaszam,że kupiłam koszulę i kapcie do szpitala
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 07:40   #3650
asicuha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
hej dziewczynki..wszystkiego naj z okazji dnia kobiet dla Was i Waszych córeczek..szczególne uściski dla natalia_23

równowaga musi być

O ! Zakup poczyniony, gratulacja, ja jeszcze nic nie mam :P
A jaka koszule wybralas?

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 07:45   #3651
tija93
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za wsparcie Póki co nie będę się udzielać, muszę dojść do siebie. To stało się tak nagle, w tak złym momencie. Mógł jeszcze być z nami. Do napisania!
Stary 2016-03-08, 07:56   #3652
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
O ! Zakup poczyniony, gratulacja, ja jeszcze nic nie mam :P
A jaka koszule wybralas?
taką http://www.oysho.com/pl/sleepwear/ko...typeCategory=0
dziś minus 20% z okazji dnia kobiet

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie Póki co nie będę się udzielać, muszę dojść do siebie. To stało się tak nagle, w tak złym momencie. Mógł jeszcze być z nami. Do napisania!
czekamy na Ciebie....
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 08:14   #3653
Krefetka
Zadomowienie

Sierpnióweczki 2016! Część II.

Dzień dobry, witam się szpitalnie. Mam nadzieje ze z okazji 8 marca w końcu mnie wypuszczą.
Choć z zadnymi sprawami okołociążowymi nie jest się tak dobrze poinformowanym jak na patologii. 🙃
Z niecierpliwoscią czekam na obchód i na zwolnienie do domu bo nie ma to jak leżeć we własnym łóżku.

Miłego dnia!

Edytowane przez Krefetka
Czas edycji: 2016-03-08 o 08:15
Krefetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 08:30   #3654
tabitabi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
ja mam przed oczami taki: http://retro.pewex.pl/471313
więc te nowe faktycznie ładniejsze

Ooooo moja kochana babunia taki nadal ma robi w nim babkę i czasem kurczaka -kurczak najlepszy!

Cytat:
Napisane przez Sylwia5789 Pokaż wiadomość
huraaa ! tsh i ft4 wyszły super!

Super!

Cytat:

Bardzo mi przykro tija najważniejsze że już nie czuje bólu, podobno czas i pomoc innemu potrzebującemu zwierzakowi najlepiej leczą rany, trzymaj się kochana! Nasz piesek jest w tym samym wieku, muszę pojechać do rodziców i zabrać go na porządny spacer i wyściskać.
tabitabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 08:30   #3655
BeataAmelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnszp Pokaż wiadomość
Wyszłam wlasnie od lekarza, pani ginekolog mowi ze na 100% chłopak bo bezwstydnie pokazywał
Co ma miedzy nożkami
Gratuluję
TP: 28.07. Oliwierek
cudzie trwaj
BeataAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 08:31   #3656
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:

równowaga musi być

Zupełnie zapomniałam o zakupach dla siebie😱 co jest potrzebne?
Stary 2016-03-08, 08:33   #3657
BeataAmelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emenyx Pokaż wiadomość
Moje przeziębienie nadal trwa. Byłam u lekarza, nie mam nic z plucami. Ewentualnie grypa, zrobili test czekam na wynik. W Niemczech nie przepisuja w ciąży żadnych tabletek, leżeć i pic herbatki ziołowe mi kazała. Chwilami wydaje mi sie ze sie zakaszle na smierć

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Mozesz podać link ? Sprawdzę czy takie sa tez w Niemczech
Zdrówka Kochana :-* :-* :-*
TP: 28.07. Oliwierek
cudzie trwaj
BeataAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 08:34   #3658
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
taką http://www.oysho.com/pl/sleepwear/ko...typeCategory=0
dziś minus 20% z okazji dnia kobiet

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

czekamy na Ciebie....
Bardzo fajna koszula. Jak wyprawie młoda do szkoły to sobie popatrzę co tam ciekawego mają

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Dzień dobry, witam się szpitalnie. Mam nadzieje ze z okazji 8 marca w końcu mnie wypuszczą.
Choć z zadnymi sprawami okołociążowymi nie jest się tak dobrze poinformowanym jak na patologii. 🙃
Z niecierpliwoscią czekam na obchód i na zwolnienie do domu bo nie ma to jak leżeć we własnym łóżku.

Miłego dnia!
Trzymam kciuki za wypis!
Stary 2016-03-08, 09:02   #3659
Orange_tree1
Zadomowienie

Witam Was wtorkowo
Od razu dla każdej z nas w to komunistyczne święto

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
Babcia na czasie,
moja ma 80 lat, ale kompletnie nie ma już o niczym pojęcia, zatrzymała się chyba w czasie 30 lat temu
Do tego dużo przeżyła, moja mama a jej córka bardzo młodo zmarła, więc babcia bardzo się zmieniła......
Współczuję Ci starty tak bliskiej osoby zbyt wcześnie
Moja babcia tez miała takie przeżycia Jej córka a moja ciocia (siostra mojego taty) miała 32lata jak zmarła i osierociła dwie córeczki 6 i 3 latka Każda z dziewczynek ma jeszcze innego ojca
Kontakt ich jest utrudniony :/
Babcia już nigdy nie wróciła do formy z przed tego zdarzenia :/
Ale i tak wymiata !!

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
Jak wyjeżdżam na wakacje to zapraszam brata do nas:P Kupujemy mu bilety, zaopatruję lodówkę i zostawiam kasę na waciki:P Jeszcze nie odmówił.
W zeszłym roku została szwagierka

Ale w razie W koty zawsze będę miała gdzie zostawić. Tylko psiura bym się bała, bo on jest rozpuszczony jak dziecko i nie wiem, czy by zbyt nie tęsknił w innym domu

U mnie brat jeździ z nami a więcej rodziny nie mam :/
Tzn jest babcia i dziadek ale oni mają 80 lat i nie kumają opieki nad zwierzakami (dziadek wterynarz w wsi w ogóle uważa że to chory pomysł mieć kota w domu a babcia nie wie jak się z kotem zachować). Do tego mój kot rano wychodzi na siku na pole czasem ze mną popołudniu na ogródek i wątpie żeby kogoś innego posłuchał i wrócił do domu grzecznie. A jak go nie wypuszczę to będzie rozpaczał przy oknie :/

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
super mieć taką babcię zazdraszczam

ja bym chciała kota, ale zdecydujemy się może jak dzieci trochę podrosną
Jestem kocią mamą Koty kocham ponad wszystko ale faktycznie jeśli brać małego kota to nie do maleńkiego dziecka
Mały kot jest nie do opanowania hehe Jaki słodki taki rozrabiaka
Trzeba sobie go wychować żeby był w miarę ogarnięty. W miarę bo koty i tak zawsze swoimi ścieżkami hasają

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Cytat:

Nie oddam !! Babcia jest cudowna Na pewno już dla mojego synka ten szykuje jakiś super prezent
Babcia nie jest jakąś mega fanką dzieci, raczej nigdy mnie nie namawiała do zajścia w ciąże bo jak mówi bycie matką to ciężki kawałek chleba (sama całe ciąże wymiotowała, do tego chorowała w ciąży i musiała pracować bo nie mieli pieniędzy i to z pacjentami którzy niejednokrotnie mocno śmierdzieli ) ale kiedy stuknęła jej 80tka zaczęła mówić "żebym ja dożyła bycia tą prababcią" No i teraz widać jak bardzo się cieszy ;p

Kapcie i koszulę o.O Faktycznie muszę sobie takie rzeczy sprawić
12.12.2015 II kreseczki
23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo
Orange_tree1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 09:05   #3660
kropla_deszczu
Zadomowienie

dzień dobry kobitki wszystkim Wam dziś wszystkiego dobrego z okazji naszego święta

mam dziś rozkminę, bo zapisałam Alicję do przedszkola i chodzi od lutego, póki co jak ją zostawiam to zwykle popłakuje. Ale Panie z przedszkola mówią, że później się ładnie z dziećmi bawi. Ona sama mówi, że w przedszkolu jest fajnie.

Domyślnie Alicja miała chodzić do innego przedszkola, ale nie było miejsc i jest opcja żeby ją do niego przenieść od września. I teraz nie wiem czy to zrobić, muszę decyzję podjąć na dniach. Czy nie będzie dla niej traumy znowu, bo będą inne dzieci i inne panie? w dodatku chwilę wcześniej nowe bobo w domu podpowiedzcie coś bo nie wiem co mam zrobić

Cytat:

no to graty, żę przekonałaś tż kupuj i niech Ci służy
Cytat:
a skąd ten strach ?
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość

Miłego dnia!
kciuki żeby wypuścili i zdrówka
Cytat:
Zupełnie zapomniałam o zakupach dla siebie😱 co jest potrzebne?
już zapomniałaś o sobie, poczekaj co będzie jak się dziecko urodzi
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości