|
|
#2341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem bardzo wypaczona i... nie umiem jeść "na mieście", więc raczej klubujemy i pubujemy ![]() Ja myslę, że to tak po środku trzeba utrzymac... P.S. W ten weekend idziemy do kina na kawę Taki mamy swój zwyczaj, że co którąś wolną sobotę lub niedzielę rano idziemy do kina na pierwszy seans - niemalże zawsze jesteśmy tylko my w pustej sali Uwielbiam to, tylko nie wiem, czy grają teraz coś wartego uwagi? ![]() Cytat:
![]() Wczoraj wypiliśmy po lampce wina w lokalu i wracaliśmy pociągiem do domu I dosiadla się jedna taka "znajoma" moja nowa ze studiów. My jesteśmy typy takie, co to się soba zajmą i na siłę rozmowy nawiązywać nie będą, więc rozmawialiśmy sobie i żartowaliśmy, więc dziewczyna doszła do wniosku, że "to chyba po tym winku tacy zakochani jesteście" Mąż powiedział, że współczuje jej, iż nic nie rozumie I po raz kolejny doszłam do wniosku, że wole jechać z obcymi ludźmi lub sama, niz z kims "znajomym", który na siłę chce rozmawiać
|
|||
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kobietki.
Sanetko myslałam duzo o Tobie. Czy to naprawdę taki problem abys na stałe zamieszkała z TZ?? Ja się boję ze moze dojsć w koncu do jakiejs tragedii. TZ się o Ciebie nie boi - ja na jego miejscu zrobiłabym wszystko zebys już do rodziców wracac nie musiała.Madlen kupiliscie ta szafę???. Co do toastu- ja zrobiłabym dwa .Dorinko cieszę się ze weekend był milutki ![]() Famme a ty nie mozesz pojechac do TZ jak spi w domu. Tylko po to zeby go przytulić- po prostu zasnąc obok niego. Nie rozumiem dlaczego nie mozesz zjesc kolacji w obecnosci swojego TZ . Jestem głodna to robię sobie cos do papu. No rozumiem jakby to 2 randka była ale tak .Natali czyli jeszcze nic nie wiadomo???? testów nie robiłas???
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
ale za to moja mam czesto mówi: zapal świeczki, zrób nastrój
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
to nie byl by problem ale jak juz mamy zamieszkac razem to wolimy sami
a jak sie wyprowadze to kiedy na wizaz zagladac bede
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja ide teraz na 2 godzinki na zajęcia (chyba ze znowu ich nie bedzie - pisałam wam dzis o tym rano
) więc mi tu duzo nie pisac ok??
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciociu haniu jeszcze nie robiłam testu, trpche póżniej mamy jechać i dopiero go kupic.Wyniku dowiecie sie jako drugie Przyszły albo i niedoszły tatuś będzie pierwszy
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .Ja uwielbiam bajeczki Kino jest w naszym zwiazku sytuacja problemową bo TZ nieznosi kina- przez 2 lata bylismy raz na "300". ..ale tylko z kinem jest taka sytuacja, bo chodzic to on uwielbia. Do znajomych, do klubu, do knajpki, do restauracji, buszowac po sklepach, na spacer- wieczory w domu to u nas żadkość. Edit. Natali normalnie nie doczekam się wyniku - ale masz rację ewentualny przyszły tatus powinien by poinformowany jako pierwszy.Tatus maniak motoryzacji - tak jak mój. Wiesz mnie tez zaraził swoja pasja. TVN turbo to u nas podstawa![]()
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
haniu a gdzie Ty się ostrzeżenia dorobiłaś?? Niestety ja tez miałąm jedno na swoim koncie...
![]() Wizażanka bez ostrzeżenia jest jak żołnierz bez karabinu ![]() ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ratatuj mi się szalenie podobał, szczególnie jak porównam do Żółwi Ninja, na których byliśmy z synkiem Męża ale ja w ogóle lubię bajki - ostatnio ogladałam na DVD Dawno temu w trawie, a Męża zmusiłam do wypożyczenia mi Dzungli A 300 to po prostu dla mnie BOMBA film rewelacyjny, rewelacyjnie zrealizowany i w ogóle oh ah eh!
|
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co....głupie mysli mi się kołaczą po głowie.....
Mama Tża powiedziała, że ona uważa że Tż jest bezpłodny , bo przez 30 lat nie wpadł, że to niemożliwe itp....![]() Zaczęłam to analizować...i nie wiem czy ona nie ma racji? Długo w domu gadaliśmy o tym i naprawdę musiałby mieć dużego farta aby to nie była prawda.....Był w kilku dosyć poważnych związkach i zadna z partnerek nie używała antykoncepcji Czy wierzycie, że jedyna metoda tzw "stosunek przerywany" mogła okazać się tak bezpieczna ?????????!!!!!!!!!!!!!!!: eek: Oczywiście dla mnie nie byłoby wielką tragedią, bo dzecko już jedno mam ale w takim razie po cholerę mam brac pigułki ?????? Dziewczyny nie da się tego pewnie łatwo sprawdzić?, więc pewnie zostawimy ten temat własnemu losowi....po prostu po slubie nie będę nic używac i zobaczymy.... ![]() Ale nie mogę przestac o tym myśleć ![]() P.s. Czy świnka u chłopców w młodym wieku oznacza bezpłodność ? |
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak te nam się skończą to wtedy jest stosunek przerywany. Trwa tak juz pare lat i w ciązy jak do tej pory nie byłam. Tak kiedyś myslałam że może rzeczywiscie coś jest nie tak, jesli przez tak długi okres nic się nie zdarzyło ![]() EDIT lece czytac za co hania po dupci dostałą
|
|
|
|
|
#2354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a uznali, że farcisko może się skończyć
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, dyskusji to wymaga na pewno, ale z drugiej strony to hania wyjątkowo delikatna tam była I nie rozumiem nerwacji coniektórych osób
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponawiam dzis próbę wyciagnięcai męza na Ratatuja Dorinko albo spróbuj o tym nie myslec i czekaj co bedzie albo namów TZ na zrobienie badan. Wiesz mi tez takie mysli po głowie chodzą- że to ja jestem bezpłodna. Ale wolę o tym póki co nie myslec. Wbrew pozora wcale nie tak łatwo w ciazę zajsc - i tego się trzymam.
|
|
#2358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następnym razem w wypożyczalni wezmę.P.S. Powiedz mi, że lubisz Sin City, proszę, powiedz Cytat:
W końcu zrobienie badań to nic złego, biorąc pod uwagę Wasze plany. A TŻ nie powinien się czuć urażony. Chyba... |
||
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma co się nakręcać, co będzie to będzie ...ja też uważam, że nie jest łatwo zajść w ciążę a na pewno nie wtedy, gdy się tego bardzo chce ![]() Nie pewnie urażony nie będzie ale moze lepiej nie wiedzieć, i tak to dla mnie nic nie zmienia w zasadniczej kwestii naszego związku....gdyby się tak okazało...byłoby mi szkoda jego....bo bardzo kocha dzieci i byłoby to dla niego duże nieszczęście, niezrealizowanie się w roli ojca .... |
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nauczke niewypowiadania sie w durnych watkach
![]() Hihi Apocalipto musisz obejrzec- koniecznie, musowo!!!!!! Film na którym przez 2 godziny nie jestes w stanie oderwać wzroku od telewizora, cały czas masz ciary na plecach. Jest cholernie brutalny i piekny zarazem.
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
co do staran o dziecko. tak sie ostatnio z TZ zastanawialismy ile nam to czasu zajmie. bo z jednej strony chcialo by sie za 1 cyklem ale z drugiej TZ mowi ze chcialby tak 2-3 miesiace seksu bez gumki (bo ciagle na gumkach jedziemy, czasem tylko bez)
![]() co do filmow-uwielbiam bajki. ale jako pasjonatka gor zakochalam sie wlasnie w filmie "czekajac na joe"
|
#2364 |
|
*sportaddict*
|
300 ekstra
Sin City też ekstra ![]() Mi humor od rana się poprawił, bo BYĆ MOŻE coś wreszcie ruszy w pracy i zacznę jakoś konkretniej zarabiać ![]() Oby, oby, oby ![]() A co do bezpłodności - świnka nie wpływa chyba na płodność za dobrze, ale możecie zbadać normalnie ilość plemników w spermie, ich żywotność itp. ![]() i ja!
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
o podobaly mi sie jeszcze "stygmaty" i "requiem dla snu"
|
#2366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie powiem raz na kiedyś ogladnie ale maniakiem nie jest. Po prostu napisalam Madzi jak ja to widze i ze czasem dobrze jest dostrzec pozytywne strony danej sytuacji Natomiast moj Tz lubi sobie po pracy lub w wolnym czasie pograc na konsoli ![]() Ma najnowszy model Playstation 3![]() No i wiem jaka to jemu sprawia frajde wiec czasami gram tez z nim ![]() bo w inne to nie bardzo umiem he heMadzialenko Wiesz Tz napisal wieczorkiem smska ze kocha i ze przeprsza ze tak wyszlo z ta niedziela i dzis rano zyczyl milego dnia w smsku..I napisal ze przyjedzie po pracy i pojdziemy na spacerek No i jak go nie kochac??? ![]() Svinecko...no faktycznie drugi koniec miasta.. Pozdrawiam Cie cieplutko Ps. Naprawde dobrze sie z Wami tutaj czuje.. A dzien bez Was "wizazu" dniem straconym Marto gratuluje pomyslu z zalozeniem tak swietnego wątku |
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko pisałaś Madzialence że Twój Tz nie lubi meczy
stąd moja odpowiedz, chyba ze mi sie cos pomerdało i to nie Ty byłaś ![]() ![]() Pomysł watku nie nalezy do m.a.r.t.y tylko do niejakiej natki, nastki (nie pamiętam dokłądnie) Marta obowiązkiem moderatora zamknełą Cz II a założyła III
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko chyba mi się jednak coś pomerdało
To Butter Bear napisała że jej Tz nie lubi meczy, a ja nie wiem czemu myslałąm ze to Ty ![]() Oj ja głupia
|
|
|
|
#2370 |
|
Zadomowienie
|
Vadi Moj Tz w piatek zrobil mi niespodzianke, zapraszajac do siebie na kolacje przy swiecach o ktorej nie wiedzialam ![]() I bylo romantycznie a potem powiedzial: mam bardzo fajny film I wiesz co to bylo: Sin City ![]() ![]() ![]() Kurcze, dobrze ze potem spalam w jego ramionach, bo normalnie sama to balabym sie zasnac ![]() Sanetko Nie martw sie na wszystko przyjdzie czas i dzidzie tez bedziecie mieli Hihi Ratatuji jest super Usmialam sie na tej bajce jak nie wiem...Tz czesto zabiera mnie do kinaAle chyba najbardziej lubie bajki z polskim dubbingiem Natalii nic sie nie stalo Ciekawe tylko czy z dobrej strony??![]() Ps. Moja kolezanka tez tylko stosunek przerywany stosuje i poki co ma tylko jedna coreczke od kilku lat/ale to po odstawieniu tabsow zaszla w ciaze/ My z Tz czasem tez tak sie kochamy, ale bardzo rzadko, bo ja to bardziej panikara jestem i potem rozmyslam za duzo. Chcialabym miec dziecko dopiero wtedy, jak juz bedziemy mieli swoj wlasny kąt, zeby tak wszystko po kolei bylo ![]() A to nie wiedzialam ze zalozyl ten watek kto inny he he.. I tak gratuluje pomyslu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

ale powiedział,z e jak za te pare miesięcy bedziemy juz razem mieszkac to będę i świeczki 

Taki mamy swój zwyczaj, że co którąś wolną sobotę lub niedzielę rano idziemy do kina na pierwszy seans - niemalże zawsze jesteśmy tylko my w pustej sali 
- ja na jego miejscu zrobiłabym wszystko zebys już do rodziców wracac nie musiała.
. Jestem głodna to robię sobie cos do papu. No rozumiem jakby to 2 randka była ale tak

I nie rozumiem nerwacji coniektórych osób
Nie ma co się nakręcać, co będzie to będzie ...ja też uważam, że nie jest łatwo zajść w ciążę