Mamusie czerwcowe 2016 cz.4 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-08, 21:08   #1441
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.4

ANIA ciuszkow juz masz naprawdę sporo
MOTYLEK fajnie, ze juz na swoim
Zmęczona jestem, a wy tyle napisalyscie.. jutro wizyta, zobaczymy co powie na moje plany pracy do konca miesiąca, wczwartek na pol dnia do pracy, w pt home office.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 21:10   #1442
kiara92
Rozeznanie

Śliweczka Powrót z przygodami. Trochę szkoda kasy, ale najważniejsze, że bezpiecznie dotarliście do domu

Cytat:
Napisane przez Paula_ck Pokaż wiadomość
Witam się w Dniu Kobiet Byłam odcięta od świata trochę bo skończył mi się internet w telefonie i dopiero teraz mam dostęp. Myślałam że wyjdę w poniedziałek ze szpitala ale w niedziele w nocy dostałam takich bóli że myślałam że urodzę... :/ Zostawili mnie i zwiększyli dawki leków i na razie pomogło ale znowu okazało się że mam podwyższone CRP i nadal nie wyjdę... Na wieczornym obchodzie może coś się dowiem od czego ten wskaźnik taki i co z tym zrobić. Już bym do domu chciała iść
Mąż na chwilkę tylko do mnie mógł dzisiaj przyjechać i przywiózł mi tulipany i musiałam wstawić do kubka papierowego po kawie, także taki sobie ten dzień kobiet tutaj.
Jak tak tutaj teraz jestem to stwierdziłam że chyba jednak lepiej wcześniej przygotować wyprawkę bo w moim przypadku wszystko jest możliwe niestety... Więc jak wrócę to kupię wszystko co potrzebne żeby potem się nie denerwować. Wózek dostaniemy także problem z głowy. Z większych wydatków to fotelik tylko. Łóżeczko mieliśmy dostać ale chyba jednak kupimy nowe bo wolałabym takie z szufladą. Większość rzeczy zamówię przez Internet raczej.
Ojej, ale dobrze, że jesteś w szpitalu i mogą w każdej chwili właściwie zareagować Wyprawka to nie problem, bo w zasadzie wszystko możesz przez internet kupić Trzymaj się i dawaj nam znać, co u Ciebie

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
72 szt, więc wyszło 1.50 za szt :-D
Niezłe zakupy! Jestem pod wrażeniem

Cytat:
Napisane przez malykocio99 Pokaż wiadomość
Meldujemy się po echo serdeszka wszystko jest dobrze arytmia zniknęła a Łucja wazy 900 gramow ktory termin porodu jest blizszy prawdziwemu? Bo z usg mamy 15 a z miesiaczki 8 czerwiec ale mam cudne fotki dzisiaj nam mała ślicznie buzke prezentowala

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Świetne wiadomości! Gdzieś czytałam, że najdokładniej termin porodu można określić, jeśli zna się dzień owulacji to dodając do niego 266 dni.

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Heloł wróciłam niedawno z sh i powiem Wam,że u mnie wszystko przebrane, a 4.50 za jeden ciuszek używany to jednak za dużo. Ale i tak kupiłam 2 pary spodenek i 1 polspiochy. Zachwycona nie jestem bo musiałam tony tych ciuchów przerzucić zanim to wygrzebalam i po 5 minutach zaczęły mnie boleć plecy, a brzuch się zaczął stawiać. Nie wiem,czy się jeszcze na te sh nadaję.
No i byłam w mojej hurtowni, oczywiście wydalam więcej niż zamierzalam,kupiłam 2 pajacyki, 2 spioszki i 2 polspioszki. Zaczęłam też rozmiar 56 kupować,okazało się że dużo większy niż ten ze smyka,dobrze że kupiłam tylko 3 śpiochy w promocji bo coś czuję,że Basia nawet raz ich nie będzie mieć na sobie. No i najważniejsze,scignelam pana i mi pokazał anex sport
Więc obejrzałam dokładnie, pojezdzilam,faktycznie lekko się prowadzi. Duża torba, gondola też wydaje się spora, ogólnie bardzo elegancko to wygląda. Zapytałam go jaki wózek poleca do 2tys za 2w1 to powiedział,że właśnie ten. Powiedziałam mu,że się zastanawiałam nad baby design dotty,to mi powiedział,że dobrze że nie kupiłam,bo to chińszczyzna,ale w zasadzie nic nie więcej na jego temat nie powiedział. Ja dodam od siebie,że bdd się wydaje dużo cięższy niż anex. No i w anexie ta torba duża i wygląda na wytrzymałą. Obejrzałam też spacerowke, pokazał mi jak się składa wózek. Nie wiem,czy będę jeszcze oglądać coś więcej,podoba mi się ten anex bardzo. Aaa i jeszcze facet stwierdził,że w anexie jest wziete wszystko co najlepsze z innych wózków.
Dzięki za relacje Zachęcasz do tego wózka. Muszę go też na żywo koniecznie zobaczyć

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
A ja czuję się dziś fatalnie... Brzuch jest twardy cały czas(ale góra) a na dodatek boli coraz gorzej;/ tylko, że od góry brzucha bardziej... jutro mam wizytę i odbieram wyniki.. zapytam lekarza, co mam z tym robić.. bo nospa nie pomaga, odpoczynek też nie... i nie wiem sama już nic;(
Wiem, że z dzidzią jest ok(chociaż dziś mało aktywna jest), ale skąd te bóle w takim razie? no nic, jutro sie okaże mam nadzieję..
Duuużo odpoczywaj! Dobrze, że jutro będziesz mieć już wyniki i wizytę u lekarza.

Mój mąż się dzisiaj postarał, chociaż w sumie jak zawsze Dostałam bukiet kwiatów i różne ciacha z cukierni
kiara92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 21:13   #1443
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
ANIA ciuszkow juz masz naprawdę sporo
Tak wiem. Dlatego sukieneczkę i spodenki dam siostrze dla mojej chrześnicy

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Zmęczona jestem, a wy tyle napisalyscie.. jutro wizyta, zobaczymy co powie na moje plany pracy do konca miesiąca, wczwartek na pol dnia do pracy, w pt home office.
Kiedy masz w planach iść na l4?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160308_210940.jpg (116,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160308_210840.jpg (141,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160308_210906.jpg (103,0 KB, 6 załadowań)

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2016-03-08 o 21:17
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 21:13   #1444
madzius90
Zakorzenienie

Ja dostałam kwiatka i czekoladę- kwiatek dla mnie, czekolada dla Zuzi
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 21:15   #1445
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiara92 Pokaż wiadomość
Świetne wiadomości! Gdzieś czytałam, że najdokładniej termin porodu można określić, jeśli zna się dzień owulacji to dodając do niego 266 dni.
Wczoraj w szkole rodzenia właśnie o tym mówiła położna i że to będzie najbardziej przybliżona data

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-08, 21:17   #1446
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

HM ma duza rozmiarowke, jak dla mnie o rozmiar do gory.
A w ogole to witam sie w 29tc.
HANECZKA ale ladna waga triche nie dziwie sie Rwojej reakcji na wizyte na ip.
LALARE musze sprawdzic co to za model, ale jeden ze starszych. Sasiadka ma taki sam i tez drugie dziecko wozi. A kolejna nowy kupila i tez bardzo zadowolona. Ja nie znoszę skretnych kół.

Galeria pazurkowa:
Stary 2016-03-08, 21:18   #1447
zebrah
Rozeznanie

Melduję się po wizycie. Maluch ma 650g i termin wychodzi 19 czerwca, czyli rośnie równomiernie w stosunku do daty z 1 USG
Lekarka się śmiała, bo maluch miział sobie stopą po buzi! Myślała najpierw że to ręka i mi potem pokazała stópkę na USG.

Ja miałam paczkę swoich podkładów- ale i tak szpital zapewniał. Zużyłam potem na przewijaku.

Taka jestem wymęczona po całym dniu załatwiania spraw, że lecę do łóżka. Na razie mąż usypia synka, ale już coś tam mruczy o mamie... no to sobie już poleżałam
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 21:18   #1448
Kociak85
Zadomowienie

Asiek, ja baldachimu nie miałam z tego samego powodu co dziewczyny - jak dla mnie zbieracz kurzu, a poza tym jak będziesz miała tak jak na zdjęciu to jak będziesz miała przewijak to będzie Ci niewygodnie po prostu ( a licz się z tym, że na początku to przewijasz bardzo często). Przewijak za to to dla mnie niezbędna rzecz co do przybornika - ja nie miałam, ale wiem, że się przydaje

Co do podkładów i podpasek - no na początku w szpitalu to raczej muszą być te wielkie - przynajmniej u mnie mocno leciało przez pierwsze dni. Na łóżku podkłady - lepiej mieć ze 2 paczki, żeby nie zastanawiać się, czy nam starczy czy nie i dla własnego lepszego samopoczucia zmieniać często. U mnie akurat w szpitalu nie dawali. I maksymalnie dużo chodzić bez majtek - w szpitalu a potem w domu też. A bez majtek i z tą wielką podpaską to się chodzi trochę jak gejsza ale szybko się dochodzi do wprawy
Stary 2016-03-08, 21:21   #1449
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie. Maluch ma 650g i termin wychodzi 19 czerwca, czyli rośnie równomiernie w stosunku do daty z 1 USG
Lekarka się śmiała, bo maluch miział sobie stopą po buzi! Myślała najpierw że to ręka i mi potem pokazała stópkę na USG.
Haha a to super Na pewno świetnie to wyglądało.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-08, 21:23   #1450
Asiek121
Zakorzenienie

nie mogę sobie wyobrazić chodzić bez majtek z podpaska

to ja lepiej kupie 4 paczki tych podkladów bo u mnie w szpitalu nic nie dają
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 21:24   #1451
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
I maksymalnie dużo chodzić bez majtek - w szpitalu a potem w domu też. A bez majtek i z tą wielką podpaską to się chodzi trochę jak gejsza ale szybko się dochodzi do wprawy
Myślę jak bez majtek z podpaską

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-08, 21:27   #1452
soffinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
nie mogę sobie wyobrazić chodzić bez majtek z podpaska
Ja tez mozegraficznie nam to ktos przedstawi
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 21:28   #1453
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-08, 21:42   #1454
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

MALYKOCIOL swietne wiesci z wizyty
ANIA planuje od kwietnia. Z Igim w 28tc lekarz wyslal mnie na l4, chociaz planowalam dwa tygodnie dluzej pracowac. Zobaczymy co jutro powie.
ZEBRAH pieknievmalenstwo rosnie

Galeria pazurkowa:
Stary 2016-03-08, 21:42   #1455
ania230
Zakorzenienie

Godzina prawie 22 a ja jeszcze garnków nie umyłam nie chce mi sie...
Cały czas myślę o tej mojej koleżance

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-08, 21:46   #1456
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam takie pytanie, moze z lekka blondynkowe ale mnie to zastanawia
Jak chodzilas w domu bez majtek skoro lecialo...
Rozumiem ze w szpitalu lezalas na jakims higienicznym podkladzie..
Tak jak napisała kociak, jak gejsza albo pingwin
I tak większość czasu się leży. A te podpaski są tak ogromne, że nie wypadną jak się przejdzie z pokoju do łazienki. Majtki zakładałam na początku w sumie tylko jak ktoś w odwiedziny przychodził. Ważne jest, żeby krocze dużo wietrzyć, szybciej się dojdzie do siebie.

Cytat:

Dziewczyny prosta rada - rozbierzcie się od pasa w dół do naga, podpaska między nogi i do drugiego pokoju marsz i tak wam pójdzie lepiej, bo nic nie cieknie

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 21:49   #1457
anuszka1984
Zadomowienie

Kobietki najlepszego!!!

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Mam tylko problem z pampersami, zle zakladam albo cos ciagle obsikuje sobie ubranko. Nie mam na to sposobu na razie
Mi Zuzia bardzo rzadko przesikiwała pieluchy, ale miałam obsesję porządnego ich zakładania Pamiętaj, żeby ta wewnętrzna gumka (trzymająca w ryzach siuśki i kupę) była zawsze schowana pod tę zewnętrzną falbankę. I ta falbanka powinna być w całości wywinięta na zewnątrz! Ten sposób powinien Wam choć trochę pomóc
Pieluszka może też przeciekać gdy jest dobrany za duży rozmiar dla dziecka.

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
ja bym na miejscu ginekolog powtórzyła cukier na czczo, może byłaś lekko poddenerwowana czy coś, dasz znać jak i co. Jakbyś miała pytania to służę pomocą coś tam jeszcze pamiętam
Na początku ciąży też miałam podwyższony poziom glukozy na czczo (96), potem powtórzyłam i wyszło 86, ale starałam się wtedy jeść bardzo mało węglowodanów, więc wynik był trochę przekłamany Stwierdziłam, że teraz będę jadła normalnie (stosuje raczej zdrową dietę, ale uwielbiam białe makarony i owoce!). Nie chciałam robić krzywej cukrowej dla dobrego wyniku, bo wiem, że później gdyby wynik wyszedł dobry to dalej bym jadła te makarony i owoce i tym samym szkodziła dziecku. Co do stresu to nawet nie wiedziałam, że może mieć wpływ na wynik, ale wydaje mi się, że nie stresowałam się przed badaniem.
Na pewno będę się Ciebie radzić jak coś. Dziękuje

Jestem przyzwyczajona do jedzenia 6 posiłków dziennie w regularnych odstępach czasu. Jem razem z Zuzią + jeden posiłek jak ona już śpi, więc dla mnie to żadna zmiana. W diecie też nie muszę zbyt dużo zmieniać. Najbardziej będzie brakowało mi makaronów białych, naleśników, niektórych owoców i bakalii. Słodycze sklepowe jadałam rzadko, więc na szczęście nie ciągnie mnie do nich. Jutro pierwszy raz będę mierzyć cukier na czczo glukometrem... zobaczymy jaki wyjdzie

https://www.instagram.com/mama_rodzenstwa/
anuszka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 21:50   #1458
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Dziewczyny prosta rada - rozbierzcie się od pasa w dół do naga, podpaska między nogi i do drugiego pokoju marsz i tak wam pójdzie lepiej, bo nic nie cieknie
Pierwsze zadanie do wykonania

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-08, 21:52   #1459
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

SLIWECZKA ale mieliscie akcje na lotnisku. Dobrze jednsk ze bezpiecznie do domu wrociliscie
MOTYLEK 6kg?? Wow. Szacun kobieto..
Gratuluje dziewczyny kolejnych tygodni!

Galeria pazurkowa:
Stary 2016-03-08, 21:53   #1460
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Ale naskrobałyście Ale nadrobiłam

Ja dostałam dzisiaj 3 milki oreo , ptasie mleczko z milki i różyczki w doniczce. Wszystko super mnie ucieszyło, pół milki już zeżarłam oczywiście

Podpaski Bella - w samym szpitalu zużyłam chyba ze 3 paczki Często zmienilałam bo miałam taką dziwną manię, ciągle czułam się brudna. W domu tez poszły ze trzy

Majtki siateczkowe - u mnie się sprawdziły super, w domu też. Musze kupić, choć chyba jedna para mi jeszcze została... Tylko gdzie ona jest

Podkłady Seni - na sr mowili mi ze mam miec 2 paczki (10szt) do szpitala. Zużyłam może ze 3 szt, reszta w domu dla mnie i na przewijak. Fajne są.

Ale mi dzien zleciał... Od rana ktoś coś i ani sie nie obróciłam i już 22

No i zdecydowaliśmy się robić jeszcze remont... Cieszę sie bardzo i jestem przerazona. Ale dzięki temu będziemy miec większą sypialnie i pokoik dla dziewczyn w pokoju gdzie teraz mamy sypialnię
Remont zaczynamy po świętacxh ale przygotowania już od teraz
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 21:59   #1461
anuszka1984
Zadomowienie

zebrah pięknie Leoś rośnie

sliweczko współczuje bardzo przygód Najważniejsze, że już w domku jesteście

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
No i w sh kupiłam 6kg ciuszków, jak podeszłam do kasy, to pani powiedziała, żebym poczekała, bo chyba ma jeszcze towar nie wysypany i dolorzyła 2 wory, obkupiłam moje maluchy :-D. Było mnóstwo ślicznych bodziaków maluteńkich, ale takie już odpuściłam bo mam dużo, natomiast dużo wiekszych na 3 mies i większe pokupowałam :-D
Brawo za zakupy, a myślałam, że to ja ostro dziś zaszalałam. Przy targałam do domu 3,5 kg ciuchów dla Zuzi i Olka Same perełki Zwariować można z tymi sh

Cytat:
Napisane przez malykocio99 Pokaż wiadomość
Meldujemy się po echo serdeszka wszystko jest dobrze arytmia zniknęła a Łucja wazy 900 gramow
Super

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Mój mąż mnie zaskoczył z okazji dzisiejszego dnia... Jestem od wczoraj u rodziców, ale dostałam bukiet róż i bombonierkę za pośrednictwem poczty kwiatowej Normalnie wow, nigdy wcześniej mi takich niespodzianek nie robił
Brawo dla męża Nieźle Cię zaskoczył

Stary 2016-03-08, 22:01   #1462
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

MISIA nam przy pampersach kupa wylazila plecami z przesikiwaniem bywaly problemy ale to pozniej. Czasami po bokach, tam.gdzie zapinane waciki wkladalam i pomagalo.
U nas butow nie zakladalismy dopoki Igi nie zaczal chodzic. Wczesniej na boso lub w skarpetkach. Uzywanym butom mowie nie chyba ze kilkavrazy byly zalozone.
Dady to ten sam producent co pampersv(tak jak reserved, cropp, house, home&you to jedna firma, tylko rozne marki)
ANUSZKA dasz rade, lepiej kontrolowac cukier.
WERONIA moj Igi nie byl przyzwyczajony do butow i nie bylo problemow z zakladaniem i noszeniem.

Galeria pazurkowa:
Stary 2016-03-08, 22:05   #1463
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:

Ja miałam paczkę swoich podkładów- ale i tak szpital zapewniał. Zużyłam potem na przewijaku.

Taka jestem wymęczona po całym dniu załatwiania spraw, że lecę do łóżka. Na razie mąż usypia synka, ale już coś tam mruczy o mamie... no to sobie już poleżałam
Super ze wszystko ok

Ja w szpitalu zuzylam 3 paczki tych podkładów poporodowych z Belli- miałam w torbie jedno opakowanie i mąż mi później dowiozl. Nie wyobrazam sobie Zwykłej podpaski jak ktoś nie miał to u nas w szpitalu polozne dawały podkłady.
I te majtki siateczkowe to tylko w szpitalu.
W domu już używałam podkładów seni na samym początku a później już zwykle podpaski wystarczyły.
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 22:07   #1464
agusiia69
Zakorzenienie

Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet Od męża dostaliśmy z małą przepiękne róże

Wow ale szalejecie w sh ja póki co z zakupami ciuszkowymi muszę się wstrzymać, bo mam już tego za dużo

Czekałam dziś cały dzień na listonosza, bo miała być kasa z zusu, ale nie było go Jakoś tak humor mi to popsuło :/

Cytat:
Dady to ten sam producent co pampersv(tak jak reserved, cropp, house, home&you to jedna firma, tylko rozne marki)
Home&You nie należy do lpp

Edytowane przez agusiia69
Czas edycji: 2016-03-08 o 22:12
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 22:20   #1465
Konto usunięte

Dostałam dzisiaj... Usmiechnęłam sie to i Wam przekazuję

JA, KOBIETA:
Nie czytam zadnych instrukcji. Wciskam guziki, az zadziala.
Nie potrzebuje alkoholu, zeby narobic sobie obciachu. I bez alkoholu daje rade
Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"!
Najpiekniejsze slowa swiata: "Ide na zakupy"
Nie mam zadnych dziwactw! To sa "special effects"!
Kobiety powinny wygladac jak kobiety, a nie wytapetowane kosci!
Przebaczyc i zapomniec? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera!
My kobiety jestesmy aniolami, a gdy sie nam podetnie skrzydla, lecimy dalej - na miotle!
To nie jest zaden tluszcz! To "erotyczna powierzchnia uzytkowa"!
Gdy Bog stworzyl mezczyzne, obiecal, ze idealnego faceta bedzie mozna spotkac na kazdym rogu....a potem uczynil ziemie okragla ?
Na moim nagrobku niech bedzie napis: "Co sie glupio gapisz? Tez bym wolala lezec teraz na plazy!"
Tak tak..my kobiety jestesmy bowiem jedyne w swoim rodzaju...
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 22:24   #1466
kiara92
Rozeznanie

Cytat:
Super! Musiało słodko to wyglądać
kiara92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 22:25   #1467
australia87
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;57039781]
Na moim nagrobku niech bedzie napis: "Co sie glupio gapisz? Tez bym wolala lezec teraz na plazy!"
.[/QUOTE]
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-08, 22:29   #1468
Konto usunięte

Mnie sie podoba erotyczna powierzchnia użytkowa
Stary 2016-03-08, 22:30   #1469
anuszka1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Wow ale szalejecie w sh ja póki co z zakupami ciuszkowymi muszę się wstrzymać, bo mam już tego za dużo
Ja też mam za dużo, ale weź tu przemów głupiej babie (czyt. mi) do rozumu To moje jedyne uzależnienie... aż się trzęsę jak wchodzę w dniu dostawy do sh. Oczywiście oglądam tylko ciuszki dziecięce. Odkąd zostałam mamą wchodząc do jakiejś galerii jak mam troszkę więcej czasu to zawsze robię rundę po sklepach z dzieciowymi ubraniami... H&M, Zara, Reserved, Kappahl, Smyk... a noż coś się trafi Ciuchy dla siebie kupuje jak już czegoś naprawdę potrzebuje.
Kilka znajomych, które mają synka mówiły, że teraz gotówki nie będę trwonić, bo dla chłopaków to same nudy w tych ubrankach.... BŁAGAM!!! jakie nudy... jest tyle cudnych ubrań dla małych przystojniaków. Oszaleć można

Ok uciekam spać. Cukier godz. po kolacji zmierzony - wynik 83 Po obiedzie było 86, więc nie jest źle, a czuje się jak najbardziej najedzona Zobaczymy jutro na czczo...

Stary 2016-03-08, 22:35   #1470
Kociak85
Zadomowienie

No, z tymi podpaskami to chodziło mi o te podkłady z bella mama bo one wyglądają jak wielkie podpaski bez skrzydełek i bez kleju powiem Wam, że na początku było ciężko, ale na drugi dzień to już po szpitalu śmigałam w tym jak ta lala
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości