|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 20+ cz. II
Kasia pokaż buty, ciekawa jestem
![]() Ines kurcze może faktycznie czas na zmiany. Bo widzę, że ta praca za dużo Cię kosztuje... Praktycznie codziennie jakieś stresy. Szkoda takiej fajnej dziewczynki ![]() A gdzie się Navi szlaja?
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Ka.si ja także mam wiele mebli z Ikei, bardzo mi pasuje ich styl i wzornictwo.
Nie wszystko mi odpowiada ale wiele rzeczy tak. A już szczególnie dodatki i bibeloty do mieszkania ![]() A dogadza sobie ten twój TŻ ![]() Chociaż mój pluszak też uwielbia ryby i mógłby je jadać codziennie.Wogóle z niego to taki nadmorski typ heheh
|
#4893 |
|
Wtajemniczenie
|
Całkiem fajne choć chyba innych szukam (ale nie do końca wiem jakich
). Czy one są zimowe? Ile dałaś?
|
#4894 | |
|
Wtajemniczenie
|
a prosiem Cie bardzo wyżej.
Navi własnie kurcze gdzie ta Navi ? Navuuuuś odezwij się ![]() Cytat:
ano sobie drań dogadza, a ja trzymam jezyk na łańcuchu co by nie wskoczył do talerza ociekającego pyyysznymi pierogami. jak na razie trzymam się dzielnie, 4ty dzien za mną
|
|
|
#4895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
raczej nie zimowe, takie przejściówki, ale cieplejsze od trampków dałam 89,95 zł![]() na zime już mam upatrzone w Cropp Town.
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jesz normalnie, ale jednak brakuje w tym pożywieniu jakichś ważnych składników... Ja też się nie odchudzam, ale wiem że tego żelaza w moim pozywieniu jest mało i w tej sytuacji o anemię łatwo. A lekarz przepisał Ci coś do łykania?
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, Ka.si super buciki, teraz Ci będzie ciepło w nogi
![]() Chociaż słyszałam jeszcze że ma być 16 stopni...ciekawe kiedy, chyba w marcu. A ja jak pomyślę, że dzień się kończy i znowu do pracy to ryczeć mi się chce, nie wiem, ja chyba sama się zniechęcam
|
#4898 |
|
Wtajemniczenie
|
Anemia to w ogóle cwana bestia. Ja chudzinką nie jestem, jem normalnie (jak dieta to bardzo zdrowa) i też miałam anemię, jakieś tabsy mi lekarz przepisał. To chyba rodzinne bo moja mama co chwilę anemię ma, kiedyś jej nawet operację przez to odwołali. Ale ona to ma baardzo niski % krwi (chyba w % się to podaje) i praktycznie ciągle tabsy je.
No ja muszę pochodzić za butami, jakieś seksi kozaki mi się marzą, na obcasie ale nie szpili I długie, do kolan a nie polowy lydki. Choć ciężko z takimi. Ale co ja się martwię, i tak nie mam kasiory
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
A bym chciała kurtkę, taką dłuższą na codzień.
Chyba pojdziemy z pluszakiem w weekend na poszukiwania, bo on też potrzebuje.
|
#4900 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra babeczki idę się wyprysznicować i na Szymona popatrzeć.
Kurcze jakieś ćwiczenia by się przydało zacząć. Jutro nie ma przebacz. Dobranoc skarby moje, nie wiem co bym bez Was zrobiła
|
#4901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. pogodzila sie wczesniej ale teraz tak fizycznie ![]() Prace na pewno predzej czy pozniej zmienie. Ale narazie sie boje. Z moimi kwalifikacjami ciezko mi bedzie znalezc cos lepszego. Chyba ze mi coś samo w rece wpadnie... Ale wtedy tez bedzie problem z rzuceniem tej pracy - nie mialabym sumienia zostawic ich samych tak calkiem z dnia na dzien. Wszystko by się pewnie posypało. Więc ten okres wypowiedzena to w tym wypadku poważna sprawa. No ale narazie musze jeszcze powalczyć o przetrwanie. Cytat:
Na pewno jak będe urządzac swoje mieszkanko, to Ikea będzie pierwszym punktem na mojej meblowo wyposażeniowej mapie .
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko, miłej nocki, ja też idę zaraz pod prysznic i lulu, bo rano wstaję nieprzytomna, i musze chodzić wcześniej spać.
Dobranoc
|
#4903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa dziękuję, tak jak napisalam wyżej na pewno cieplej niż w trampkach ![]() heheAneczko kolorowych snów jak co i miłego końcowego poniedzialku, odpoczywaj i regeneruj siły na jutro! i ćwicz dziewucho ćwicz i sie nie poddawaj ![]() ja ide do podrzutka, siedzi sam przy stole, oglada terminatora vol 3 i wcina kilo pierogów z mięsem. popatrzę sobie na niego ha buźka babeczki papaaaaaaaaaaaa
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znacie Infobota?
To taki ''koleś'', którego numer wpisuje sie w gg, i można go pytać o różne rzeczy, o pogode, pełni rolę słownika i wiele innych rzeczy. Super sprawa to jest ![]() A to jego nr: 3217426
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
sweet jezu jaka ta psinka komiczna
ale ka.si pieski tez fajoskie i mebelki, ohhh uwielbiam Ikea!!! a no i buciki fajne! i mi ![]() ja sie nie szlajam, ja sie bardzo grzecznie prowadze spij słodko ![]() Cytat:
![]() ![]() jakos trzeba spory łagodzić ![]() aaaaale jestem zmeczona ide spac zaraz.mały mnie wymeczyl psychicznie, z nauka u niego na bakier ze ho ho no i dawno juz nie wyszlam z domu o 8:30 i wrocilam o 18:30 ![]() a gdzie ta oreganka nasza ![]()
|
|
|
|
|
#4906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
allle jaja ! aż go sobie zapisałam! szok, dzięki.
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
ale o co to chodzi mam go zapytac, np jaka jest pogoda we wroclawiu, a on co, szuka w necie i mi odpowiada
![]() nie rozumiem ![]() edit: Vibesko Ty swiatecznego avka juz masz ![]() nawet wiem skad ![]() zmykam do wyrka, bede spac pod baldachimem, jak prawdziwa ksiezniczka! jaaa Cie, ale fajnie ![]() papa |
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
Vibeska swięta poczula
i bardzo dobrze, mnie przeraza tylko pytanie: skad wziac pieniadze na prezentywstalam sobie rano..poddusilam i wytulilam podrzutka bo zalil mi sie ze w nocy otworzylam okno i w pokoju bylo -5...ach moje dwumetrowe malenstwo ![]() Wezmie mi aparacik na raty ![]() ![]() tymczasem trzeba brać się do roboty i szykować na uczelnię nie zrobiłam kwerendy i kicha..eh jakis zastoj mam... idę robić śniadanko i oglądać TVN Style oby do 8.00 ![]() edit: navi hakerko....wpisz pomoc i kliknij enter i wyskoczy cale menu w ktorym opisane sa funkcje ja juz przetestowalam to, fajne![]() no p miasto- czyli pogoda dla Twojego miasta: p warszawa |
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nawi, tak jak pisze Quantanamera, wpisuje się pomoc, enter klikasz i wszystko ci sam wyjaśnia ![]() Mi to jest bardzo pomocne a szczególnie słownik. Np. potrzebuję przetłumaczyć słowo breakfast po angielsku, więc wpisuję: ap breakfast, klikam enter i mam w mig przetłumaczone. Rewelacja jak dla mnie, sporo czasu mi to oszczędza. A avatar? Żeby było przyjemniej
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
halloo halo
hihih z samego ranka kawusia i do końca dnia trzymamy się w pionie ka.si ale masz śliczne mieszkanko kiedy zobaczymy je na żywo butki też fajnie choć ja teraz szpileczek bede szukać bo mam jedne kowbojki własnie na nogach ale musze reklamowac bo coś się rozklejać chyba będą buuuuu.... i szukam nastepnych bo zimno na maxa !!! sweet Twój piesio też fajniutki hihi taki malusi i słodki navi hihi dobrze że się pogodziliście tak trzeba vibesko śliczny masz avatorek maaaatkoo juz trzeba o prezentach myśleć bo bedzie konieć świata też w domciu wypróbuje to z gg ines Kochana napewno jakos się dogadasz z tą delegacją powiem Ci żeja też bym nie chciała jechać jakoś czułabym lęk i strach ! guanta o widze spotkanko sie udało to super hihihi tylko się nie zakochał podziwiam za odwagę !wiecie co nie wiem co się ze mną dzieje jakoś się źle czuje i na maxa kręci mi się w głowie od wczoraj nie wiem co jest ale na razie nie mówię nic nikomu bo może przejdzie a znzów Tż będzię się bał że coś mi jest eh... muszę chyba iśc na gastro.. ale boje sie na maxa!!! jejciu bo co zjem to brzusio mnie boli i mam na maxa nadęty w ogole jestem jakas zdołowana od wczoraj wieczora
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę być nudna i monotematyczna... Ale niech mnie ktoś zastrzeli
Niech ten beznadziejny tydzień się już skończy ![]() I jeszcze jak mi się włosy elektryzują! Wyglądam jak porażona prądem czyli "witaj kochana zimo" Navi, a pokażesz nam to łóżko z baldachimem? Ciekawam jak wygląda
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Ines w takich momentach, kiedy wszystko idzie źle i pod górkę to ja ustawiam siebie do pionu, i sama siebie ochrzaniam, biorę się w garść.
Koniec narzekania, koniec skomlenia! Od dziś wszystko ma być pięknie!
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
ines widzę że Ciebie tez depresja jakaś załapała
ja mam to samo mam wszystkiego dośc i w ogole , w ogole eh... szkoda gadać ale musimy się zebrac tak jak mówi vibeska głowa do góry i musimy przeżyć ten tydzien a ja jeszcze w weekend szkołe msm i sobie nie odpocznę po prostu słabo mi sie robi jak mam iśc
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
eh Kara....z tym zakochaniem
to on cos tego ten teges...ja mu wczesniej mowilam ze mam faceta i niby spoko ale...wiele razy pisal tak jak nie powinien...i wczoraj tez patrzyl tak jak niepowinien no ale mam nadzieje ze to tylko tak dla jaj![]() hm hm..zrobilam sobie makeupa jak nigdy z uzyciem mojej nowej szminki kurde jakbym miala aparat cyknelabym fotki a tak to nici![]() bede zmykac na uczelnie buziaki do pozniej |
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wpadam tylko na chwilkę się przywitać i powiedzieć, że jednak nie będziecie wizażowymi ciociami, dostałam dziś @. Nie wiem czy się cieszyć. Jakoś mi smutno chyba w głębi serca chciałam...tak sobie myślę, że chyba pogadam z mężem, by w przyszłym roku zacząć się starać. Ja chyba naprawdę uwierzyłam, że coś jest w moim brzuchu i jakoś tak mi było fajnie.
|
#4916 | |||
|
Zakorzenienie
|
dobry
Cytat:
![]() ![]() fajne to! bardzo ladny jest moze zrobie cos takiego w tym roku ![]() karaa Ty lepiej idz na jakies badania ![]() Cytat:
mi sie jeszcze nie elektryzują.. ciekawam czemu ![]() hehehe Ines, juz porobiłam fotki ![]() tylko nie zgrałam na komputer. dzis to zrobie i wam pokaze. obudzilam sie i poczulam jak prawdziwa ksiezniczka! ![]() Cytat:
![]() jakbym miala warunki, tzn meza i mieszkanie to chyba powoooooooooooooooooooooo ooooli moglabym zaczac o tym myslec ![]() edit: musze sie uczyć |
|||
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
na navi bede musiała bo tak dalej nie dam chyba rady
a tak tego nie lubie że jejciu lekarze to dla mnie zło !! ![]() sweet szkoda że dzidzi nie bedzie ale później będzie trzymam kciuki ![]() ![]() guanta Ty lepiej uważaj bo wiesz nie chcę nic krakać ale lepiej uważaj ![]() matkoo ile ja dzis mam roboty a tak mi się nie chcę poszłabym z chęcią do domku już
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby tak patrzec co szefowe powiedza, to nigdy by sie dzieci nie mialo ![]() wiadomo, pracodawcom sie to nie podoba, ale czasem trzeba miec to w |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

uwielbia ryby i mógłby je jadać codziennie.

ide spac zaraz.
no i dawno juz nie wyszlam z domu o 8:30 i wrocilam o 18:30 

nie zrobiłam kwerendy i kicha..eh jakis zastoj mam...
oby do 8.00 
powiem Ci żeja też bym nie chciała jechać jakoś czułabym lęk i strach !