![]() |
#631 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)
Cytat:
![]() Powiedziałabym, że raczej nie będzie nikomu wadził u osoby trzeciej, ale nie wiem czy radziłabym akurat ten zapach brać w ciemno. I nawet nie dlatego, że gusta są różne (ja nie cierpię light blue i zapachów moschino np. a pewnie dużo ludzi mówiłoby, że chcesz świeżaka - bierz w ciemno), ale to na tyle specyficzny zapach może być po prostu nietrafiony albo kiepsko się układać. projekcja i trwałość jest super. Teraz szyprem nazywa się wszystko czego nie da się sklasyfikować ![]() ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- polecam uwadze rozbiórkę Wisha, jeszcze chyba dziesiąteczka została. Fankom słodziaków, podobno ma dużo wspólnego z Angelem (tak mówio na fragrze) ja mam nadzieję, że bliżej mu do mojego ukochanego Silver rain. ![]() jedne moje perfumy nie wypaliły, więc zostały mi jeszcze cztery dyszki limitu na perfumy w tym miesiącu, więc liczę, że coś ciekawego się pojawi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, chciałam właśnie Sublime B w ciemno. Na moncredo nie było próbki
![]() Dziewczyny, ważka szybko poszła, szkoda że nie wszystkie się załapały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w galilu jest próbka SB. Jak się zapiszesz do biuletynu jest -10%,wtedy próbka wychodzi 9 zł, a przesyłka próbek bodaj 6. ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- No i nie wiem czy tak nie ma negatywnych, na fragrze negatywy łapkowane w dół są często usuwane, więc ciężko stwierdzić, a zapach ma mniej niż 4/5, a i w tych istniejących nie same zachwyty. Na kwc z kolei, gdzie siłą rzeczy mniej siedzących w niszy w pierwszym komencie skojarzenie z wodami kolońskimi z PRLu ![]() Edytowane przez ktrznn Czas edycji: 2016-03-14 o 06:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czuć tą konwalie? konwalie to ja kocham ![]() ![]() Nie znam wód kolońskich, nie moje czasy ![]() Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2016-03-14 o 06:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
obstawiam, ze takie porównania do Herby robią ludzie którzy nie wąchali zbyt wielu zapachów ![]() ![]() może napiszę jeszcze inaczej - myślę, że jest bardzo prawdopodobne, że nie uznasz tego zapachu za nienoszalny czy brzydki, ale w sumie to chodzi o to, żeby zapach się podobał, a nie tylko nie był nieładny i uciążliwy, a z tym czy Ci się spodoba to już imo na dwoje babka wróżyła ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Ładnym zapachem z wyczuwalnymi konwaliami jest Idylle Guerlain |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Luziu, dla mnie Sublime B. ma sporo z Pleasures EL
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
No i co.... no i
![]() Weszłam z rańca i widzę,że już w nocy się wszystko rozeszło, nawet się kurtka na 5 ml nie załapałam ![]() Jedyne co mogę teraz to czekać aż wizażanka znajdzie atomek i się odlewką ze mną na pędzel wymieni, a jak się rozmyśli....? ![]() Luzia wywal ten swój komp przez okno, minutę po moim wyjściu rozbiórkowy zaczęłaś, mam ochotę strzelić focha ![]() ![]() Pachnę sobie próbaskiem Chanel Eau Tendre i oczywiście jestem cała pokąsana - czuję ostre kwaskowate zębiska pigwy, która sunie za mną i to tu, to tam mnie podgryza. Miłego dzionka - u mnie przez chwilę było słońce i się rozjaśniło tak ładnie.....chłodek, ale taki przyjemny, rześki ![]() Następnym razem proszę dla mnie jednak odłożyć 10 ml Ważki, błagam.... ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-14 o 06:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Raczkowanie
|
Mam końcówkę odlewki EL i prysnęłam sobie, no i coś w tym może być, tzn umiem sobie wyobrazić, że na kimś się tak ułoży, u mnie jest inaczej, El jest hmm łagodniesza
![]() ![]() Edytowane przez ktrznn Czas edycji: 2016-03-14 o 06:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
Itaka, trza było czekać, mówiłam że już prawie
![]() Zamówiłam próbkę SB. A tak chciałam poczuć dreszczyk oczekiwania na zamówienie w ciemno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Raczkowanie
|
zamówiłaś jeszcze jakieś próbki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
|
Luzia no musiałam iść...
A propo Sublime Balkiss the Different Company - dostałam kiedyś z przesyłką próbaska i poleciał zaraz w świat jako gratisek. Mój nos odebrał go jako bardzo świeże, kwiatowe , mocno "letnie". Czułam różę taką rześką jak w Chloe i w zasadzie miałam skojarzenia ze świeżo wywieszonym na sznurze praniem w letni dzień ![]() Ja się słodyczy nie doszukałam, raczej prawdziwego orzeźwienia i łąki pełnej kwiatów, i trawy zroszonej... Dopisek: może i dobrze, że się na wczorajszą Ważkę nie załapałam - gdyby teraz przed świętami z konta zniknęła jakaś kasa to by mnie mąż z Ważką na dwór wywalił ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-14 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#643 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jakbym nie była na odwyku, to sama bym je kliknęła ![]() ![]() Zamiast flaszki zamówiłam kieckę na wesele, zobaczymy co to przyjdzie ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
![]() marnie tam z próbkami ![]() Może do końca tyg przyjdą ![]() Po różnych recenzjach Itaki i Szatanki jestem ich jeszcze bardziej ciekawa ![]() Jak mi się nie spodobają to może jakiegoś Chance kliknę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wspominałam, że uwielbiam czekać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#648 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Luzia aż tak długo (10 roboczych) mi chyba nigdy nie szły |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
przyłączam się do kciuków!
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam się urlopowo, w przeciwieństwie do Natii mam dwa tygodnie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tez się bałam bardzo aż znalazłam swoją stomatolożkę ![]() Cytat:
![]() W razie w mogę komuś coś kupić ![]()
![]() |
#654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten wątek, choć zajefajny, to złyyy, baaardzo złyyyy-za dużo pokus ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
|
Cytat:
![]() W krótkim czasie wzbogaciłabym się o 32 flaszki ![]() W miejsce wyrwanych zębisk trzeba by było wstawić implanty więc zyskałabym i flaszki i implanty.... kurcze ...może warto się nad taką opcją zastanowić? ![]() LeejdiNaati - nie bój, flachon perfum nowy za cierpienie bedzie, kup Ważkę i dawaj do rozbiórki ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-14 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
Już to widzę:,, Pani , ale tu nie ma już nic do roboty!
Panie, nie wku...rzaj mnie pan, rób pan co trzeba, zawsze miałam słabe ósemki, podług mnie trza rwać, a za taką traumę ważka się należy!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
A ja miałam dziś mrożący w żyłach sen perfumowy
![]() Otóż kiedyś w S. niuchnęłam sobie parę razy jedno z jabłuszek limitek DKNY. Wąchnęłam kilka razy i doszłam do wniosku, że chcę. I dziś właśnie przyśniło mi się, że jestem w tejże perfumerii, wącham kolejny raz i decyduję się na kupno. Ale wokół nikogo, puściusieńko. męczyłam się okrutnie, szukając kogoś z obsługi, wyglądało to dziwacznie, bo jakby unikali mnie, chowali się za regałami- jak to we śnie, choć irracjonalne, wyglądało to bardzo realistycznie i okropnie się przy tym męczyłam, latając za nimi. Wreszcie przygwoździłam jakiegoś pryszczatego młodzieńca, który z niejakim oporem postanowił mi sprzedać flaszkę, wziął ją ode mnie i.... upuścił i się potukłaaaaa ![]() ![]() obudziłam się spocona jak mysz, a cała sprawa dotyczyła tegoż niewinnego jabłuszka... http://www.fragrantica.pl/perfumy/Do...irl-29369.html
#658 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Juz sobie wyobrażam zlot takich "wróżek zębuszek", wszystkie przybywają piękne, pachnące i nagle zdjęcie więc wszystkie uśmiech ![]() ...i zostało tylko pięknie pachnące
![]() ![]() |
![]() |
#659 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie próbuję sobie przypomnieć czy i mnie się śnił jakiś sen związany z perfumami, ale chyba nie ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() W sumie, jeśli chodzi o poświęcenia, to mogę nie kupić sobie nowych butów lub kurtki, ale perfumy muszę mieć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |||
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() mogę być i szczerbata, ale muszę być pachnąca !
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.