![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
ladny avatar nowy
![]() a w sumie nic takiego, tylko jakies zwatpienie w ta mature mnie dopadlo, niby cos zaczelam powtarzac, ale nie ma w tym zadnego zapalu ![]()
'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat 'how do you know I'm mad?' said Alice 'you must be' said the Cat 'or you wouldn't have come here' Edytowane przez laylaaa Czas edycji: 2007-11-09 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
Ehh zostałam dziś w domu i cały dzień się obijam, w nocy mnie tak masakrycznie żołądek bolał i głowa, nie potrafiłam zasnąć, a niedobrze jest mi do teraz
![]() A że nie miałam dziś żadnych ciekawych lekcji to zostałam, w ogóle ten dzisiejszy plan mam masakryczny, po kolei: WF (jestem zwolniona na stałe), wychowawcza, religia ![]() ![]() wzięłam sprawy w swoje ręce, kupiłam za swoją urodzinową kasę tusze do drukarki, bo pewnie nikt tego za mnie nie zrobi ![]() i książki tzw. czarne grzbiety (stare książki z WSiPu) do starożytności i średniowiecza - wszystko na allegro, więc zaraz idę na pocztę zapłacić ![]() ![]() a zanim zacznę przerabiać starożytność czyli zanim przyjdą moje stare nowe ![]() ![]() ![]() uhahana ![]() ![]() .
#2613 |
Zakorzenienie
|
Em:Wysłałam do ciebie i do kilku dziewczyn tutaj
![]() Jejku ja też bym chciala zamieszkać z TŻ. Ywonula: ![]() Nija ![]() ![]() ![]() Niestety okazalo się,że te moje dolegliwości to nic dobrego i dzisiaj wyszłam ze szpitala ![]() Powiem jedno:NIENAWIDZE SZPITALI!! Miałam leżeć do jutra (jutro bede miala wypis),ale mama zabrala mnie dzisiaj popołudniu.Tak sie ciesze,że juz w domu jestem. Niedlugo bede miala badania i wtedy dokladnie bede wiedziala co i jak.No i jutro tez musze isc po odbiór wyników. |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zdałam!
![]() ![]() ![]() ![]() Obiecuję, że wszystko ponadrabiam ![]() ![]() ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
uhahana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratuluję ![]()
#2616 |
Zadomowienie
|
marta Jezu nawet nie mów ze to coś poważniejszego!! Pewnie się pomylili i jesteś zdrowiusia
![]() ![]() Wiecie powiem Wam coś bo żal mi trochę... Unas wszole uczy taka pani francuskiego i ona mieszka niedaleko mnie. Zmarła jej córka 24 letnia na raka krtani... I jeszcze się dowiedziałam ze mąż też jej jakiś czas temu zginął w wypadku... Nie wiem czy ma jeszcze jakieś dzieci, ale jest mi jej strasznie żal... Została sama, w dodatku jest jedynaczką. A w szkole uczniowei się z niej śmieją, kiedyś podobno była taka sytuacja ze się nawet popłakała w klasie.. A jak podchodzą do niej uczniowie i chcą przełożyć sprawidzian to ona się ich boi i nie wie co ma powiedzieć... Biedna jest. Strasznie mi przykro, ze musiala pochować swoją córke... Pliz nie cytujcie! EDIT: UHAHANA GRATULEJSZYN!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2617 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co sądzicie?
http://www.allegro.pl/item260985692_..._sprawdz_.html czarna albo ta pierwsza ciemno zielona? ![]()
#2618 |
Zakorzenienie
|
Uhahana:Gratuluje !! Jesteś jedną z KIEROWNIC w naszym wątku
![]() ![]() ![]() ![]() Ywonula:Niestety nic dobrego dostałam 6 opakowań tabletek i jeszcze czeka mie masa badań ![]() szkoda mi naprawde twojej nauczycielki,osoby o słąbych nerwach i bez silnej osobowości moim zdaniem nie powinny uczyc w szkolach,bo wiadomo jacy sa niektórzy uczniowie.A jeszcze strata bliskich musiala być poważnym ciosem. Nija: Ja bym wzieła czarna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
Ojej, to może ja w końcu się poudzielam
![]() ![]() Marta dzięki za zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Współczuję szpitala, wiem jakie to jest nieprzyjemne. No ale na szczęście już jesteś w domu ![]() Layla Ty już mi tu nie zwątpiaj ![]() Co do syt. z TŻ to faktycznie lipa, wiem jakie potrafią być wkurzające kwestie dojazdu, cóż. Może jednak coś wykombinujecie, trzymam kciuki. Nija torebki o dziwo podobają mi się nawet, bo ogólnie nie przepadam za skórzanymi i ala skórzanymi rzeczami, ale te są całkiem okej ![]() ![]() Ywonula na Twoim miejscu na pewno miałabym takie same odczucia. A no i zapomniałabym: dziękuję Wam wszystkim za gratulacje! ![]() A juz na miejscu okazało się, że zdaje też koleżanka z gimnazjum, była z takimi jakby wspólnymi znajomymi i bardzo miło mi się zrobiło, jak wyjeżdżałam i oni wszyscy wyszli na dwór i pokazywali, że trzymają kciuki i gratulowali i cieszyli się razem ze mną, jak wróciłam ![]() ![]() Kurczę, znów zaczynają mnie cieszyć takie szczegóły... co ten stres robi z człowiekiem ![]() Ale wracamy do rzeczywistości. Jutro kurs, a ja przez 2 tygodnie NIC nie narysowałam, aż mi przed rodzicami głupio, że oni płacą, a ja bimbam. Ale to pierwszy i ostatni raz, przysięgam ![]() Jutro mam kartkówkę z angielskiego ze słówek ![]() A w sobotę odrabiamy niby 2 listopada. Skrócone lekcje. Wątpię, żeby chciało mi się iść ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |
Zakorzenienie
|
marta wysyłałaś jakieś zdjęcia? Ja też chcę
![]() ![]() marta, uhahana to dobrze, że Wam się torebki podobają ![]() ![]() coś nie do rzeczy gadam, ale fatalnie się czuję, mam gorączkę, potwornie boli mnie głowa, żołądek i czuję, że zaraz się porzygam (jakkolwiek to się pisze), nie, nic nie piłam, chyba bierze mnie jakaś grypa ![]() . Cytat:
![]() a tak w ogóle to ta torebka ma służyć jako torba do szkoły ![]() idę sobie ![]()
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
Nija - jestes wpasniala i ze CI sie chcialo! teraz mam juz wszystkie kawalki ![]() Uhahana witam w gornie kierowcow- teraz czeka Cie calkiem inna jazda ![]() Marta- ta choroba to pewnie matura, ona wszystkich wykonczy.. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wstalam zjadłam te wszystkie okropne tablety i wsuwam jogobelle.
Uhahana:Hehe no to powiem tż,że już się zestarzał ![]() Lele:Ajj masz racje matura wykańcza,ale moje leki mnie dobija są okropne,źle sie po nich czuje,spać nie moge... ![]() W nocy pisał do mnie tż,że miał koszmar w którym umarłam,a ja w tym samym czasie wstałam bo strasznie serce mnie bolalo i nie mogłam spać.Dziwne to bylo,on mi pisze o tym śnie,a ja ledwo żyje przez te serce... ![]() Jejku ja nic nie robie do tej matury ![]() Ostatnio przeztą chorobe nie mam sił nic robić,ale matura tuż tuż,a próbna już za miesiąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
po prostu Em :)
|
Jeszcze nic nie wiadomo na pewno.
![]() ![]() Dziękuję. Fajny ten Twój TŻ. ![]() I trzymam kciuki żeby już wkrótce okazało się, że Twoje problemy z sercem to nic poważnego. ![]() Noo.. A widzisz?! Jednak się udało!! ![]() Całkiem fajna, czarna chyba byłaby najlepsza-uniwersalna. ![]() Ywonula ![]() A u mnie nic specjalnego. Chwilowo jestem u rodziców, ale chyba nawet na noc nie zostanę. Dostałam dziś 2x 4 z WOSu i 5 z chemii. ![]() I ogólnie.. postanowiłam olać szkołę. Ciekawe czy mi się uda. ![]()
![]() |
#2624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to gratuluje, ja dzis poszlam w koncu do szkoly i zostalam spalowana.. a za to, ze mnie nie bylo, a dokaldniej to wczoraj chlopaka pyskowala do niej, a dzis madry chlopak z mojej klasy zamknal od razu za nia drzwi jak weszla do klasy.. i dzieki temu dzis pytala (czego nigdy nei robila, nawet prac domowych nie zadwala- mamy z nia od wrzesnia zajecia i tak bylo do tej pory) i powiedziala, ze ma to gdzies, ze mnie nie bylo na niemieckim tyle czasu i nawet chyba nie sluchala jak robilam zadanie a i tak mi 1 postawila.. bossko i zapytala tak moze z 5 osob.. zyc i nie umierac.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | ||||
Zakorzenienie
|
Eh, dziś znowu nie poszłam do szkoły, ciągle mi się chce spać
![]() ![]() coraz większe pustki na tym wątku, ale w sumie rozumiem ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to postanowiłam sobie kupić całą serię książek o Muminkach, a co sobie będę żałować, coś mi się od życia należy ![]() niestety nie to: http://www.nk.com.pl/engine/index.ph...ksiazka&id=536 ![]() ![]() ale z tej serii, mam już Zimę Muminków i W dolinie muminków, więc będzie komplecik ![]() http://www.nk.com.pl/engine/index.ph...id=2&offset=12 tylko Komety nad doliną Muminków nie ma, więc będę musiała poszukać gdzie indziej ![]() jak ja kocham te stwory ![]() ![]() ![]() ![]() i przy okazji dobiorę przyjaciółce (teraz już mogę ją tak nazwać ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurczę, te moje Muminki tylko po 9 złotych jedna książka do wyczerpania zapasów, boję się, że mi je ktoś kupi (taaak, na pewno) ![]() ![]()
![]() |
#2626 |
Zadomowienie
|
Marta mam nadzieje, ze wszytko bedzie ok (przy okazji zalegle zyczenia *nastkowe
![]() ![]() uhahana gratuluje zdania ![]() Nija ladna ta torebka, bierz ![]() smutno mi... ![]()
#2627 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dziekuje tak za wszystko dobrze wiedzieć,że ktoś mimo wszystko nie znany (a chciałabym was kochane kiedys poznać osobiście bo wiem,że są tu naprawde sympatyczne dziewczyny) przejmuje sie troche moim zdrowiem.To naprawde mile ![]() Cytat:
![]() My mamy z tż-tem taką umowe,ze gdyby coś złego się działo,obojętnie co to mamy koniecznie pisac o tym niezależnie od pory dnia. Najgorzej tak trafić na zły humor u nauczyciela ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tych książek dla koleżanki to znam tą pierwszą o tej larwie co później odkrywa,że jest motylem,ale według mnie to taka za bardzo dzięcieca książka ![]() ![]() Może coś z Musierowicz,albo Grocholi? A co do złego samopoczucia to mam tak samo,od 21 wczorajdo 8 dzisiaj spałam,a później od 9 do 12 i znów od 13 godzinke.Pół dnia przespalam ![]() A teraz wzielam sie za wos tylko wizaż mnie odciagnął. Mój komputer mówil WEJDŹ TYLKO NA CHWILE,SPRAWDZ SWÓJ ULUBIONY WĄTEK,TO ZAJMNIE TYLKO MINUTKE !! Cytat:
![]() A co się stało ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i do tego jakiś kosmetyk oczywiście ![]() nie wiem czy to dobry pomysł, ale tak naprawdę nie wiem jaką literaturę lubi, a nie chciałabym kupować jakiegoś zbiorku kilkunastu złotych myśli ![]() ale może faktycznie to głupi pomysł ![]() ![]()
![]() |
#2629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ze zbioru złotych myśli ja osobisćie bym sie nie ucieszyla.Ale taka książka ( nie wiedzialam,że specjalnie ci chodzi o taką dla dzieci) to fajny pomysł i jeszcze do tego dedykacja i cos z kosmetyków jak napisalas (ja byl kupila błyszczyk lub jais cien do powiek). Naprawde mysle,że to dobry prezent ![]() ![]() A może cos z kubusia puchatka? go kazdy lubi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | |
Zakorzenienie
|
Ywonula
![]() Cytat:
jak przyjaciolka lubi dostawac ksiazki to na pewno z prezentu sie ucieszy ![]() ja tez mam z tym "problem"; zblizaja sie urodziny kolezanki i nie wiem kompletnie co jej dac, wstepnie wymyslilam kolczyki (juz upatrzylam jedne do 50 zl) ale co poza tym to nie wiem. ja od niej dostalam prezent za ok 100 zl. raczej mamy podobny gust ale wcale nie jest mi przez to latwiej cos wymyslec. powiedzcie czy ucieszylybyscie sie z.. lampy? ![]() takiej ze sklepu Flo np? maja tam rozne prezentowe gadzety i fajna lampke nocna mozna kupic juz za 29 zl, tylko za bardzo nie wiem.. bo na inne osiemnastki juz 2 razy kupowalam taka lampe, takze pomysl nie jest nowy. EDIT: o, marta, tez mam fotki ![]() ![]() faktycznie, jak juz ktos napisal tutaj TZ wyglada na starszego niz na poprzednich zdjeciach. i przynajmniej wiem jak jest w Czestochowie bo na swojej pielgrzymce nie bylam ![]()
![]() |
#2631 |
po prostu Em :)
|
Nija, ten pierwszy opis jest ciekawy. Myślę, że prezent będzie fajny.
![]() ![]() Jejku.. Spałam całe popołudnie.. I jestem niewyspana! ![]() A jutro idziemy z TŻem do Multikina na noc reklamożerców. Fajnie będzie. ![]() EDIT: laylaaa, ja bym się z lampki ucieszyła. ![]() ![]()
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
Em:Zazdroszcze takiej imprezy
![]() A ja mieszkam na takim zadupiu,że mamy jedną lepszą pizzerie i kebaba,a no i kino jest ![]() Lenia,mam i spać mi się chce,ale ile można spać ![]() Zastanawiam sie nad kupnem tej bluzy : http://allegro.pl/item267025648_nowa...crombie_l.html jejku tylko nie wiem,czy bedzie dobra,a centymetr gdzieś zapodziałam,a wiem,ze rozmiar jest zaniżony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Zadomowienie
|
ślimaczek co się dzieje?
![]() nija ja bym wzięła tą pierwszą ![]() ![]() laylaa myśle ze jakaś ciekawa fajna lampka to nie głupi pomysł... Tez bym się ucieszyła z lampki pomimo ze mam swoją ![]() TARANTATANTATAN Mam dwie dobre wiadomości. Zacznę od tej wg mnie lepszej: 1) Gadałam z B. i powiedział ze on wtedy nie ma sesji tylko wyklady i moze nawet się urwie z ostatniego i pojdzie ze mną na 100dn ![]() 2) babka z chemiii oddawała małe matury z całej organicznej i.... 60% ![]() ![]() marta jak bym miała brać to tą czerwona lub szarą. ale tak jakoś nie w moim stylu za bardzo aczkolwiek jest ładna
#2634 |
Zakorzenienie
|
Laylaa:Aj pogoda w Częstochowie piękna była
![]() ![]() Ywonula:Czerwonej nie ma,mam 3 szare bluzy,a niebieskiej rzadnej wiec chyba ją wezme,chce jeszcze poradzic sie TŻ ![]() Gratuluje dobrze napisania tej małej matury,no i ,że bedziesz miala z kim iść na studniówke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Zadomowienie
|
Marta ladna bluza, choc nie moj styl
![]() laylaa uwielbiam Flo ![]() Dziewczyny dziekuej za troske : cmok: W sumie nie przytocze cale sytuacji, bo tak na prawde to jest glupota, ale troche zawiodlam sie na dziewczynach, ktore byly mi najblizsze> A tak w ogole to chyba nie wierze w przyjazn. A moze to ja sie nie nadaje na przyjaciolke?
#2636 | ||||
Zakorzenienie
|
Nija
Muminku nasz, sadze ze pierwsza historia ciekawsza ![]() ![]() Cytat:
obawiam sie, ze po tych ekscesach szybko jej nie przejdzie, bo ona ma swoje postanowienia i jak ktos jej zajdzie za skore to ma ponoc calyc zas przerabane, a jak jej dobrze sie z klasa uklada to nawet mowi co bedzie na klasowce.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Slimaczek kazdy sie nadaje, a z przyjaciolmi to roznie sie uklada.. czasem potrzeba czasu by sprawdzic czy to przyjazn.. bo ponoc kto kiedys byl przyjacielem a teraz niem nie jest to nigdy nim nie byl.. kazdy umie byc przyjacielem, tylko trzeba do tego odpowiednich ludzi w swoim otoczeniu, bo nie kazdego przyjacielem mozna byc.. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Ja tylko chciałam zaprotestować, że nie każdy lubi Kubusia Puchatka ![]() ![]() ![]() A co do prezentu, to ja ucieszyłabym się chyba z każdej rzeczy z Flo. Uwielbiam ten sklep ![]() Przepraszam, że tak pokrótce, ale jakoś niezbyt mam siłę. Jutro odrabiamy 2 listopada, ale chyba nie pójdę do szkoły. Tzn. na chwilę muszę wpaść po zeszyty, ale na lekcje się raczej nie wybieram.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
Uhahana:No cóż zawsze znajdzie się jakiś wyjątek
![]() ![]() Z tego co wiem to Em bardzo lubi Kubusia Puchatka chyba,że mi sie coś poplątało ![]() Moze ktoś ma zdjecie jakiejs lampy z flo bo u mnie w pobliżu nie ma nigdzie tego sklepu ![]() Kupiłam tą bluze ![]() ![]() Z samego rana czytałam sobie Chłopów,ojejku tego sie nie da czytać,okropność!! Wolałam już Pana Tadeusza czy Ludzi Bezdomnych,a nawet Lalke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Zadomowienie
|
marta a ja "napisałam" wypracowanie o Ludzich bezdomnych.
mUszę jeszcze tylko zrobić jakis rweferat na histe ale nawet nie wiem na jaki temat ![]() ![]() Wiecie wczoraj pokazałam B. jak bym chciała wyglądać na 100dn (sukienka, torebka biżuteria i.t.p) i on na to ze bardzo mu się podoba i "jak mógłbym się nie skusić by z taką slicznotką iść na studniówke" ![]() ślimaczek zawsze zdarają sie jakies nieporozumienia. Nie ma ludzi idealnych którzy by się nie sprzeczali... Za niedługo wszystko się rozwiąże a jeżeli nie to znaczy ze ten ktoś poprostu nie był Ciebie wart... ![]()
#2640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzien dobry bardzo Wizazanko! Ywonula i widzisz jak slodko, tyulko odliczac dni do tej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.