Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-11, 09:27   #691
agatka-a
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość

Agatka a Tobie daje resztki mojej energii (bo mi juz nie potrzebna dzisiaj)zebys sie tam ładnie nauczyła wszystkiego I ciesze sie ze juz jest lepiej, oby tak dalej
dzieki ale nie dalam rady, ide na wagary i juz ! nastawilam sie na to i nie dma rady tego zmienić :P

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
n
A co do kolczyka - już się nie mogę doczekać. Jednak mam maleńkie obawy, sporo się naczytałam, że jak trafi się na nerw to powieka i tak jakby łuk brwiowy 'opada'...
Ale raz się żyje.
nic ci nie opadnie , możesz uszkodzić nerw wzrokowy i wtedy... nie bedziesz widziec na to oko, tka mi tlumaczyl lekarz
ja bym sie nie zdecydowala, starczy mi w nosku
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 09:37   #692
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

U dentysty przeżyłam, gdyż nie usiadłam na fotelu. Pojechałam z mamą i jej TŻ'em. Agentka trzymała TŻ'a ok. 40 min. Następna miała być mama, ale przyszła jakaś inna pacjentka i nasza dentystka wzięła ją najpierw "Pani Agatko, prosze proszę, to zajmie chwilkę" - no to ta nowa poszła. A mojej mamie się ciśnienie podniosło, trzasnęła drzwiami i wyszła. Nienawidzi takiego traktowania Tym oto sposobem nie byłam u dentysty (i tak bywam tam stanowczo za często bo co dwa tyg, teraz będe musiała zmienić na innego).
no to Ci się upiekło
też musze do dentysty bo czuję zę znów mi się ząb podziurawił

Cytat:
W poniedziałek jadę (Agness nie bij! wiem że obiecałam!) zrobic sobie kolczyka (boże, który to już ?) ... w brwi. Od lat się przymierzałam do tego aż się zdecydowałam i uzyskałam oficjalną 'zgodę' matuli, a raczej "jak sobie zrobisz to Cię wyrzucę z domu, przysięgam" to oznaczało "tak" =^^=
super bardzo mi się podoba kolczyk w brwi, czekam na fotkę jak sobie zrobisz

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Rano się nie śpi!
Szkoda dnia;p
Jak wstaniecie to będę w trakcie gotowania obiadu Ładnie to tak?;p
i co? robisz już obiad? bo ja właśnie śniadanie jem

Cytat:

A ja już zdązyłam masę rzeczy zrobić i dopiero znalazłam chwilkę by usiąść, uff.
Pierwszy taki luźny weekend od miesiąca, gdzie nie muszę siedzieć nad książkami.
Bo ostatnio tydzień w tydzień, dzień w dzień musiałam się uczyć do jakiejś kartkówki/sprawdzianu. Doby mi nie wystarczało
korzystaj w wolnego czasu

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość

taaak.. ja się 'zaraz' biorę za nauke chemii fizy i biologii - sama radość
dasz radę

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Mam problem z 'przyszłym" TZ-em. On jest taki niezdecydowany, że głowa boli. Widże, że dalej mysli o byłej. Nie lubię czegoś takiego. Ja wolę miec pewny grunt pod nogami. Eh.
ehhh, faceci mam nadzieję że to tylko chwilowe i że niedługo będzie myślał już tylko o Tobie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
j

ja dzisiaj jak już wrocę z kościoła musze sie uczyć: biologii, geografii, chemii, historii i na polski czytać lektury. do tego zadanie domowe jeszcze
chyba siostra dzisiaj obiad zrobi
powodzenie w nauce
fajnie chyba mieć siostrę która potrafi gotować ja takiej nie mam, ona tylko takie najprostsze rzeczy, mrożonki itp

Cytat:
nawet nie pytaj
a ja wiem jeden czeka na mnie właśnie na kompie, muszę w końcu obejrzeć

ale się pięknie wyspałam, wczoraj czułam się strasznie z braku snu jestem śpiochem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 09:38   #693
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Prosze napiszcie, ze mowicie o anime jaką jest Death Note
Kocham! kocham! kocham!

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 09:43   #694
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry wszystkim,

ja juz po porannej kawce,ciagle w lozku. Wiecie co,zwazylam sie dzis pierwszy raz od ponad tygodnia a tu 55.5!!!! waga przed zaczeciem cwiczen ponad miesiac temu byla 52.5 czyli 3 kg wiecej! a ja schudnac chcialam!
diete trzymam,wiadamo,ze raz na jakis czas zdarzy sie wpadka ale bez przesady..mam teraz okres,to fakt, ale 3 kg wiecej to juz lekka przesada..

chyba odpszcze cwiczenia calkiem,przestane jesc i wtedy mzoe schudne..W koncu chudnie sie od tego czego sie nie zjadlo..

wiem,ze glupio gadam ale juz mi sie odechcialo wszystkiego dzis..

Mam robic te rogaliki i nawet nie sprobuje teraz zadnego bo zanim sie obejrze to bede maial 60kg na liczniku...

a wszystkim chcacym schudnac polecaja silownie i cwiczenia. U mnie sie nie sprawdza..No i te hormony jeszcze...

milego dnia wam zycze
Stary 2007-11-11, 09:45   #695
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dzien dobry wszystkim,

ja juz po porannej kawce,ciagle w lozku. Wiecie co,zwazylam sie dzis pierwszy raz od ponad tygodnia a tu 55.5!!!! waga przed zaczeciem cwiczen ponad miesiac temu byla 52.5 czyli 3 kg wiecej! a ja schudnac chcialam!
diete trzymam,wiadamo,ze raz na jakis czas zdarzy sie wpadka ale bez przesady..mam teraz okres,to fakt, ale 3 kg wiecej to juz lekka przesada..

Agolku - okres może podnieśc nam wage nawet do 2 kg . Do tego bierzesz hormony, więc wszystko jest mozliwe. Prosze, nie rezygnuj z ćwiczeń ;*

Stary 2007-11-11, 11:10   #696
LoLcIa123
Zakorzenienie

Też-et mi właśnie powiedział,że pokłócił się z mamą,bo zaczęła znowu mówić,że ma mieć bogatą,wykształconą już dziewczynę itp itd i jak ja tam mam jechać

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 11:11   #697
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Też-et mi właśnie powiedział,że pokłócił się z mamą,bo zaczęła znowu mówić,że ma mieć bogatą,wykształconą już dziewczynę itp itd i jak ja tam mam jechać
Ehhh Lolciu Proszę miej w sobie siłe, odwagę i pokaż tej czarownicy, że nie wie co mówi

Stary 2007-11-11, 11:13   #698
LoLcIa123
Zakorzenienie

Gdyby wiedziała,co mój tata wyprawia w weekendy,np wczoraj wpadł pijany do mojego pokoju w drodze do łazienki to po prostu nie wiem,to wszystko mnie przytłacza!

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-11-11, 11:15   #699
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Diamentowa a co za hormony bierzesz
Estrofem

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Diamentowa - A dziękuję Ciebie też zawsze się miło czyta,szczególnie Twoje bardzo rozsądne wypowiedzi
Mam nadzieję,że będzie dobrze,i że okres wróci
ah dzięki choć ostatnio tego rozsądku coraz mniej szczególnie jeśli mam siebie ustawić do pionu. Ja również mam nadzieję, że wróci bo tak to wszystko na marne, na razie ani widu ani słychu

Cytat:
trzymam kciuki daj znać jak coś się zmieni.

dzięki mam nadzieję, że długo to nie potrwa

Cytat:
nawet nie pytaj

A co do kolczyka - już się nie mogę doczekać. Jednak mam maleńkie obawy, sporo się naczytałam, że jak trafi się na nerw to powieka i tak jakby łuk brwiowy 'opada'...
Ale raz się żyje.

Mam tylko dylemat w której brwi. I chyba padnie na lewą, tylko muszę zacząć czesać grzywkę na drugą stronę, żeby nie przysłaniała go
kolczyk w brwi jest obłędny... gdybym miała mieć go gdzieś oprócz uszu to właśnie tam. A co dziwne podoba mi się tylko u dziewczyn.

Jak tam dziewczynki samopoczucie w święto niepodległości? U mnie pada śnieg, ale nici z bielutkiej kołderki bo rozpuszcza się zanim dotknie ziemi.
A propo spraw sercowych to wspominałam ostatnio moją dawną miłość... już nigdy nie będę tak kochać, ale mniejsza o to...
Teraz mam oko na kogoś innego

Rodzice moi pojechali do babci mają mi przywieść jakieś świąteczne wypieki ale myślę, że do domu dotrą dopiero pod wieczór. Poza tym nudy jak nie wiem ale zaraz wpada kumpela to się będziemy nudziły razem zawsze raźniej .

EDIT: Lolciu nie chce mi się wierzyć w to co czytam?! Bogatą??? Wykształconą??? O co chodzi? A gdzie miejsce na miłość? Pomiędzy aktem własności domu w Konstancinie i dyplomem ukończenia Harvardu z wyróżnieniem zmieści się kartka walentynkowa? Wiesz co? Żal mi jej bo z takim podejściem nie ma pojęcia o tym jak piękne uczucie może łączyć kobietę i mężczyznę, a bez tego nigdy nie będzie szczęśliwa. Będzie jedynie zazdrościć innym, że w porę wybrali prawdziwe choć może mniej popularne, a nie przereklamowane i snobistyczne wartości. Ty jesteś szczęściarą w porównaniu do niej a jeżeli będzie miała do Ciebie jakikolwiek żal to tylko dlatego, że Ci tego zazdrości.
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 11:16   #700
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Gdyby wiedziała,co mój tata wyprawia w weekendy,np wczoraj wpadł pijany do mojego pokoju w drodze do łazienki to po prostu nie wiem,to wszystko mnie przytłacza!

Lolciu, ale nie wie i jest good

Stary 2007-11-11, 11:18   #701
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Lolciu, ale nie wie i jest good
Ale ja to wiem,nie jestem z takiej rodziny jaką Ona sobie wymarzyła dla syna,mój tata nie jest lekarzem,a moja mama nie jest psychologiem,ani Bóg wie kim,może lepiej zrobię dla Tż-eta jeśli po prostu z nim skończę,nie chcę tego,ale tak będzie lepiej dla niego

Tymoteusz
23.11.2014r

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-11, 11:21   #702
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Ale ja to wiem,nie jestem z takiej rodziny jaką Ona sobie wymarzyła dla syna,mój tata nie jest lekarzem,a moja mama nie jest psychologiem,ani Bóg wie kim,może lepiej zrobię dla Tż-eta jeśli po prostu z nim skończę,nie chcę tego,ale tak będzie lepiej dla niego

Lolciu! Nawet tak nie mysl! Dlaczego niby matka TŻ-ta ma mieć wpływ na Wasz związek. To WY się kochacie, WY jestescie razem. Nie Ty, on i jego matka. Ona nie am nic do gadania. Moze sobie wymarzyć jakąs tam rodzinę dla niego, ale .. niech an marzeniach się kończy. Ważne, że TŻ Cię kocha, chce być z Tobą i jest szczęsliwy! Nigdy więcej tak nie myśl!

Stary 2007-11-11, 11:26   #703
anniaa

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Edytowane przez anniaa
Czas edycji: 2007-11-12 o 14:14
anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 11:28   #704
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Lolciu! Nawet tak nie mysl! Dlaczego niby matka TŻ-ta ma mieć wpływ na Wasz związek. To WY się kochacie, WY jestescie razem. Nie Ty, on i jego matka. Ona nie am nic do gadania. Moze sobie wymarzyć jakąs tam rodzinę dla niego, ale .. niech an marzeniach się kończy. Ważne, że TŻ Cię kocha, chce być z Tobą i jest szczęsliwy! Nigdy więcej tak nie myśl!
nic dodać nic ująć

Lolciu, musisz być silna to nie ona decyduje o jego życiu, a skoro on chce z Tobą być to nie powinnaś mieć takich myśli o których pisałas powyżej

Nefre
- co do tego anime, nie chodziło mi akurat o tą, ale DN też uwielbiam oglądałam i byłam zachwycona.
Agatko - trudno nawet to mnie nie zniechęci, zbyt bardzo mi się podoba kolczyk w tym miejscu w nosie też mam, ale żałuje że sobie zrobiłam, bo to było 'zamiast' tego w brwi, bo kiedyś nie zdecydowałam się... i chciałam się pocieszyć noskiem. Ale mam taką drobinkę że i tak ledwo ją widać, więc nie jest źle.
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 11:41   #705
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ather a o jaką anime chodzi? Tak w ogóle to przeczuwam, że miłosniczka Japonii ?

Stary 2007-11-11, 12:07   #706
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

powodzenie w nauce
fajnie chyba mieć siostrę która potrafi gotować ja takiej nie mam, ona tylko takie najprostsze rzeczy, mrożonki itp
no niby fajnie ale obiad i tak ja zrobiłam

ather - ty byś mi na miłośniczkę Japonii pasowała

lolciu - dziewczyny ci już tutaj napisaly wszystko. nawet jeśli na początku nie bedzie latwo to z czasem jego rodzina sie do ciebie przekona nie będą mieli wyjścia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 12:36   #707
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Ather a o jaką anime chodzi? Tak w ogóle to przeczuwam, że miłosniczka Japonii ?
nie da się ukryć
A wszystko zaczęło się kilka lat temu.
co do anime - odcinkowe... boże czuję się jak dzieciak w tym momencie ale wkręciłam się w Naruto ^^ (oczywiście nie te odc. emitowane w tv, bo to jest porażka ) to jest tak głupie że aż wciągające. Głównie o to chodzi, jak się zacznie od początku to kaplica. A zawsze się śmiałam z brata jak to oglądał...
A jeśli chodzi o typowe 'filmy' anime. Oprócz DN, Vampire Hunter oglądałaś Nefre ? Albo FF VII ?

Cytat:

ather - ty byś mi na miłośniczkę Japonii pasowała

ot, zamiłowanie do tych klimatów
Stary 2007-11-11, 13:00   #708
asiek14
Zakorzenienie

ok ja spadam do nauki, trzymajcie kciuki żeby mi cos do głowy weszło a nie tak jak wczoraj

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 13:06   #709
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
nie da się ukryć
co do anime - odcinkowe... boże czuję się jak dzieciak w tym momencie ale wkręciłam się w Naruto ^^ (oczywiście nie te odc. emitowane w tv, bo to jest porażka ) to jest tak głupie że aż wciągające. Głównie o to chodzi, jak się zacznie od początku to kaplica. A zawsze się śmiałam z brata jak to oglądał...
A jeśli chodzi o typowe 'filmy' anime. Oprócz DN, Vampire Hunter oglądałaś Nefre ? Albo FF VII ?

podziwiam ,podziwiam bo dla mnie Japonia i anime to zupelnie nie te klimaty. Ja za to jestem zakochana w Ameryce Poludniowej A wszystko zaczelo sie od ... telenowel

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-11, 13:11   #710
Błękit Nieba
Raczkowanie

GG do Błękit Nieba

Witam

Lolciu - to już nie czasy, że małżeństwa są "ustawiane" by były korzystne dla rodziny... Jak długo jesteście szczęśliwi razem, słowa jego matki na ten temat nie powinny nic znaczyć!

Ather - to mamy wspólny temat, jestem obecnie na 182 odcinku Naruto Wciągające cholerstwo :P Szkoda tylko że tam zbytnio żadnego bishounena nie ma...

Dobra, wracam do nauki, masa do zrobienia a czasu nie tak wiele niestety.
Ale potem was jeszcze nawiedzę, bez obaw!
Stary 2007-11-11, 13:14   #711
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Błękit Nieba Pokaż wiadomość
Ather - to mamy wspólny temat, jestem obecnie na 182 odcinku Naruto Wciągające cholerstwo :P Szkoda tylko że tam zbytnio żadnego bishounena nie ma...
no nie żartuj W takim razie nie jestem odosobniona jeśli chodzi o mój mały odchył

Ech, nie lubię takich dni. Snieg od kilku godzin sypie, ludzie z sankami biegają... wszystko pozamykane beznadziejny dzień.
Stary 2007-11-11, 13:22   #712
Błękit Nieba
Raczkowanie

GG do Błękit Nieba

Naruto, Bleach, Full Metal Alchemist, Devil May Cry...

Wolę to niż durne polskie seriale dla niedorozwojów jak np. M jak miłość czy inne Włatcy móch albo jak to się tam zwie

W Szczecinie ani płatka śniegu.
A ja lubię śnieg... Mnie przygnębia brak śniegu, gdy gdzie indziej już jest

ps. I jak tu się brać za naukę?

Edytowane przez Błękit Nieba
Czas edycji: 2007-11-11 o 13:22 Powód: dopisek
Błękit Nieba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 13:24   #713
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Agolku - okres może podnieśc nam wage nawet do 2 kg . Do tego bierzesz hormony, więc wszystko jest mozliwe. Prosze, nie rezygnuj z ćwiczeń ;*
dokładnie

Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość

A propo spraw sercowych to wspominałam ostatnio moją dawną miłość... już nigdy nie będę tak kochać, ale mniejsza o to...
też tak kiedyś mówiłam czekałam 2 lata i się udało

Cytat:

Ech, nie lubię takich dni. Snieg od kilku godzin sypie, ludzie z sankami biegają... wszystko pozamykane beznadziejny dzień.
też tak sądzę

Lolcia, zgadzam sie z dziewczynami w 100% ! i nie daj się, jesteś młoda, ambitna, masz czas się jeszcze wykształcić i pokazać na co Cię stać nie pozwólcie rodzicom rządzić Waszym życiem

sypie śnieg jak dziki zaraz moja rodzina przyjeżdża na chwilę a później jadę do TŻ-a ... mam nadzieję ze nie będzie problemów z komunikacją

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 13:51   #714
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
dziś 11.11
wszystko zamknięte.
hyhy tak wiem przypomniałam sobie o tym pozniej

Cytat:

Mam problem z 'przyszłym" TZ-em. On jest taki niezdecydowany, że głowa boli. Widże, że dalej mysli o byłej. Nie lubię czegoś takiego. Ja wolę miec pewny grunt pod nogami. Eh.

.
yhh ale w końcu jest tylko byłą

Cytat:
Cytat:
Looolciu Proszę nie mów takich rzeczy W końcu nie jesteś z jego matką, tylko z nim i Wasze uczucie jest najważniejsze głowa do góry

Zdążyłam już być w kościele, u babci i przeczytać fizykę .. ale mam tempo ..
a teraz chyba biologia .. chociaż na samą myśl robi mi się słabo bo nawet przeczytać ten text ze zrozumieniem jest ciężko a co dopiero wkuć ... ale co tam .. ja bym sobie rady nie dała

śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 14:36   #715
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dziękuje Wam Kochane
Zbieram się powoli,3majcie za mnie kciuki

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-11-11, 15:04   #716
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
nie da się ukryć

Jesli chodzi o Naruto to własnie się przymierzam ;D. Moja miłosc do Japonii zaczęła sie niedawno i wiem, że nie ustanie .

Cytat:
hyhy tak wiem przypomniałam sobie o tym pozniej

yhh ale w końcu jest tylko byłą

Looolciu Proszę nie mów takich rzeczy W końcu nie jesteś z jego matką, tylko z nim i Wasze uczucie jest najważniejsze głowa do góry

a teraz chyba biologia .. chociaż na samą myśl robi mi się słabo bo nawet przeczytać ten text ze zrozumieniem jest ciężko a co dopiero wkuć ... ale co tam .. ja bym sobie rady nie dała

Śnieżko.. była, która.. jest moją kumpela z ławki
Tak się porobiło i eh.

Dzisiaj się wzięłam za angielski [jeszcze się poucze, easy, easy ], WOS i polski. Jestem z siebie dumna. Sama od siebie wzięłam się za wos. No nieprawdopodobne

Dzisiaj cąły dzien w domu siedze, tyłka nie ruszam. Za oknem śniezyca - a fe. Siedzę w domu ^^

Stary 2007-11-11, 15:08   #717
_Ana
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
od piątku nie miałam możliwości zajrzeć ale sie rozpisałyście

Lolcia - trzymam kciuki, bądź sobą nie masz się czego wstydzić. Inna od wyobrażeń nie znaczy że jesteś 'gorsza', a z takim mamuśkami z reguły jest tak, że żadna nie jest wystarczająco dobra dla synusia, nie przejmuj sie najważniejsze jest ze TŻ wybrał właśnie Ciebie a Ty Jego.

Rosalyn koniecznie opisz mi mieszkanko

madame_apple jak tam wieczór z osobnikiem się rozwinął?

agolek może po prostu robią ci się mięśnie i swoje ważą - teraz będą ci szybciej spalały tłuszczyk
nie przejmuj sie tak wskazówką wagi, sprawdzaj rozmiary..

agatka ja też tak mam jak sie nastawie że ma być wolne to już nie da rady zmusić się do zmiany .. także miłego lenistwa jutro

diamentowa będziesz kochać, będziesz kochać "mocniej i bardziej".. naprawdę mało odkrywcze ale czas leczy rany - wiem coś o tym.

nefre a ta dziewczyna o której on myśli nadal to ta twoja kumpela z ławki tak? Miałam kiedyś bardzo podobną sytuacje... Właśnie chodziłam z kolega z klasy byłym mojej przyjaciółki ... z klasy. Było nam razem miło i fajnie, dogadywaliśmy sie bardzo dobrze ale wiesz co to po prostu było wygodne, zabrakło iskierki - taki kumpel .. po za tym okazało się ze on ciągle kocha tamtą i chyba jest ze mną aby być nadal bliżej niej.. potem było trochę brzydkich z jego strony rzeczy. Generalnie facet okazał sie strasznym dupkiem i pozostał duży niesmak , na szczęście z nią nadal sie przyjaźnie (już sporo lat)

Milka19 wracaj do zdrówka

Ather często jest tak ze ludzie zaskakują szczególnie że żyjemy coraz bardziej w świecie pozorów.. ale czasem taki ktoś inny może się okazać właśnie TYM i tylko trzeba dać szanse sobie i jemu na poznanie co jest pod maską.

Ewusia_marchew wierność bardzo dobrze - ale trochę takiej
adoracji od innych też jest miłe i potrzebne i podnosi samoocenę
a co do bucików ja tez w końcu kupiłam

Wczoraj od rana bolało mnie oko więc nie nakładłam soczewek, pół dnia nie mogłam sie pozbierać żeby wyjść na zakupy prostowałam sobie włoski itp.
W końcu wyszłam, w samochodzie dopiero przypomniało mi sie o soczewkach i już nie chciało mi się wracać. Oczywiście w połowie drogi zrobiło sie ciemno, zaczął sypać śnieg, mega płatki z zawrotną szybkością - nic nie widziałam,bałam sie prowadząc, zanim doszłam do galerii z parkingu - włosy miałam mokre i pół godziny prostowania diabli wzięli. Także można sobie wyobrazić mój nastrój - po prostu fantastyczna wyprawa.
Weszłam do pierwszego sklepu - przyglądam się zrezygnowana półce - no nic nie ma - i takie myśli w głowie może ja nie wiem czego chce i marudzę? no.. mają być kozaczki, brązowe marszczone i z okrągłym czubkiem - odwracam sie
stoją właśnie takie kozaczki na półce z przeceną - ostatnie pary i to mój rozmiar 40cha! z 450 na 270 nawet sie im za bardzo nie przyglądałam, (jeszcze z rozmowy ekspedientek zrozumiałam ze one dopiero tego dnia je tam wstawiły na przecenę) .. tak błyskawicznego zakupu chyba nigdy nie zrobiłam

Także czasem los się uśmiecha w najmniej oczekiwanym momencie tylko jasno mu powiedz czego właściwie od niego chcesz chcesz! ha

Po za tym jest ślicznie bialutko, bajkowa zima - oszronione drzewa szkoda ze tak ślisko - ale już nie narzekam..

A i kilo w dół !
_Ana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-11, 15:16   #718
madame_apple
Zadomowienie

Czeeeeść dziewuszki

Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość
dzieki ale nie dalam rady, ide na wagary i juz ! nastawilam sie na to i nie dma rady tego zmienić :P
mi nigdy żadnych planów nie udaje się zrealizować tak dobrze jak tych dotyczących wagarów

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dzien dobry wszystkim,

chyba odpszcze cwiczenia calkiem,przestane jesc i wtedy mzoe schudne..W koncu chudnie sie od tego czego sie nie zjadlo..

wiem,ze glupio gadam ale juz mi sie odechcialo wszystkiego dzis..

Mam robic te rogaliki i nawet nie sprobuje teraz zadnego bo zanim sie obejrze to bede maial 60kg na liczniku...

a wszystkim chcacym schudnac polecaja silownie i cwiczenia. U mnie sie nie sprawdza..No i te hormony jeszcze...
ech... a może to chwilowe, a gdy organizm "przyzwyczai sie" do hormonów to waga spadnie...? Nie martw się, może rzeczywiście ogranicz lekki ćwiczenia i badz cierpliwa - powinno byc dobrze
Miłego pieczenia

Cytat:
kolczyk w brwi jest obłędny... gdybym miała mieć go gdzieś oprócz uszu to właśnie tam. A co dziwne podoba mi się tylko u dziewczyn.
ojj mi też się strasznie podoba Także Ather powodzenia i czekam na fotencję

Cytat:
EDIT: Lolciu nie chce mi się wierzyć w to co czytam?! Bogatą??? Wykształconą??? O co chodzi? A gdzie miejsce na miłość? Pomiędzy aktem własności domu w Konstancinie i dyplomem ukończenia Harvardu z wyróżnieniem zmieści się kartka walentynkowa? Wiesz co? Żal mi jej bo z takim podejściem nie ma pojęcia o tym jak piękne uczucie może łączyć kobietę i mężczyznę, a bez tego nigdy nie będzie szczęśliwa. Będzie jedynie zazdrościć innym, że w porę wybrali prawdziwe choć może mniej popularne, a nie przereklamowane i snobistyczne wartości. Ty jesteś szczęściarą w porównaniu do niej a jeżeli będzie miała do Ciebie jakikolwiek żal to tylko dlatego, że Ci tego zazdrości.
dokładnie. też tak uważam. co to w ogóle za bzdura, to już nie te czasy, żeby w ten sposób kojarzyć pary... to jest Wasze życie i musicie wziąć sprawy w Swoje ręce!
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
też tak kiedyś mówiłam czekałam 2 lata i się udało
heh...obyś miała rację... Bo mi też się wydaje, że nigdy przenigdy już się tak nie zaangażuję... No, ale może faktycznie 'czas leczy rany'...

Nefre, głowa do góry! Jakby to nie brzmiało - to normalne, że facet przez jakiś czas myśli jeszcze o byłej. W końcu spędził z nią trochę czasu, ma z nią mnostwo wspomnien. tego nie da sie tak łatwo wymazać. Zresztą czy my jesteśmy inne? Ja nie. przez pewien czas będąc w nowym związku chocby podświadomie myśli się o byłym. Ale na pewno niedługo przesłonisz mu cały swiat jesli tylko bedziesz chciala i była przestanie egzystować w jego pamięci

Cytat:

No ba Powodzenia

Cytat:
Dziękuje Wam Kochane
Zbieram się powoli,3majcie za mnie kciuki
Trzymammm Mam nadzieję, że będzie lepiej niż przypuszczasz

ech, a ja jeszcze ledwo żywa po imprezie. Było super, naprawdę... Tylko hmm ... taki drobny szczegół: chłopak, o którym wcześniej pisałam, nie mógł w końcu przyjść. Na początku się zmartwiłam, ale (nie bijcie) w klubie dostrzegłam kogoś, kto od razu przyciągnął moją uwagę... No i pomyślałam sobie: "raz się zyje, musze z nim dzis zatanczyc"... trochę poczekałam, pokręciłam się tu i ówdzie aż w końcu ...udało się jaki on był super... Jeszcze tej samej nocy jak wrocil do domu, napisał do mnie i w ogóle "och,ach"... ciekawe czy się jeszcze odezwie... Zaszalałam, nie powiem...ale od razu mi się spodobał. Zdaje sobie sprawe,ze moj post brzmi jak tandetna historyjka z bravo girl
w ogole nie wiem co sie ze mna dzieje... no,ale kiedys chyba trza sie wyszaleć... Poza tym, udało mi się choć trochę oderwać od smętnych rozmyślań nt "tego jedynego,na ktorym mi zalezy"
teraz odpadają mi nogi tylko

Miłego popołudnia kochane

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 16:20   #719
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko - trudno nawet to mnie nie zniechęci, zbyt bardzo mi się podoba kolczyk w tym miejscu w nosie też mam, ale żałuje że sobie zrobiłam, bo to było 'zamiast' tego w brwi, bo kiedyś nie zdecydowałam się... i chciałam się pocieszyć noskiem. Ale mam taką drobinkę że i tak ledwo ją widać, więc nie jest źle.
absolutnie nia miałam zamiaru cię zniechęcac, mi tez sie bardzo podoba kolczyk w brwi ale siebie jakoś nie mogę wyobrazić

Cytat:
ok ja spadam do nauki, trzymajcie kciuki żeby mi cos do głowy weszło a nie tak jak wczoraj
życzę ci tego, mi wczoraj ani dzis nic nie weszło... jestem a bardzo rozkojarzona, mój nowy "lek antydepresyjny" ma swoje pewne skutki uboczne... nie moc w skupieniu się na czymkolwiek ;P

Lolciu nie daj sie i nie rezygnuj z uczucia!

Cytat:
Napisane przez _Ana Pokaż wiadomość
madame_apple jak tam wieczór z osobnikiem się rozwinął?
pisz pisz!

agatka ja też tak mam jak sie nastawie że ma być wolne to już nie da rady zmusić się do zmiany .. także miłego lenistwa jutro
jutro nie moge miec lenistwa, ostre kucie, no i nadrabianie zaległości ale wątpie czy moja sytuacja zmieni się do jutra, cos czuję że troche studiów zawalę...

diamentowa będziesz kochać, będziesz kochać "mocniej i bardziej".. naprawdę mało odkrywcze ale czas leczy rany - wiem coś o tym.
uwierz w to diamentowa, da sie, moze nie za miesiac ale w końcu... uwierz doświadczonej babce

A i kilo w dół !
gratulować
Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
Czeeeeść dziewuszki

mi nigdy żadnych planów nie udaje się zrealizować tak dobrze jak tych dotyczących wagarów
ma się te lewe zwolnienia

Tylko hmm ... taki drobny szczegół: chłopak, o którym wcześniej pisałam, nie mógł w końcu przyjść. Na początku się zmartwiłam, ale (nie bijcie) w klubie dostrzegłam kogoś, kto od razu przyciągnął moją uwagę... No i pomyślałam sobie: "raz się zyje, musze z nim dzis zatanczyc"... trochę poczekałam, pokręciłam się tu i ówdzie aż w końcu ...udało się jaki on był super... Jeszcze tej samej nocy jak wrocil do domu, napisał do mnie i w ogóle "och,ach"... ciekawe czy się jeszcze odezwie... Zaszalałam, nie powiem...ale od razu mi się spodobał. Zdaje sobie sprawe,ze moj post brzmi jak tandetna historyjka z bravo girl
w ogole nie wiem co sie ze mna dzieje... no,ale kiedys chyba trza sie wyszaleć... Poza tym, udało mi się choć trochę oderwać od smętnych rozmyślań nt "tego jedynego,na ktorym mi zalezy"
teraz odpadają mi nogi tylko

Miłego popołudnia kochane
wcale nie brzmi jak historyjka z bravo girl, ale bardzo romantycznie
życzę powodzenia
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 16:33   #720
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

No tak niby to normalne, ale ja jestem takim typem osoby, która nie lubi jak coś nie gra. Lubie jasne sytuacje a ta do takich nie nalezy. Chłopaczyna jest niezdecydowany, ze ohhh. raz tak raz siak - a ja się czuję powoli jakbym się w tym wszystkim motała

Madame - żeś zaszalała Mam nadzieje, że znajomość będzie owocowała ;D

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości