Mamusie czerwcowe 2016 cz.4 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-19, 08:43   #3181
motylek1984
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.4

Ja dziś 25tc i 5 dni, a tu już 107cm. Kaśka kuruj się. Madziuś, powodzenia u fryzjera. :-D
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 08:43   #3182
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Wiesz co karmie na zadanie. Ale robimy tak ze karmie go kolo 22 pote po 24 moj maz podaje mu moje odciagniete zebym troche pospala w ciagu :p a potem kolo 2.30 -3.00 i potem kolo 7 ale czasem jest np jeszcze o 5.
Tylko on krotko je maks 10 min i idzie spac

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Nadal uwazam ze cesarka to koszmar
Ale blizna cudna. Perfekto zrobiona

Przy nawale w 3-4 dobie myslalam ze sie zesram z bolu prźy karmieniu.. ale minelo
Super! Czyli nawet pośpisz w miare i nie chodzisz jak zombie A jak z jedzeniem? Jesz wszystko całkiem normalnie czy z czymś się jednak ograniczasz?
Ja stosowałam dietę a teraz mi się nie uśmiecha... Mam nadzieję, że tym razem nie będziemy zaliczać kolek

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Misia swietnie sobie radzisz zuch dziewczyna.
Ja wiem ze leki nie sa badana na ciezarnych i stad nie wiadomo czy szkodza czy nie. Ale mojemu nie przetlumaczysz ze w koncu lekarz mi to zapisal. On nie ma problemow ze spaniem i oddychaniem, ale ja znowu nie chce podejmowac sama decyzji i stawiac na swoim w kwestii lekow :/
Ogolnie chyba dzis musze sobie poplakac bo buzuje we mnie juz pare dni, a pobiegac nie moge zeby sie wyzyc :/
A kto się bardziej zna na lekach? Lekarz czy Twój TZ? Ten lek to nie Twoje widzi mi się tylko zalecenia od lekarza przecież!

Madzia brawa za wizytę! Oby ból szybko minął... A jeżeli lekarze zdecydują, że możesz próbować rodzić sn to się zdecydujesz?

Ja przedwczoraj w szpitalu miałam mierzony obwód brzucha ale na leżąco i wyszło 91 cm. Na stojąco pewnie mam więcej
No i ważyłam się z rana. Rozbawiła mnie moja waga, bo okazała się być wyrozumiała i zamiast pokazać 60 pokazała 59,9 trochę lepiej to wygląda zawsze hahaha. Czyli w 3. trymestr weszłam z wagą 7,5 na +.

Miłego dzionka dziewczynki!

Edytowane przez 201711281320
Czas edycji: 2016-03-19 o 08:53
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 08:48   #3183
misia880
Zakorzenienie

Kolki nie sa od diety przeciez
.jem wszystko. Krokiety z kapusta, truskawki, cytrusy itp

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 08:49   #3184
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Ja po wczorajszej wizycie w mcdonald stwierdzam, ze to nie dla mnie.. lubię tam ewentualnie lody. Zdecydowanie wolę North Fish.
MADZIUS powodzenia u fryzjera! Ja z Igim nadal nie dotarlam, chociaz odcinek Tupcia Chrupcia kiedy Tupcio idzie do fryzjera zna doskonale. Ale chce isc do fryzjera Marcela..igdzie ja jaszczurke fryzjera znajde?

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 08:51   #3185
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Hej dziewczyny!
Wstałam jakaś niedorobiona, choc mloda spała bez pobudki całą noc noniewiem: palec jeszcze trochę boli, trzeba by dom ogarnąć ale jakoś weny brak.

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 08:56   #3186
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Kolki nie sa od diety przeciez
.jem wszystko. Krokiety z kapusta, truskawki, cytrusy itp
No wiesz, zdania w tej kwestii są podzielone Nawet z książkach i to nie sprzed 20 lat... Lekarze też różnie mówią.
Dobrze że Igorek nie ma kolek i oby się nie zaczęły, bo jak się widzi swoje cierpiące dziecko to potem różne rzeczy i wyrzuty jedzeniowe przychodzą do głowy.
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 08:58   #3187
ania230
Zakorzenienie

Mamuśki

Ja już na nogach, właśnie wcinam śniadanie płatki z mlekiem z dodatkiem rodzynek i herbata z miodem bo coś mnie gardło drapie
Wypłukałam je wodą z solą i jeszcze parę razy to zrobię i mam nadzieje że przejdzie

Wczoraj na sh zakupiłam parkę brązową w sam raz będzie na wiosnę i na później za 12 zł oraz parę ciuszków dla Mai
W sklepie odzieżowym majtki bo przecież nigdzie nie mogę znaleźć jakiś zwykłych bawełnianych i ładnych oraz dwie pary cieńszych leginsów.. Zobaczymy jak to się wszystko będzie sprawdzało.
Jak znajdę czas to wrzucę zdjęcia.
Dzisiaj o 16.30 mam warsztat Tż idzie do pracy więc zaraz zabieram się za obiad. Koleżanka z dzieciakami chce wpaść koło 13 ma dla mnie ubranka i wanienkę

Idę was nadrabiać bo wczoraj tylko weszłam i popatrzyłam ile naskrobałyscie

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 09:00   #3188
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

a mnie znowu cos rozklada zatoki bola i glowa
Kasiu zdrówka

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Jedziemy dziś z Bartkiem do fryzjera- podejście nr 2 . Może tym razem da sobie ściąć kudly
Oby tym razem się udało
a jak nie to Eleine ma racje z tym Tupciem Chrupciem. Moje siostrzenic mają i naprawdę super są te książeczki.

Eleine ja nie pisałam, ale cały czas kciuki za męża trzymałam
Zjadłam śniadanie a na deser truskawki z Lidla PYCHA
Stary 2016-03-19, 09:04   #3189
haneczkab92
Ania

Dzień dobry
Ja już pospałam, zaraz śniadanko, tylko tż wróci, bo pojechał po brata- ale przy okazji kupi świeże bułeczki na śniadanko
No i miałam okropną noc..budziłam się co chwilę na siku i zanim usnęłam wyczekiwałam ruchów małej, a ona nic, ani jednego kopniaka, przez całą noc(to co pamiętam)-ale mówię sobie, nie denerwuj się, przecież tak może być, stres szkodzi. Ale rano nie wytrzymałam i jak sie obudziłam i nic to sie poryczałam jak głupia...I Hania chyba zrozumiała, że nie ma co matki denerwować i dała o sobie znać na szczęście.
Muszę przestać panikować- ale żeby to było takie proste..

Cytat:
Witam z rana
Dzis znowu niewyspana, mam wrazenie ze ciagle sie budzilam ale nie jestem tego pewna.
Jako ze juz spac nie moge od 5 rano szykuje sie wczesniej i lece do Nexta na wyprzedaz. Musze sie sie streszczac bo potem do pracy. Milego dnia zycze
Z tą pracą dalej podziwiam! kiedy Ty odpoczniesz? Lepiej się czujesz z tym katarem?

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Ja też się witam:-* Już mi się nie chce spać,ale mąż wymeczony po delegacji więc mu nie będę garami strzelać i sobie jeszcze poleżę. Wczoraj mnie zaczęło boleć ramię w barku, a wieczorem odkrylam czemu- śpię z tą ręką pod rogalem i pod głową. Więc dziś musiałam uskutecznic 2 boczek ,co się Basi średnio podobało i mnie nieźle skopala. Ale niestety na lewym bym nie usnela. Więc się chyba w koncu przekrecila i mogłam spać poza tym obslinilam w nocy rogala i kołdrę,no Kurcze,zawsze spalam z zamkniętą buzia,teraz pewnie wyglądam niesamowicie seksownie z tą cieknaca ślina
No i jak zwykle brak pomysłu na obiad, poratujecie mnie jakimś?
Życzę miłego dnia i wielu kopniakow od Dzieciaczkow dzisiaj:-*
Ha ha, coś z tą śliną jest na rzeczy ja co prawda zawsze śpię z otwartą buzią, ale rzadko leci tak dużo śliny teraz jakoś jest jej więcej
Ja to bym zjadła wątróbkę z marchewką i groszkiem w sosie
Ale mam dziś grochówkę i jeszcze został makaron ze szpinakiem i mięsem.

Cytat:

a mnie znowu cos rozklada zatoki bola i glowa
Oj;/ to do łóżeczka i kuruj się

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Jedziemy dziś z Bartkiem do fryzjera- podejście nr 2 . Może tym razem da sobie ściąć kudly

Kaśka zdrówka! !
Powodzenia!

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 09:07   #3190
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj dziewczyny ostroznie, zadnych upadkow na brzuch i tluczenia palcy, nie wazne czy u stop, czy u rak
co do upadków to właśnie wczoraj prze sh nie zauważyłam jeszcze jednego schodka i poleciałam do przodu... brzuch pociągnął i to sporo, ale na szczęście nie wywróciłam się... za to poczułam strach i serce mi podeszło pod gardło
Więc uważajmy jak chodzimy! Powoli i dokładnie!!

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-19, 09:09   #3191
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
moja chrześnica ostatnio dowiedziała się od koleżanki w przedszkolu, że między nogami u dziewczynki jest PIPKA i teraz każdego pyta " ciociu / babciu/dziadku a słyszałeś/słyszałaś o pipce?".

Dziewczyny przestańcie o tych słodyczach pisać bo już obśliniłam sobie telefon a godzina taka, że musiałbym do nocnego lecieć. Ja dziś tylko silną wolą powstrzymałam się w Lidlu żeby nie wziąć orzeszków w czekoladzie, lodów i czekolady a teraz bardzo tego żałuję i chodzi za mną kubełek z KFC
Haha,niezła aparatka z tej Twojej chrzesnicy;-) Ja też znam 1 taką kiedyś powiedziała do mojej mamy,że jest taka gruba,że się do trumny nie zmieści dodam,że moja mama normalnej budowy jest xD

Ja wczoraj kupiłam lody,ale na razie ich nie otworzyłam i też mam czasem wielka ochotę na kubełek z kfc,a konkretnie skrzydełka Ale tak ze 3 na smaka;-)

Cytat:
Witam z rana
Dzis znowu niewyspana, mam wrazenie ze ciagle sie budzilam ale nie jestem tego pewna.
Jako ze juz spac nie moge od 5 rano szykuje sie wczesniej i lece do Nexta na wyprzedaz. Musze sie sie streszczac bo potem do pracy. Milego dnia zycze
Jak wrócisz to wrzuć łupy,to sobie obejrzymy i pozazdrościmy

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Witam i ja sie zrana miałam straszne w nocy koszmary budziłam sie ci chwile najgorsze jest to ze zawsze rano boli mnie brzuch tak jak bym na nim spała a w sumie zasypiam u budzę sie na lewym boku. Unas piękna pogoda zjem śniadania z mężem i znów pójdziemy na spacer tym razem wezmę bułki aby nakarmić kaczuszki
Zazdroszczę spacerku z mężem. Mój nadal chrapie i spacerek to jest ostatnia rzecz na którą miałby pewnie teraz ochotę

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;57593446]Hej dziewczyny!
Wstałam jakaś niedorobiona, choc mloda spała bez pobudki całą noc noniewiem: palec jeszcze trochę boli, trzeba by dom ogarnąć ale jakoś weny brak.

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Palec na pewno niedługo przestanie boleć:-*
Mam tak samo ze sprzątaniem. Wczoraj nic nie ruszyłam,a dziś jak weszłam do kuchni i Zobaczyłam te gary to aż mi ciśnienie skoczylo

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Ja dziś 25tc i 5 dni, a tu już 107cm. Kaśka kuruj się. Madziuś, powodzenia u fryzjera. :-D
Motylek,tak jak dziewczyny już pisały, Twoje pociechy potrzebują troszkę więcej miejsca ale to chyba dobrze,bo to znaczy że rosną,prawda?
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 09:17   #3192
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Tutaj masz na obrazku pokazane A półśpiochy to takie spodenki ze stopkami.
Moje starszaki zimowe, więc ja pod pajacyki i kaftaniki zakładałam zawsze body z długim rękawem, a teraz latem to zobaczymy jaka będzie temperatura
Super zapisałam sobie zdjęcie.

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

elaine-blath super zakupy

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, wpadam tylko na chwilę, bo najpierw mi się zepsuł komputer i naprawiali go 2 tygodnie, a wczoraj byłam na wizycie, generalnie ok, ale jest ryzyko, że robi się jakiś lejek przy szyjce i mam leżeć, więc znowu uciekam. Papa
Trzymaj się mocno!!! i dużo odpoczywaj!!

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Chwale sie brzuszkiem w 26 tc i 5dni no i na wadze mojej jest +5 kg :/:/:/
Piękny brzusio a wagi zazdroszczę ! U mnie z +10 zrobiło się + 12 :/

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-19, 09:20   #3193
Wiolinkax
Zadomowienie

Witam sie po długiej nieobecnosci pisałam do Was zaraz po wizycie ze u nas wszystko w porzadku, mały cały czas ziewał, ale niestety mi nie wysłała wiadomosci. Pózniej miałam problemy z wizazem bo jakiś błąd sie pojawiał a teraz wkońcu Was nadrobiłam...

Następna wizyta 6.04

Nie bedę cytować bo nie pamietam co która pisała... ale cos tam było wspomniane o remontach mieszkaniach kredytach itd... U nas bez kredytu sie niestety nie odbyło, ale teraz patrząc z perspektywy czasu ciesze sie ze go wzięliśmy bo dzieki temu mamy przecudowny własny domek, prawie wszystko urzadzone na tip top, teraz jedynie został nam pokój dziecięcy

Kupiliśmy troszke rzeczy dla dzidka m.in.: wózek 3w 1, łózeczko z szyfladą, kpl poscieli, przewijak, wanienka taka z półeczkami pod spodem i z przewijakiem od razu
Wiolinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 09:21   #3194
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, macie któraś taki rożek, bo chyba się zdecyduję ta te rożki, wydają się fajne :-D

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

http://allegro.pl/motherhood-rozek-z...074579969.html
motylku ja dostałam własnie taki rożek beżowo- biały w kropeczki. Już jest wyprany

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Wydaję mi się, że jest ciększy, i może posłóżyć jak kołderka, ale nie wiem.
tak jest cieńszy od tych zwykłym i lekki

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-19, 09:24   #3195
misia880
Zakorzenienie

Ma kolki ale nie utozsamiam tego z dieta. Lekarze na karmieniu sie niestety nie znaja

Stary 2016-03-19, 09:26   #3196
Wiolinkax
Zadomowienie

moje ciuszki dla małego kupione jakiś czas temu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0118.jpg (120,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0119.jpg (121,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0120.jpg (143,7 KB, 13 załadowań)
Wiolinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 09:27   #3197
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Tak ogólnie to też zawsze myślałam o trójce ale jakoś dzisiaj mnie naszło na czwórkę... Z czwórką musiała bym się nieźle sprężać żeby przed 4o-tką zdążyć
Ty o 4 a ja myślę czy będę chciała 2 ... czas pokaże jak się wszystko ułoży

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a bedziecie stosować coś takiego jak pas poporodowy??
ja nie planuje

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-19, 09:31   #3198
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Haha,niezła aparatka z tej Twojej chrzesnicy;-) Ja też znam 1 taką kiedyś powiedziała do mojej mamy,że jest taka gruba,że się do trumny nie zmieści dodam,że moja mama normalnej budowy jest xD

Ja wczoraj kupiłam lody,ale na razie ich nie otworzyłam i też mam czasem wielka ochotę na kubełek z kfc,a konkretnie skrzydełka Ale tak ze 3 na smaka;-)

Jak wrócisz to wrzuć łupy,to sobie obejrzymy i pozazdrościmy

Zazdroszczę spacerku z mężem. Mój nadal chrapie i spacerek to jest ostatnia rzecz na którą miałby pewnie teraz ochotę

Palec na pewno niedługo przestanie boleć:-*
Mam tak samo ze sprzątaniem. Wczoraj nic nie ruszyłam,a dziś jak weszłam do kuchni i Zobaczyłam te gary to aż mi ciśnienie skoczylo

Motylek,tak jak dziewczyny już pisały, Twoje pociechy potrzebują troszkę więcej miejsca ale to chyba dobrze,bo to znaczy że rosną,prawda?
Wiem, widem, pewnie dobrze, ale ja już mam taki problem ze schylaniem, że szkoda gadać, tchu mi wtedy brakuję, ale jakoś musimy dać radę, bo jak już dziewczyny pisałz, bo jak nie my to ktooo...??

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
motylku ja dostałam własnie taki rożek beżowo- biały w kropeczki. Już jest wyprany

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

tak jest cieńszy od tych zwykłym i lekki
Warto zainwestować?? Niech mi tylko lekarz dziewczęcą płeć potwierdzi i raczej się skuszę :-D
Stary 2016-03-19, 09:33   #3199
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość

Patrzcie kogo już mogę w wózku na spacery wozić

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-19, 09:33   #3200
kaska87
Zakorzenienie

taaaa do łozka jak jestem sama w domu z trzylatkiem maz do 14:00 w pracy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 09:39   #3201
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Po wczorajszym usg wszystko ok. Nic moje Oliwce nie wyrosło między nogami wazy 1257. Czytałajac o waszych usg tak myślałam że będzie ważyła koło 1200. 4d jest rewelacyjne mam filmik tylko bardzo się ruszala i ciężko było zrobić dobre ujęcia. Buzia mi się od wczoraj cieszy, bo ostatnio widziałam moje malenstwo na polowkowym. Lecę was nadrabiać.

Miłego dnia
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 09:40   #3202
Kociak85
Zadomowienie

Dziewczyny kupowałyście gdzieś może już takie ciążowe tuniki?Kurde, potrzebuję do leginsów takich koszulek coby tyłek zakrywały, byłam na sklepach ale nic takiego nie ma :/ co mi się wydawało, że długa to po przymierzeniu się okazywało, że jednak ledwo za pas sięgała....
Stary 2016-03-19, 09:42   #3203
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie! Wszystko w porządku, szyjka w normie. Dostałam skierowanie na badania krwi i moczu i na kolejnej wizycie wymazy doktor pobierze. Zadecydujemy też czy cc czy może w grę wejdzie sn. Jesli z siatkówką będzie ok i nerki wytrzymają do końca to moze da radę sn i unikelabym cięcia

Po lekarzu byłam w ciuchu
Bardzo fajnie że wszystko dobrze na wizycie Mnie czeka okulista tak za miesiąc.. mam nadzieje ze usłyszę że nie ma przeciwwskazań do sn.

Co ciekawego kupiłaś

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-19, 09:45   #3204
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupowałyście gdzieś może już takie ciążowe tuniki?Kurde, potrzebuję do leginsów takich koszulek coby tyłek zakrywały, byłam na sklepach ale nic takiego nie ma :/ co mi się wydawało, że długa to po przymierzeniu się okazywało, że jednak ledwo za pas sięgała....
Jaki masz rozmiar?

Stary 2016-03-19, 09:49   #3205
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiolinkax Pokaż wiadomość
rewelacyjne

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Warto zainwestować?? Niech mi tylko lekarz dziewczęcą płeć potwierdzi i raczej się skuszę :-D
wiesz ja go dostałam więc ani grosza nie wydałam.. jest lekki, mięciutki. Na pewno warto mieć ale to od Ciebie zależy

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-19, 09:49   #3206
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Ja przed ciąża, uwielbiałam tuniki i getry, więc miałam ich dużo, chodzę w nich do tej pory, mnie się wydaję, że tunik w sklepach od groma, tylko teraz to już większy rozmiar trzeba kupować niestety.
Stary 2016-03-19, 09:49   #3207
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez Wiolinkax Pokaż wiadomość

Cytat:
No to jak wróci mąż to wtedy do łóżeczka przynajmniej się postaraj

Cytat:
Napisane przez K_a_s_i_a_86 Pokaż wiadomość
Po wczorajszym usg wszystko ok. Nic moje Oliwce nie wyrosło między nogami wazy 1257. Czytałajac o waszych usg tak myślałam że będzie ważyła koło 1200. 4d jest rewelacyjne mam filmik tylko bardzo się ruszala i ciężko było zrobić dobre ujęcia. Buzia mi się od wczoraj cieszy, bo ostatnio widziałam moje malenstwo na polowkowym. Lecę was nadrabiać.

Miłego dnia

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 09:51   #3208
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez K_a_s_i_a_86 Pokaż wiadomość

Miłego dnia
Gratulację ! Piękna waga !

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Na to wygląda że mnie złapało przeziębienie kicham, katar się leje z nosa i gardło drapie. Zastanawiam się co z tymi warsztatami mam zrobić Jak nie przejdzie do 14 to nie pojadę a jak się będę lepiej czuła to tak.

Zmykam robić obiad Miłego dnia!!

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-19, 10:52   #3209
malykocio99
Raczkowanie

Ania ja to samo od wczoraj ledwo żyje probuje metody polecone przez dziewczyny i juz jest trochę lepiej ale najbardziej chyba pomaga sposób mojego męża ktory chodzi po domu w szaliku jak jest chory:-D

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
malykocio99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 11:21   #3210
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Mamy nie biorą zwolnienia
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości