|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 | ||||
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Ale jak się spotyka tru sołlmejta to to wygląda mniej więcej tak: Sołlmejt1: Och! Sołlmejt2: Och! Sołlmejt1: (mógłby być przystojniejszy) Sołlmejt2: (mogłaby być ładniejsza) Sołlmejt1: (whatever) Sołlmejt2: (whatever) Sołlmejt1: ![]() Sołlmejt2: ![]() Sołlmejt1: ![]() Sołlmejt2: ![]() ( ![]() Jak się kończy na fazie drugiej, to znaczy, że to słabe mejty. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Może być "ech, szkoda" - chociaż powinno być "eee, szkoda". Ale raczej: Ech... ale ten to był ![]() lub: Ech, znowu trzeba będzie zdejmować majtki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
BAN stały
|
pomyłka, źle zrozumiałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1384 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ale wizja bardzo ładna. Wystarczająco. ![]() On? No weeee. Ale nie martw się, nie mam z tym emocjonalnych problemów. To będzie wymianka? Cytat:
Wiem że najważniejsze być best dla najważniejszej osoby ale na moje samopoczucie nie najlepiej wpływa gdy inni mnie uważają za nieatrakcyjnego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1385 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To posprzątaj w tej piwnicy. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1386 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie muszę być pierwszy, ważne aby było zaje-iście. Spróbuję. Jutro sobie strzelę fotkę. Cytat:
Nie da się. Musiałbym usunąć jedną czy dwie podpory a wtedy mogłaby się zawalić... Nie obraziła. Nie oceniała przecież mnie, po prostu hipotetyczna uwaga o hipotetycznym wyglądzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1387 | ||
Konto usunięte
|
Ciekawe? To Ty co? Nie zauważy tego nigdy?
Cytat:
![]() Ale to dobrze, że jesteś zmotywowany. Odpręż się. Tylko ćwierć wizażu się na nas gapi tutaj. Cytat:
Poza tym czytałeś ją zdecydowanie zbyt często. Co mają podpory do bałaganu? Ostatecznie: wstawiaj nowe, wywalaj stare. No. A Ty i tak znalazłeś sobie tam jakiś powód, żeby się skulić jak solony ślimak. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1388 | |||
Konto usunięte
|
Raczej zauważałem odpuszczenie atrakcyjności w celu związania się z kimś z rozsądku, bo on taki dobry. Takie coś to cienizna.
Ale masz racje czasami ludzie szaleją za tymi, którzy są według reszty świata nieatrakcyjni. O ile to nie jest dłuższe bądź krótsze zaćmienie mózgu... Cytat:
Cytat:
Czytałem ile razy trzeba było. To nawiązanie do pewnego zabiegu. Ty o czym innym a ja znowu o tym samym. ![]() Cytat:
Przyrządzałaś kiedyś winniczki? Brr. Wiem że w nich mózgu co kot napłakał ale jakoś mi tak przykro było... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1389 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zmiana toku myślenia to długi i żmudny proces. Cytat:
Nie. Lubię je. Towarzysko. Torturowałam bezmuszlowe. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1390 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
on: w sumie to ma trochę celulitu na udach i lekko perkaty nosek. ideałem nie jest, ale dla mnie jest piękna. ona: zaczyna łysieć i ma kudłaty tyłek. w sumie to co z tego, i tak jest cudowny i mnie kręci. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a miłość to jest jak zaćmienie mózgu. [QUOTE=af096d25f0cf772bc51 ba27debbec984bc7420f7;575 34901] Przyrządzałaś kiedyś winniczki? Brr. Wiem że w nich mózgu co kot napłakał ale jakoś mi tak przykro było.../QUOTE] escargots!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1391 | ||
Konto usunięte
|
Nie. W drugiej fazie jeszcze się owłosionych tyłków nie widuje, to przed
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój ulubiony serial ![]() "Nazywanie ślimaka escargot nie sprawi, że przestanie smakować jak słone smarki" |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nope. jeśli escargots, które jadłaś, smakowały jak słone smarki, to powinnaś żądać wyjaśnień od szefa kuchni, bo spartolił robotę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1393 | |
Konto usunięte
|
Też nie.
Yoo. Cytat:
Ślimaka jadła nie będę, ale jeśli wiesz jak smakują słone smarki to wiesz... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
włosy w uszach?
![]() taaaa, bo Ty taka wytworna, że mając te 5 lat czy ileśtam nigdy smarka nie zjadłaś. ani glisty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Konto usunięte
|
Nie. Na tyłku czy stopach to już prywatne preferencje. Ktoś sobie może lubić na kosmato.
![]() Btw. co do psychola - teraz już zauważyłaś co to za typ osobowości, czy nadal widzisz chętnego do pracy nad sobą i nic podejrzanego Ci się nie rzuciło w oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() są smaki, których się nigdy nie zapomina. Cytat:
wiedziałam, że to napiszesz ![]() jak dla mnie on jest chory, i to poważnie. nie mówię tego potocznie ani w formie sarkazmu, serio - myślę, że ma jakieś poważne zaburzenie. jakaś forma dwubiegunówki czy ki czort wie, ale chory chłopak i jednego nie można mu odebrać - cierpi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1399 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
A więc jednak nie było to przypadkowe pociągnięcie sprzed ćwierćwiecza, tylko zapadająca w pamięć degustacja. ![]() Cytat:
![]() Nie będę Ci spojlerować kolejnej niespodzianki, która już na Ciebie czeka w innym miejscu. Cytat:
To nie jest dwubiegunówka. Btw. o Twoim zaspokajaniu się koleżanką wyczytał w temacie Ślicznego, z którym dyskutował z trzech kont, nazywając swoje inne wcielenia kolegami. O "nabijaniu na pale" czytał tutaj, ale nie wszystko zrozumiał. O kompulsywnym seksie przy okazji bitwy trójstronnej o kompulsywny seks, leczący z kompleksów, też zdaje się tutaj (ew. u Kreweta). Że on psychopata to jedno, ale czemu miały służyć Twoje " ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1401 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dawaj, bo u mnie się ostatnio tyle dzieje, że na wizażu się średnio skupiam. Cytat:
o zaspokajaniu tak, ale o wykorzystywaniu - nie. a cel był taki, że wiele z tego było poruszane w moich prywatnych wiadomościach z nim z innego konta i chciałam go sprowokować do takiej odpowiedzi, bo wkurzało mnie, że modki tak długo nic z tym nie robiły - więc chciałam dowodu czarno na białym, żeby w końcu dały bana. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1402 |
Konto usunięte
|
Na Ciebie nie czeka, podkręć sobie łatwowierność, to może następnym razem.
A czy ja lekarzem jestem, żeby takie tezy rzucać? Gdybym była, to bym go na tomografię wysłała, ale skoro "sztab specjalistów" nad nim pracuje, to na pewno już na to wpadli. Ja mam to pamiętać do tej pory? ![]() Najpierw ze swojego pierwszego konta dyskutował, potem jak zaczął dostawać bany, to wracał z innymi, z jednego podzielił się taką historią https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=837648 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1404 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
W kontekście wykorzystania koleżanki nie, ale wykorzystanie w kontekście szansy/okazji do zaspokojenia padło. Cytat:
Nie było tam niczego, czego byś nie poruszała publicznie. Btw. serio? Obłąkanego na punkcie seksu historiami ze swojego życia seksualnego częstujesz? ![]() Jeszcze będzie żałował, że nie przehandlował tej duszy póki kupca miał.. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- No bo Śliczny to TG, i on z nim z różnych kont dyskutował. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1405 | |
Zakorzenienie
|
ale escargots wcinam ze smakiem
![]() oj nie dawaj się prosić. ja tu mam sweter do zrobienia na drutach, sprawy sądowe, przestępstwa podatkowe i pracę nad ED; na śledztwa wizażowe nie mam już pojemności. Cytat:
nie, nie częstuję obłąkanego historiami. po prostu padło kilka stwierdzeń na privie. ja już kiedyś mówiłam o tym na perełkowym wątku, w kontekście olkaszy - poproszę tabelkę z aktualizacjami, bo się gubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1406 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Pewność jak pewność. Pewne przeczucie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
jak to?!
![]() tak naprawdę to u niego ciężko przez internet coś powiedzieć, bo to bełkot straszny. jak dla mnie obsesja maniakalna u niego jest, są też huśtawki nastroju - ale co dalej, to niech wróżka wróży z tych jego wypocin... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1408 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Są pewne sposoby. ![]() Cytat:
Cytat:
O ile da radę. A one czym zawiniły, prócz bycia szkodnikami? Cytat:
A ja mówię że wszystkim? Jednak ludzie są obiektywnie bardziej lub mniej atrakcyjni. Fajnie by było być trochę w tę pierwszą stronę. Cytat:
Mhm. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1409 | |||
Konto usunięte
|
Pozytywy przede wszystkim!
Komu by się chciało... ![]() No to się na kogoś natykasz. No tak, to bezcenna wiedza. Jak się bardzo nie chce, to efektów ni mo. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mężczyźni się nie wiążą z wartościowymi kobietami, których nie pożądają ani nie pragną, ale wydedukowawszy sobie, że z jakiegoś powodu im się to kalkuluje? Po pierwsze - Twoje lęki nie usprawiedliwiają takich syfiastych generalizacji. Po drugie - nie masz się czego bać. Wartościowy człowiek by tym nie zasunał. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1410 | |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że nic nie straciłem nie wchodząc tu przez niemal dwa miesiące. Zmieńcie nazwę wątku na "Pocieszanie Zeva"
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 23 (0 użytkowników i 23 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.