|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Cytat:
Prawda jest taka, że nie chcą nikogo obrażać - licealne małżeństwo to było i tak właśnie się skończyło - różnie się w zyciu układa ![]() Teraz obydwoje mają swoje "nowe" życia. |
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie
![]() Niech się poczuje jak zdobywca.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja już po testowaniu wynik oczywiście negatywny, ale cośmy się z Tż odenerwowali to nasze. Ide na necie szukać jakiegoś dobrego prywatnego ginekologa, zdrowie najwazniejsze i im szybciej pójde na wizytę tym lepiej Dobra wiadomośc to taka, że kupiłam sobie dzisiaj spodnie i są dobre w biodrach i długościa tez moga byc
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niech sie poczuje, ze to on wszystko zaplanuje i w ogole Daj mu wolna rekeNajwazniejsze jest teraz zeby miedzy Wami bylo dobrze, zebyscie byli szczesliwi we dwoje 3 mam kciuki ![]() Madlen, na pewno nie jest tak zle Widzisz ja tez jestem krotkowidzem i niestety do patrzenia z daleka nosze okularki I jak ich nie zaloze..To Tz mowi gdy mruze oczy bo chce cos z daleka zobaczyc A gdzie masz okularki kreciku?? Zakladaj szybko i nie mecz oczek![]() Hihi To dobrze ze masz dobry kontakt z synkiem meza ![]() Ja tez sie staram miec dobry kontakt z siostra mojego Tz Ma 13 latCzasem wspolnie cos gotujemy i wtedy jest smiesznie, albo jakis wypad do kina we troje ![]() Ostatnio bylismy razem na woodstocku, troche sie balam kiedy moj Tz jej to zaproponowal..Ale w rezultacie nie potrzebnie bo bylo baaaaardzo fajnie
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak jak przewidywałyśmy.
Spodni gratulujemy, jakie?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3637 |
|
*sportaddict*
|
Przyznaj się, Hihi, gotowaliście z nim coś z SB?
|
|
|
|
#3638 |
|
BAN stały
|
spam!
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2007-11-12 o 12:01 |
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3641 |
|
*sportaddict*
|
To męża też odchudzasz?
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3643 |
|
*sportaddict*
|
Matko, zła żona! Żałuję mężowi ziemniaków
Dobrze, że masz w nim wsparcie i jecie to samo, zawsze przyjemniej i chce się przyrządzać coś bardziej wymyślnego
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
jeszcze nie przeczytałam Waszych wpisów, ale musze się pochwalić nowym nabytkiem.zaszalałam ![]() http://www.promod.eu/coats/long-faux...80N18P3Z1.html |
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ziemniaki właśnie mu gotuję, bo od kiedy wymysliłam autorskie puree ziemniaczane, to teraz do wszystkiego by te ziemniory jadł
|
|
|
|
|
#3646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3647 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3648 |
|
*sportaddict*
|
Gold - w tym napewno nie zmarzniesz zimą
![]() Hihi - przepis poproszę i to migiem a ja własnie idę poskakać na skakance, zmotywowałaś mnie
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
A my po wizycie u teściowej zaopatrzeni w pierogi i kotleciki mielone, więc póki nie zjemy zapasów to nici z SB
|
|
|
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
Hihi - przepis poproszę i to migiem
[/quote]Migusiem, tez chce wyprobowac , Tz ziemniaki lubi |
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A puree to robię na czuja zawsze - sypię tak mniej więcej i zawsze wychodzi tak samo Np. pieprz mielę póki nie dojde do wniosku, że czarnych kropeczek jest już wystarczająco dużo Ugotować w słonej wodzie ziemniory (dla mojego Męża jak ugotuję 3szt, to zje, ale jak ugotuję 6szt, to też zje, ale same puree ![]() I Voila Mąż wsuwa aż mu się uszy trzęsą A jak do tego zrobię pieczone pałki kurczaka w cebuli i pieczarkach to mruczy i mówi, że nikt lepiej nie gotuje |
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
spodnie ciemny granat, prawie czarny, nogawki proste , biodrówki
![]() Mnie sie tam podobają Cytat:
już zgłosiłam tam gdzie trzeba
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki.
Ja tak Was podczytuje dzis od rana i jakos pisać mi sie nie chce... Od wczoraj mam takiegggooooo lenia. W pracy sie motam- faktury zle wypisuję...cos durnego się ze mna dzieje. Musze sobie kawy zrobic.... Moze mi sie bedzie chciało tak jak mi sie nie chce....
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3655 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję i Tobie również- spóźnione , bo nie wchodziłam przez weekend na Wizaż. 100 lat. Cytat:
![]() Cytat:
ja jeszcze nie poruszyłam tematu daty...Cytat:
|
||||
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Ile tego mleka tak na oko? sypiesz cebulkę: przyprawa jakaś czy podsmażana na patelni jak mniemam bez tłuszczu?
|
|
|
#3657 |
|
Gość
|
Dziękuję ślicznie ;-) Wczoraj miałam bardziej rodzinną część urodzin, w sumie to bawiłam się bardzo fajnie no i wspaniale jest siedzieć przy stole z rodziną i TŻ. Moja mama wznosiła nawet toast za swoje dzieci, w tym syneczka mojego TŻ
|
|
|
|
#3658 |
|
*sportaddict*
|
Hihi - Brzmi bosko, napewno spróbuję, zwłaszcza, że też uwielbiam pikantne jedzenie czosnek, pieprz, chilli mniam
![]() Ja właśnie poskakałam interwałowo 15 minut, co jest dość boskim wynikiem jak na taką przerwę Kontuzjowana noga na szczęście dzielnie współpracowała ;DI od razu się wybudziłam i mam jeszcze więcej energii |
|
|
|
#3659 |
|
Zadomowienie
|
Hihi Moj misiek tez lubi na pikantnie
![]() to ktoregos dnia zrobie mu taki obiadek...niech sie chlopak cieszy![]() ![]() Tylko wiesz taki dokladny poprosze Ps. Powiedzcie mi drogie Panie Dzieki za pomoc |
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu płatki cebulki ususzone ![]() Mleka na 4 ziemniory wlewam ok 1/4, 1/3 szklanki (ja biorę karton, otwieram i robię "CHLUP" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

zamurowało mnie... pytam się go jak to, przeciez jeszcze tydzien temu nie wiedzial: a on ze juz wie i ze bedzie... ale powiedział: (tak w żartach łapiąc mnie za rękę) kochanie nie widze pierscionka zareczynowego na twoim palcu wiec z kalenadarzem siadac jeszcze nie bedziemy i dat ustalać Ł0 a ja na to, ze ja tylko rok chce wiedziec- a on ze sierpien 2009 
I jak ich nie zaloze..To Tz mowi gdy mruze oczy bo chce cos z daleka zobaczyc