Mamusie czerwcowe 2016 cz.4 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-19, 23:06   #3301
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.4

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Ejj Ja podobnie mam czasem. TŻ pracuje w 90% w męskim gronie i jak mają zbiorowe imprezy to sami faceci. TŻ często wychodzi na takie imprezy i ogólnie to luzik nie przeszkadza mi to, ale jak siedzę w domu i nie pracuje to mu marudzę, że poszedł a ja sama zostałam Chociaż wcalę się sama nie nudziłam, ale pomarudzić muszę Wredne jestśmy chyba co

Mój czasem wraca po 13 godz poza domem 10 godz praca plus dojazdy i o 5 nad ranem jeszcze chwilę gra w grę bo odstresowuje go to. Dzieci normalnie
Ja strasznie wredna chyba jestem, bo sama mówiłam żeby poszedł a teraz mnie trafia, że się nie domyślił, że ma zostać

Kiara padłam po opisie tych filmów o rybach tylko facet może coś takiego nakręcić i coś takiego oglądać

Edytowane przez chudziaszek11
Czas edycji: 2016-03-19 o 23:10
chudziaszek11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 23:06   #3302
kiara92
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez K_a_s_i_a_86 Pokaż wiadomość
Taką hustawek mamy
Wypaśna ta huśtawka, z baldachimem i w ogóle
kiara92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 23:09   #3303
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Co do kosmetyków też myślałam o babydream w rossmanie do 29.03 jest promocja na nie myślę jeszcze i emolium do kąpieli i do końca nie wie. Ja kupię narazie pieluchy, chusteczki i olejek do kąpieli a do tyleczka maść witaminowa i narazie tylke jak coś będzie trzeba więcej to się dokupi jak już mała będzie na świecie, bo jak się okaże że ja coś podrażnia to co mi po zapasach na kilka tygodni /miesięcy.

Przywiezlismy dzisiaj wózek po chrześnicy mojej 4w1 z maxi cossi i huśtawka z Fisher price zaraz wrzucę zdjęcie.

I idę włączam laptopa żeby zobaczyć wasze zdobycze
super ta huśtawka

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
hmmm pysznie wyglądają
i powiem że sa smaczniejsze niż pierwsze które zrobiłam

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Ja strasznie wredna chyba jestem, bo sama mówiłam żeby poszedł a teraz mnie trafia, że się nie domyślił, że ma zostać
taka zołzowata jak to mój Tż mówi

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 23:13   #3304
miszkaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, które używały pasów poporodowych- pokażcie jakie macie?

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Haha, niech żyje!
Ja jestem taką wstrętną matką, że ostatnio zjadłam synowi wieczorem jak już poszedł spać prawie całe toffifee. Potem mu odkupiłam ale nie omieszkałam zapytać czy się ze mną podzieli MASAKRA!
ja też podjadam w tajemnicy
ale tlumaczę sobie, że to dla jego dobra bo jest jeszcze za mały zeby tak regularnie podjadać słodycze, haha

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Ja po wczorajszej wizycie w mcdonald stwierdzam, ze to nie dla mnie.. lubię tam ewentualnie lody. Zdecydowanie wolę North Fish.
MADZIUS powodzenia u fryzjera! Ja z Igim nadal nie dotarlam, chociaz odcinek Tupcia Chrupcia kiedy Tupcio idzie do fryzjera zna doskonale. Ale chce isc do fryzjera Marcela..igdzie ja jaszczurke fryzjera znajde?
hahahaa
U nas chyba Tupcio dbający o zęby pomógł w myciu.
Od jakiegoś czasu Maks daje sobie umyć ząbki, wcześniej była wielka walka i myślę, że ta ksiażeczka tak podziałała

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Haha,niezła aparatka z tej Twojej chrzesnicy;-) Ja też znam 1 taką kiedyś powiedziała do mojej mamy,że jest taka gruba,że się do trumny nie zmieści dodam,że moja mama normalnej budowy jest xD

Ja wczoraj kupiłam lody,ale na razie ich nie otworzyłam i też mam czasem wielka ochotę na kubełek z kfc,a konkretnie skrzydełka Ale tak ze 3 na smaka;-)
ja codziennie pochłaniam lody
Uwielbiam!
Mąż mi dzisiaj powiedział, że jestem uzależniona

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ma kolki ale nie utozsamiam tego z dieta. Lekarze na karmieniu sie niestety nie znaja
a może warto by było.
Czy lekarze mają rację czy nie, dużo się mówi o wpływie niektórych pokarmów mamy na brzuszek niemowlęcia.
Warto poobserwować bo przecież np. kapusta dla dorosłej osoby jest "specyficzna" a co dopiero dla takiego małego maluszka. I nie mam na myśli jakiejś radykalnej diety ale o próbowaniu, może małemu byłoby lżej.
Ale oczywiście każda mama robi jak uważa

ANIA zdrówka! Kupuj szybko naturalny sok z bzu albo z żurawiny. Ja, podczas tej ciąży, jestem zachwycona ich działaniem. jak tylko zaczyna mnie coś brać, dodaję do każdej herbatki/wody i mimo, że synek choruje to ja się trzymam. I mąż podobnie.

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Sto lat dla solenizanta i udanej imprezki!

A ja zupełnie niespodziewanie kupiłam dzisiaj wózek, łóżeczko i przewijak

Patrzyłam rano na olx na wózki i pojawiło się korzystne ogłoszenie z jednego komisu, więc pojechaliśmy oglądać. Wózek nie zniszczony, lekki, fajnie się prowadzi za 500 zł. Dokupiliśmy jeszcze łóżeczko i przewijak
O taki wózeczek mamy:
wow, ale super zakupy

JA zrobiłam dzisiaj pierwsze zakupy ciążowo-porodowe- majtki poporodowe i wielkie podpaski

Żabinek

Edytowane przez miszkaaa
Czas edycji: 2016-03-19 o 23:26
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 23:16   #3305
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Ania Ty to naprawdę jesteś rekordzistka jeśli chodzi o ilośc ubrań dla Maleństwa

Śliweczka udane zakupy

Asiek łóżeczko pięknie się prezentuje, też mam te kule świecące i chce je przy łóżeczku zawiesic którego jeszcze nie mam

Mój mąż też dziś gra na play station jakoś mi to nie przeszkadza, zrobiliśmy co mieliśmy zaplanowane na dzisiaj, kolacje mi zrobił więc niech chłop ma trochę przyjemności
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 23:18   #3306
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Taką hustawek mamy
Ładna

Cytat:
Co do kosmetyków też myślałam o babydream w rossmanie do 29.03 jest promocja na nie myślę jeszcze i emolium do kąpieli i do końca nie wie. Ja kupię narazie pieluchy, chusteczki i olejek do kąpieli a do tyleczka maść witaminowa i narazie tylke jak coś będzie trzeba więcej to się dokupi jak już mała będzie na świecie, bo jak się okaże że ja coś podrażnia to co mi po zapasach na kilka tygodni /miesięcy.

Przywiezlismy dzisiaj wózek po chrześnicy mojej 4w1 z maxi cossi i huśtawka z Fisher price zaraz wrzucę zdjęcie.

I idę włączam laptopa żeby zobaczyć wasze zdobycze
Też zamierzam maść witaminową do dupki używać a jak nie da rady to coś o większym kalibrze. Maść witaminowa jest delikatna, w razie co awaryjnie można linomag czy sudocrem czy coś tam innego kupić.
Pieluszek jeszcze nie mam, ale kupię Pamper 1 białe i z jedną paczkę Dady 2. Niech Hania ma na początku luksus pampersowy

Cytat:
Napisane przez kiara92 Pokaż wiadomość
Mój na szczęście sportem się nie interesuje, chociaż nie. Przecież wędkarstwo to też sport. To, że sobie pojedzie na ryby jak ma wolne to akurat spoko, ale on potrafi godzinami oglądać filmy, jak inni łowią ryby Zdajecie sobie sprawę, jakie te filmy są pasjonujące, przez 98% czasu nic się nie dzieje

O jejciu! Oni naprawdę są, jak dzieci

Siedzę przy wyspie w kuchni przy wysokim barowym krześle i mało z niego nie spadłam ze śmiechu. TŻ się zapytał co mnie tak rozbawiło tak glośno się smiała

Mój ze sportów jeździ na crossie, nawet na zawody cross county i super enduro jeździliśmy i bral udział. Teraz dużo więcej pracuje, za chwilę baby się pojawi więc czasu mniej.
Jak było ciepło to razem na rowery wychodziliśmy/biegaliśmy razem także fajnie Teraz zima, ja z brzuchem to mniej aktywnych zajęć

Cytat:

Kiara padłam po opisie tych filmów o rybach tylko facet może coś takiego nakręcić i coś takiego oglądać
Ja też wredna jestem Także jest Nas dwie
Na dodatek TŻ oskarża mnie, że marudna jescze jestem al co to to nie! :P Myli się

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 23:19   #3307
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miszkaaa Pokaż wiadomość
ANIA zdrówka! Kupuj szybko naturalny sok z bzu albo z żurawiny. Ja, podczas tej ciąży, jestem zachwycona ich działaniem. jak tylko zaczyna mnie coś brać, dodaję do każdej herbatki/wody i mimo, że synek choruje to ja się trzymam. I mąż podobnie.
Dziękuje
Siostra jutro do taty przyjeżdża i ma mu podrzucić bez i maliny, więc mam nadzieje że Tż najdzie czas i będzie mógł po nie podjechać. Bo wątpię że jej mąż będzie chciał tu podjechać... bo ostatnio sie na mnie obraził jak mu powiedziałam prawdę. A i mam nadzieje że coś ten sok co teraz zrobiłam mi pomoże.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-19, 23:19   #3308
miszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Taką hustawek mamy
ale wypaśna!
Ja tez planuję zakupić huśtawkę i w ogóle wszytskie gadżety pomocne w ogarnięciu 2-ki dzieciaków

Cytat:
Też tego nie rozumiem. Mój też potrafi siedzieć przed kompem i grać godzinami. Inną wadą która ma to mecze . Wystarczy że tylko wyjdę z pokoju a już jakiś leci w telewizji. Ogląda każdy mecz na jaki trafi i wszystko co tylko jest odnośnie piłki nożnej ogólnie to chyba każdy możliwy sport ogląda. Mecze, skoki, bilard a nawet pokera!!! ( tak puszczają takie rzeczy w telewizji jak poker)Grr dalej zła jestem

PIONa! U nas to samo!
Chociaż wcześniej i tak oglądał więcej.
Odkąd urodził się synek to część odpuszcza a te na których mu zależy nagrywa i ogląda jak mały idzie spać.

ANIA to te same bułeczki co kiedyś piekliście??
Chyba się skuszę. Podeślij raz jeszcze linka, plis

Żabinek
Stary 2016-03-19, 23:22   #3309
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Ania Ty to naprawdę jesteś rekordzistka jeśli chodzi o ilośc ubrań dla Maleństwa
uwierzcie mi ja na prawdę bardzo dużo ich dostałam

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Jak było ciepło to razem na rowery wychodziliśmy/biegaliśmy razem także fajnie Teraz zima, ja z brzuchem to mniej aktywnych zajęć
rower, rolki, bieganie, góry zawsze był na to czas... a teraz Tż praca i praca.A jak będzie Malutka to na pewno będę mogła o tych czynnościach pomarzyć.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-19, 23:24   #3310
Madzia9999
Zakorzenienie

Ania wlaśnie masz gdzies przepis na te bułeczki? Suuper pysznie wyglądają

Sophia Loren
Stary 2016-03-19, 23:25   #3311
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miszkaaa Pokaż wiadomość
ANIA to te same bułeczki co kiedyś piekliście??
Chyba się skuszę. Podeślij raz jeszcze linka, plis
tak miszka te same tylko zapomniałam je posmarować jajcem przed włożeniem do piekarnika
proszę bardzo http://www.mojewypieki.com/post/bule...e-z-rodzynkami

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-19, 23:25   #3312
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:

Śliweczka udane zakupy

Asiek łóżeczko pięknie się prezentuje, też mam te kule świecące i chce je przy łóżeczku zawiesic którego jeszcze nie mam

Mój mąż też dziś gra na play station jakoś mi to nie przeszkadza, zrobiliśmy co mieliśmy zaplanowane na dzisiaj, kolacje mi zrobił więc niech chłop ma trochę przyjemności
W Play Statnion 4 sama grałam z TŻ W jakieś gry zrecznościowe typu strzelanie z łuku albo skok w dal Sama w fitness czy jakieś tańcze grałam, ale to kawałek czasu przed ciążą

Sophia Loren
Stary 2016-03-19, 23:28   #3313
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Ania wlaśnie masz gdzies przepis na te bułeczki? Suuper pysznie wyglądają

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Zmykam Mamuśki
Obym noc miała przespaną i katar trochę minął.

Dobranoc

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-19, 23:28   #3314
miszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
tak miszka te same tylko zapomniałam je posmarować jajcem przed włożeniem do piekarnika
dzięki

UCiekam spać, dobranoc!

Żabinek
Stary 2016-03-19, 23:31   #3315
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Madzia ja tez planuje na początek paczkę dady i pampersow kupić zobaczę co się lepiej sprawdzi i tego będę używała.

I jeszcze zdjęcie wózka tylko rączka w moim trochę zniszczona ale zaniosę do obszycia i będzie jak nowa. Kolor identyczny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1458426667617.jpg (46,3 KB, 17 załadowań)
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 23:35   #3316
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Zmykam Mamuśki
Obym noc miała przespaną i katar trochę minął.

Dobranoc
Dziękuję za przepis
śpij dobrze i kuruj się

Cytat:
Madzia ja tez planuje na początek paczkę dady i pampersow kupić zobaczę co się lepiej sprawdzi i tego będę używała.

I jeszcze zdjęcie wózka tylko rączka w moim trochę zniszczona ale zaniosę do obszycia i będzie jak nowa. Kolor identyczny
Suuper od razu ma wózek fotlelik i bazę. Jakos ok 3tys do przodu

Uciekam spać. Nakazalam TŻ grę wyłączyć. Wziąl piesełka na dwór przed spaniem. Ja też wizaż off bo potem będzie, że grę mu ograniczam a sama ciąle interneciuszkuje

Do jutra dziewczynki

Sophia Loren
Stary 2016-03-19, 23:53   #3317
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

ZEBRAH bylismy na Zjawie. Mocny, bardzo dobry film.
ASIEK i jak lozeczko?

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 07:09   #3318
HALI
Przyczajenie

[QUOTE=Miqesi;57242631][B]
Witaj, Hali
Co do wyprawki to mam niewiele. Trochę ubranek, wózek, łóżeczko ( tylko dokupię materac). Zero kosmetyków dla mnie i maluszka, zero pieluszek, butelek, smoczków, właściwie nic. Po Świętach się za to zabiorę.

Kogo nosisz w brzuszku?

Oj chwilkę mnie tu nie było a tu aż tyle postów... już nadrabiam zaległości. Ja mam już troszkę więcej pokupowane... został mi wózek, łóżeczko, butelki, smoczki i pieluchy. W sumie największy problem mam z wózkiem, bo ciężko wybrać coś konkretnego.

W brzuszku noszę córeczkę a Ty kogo?

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Przepraszam, za wcześniejszą bardzo chaotyczna wypowiedź , ale coś mi się nie chce wkleić cytat ;/
Stary 2016-03-20, 07:34   #3319
madzius90
Zakorzenienie

Przegapiłam ze wczoraj miałyśmy z Zuzia studniówkę!
Dziś juz 99 dni do TP
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 07:37   #3320
Radena
Zadomowienie

Hej Laseczki Nie pisałam wczoraj,bo wizaż mi szwankowal,a byłam na warsztatach planeta dziecko. I co mogę o nich powiedzieć, jeśli chodzi o ilość gadżetów to minimalnie planeta wygrała w porównaniu z mamo to ja. Dostałam smoczek i nawet całkiem sporo próbek,plus wylosowalam zestaw startowy nuka czyli butelkę i smoczek. Pierwsza butelka xD
Ale jeśli chodzi o same warsztaty to z 4 prelekcji 2 były spoko,ale i tak bez szału: 1 to była co wybierać dla dziecka ze sklepowych półek,opowiadała pani dietetyk całkiem fajnie. A potem pan mówił o pierwszej pomocy w przypadku zadlawienia,utraty przytomności i oparzenia u dziecka. Prócz tego było dosyć krótko, bo 2 godziny, na mamo to ja już nie mogłam usiedziec,bo tak mnie klulo w plecach z prawej strony a tak chyba 3.5 zeszło. W zasadzie jakby nie to,że byłam bardzo zmęczona po tych mamo to ja to bym bardziej je polecala. Ale w ogólnym rozrachunku powiem,że jest remis
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 07:40   #3321
PikPik09
Raczkowanie

Sory dziewczyny ze sie nie odzywam ale padl mi komputer a z komorki to nie robota.

W czwartek bylam na wizycie posredniej i ogolnie wyniki dobre glukoza tez i maly w porzadku. Jest jedno ale- mam za malo wod plodowych kazal mi pic bardzo duzo wody ok 3 l dziennie zeby nadrobic. Powiedzial ze od miesiaca dziecko jest w tej samej pozycji bo nie ma mozliwsci obracania- basen za maly po prostu.nadrobic wiec musze a wcale mi to nie proste. Nie mam mentalnosci pic az tyle wody mdli mnie.ale inne plyny tez sie licza nie?
Kolejna duza wizyta 01.04 to tyle z aktualnosci odezwe sie za jakis czas .zeby ten komp juz chodzil ehh...
Moj maz jak narazie wybiera sie ze mna do porodu.zobaczymy jak ostatecznie bedzie czy nie spenia ale on do takich nienalezy.pracowal w hospicjum przy umierajacych to malo co go rusza.
Aha narazie przytylam 3,5kg (chyba to juz pisalam wybaczcie).

Edytowane przez PikPik09
Czas edycji: 2016-03-20 o 07:49
PikPik09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 07:43   #3322
HALI
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Madlis Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe Mamusie, mam nadzieję że mogę jeszcze do Was dołączyć termin z USG mam na 6 czerwca, spodziewam się córeczki. Postanowiłam tu dołączyć, bo czuje że mogę na Was liczyć i Wy jak nikt inny mnie najlepiej zrozumiecie. Zastanawiam się jak się teraz czujecie we własnych ciałach. U mnie ciąża przebiega prawidłowo co oczywiście jest najważniejsze tylko nastąpiły problemy z samoakceptacją. Staram się mieć jak najzdrowszą dietę, pić dużo wody itd. ale mimo to widzę jak zmienia się ciało, podświadomie byłam na to przygotowana, tylko są pewne "ale". Widzę pierwszy raz w życiu otłuszczone śmiesznie plecy, dużo większe ramiona, piersi, jedynie nogi i pupa praktycznie się nie zmieniły, brzuszek jest słodki także nie stanowi dla mnie problemu. Tylko ta reszta, czuję się nietrakcyjnie i to się też odbija na moim związku, bo przez to wszystko nie potrafię nawet przytulić partnera bo mam blokadę co o mnie myśli, że nic nie powie ale na pewno ma zastrzeżenia do mnie. Teraz przede wszystkim czekam na poród mając nadzieję że wszystko będzie jak najlepiej, ale potem zacznie się kolejna presja bo tak się złożyło że we wrześniu tego roku będę mieć własny ślub wraz z weselem i będzie pasowało jakoś w miarę wyglądać a co jeśli to się nie uda.

Witaj Madlis

Widzę, że mamy ten sam termin porodu wg usg i płeć również ta sama Jeśli chodzi o samopoczucie to czuję się bardzo dobrze, w sumie od początku ciąży przytyłam ok 6 kg a już jest 7 mc W sumie kilogramy poszły mi jedynie w brzuch... a reszta wszystko zostało bez zmian

Wiesz do września masz jeszcze troszkę czasu i na pewno uda Ci się co nieco zrzucić... zresztą teraz są tak fajne sukienki, które maskują brzuszek po ciąży
Stary 2016-03-20, 07:47   #3323
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Hej!
Gry on line to samo zło...kiedyś oboje graliśmy codziennie!!! Bardzo się wciągnęliśmy w to na szczęście na świecie pojawiła się młoda i skończył się czas i ochota na takie ☠☠☠☠☠☠☠y!

Co do kosmetyków to wciąż się zastanawiam... Do kąpieli i do ciała miałam hippa- nie sprawdził się. Potem zrazilam się do szamponu z babydream-młoda miała sporo włosów i po nim siano na głowie. A potem juz zaczęły się problemy i używalismy tylko emolientow. Dziś na zmianę- ziajka i emolienty. I chyba taki zestaw zostawię też dla Hani.
Czytałam opinie Sroki, ale nie sprawdziło się za pierwszym razem

Już niedziela palmowa! Jak ten czas leci!!!

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 07:50   #3324
olinka012
Zadomowienie

Anuszka masz jakieś przekroczenia w pomiarach cukru?
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 07:50   #3325
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PikPik09 Pokaż wiadomość
Sory dziewczyny ze sie nie odzywam ale padl mi komputer a z komorki to nie robota.

W czwartek bylam na wizycie posredniej i ogolnie wyniki dobre glukoza tez i maly w porzadku. Jest jedno ale- mam za malo wod plodowych kazal mi pic bardzo duzo wody ok 3 l dziennie zeby nadrobic. Powiedzial ze od miesiaca dziecko jest w tej samej pozycji bo nie ma mozliwsci obracania- basen za maly po prostu.nadrobic wiec musze a wcale mi to nie proste. Nie mam mentalnosci pic az tyle wody mdli mnie.ale inne plyny tez sie licza nie?
Kolejna duza wizyta 01.04 to tyle z aktualnosci odezwe sie za jakis czas .zeby ten komp juz chodzil ehh...
Liczą się. W ciąży w ogóle powinno sie dużo pić. Mnie też mdli po wodzie samej choć nigdy nie miałam z tym problemu. Mieszam z sokiem a oprócz tego pije melise, rooibos, czasem owocowa herbatę i parę razy w tyg pokrzywe.

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 07:56   #3326
australia87
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;57631771]
Już niedziela palmowa! Jak ten czas leci!!!

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
Strasznie szybko!

Dzień dobry

Co do wody, to ja bardzo chętnie piję i tylko niegazowaną Chociaż wczoraj naszła mnie chęć na coś gazowanego i kupiłam Pepsi 0,5
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 08:19   #3327
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
ZEBRAH bylismy na Zjawie. Mocny, bardzo dobry film.
ASIEK i jak lozeczko?
Dziś obejrzę z tz w domowym zaciszu Zjawe skoro polecasz

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Przegapiłam ze wczoraj miałyśmy z Zuzia studniówkę!
Dziś juz 99 dni do TP
Poważna sprawa! tak ten czas,szybko leci, aż mi się wierzyć nie chce, że we wtorek zaczynam 30tydz! ;D

PikPok koniecznie dużo pij! Jak nie sama woda to z sokiem, takik domowym albo cytrusy wyciskać i pić rozcienczone z wodą, herbaty np rooibos jest nie inwazyjny bo teiny ma malutko, owocowe herbatki, ja zielona piję, czystek bardzo zdrowy jest i dobrze podobno nawadnia.
Mnie z łatwością przychodzi picie dużej ilości płynów. Przy łóżku zawsze mam szklanke wody, s kuchni w dzbanku przefiltrowana przegotowana woda, w aucie tezr coś muszę mieć do picia.

Ja na warsztaty Planeta Dziecko dopiero w połowie maja idę o ile dam radee lub nie urodze wczesniej :P

Sophia Loren
Stary 2016-03-20, 08:20   #3328
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

MADZIUS brawo za studniówkę
PIKPIK oj, to pij pij jak najwiecej!! I daj znac jak po nastepnej wizycie.
AUSTRALIA tez takie zlo zrobilam, ze wczoraj cole w kinie pilam.
Co do gier, to ja kiedys sporo gealam w rpg na studiach jeszcze. Potem juz czasu brakowalo. Jeszcze jak po dlugim zwiazku zostalam singlem to zaczelam gre online Ikariam i tam poznalam mojego meza

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 08:29   #3329
Madzia9999
Zakorzenienie

Elaine mój tz też grał w Ikariam :P
Z piciem coli też coś mam :/ bo ciągnie mnie do Coca-coli i co jakis czas do auta wrzucę mała butelkę. Często stoję w korkach więc sobie popiiam przed ciążą cole piłam sporadycznie teraz coś mi na głowę padło :P

Sophia Loren
Stary 2016-03-20, 08:48   #3330
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Witam
Ach te chlopy. Moj tez sporo gral w WoWa i mial kilka na gierek na telefonie. Czasami bylo tak ze wracal z pracy z komorka w reku zjadl i siadal przed kompa z komorka w reku i niby byl a go nie bylo. Nie przeszkadzaloby mi to gdyby tak bylo 3 godzinki a reszta wieczoru dla mnie. Albo rozmowa z moim wygladala tak ze ja cos mowie a on z komorka i trzysiesci razy musialam powtarzac az doszlo do niego. A potem i tak mowil jak cos to on pietwsze sie dowiaduje, czemu wczesniej mu nic nie mowilam. Swego czasu tez zaczelam grac zeby bardziej go zrozumiec, ale nie wciagnelam sie, a nasze wieczory wygladaly ze oboje z komorkami w dloni i tyle. Wiele bylo klotni, fochow, marudzenia. Az byla klotnia na ostro i chyba wtedy dotarlo cos. Teraz z kazdym dniem lepiej.

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości