![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Blaque,Super Karo:
![]() Nija:Fajna ta bluza.Podoba mi się ![]() Co do wyprzedaży to tak jak fuksja napisałam gdzieś w styczniu,ale w grudniu pewnie teć coś będzie. Ja jeszcze nie mogłam oddać krwi bo byłam niepełnoletnia,ale mam zamiar pójść i spuścić sobie troche jej,tylko musze przestać brać antybiotyki i wyleczyć sie z tych bakterii ![]() Mam od wczoraj bardzo zły humor,siedze smutna i przygnębiona. Płakalam pół nocy,dopiero jakos kolo 2 padłam z zmęczenia,pokłóciliśmy sie z tż.Jestem egoistką.Była wczoraj impreza u kolegi,nie mogłam iść bo musze wypoczywać dużo po szpitalu,ale tż poszedł beze mnie i wrócił zapewnie późno w nocy.Jeszcze jak był u mnie wczoraj popołudniu to sie pokłóciliśmy o jego głupie wyjazdy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Martuś, jak byłam z TŻem, to też się o to kłóciliśmy.. zobaczysz, przejdzie i Tobie i jemu.. trzymam kciuki za Was!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() zyjcie aktywniej w naszym watku ![]() Cytat:
![]() tez nie lubie mierzyc eleganckich sukienek, brrr. marta ![]() nie wiem, moze sie myle, nie znam calej sytuacji.. ale na pewno niedlugo się pogodzicie i bedzie dobrze : )
![]() |
#2674 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
![]() Nija pierwsza torba bardzo mi sie podoba, szczegolnie zielona. Wlasnie... musze kupic torbe ![]() Martusia bedzie ok :cmok : No to chyba spadam sie uczyc czy cos ![]()
#2675 |
Zadomowienie
|
Przypomniałaś mi jak moja babka od fizyki mówiła odeficycie masy w atomie i twierdziła ze tą masę kradną Kaczyńscy
![]() ![]() blaque super karo ![]() Więc moja wczorajsza impreza zakończyła się tym, ze straszyłam kibel ![]() ![]() ![]()
#2676 | |
|
Cytat:
![]() kiedyś trzeba ![]() a co do fizyki to muszę się pochwalić, bo w piątek dostałam 3 ze sprawdzianu co u mnie w tej dziedzinie jest rzeczą niemożliwą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
Slimaczek,Fuksja.Laylaa:
![]() Laylaa ja mu nie zabraniałam, mówiłam,żeby poszedł,ale i tak na mnie to źle działało bo to nie pierwszy raz,on sie bawi,a ja umieram z bólu w domu,albo zastanawiam się cały wieczór co robi,czy nic mu sie nie stało.Ostatnio cały czas sie wszystkim przejmuje dlatego to tak zabolało i to mocno Dzisiaj ma przyjść tż,a ja musze być silna i znów sie nie rozklejać. Za to w weekend zrobie wreszcie coś,dla siebie,wyjde z znajomymi czy coś,bo przez chorobe i ogólnie przez szkołe od września nigdzie nie byłam ![]() Ywonula:Niezła impreza ![]() ![]() Na jutro mam tyle rzeczy do zrobiania, a najbardziej musze przygotować sie do kartkówki z prawa,ale mi kompletnie nauka nie idzie ![]() Nie moge sie na niczym skupić ![]() Pewnie jutro zawale ją,a tak chcialam mieć dobre oceny chociaz z maturalnych przedmiotów;( I jeszcze mam kupe nadrabiania w szole sprawdzianów,kartkówek itp ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
marta
![]() fuksja gratuluje 3, 3 ze scislych dla mnie zawsze jest dobra ocena ![]() ywonula ja tylko raz w zyciu (na wycieczce ![]() ![]() kaca nigdy nie mialam heeh ![]()
#2679 |
Zakorzenienie
|
przepraszam za spam:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marta takie zloszczenie sie, ze ktos poszedl bez tej drugiej osoby to toksyczny zwiazek.. sama w takim bylam, moj byly chodzil beze mnie ja tylko z nim ( mialam miej czasu na takie rzeczy) i gdy pozniej poszlam w koncu gdzies bez niego bawilam sie jak nigdy w zyciu.. mimo tego, ze sie jest razem to trzeba dawac sobie tez troche wolnosci, sootykac sie takze z innymi znajomymi.. rozumiem, ze sie martwilas, a czy nie bylas moze troche zazdrosna? masz ku temu powody? jesli nie to nie ma co sie zloscic.. i bedzie dobrze, zobaczysz ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja wcziraj bylam wlasnie na Korowodzie, film mi sie bardoz podobal ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | ||
Zakorzenienie
|
Bleeeeeeee ZIMA! Fuj! Wstrętna, okropna, bezsensowna zima!
Wstałam koło 9 i było taaak fajnie, zero śniegu, norrmalnie myślałam, że może jeszcze będę miała okazję pojeździć autem w dobrych warunkach, ale... po śniadanie się położyłam jeszcze, a jak wstałam, to było już BIAŁO ![]() Layla a ja se teraz przypomniałam, że jak w piątek byłam na kursie, to tam piętro niżej jest też galeria i nie wiem dlaczego akurat tak, ale leżał stos ulotek 'Korowodu' ![]() ![]() Co do krwi, to ja nie mogę oddawać, ale gdybym mogła to na pewno bym to robiła. Jak w szkole była akcja, to oddali prawie wszyscy, którzy mogli. Marta ty wiesz ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajną miałaś imprezę, no i szybko wszystko się potoczyło widzę heh. To znaczy, że party udane ![]() Znam ten stan po whisky ![]() ![]() Kurde, dawno nie byłam na takiej FEST imprezie, takiej po całości ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam w czwartek spr. z fizyki. Optyka - zadania. Wypadałoby dostać 5, ewentualnie 4. Dam radę? Muszę ![]() Dzisiaj transportuję już laptopa do siebie. Trochę się boję, że będzie mnie odciągał od nauki, ale to się zobaczy. Najwyżej wyniosę ![]() A nie chce jakiś komputerowych pierdziawek. Kurde, ja to mam problemy ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Uhahana:A jakże już z TŻ-tem lepiej
![]() ![]() I też mi się takiej porządnej imprezy ehh kiedy to ja ostatnio byłam na imprezie ![]() Za to TŻ tak mnie pocałował,że właśnie leci mi krew z rozciętej wargi,sianiak na głowie i spuchnięty nos. Nie,nie,nie pobił mnie ![]() ![]() U mnie nie ma śniegu i nawet nie jest aż tak zimno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Marta- i abrdzo dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam pisać speech na angielsko.O środowisku,a tego tematu nie cierpie
![]() Lele:Oj z tymi facetami to się mamy.Mój teraz mi pisze cały czas czy dobrze sie czuje,a ja jutro przyjde do szkoły pierwszy raz od długiego czasu cała poobijana Niech ktoś sie nauczy za mnie na kartkówkę z prawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Już po mojej imprezie dla rodzinki
![]() ![]() U mnie też biało, ale jakoś mnie to nie martwi, bo zostaję jutro w domu ![]() Mam okres i masakrycznie się dziś czułam, jak nigdy, już myślałam, że jak przyjdą goście i będę musiała siedzieć przy stole to umrę, ok. 13 brałam prysznic i wychodziłam z łazienki ze łzami w oczach, prosiłam mamę, żeby mi pomogła wyjść, bo mdlałam z bólu ![]() ![]() a rano, na 7 byłam w kościele i nic mnie nie bolało, poza tym, że spałam na stojąco ![]() ![]() Uwaga, uwaga, tak więc jutro planuję pouczyć się WOSu ![]()
#2689 |
Zadomowienie
|
A ja dziś nie poszłam na pierwszą lekcje a po 3 się zwolniłam bo strrasznie mnie bolała brzuch bo mam truskawki...
Teraz siedze w kubeczkiem rumianku. ![]() Jutro jedziemy do Oświęcimia. Tak nie chciałam tam jechać, bo po pierwsze ju ż tam byłam, po drugie, później jest człowiek zmulony resztę dnia, po trzecie mam okres, a po czwarte wydatków mi nie brakuje a tu 30 zł trza byłao zapłacić, bo wycieczka obowiązkowa... ![]() Wiecie co? Dostałam dziś 5 z kartkówki z elektrochemii ![]() ![]() marta no to ładnie się tam z TŻ bawicie... ![]() ![]() Podoba Wam się piosenka Ali (tej z blog27, czy jakoś tak...) Angel? Bo mi strasznie :love i teledysk tez świetny ![]()
#2690 |
Zakorzenienie
|
Nija:Biedna
![]() ![]() Ywonula:Ja też mam okres i boli jak zwykle,do tego krwotoku dostalam w szkole ![]() A co do Oświęcimia bym chciała jeszcze raz pojechać,bardzo interesuje mnie temat obozów.Ogólnie tematyka holocaustu. Już kiedys o tym chyba wspominałam. Kartkówka z prawa na którą sie kiepsko przygotowałam poszła nieźle ![]() ![]() I nie pytała z angielskiego ![]() Za to brzuuch boli dalej |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale jestem zmęczona... i ta pogoda (pada, pada śnieg ![]() ![]() a jutro już idę, bo mam spr z pp (wypadałoby przejrzeć zeszyt ![]() ![]() Eh czekam na gadu na koleżankę z klasy i jakoś nie mogę się doczekać ![]()
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie; idzie ktoras z Was na konkurs z WOSu? z wiedzy o swiecie wspolczesnym?
#2693 |
Zakorzenienie
|
Laylaa:Ja ide bo ten konkurs będzie w mojej klasie oceniany jako sprawdzian
![]() A ty też bierzesz w tym udział? Przepisuje swoją prace z histori o konstytucjach i powiem szczerze,że jestem z siebie zadowolona ![]() Ciekawe co powie mój pan od historii ![]() Aj mam ciężki tydzień musze pozaliczać zaległe kartkówki i sprawdziany i w środe mam kartkówke z samorządności. I jeszcze na pp sie nauczyć i na angielski. Plus powtórki do matury.Kiepsko to widze ehh Wiecie,ze znalazłam dla siebie najlepszy sposób nauki historii ![]() Oglądam filmy,duużo filmów (mój maly bzik bo uwielbiam oglądać sobie coś ciekawego) A teraz ściągnelam sobie kolekcję Newsweeka ![]() I odkryłam,ze musze mieć kolorow notatki to mi idzie lepiej nauka, wszędzie podkreślenia,kolorki,bazg rołki,tabelki itp ![]() Ale lubie się bawić w taki rzeczy ![]() Jejku post emanuje mi tu nauką!! A Nija: byś mogła mi dać linka do tej torby,takiej dużej co wklejałaś ostatnio linka |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I wygrałaś zakład, ja nie kojarzę ![]() Cytat:
![]() Ooo ![]() Rozwalasz mnie ![]() Cytat:
Może to uprzedzenie do blogu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro powiem mojej babce, że jednak zdaję podstawową histę, pewnie się ucieszy, jeden kłopot mniej ![]() marta ja też chcę te filmy ![]() miałam obejrzeć Wyprawę do Raju, ale nie mam skąd wziąć ![]() http://www.allegro.pl/item263473857_..._kolorow_.html http://www.allegro.pl/item265003686_...jesienna_.html Nie uczyłam się na pp, ale kurcze no, nie może to być trudne ![]() Takie bzdury, mam nadzieję, że coś tam pozmyślam, to nie jest fizyka ![]()
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do filmów to nie wiem co to za film o którym piszesz:P A te dni które wstrząsnely światem są na torrentach ![]() tylko strasznie dlugo mi sie to ściaga... A to nie o te torebki mi chodzilo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
to mi pozostaje sie tylko podpisac pod tym...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() O właśnie dziewczyny będzie u Was na studniówce szampan? Bo u nas miał być, ale jakiś niedobry i zdecydowaliśmy, że nie chcemy szampana, bo i tak jak ktoś będzie chciał się czegoś napić to przyniesie ze sobą.. Wogóle strasznie mało chyba osób będzie na naszej studniówce porównując z latami poprzednimi, ale mam nadzieję, że będzie dobrze ![]() A teraz piszcie dziewczynki co tam u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() na Opolskim pp 0,25, pr 0,4, czyli 90% z podstawowej = 56,25% z rozszerzonej; a na Wrocławskim pp 0,3, pr 0,4 czyli 90% z podstawy = 67,5% z rozszerzenia; uważam, że jak się nauczę, to może napisałabym podstawę na 90%, przeglądałam te arkusze i cudów tam nie ma, pytania na wiedzę, a jak są źródła to w miarę proste, a rozszerzenie - jak dla mnie czarna magia, dopiero teraz jak chodzę na te lekcje do humana i analizują teksty z rozszerzanych matur lub takie pod rozszerzone matury i babka zadaje do nich pytania, to dla mnie czarna magia... Lepiej wyjdę wybierając podstawę, naprawdę, gdyby rozszerzenie było typowo na wiedzę, to zdaję rozszerzenie, ale tak to nie ma się nad czym zastanawiać ![]() btw Cytat:
![]() .
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Ooo o kogo my tu widzimy, Pamelija
![]() ![]() ![]() Ja w streszczaniu nie jestem najlepsza, ale trudno nie będzie: szkoła, szkoła, szkoła i... szkoła ![]() Są te torby na Allegro albo gdzieś? ![]() ![]() ...znów kolejny facet traktuje mnie jak najlepszą koleżankę. Cóż. Norma. Czasem jednak wolalabym coś innego. Mam jutro sprawdzian z biologii, od początku roku. Zależy od niego moja ocena na półrocze. A niewiele się uczyłam... Też standart. ;/ Obejrzałam dziś 'Przedwiośnie'. Jednak fajny chłop z tego Damięckiego ![]() ![]() ![]() Jezu, ale bym se autem pojeździła...
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.