Cechy a powodzenie. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-03-21, 12:05   #181
Carmela__
Rozeznanie

Dot.: Cechy a powodzenie.

Cytat:
Napisane przez using namespace std Pokaż wiadomość
Niezły pocisk w stronę tej której odpowiedziałaś, teraz ona by się obronić musiała by też obronić tego wymyślonego kretyna, a nigdy nie widziano, by kobieta broniła kretyna.
Żaden pocisk, bo sytuacja przez nią przytoczona nie jest w ogóle żadnym przykładem tego, o czym rozmawiamy.
In your arms in your legs in your pussy I'd kill
Carmela__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 12:06   #182
ofthesun
Raczkowanie

Cytat:
Niezły pocisk w stronę tej której odpowiedziałaś, teraz ona by się obronić musiała by też obronić tego wymyślonego kretyna, a nigdy nie widziano, by kobieta broniła kretyna.
Na poprzedniej stronie ktoś stwierdził "jakby miał małego, to bym się wymiksowala". Ja tylko pisze, jakby to wyglądało w drugą stronę. Gdyby to facet miał takie podejście.
ofthesun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 12:10   #183
Carmela__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ofthesun Pokaż wiadomość
Na poprzedniej stronie ktoś stwierdził "jakby miał małego, to bym się wymiksowala". Ja tylko pisze, jakby to wyglądało w drugą stronę. Gdyby to facet miał takie podejście.
Tak by to nie wyglądało w drugą stronę, to nie jest analogiczna sytuacja. Byłaby, jeśli podałabyś przykład za mało ciasnej pochwy. Co oczywiście nie znaczy, że ktoś nie ma prawa nie chcieć dziewczyny z małymi/dużymi piersiami.
Stary 2016-03-21, 12:29   #184
ofthesun
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Carmela__ Pokaż wiadomość
Tak by to nie wyglądało w drugą stronę, to nie jest analogiczna sytuacja. Byłaby, jeśli podałabyś przykład za mało ciasnej pochwy. Co oczywiście nie znaczy, że ktoś nie ma prawa nie chcieć dziewczyny z małymi/dużymi piersiami.
Albo zbyt ciasna dla jego wielkiego łysego mściciela

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

A taki, co "kocha" tylko ciasną pewnie wymienilby kobietę na inną po tym, jak ta pierwsza urodziła by mu dziecko. No bo po porodzie mogłaby już nie być aż tak ciasna. Przynajmniej nie od razu. On w tym czasie by zabawiał się z innymi, bo przecież ma swoje potrzeby i nie wiadomo czy by to biegaczek wytrzymał.
Stary 2016-03-21, 12:29   #185
skazana_na_bluesa
.

zostawienie faceta z powodu małego penisa i braku spełnienia - rozumiem. frustracja seksualna to przykra sprawa. zostawienie faceta z małym penisem, ale udanym życiem seksualnym - nie penis jest powodem rozstania.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 12:46   #186
Carmela__
Rozeznanie

Cytat:
Albo zbyt ciasna dla jego wielkiego łysego mściciela

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

A taki, co "kocha" tylko ciasną pewnie wymienilby kobietę na inną po tym, jak ta pierwsza urodziła by mu dziecko. No bo po porodzie mogłaby już nie być aż tak ciasna. Przynajmniej nie od razu. On w tym czasie by zabawiał się z innymi, bo przecież ma swoje potrzeby i nie wiadomo czy by to biegaczek wytrzymał.
Czemu łysego?

Mały penis jest zawsze, pochwa rozciągnięta po porodzie zwykle wraca do swojego rozmiaru i da się ją zwęzić ćwiczeniami albo kulkami gejszy.
Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
zostawienie faceta z powodu małego penisa i braku spełnienia - rozumiem. frustracja seksualna to przykra sprawa. zostawienie faceta z małym penisem, ale udanym życiem seksualnym - nie penis jest powodem rozstania.
Stary 2016-03-21, 13:02   #187
ofthesun
Raczkowanie

Cytat:
Czemu łysego?

Mały penis jest zawsze, pochwa rozciągnięta po porodzie zwykle wraca do swojego rozmiaru i da się ją zwęzić ćwiczeniami albo kulkami gejszy.

Bo jakby miał futro na czubku, to byłby fuja i już na pewno byś nie chciała
Stary 2016-03-21, 13:09   #188
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Jakoś właśnie nie widzę wypowiedzi innych niż wychwalających ogromny rozmiar TeŻeta, ale nie czytałam wszystkich wątków w Seksie.Skoro kłamiesz, to w to również nie można wierzyć.Postawiłaś to w jednym rzędzie.Ale raczej ci kolesie czymś wtedy "nadrabiają" - urodą, dobrą gadką, dobrym bum-bum... Tutaj nie ma co na to liczyć.
Jest zakochana, zadowolona więc wychwala. Gdyby była ciaśniejsza a tż. miał mniejszego też by pewnie wychwalała. Ma prawo mieć swoje jakieś tam wymagania.

Ja na przykład byłbym trochę zawiedziony gdybym trafił na taką która powoli robi się mokra i trzeba używać jakiś smarów
Przyzwyczajony jestem do tych które mają nadmiar produkcji
Ale jakby nie patrzeć suchość pochwy to minus. No chyba, że ktoś ma problem z leszkiem i czeka godzinę nim mu zadziała niebieska.

Chociaż mnie zawsze śmieszyło jak to niektóre kobiety na oko potrafią ocenić czy to 13-15-17. Potrafię ocenić czy nakrętka jest 10 czy 12 ale swojego rozmiaru za cholerę.
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 13:32   #189
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
Jest zakochana, zadowolona więc wychwala. Gdyby była ciaśniejsza a tż. miał mniejszego też by pewnie wychwalała. Ma prawo mieć swoje jakieś tam wymagania.

Ja na przykład byłbym trochę zawiedziony gdybym trafił na taką która powoli robi się mokra i trzeba używać jakiś smarów
Ale jakby nie patrzeć suchość pochwy to minus. No chyba, że ktoś ma problem z leszkiem i czeka godzinę nim mu zadziała niebieska.

Chociaż mnie zawsze śmieszyło jak to niektóre kobiety na oko potrafią ocenić czy to 13-15-17. Potrafię ocenić czy nakrętka jest 10 czy 12 ale swojego rozmiaru za cholerę.
W zyciu bym nie pomyslala, ze to moze byc problemem, odrobina zelu nawilzajacego przeciez likwiduje problem. No ale znowu - co kto lubi przeciez.
Stary 2016-03-21, 13:38   #190
DopplegangerEddarda
BAN stały

Taa. Tak samo jak facetowi nie staje to wystarczy TYLKO tabletka.

Pomijając fakt, że czuje się atrakcyjniejszy gdy czuje ślimaka na brzuchu :V
Stary 2016-03-21, 13:38   #191
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Wypraszam sobie, nikt ze mną nie ma problemów.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 13:39   #192
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Odpływacie totalnie od tematu wątku. Jest wątek o rozmiarach, jeśli chcecie kontynuować, proszę o przeniesienie tam tej dyskusji. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post50295499

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2016-03-21 o 13:41
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 13:41   #193
DopplegangerEddarda
BAN stały

Właśnie też tak zauważyłem, że co dyskusja o atrakcyjności to w temacie kobiet schodzi na tapete a facetów na penisa.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
Wypraszam sobie, nikt ze mną nie ma problemów.
Haha. To było dobre. Spokojnie
Stary 2016-03-21, 13:47   #194
ofthesun
Raczkowanie

Cytat:
Taa. Tak samo jak facetowi nie staje to wystarczy TYLKO tabletka.

Pomijając fakt, że czuje się atrakcyjniejszy gdy czuje ślimaka na brzuchu :V
No też bym czuła się nieswojo, gdyby coś wskazywało, że nie podniecam mojego misiapysia
Stary 2016-03-21, 14:09   #195
z_danowskich
wiosna sewastopolska

Cytat:
Napisane przez kazurro Pokaż wiadomość
Kij mnie obchodzi ich wykształcenie. Ale jak staje się to kartą przetargową w związkach - żółć wzbiera i eksploduje. Mówię tylko o facetach. Kobieta niezależnie od wykształcenia ma takie same szanse, bowiem gro samców widzi w niej głównie *****, chociaż oczywiście to z siebie wypiera. To kwestia natury i przedłużania gatunku, wybredny facet, który może zapłodnić setki kobiet, ale wybrzydza, sprawiłby że gatunek ludzki się uszczuplił, naturze chodzi o co innego - wg mnie dlatego właśnie uczyniła seks tak przyjemnym - by zachęcać do prokreacji. .
Przerażasz mnie. I wiesz co? Podejrzewam, że sam chętnie zakręciłbyś się wokół jakiejś pani doktor inżynier, adwokat, stomatolog, bo jesteś zbyt uduchowiony, żeby samemu zapewnić sobie byt materialny, hahaha.

I nie, to nie jest tak, że wszyscy się pokątnie bezrefleksyjnie parzą jak króliczki, bo trzeba przedłużyć gatunek
A dobre bum-bum nie wyklucza porozumienia dusz i zakochania. Na szczęście.
z_danowskich jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 15:24   #196
Bananalama
jestę wieszczę

to nie jest dyskusja o waszych preferencjach odnośnie penisów i mokrych wagin

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Odpływacie totalnie od tematu wątku. Jest wątek o rozmiarach, jeśli chcecie kontynuować, proszę o przeniesienie tam tej dyskusji. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post50295499
o, nie zauważyłam wcześniej, sorry

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 15:28   #197
ofthesun
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
to nie jest dyskusja o waszych preferencjach odnośnie penisów i mokrych wagin

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

o, nie zauważyłam wcześniej, sorry
według niektórych sa to cechy, które wpływają powodzenie...
Stary 2016-03-21, 15:30   #198
Carmela__
Rozeznanie

Cytat:
Bo jakby miał futro na czubku, to byłby fuja i już na pewno byś nie chciała
Uważam że fuj jest jak facet jest ogolony gdziekolwiek poza twarzą no i może plecami,także trochę Ci nie wyszło.

Dobra koniec offtopa już.
Stary 2016-03-21, 15:34   #199
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
według niektórych sa to cechy, które wpływają powodzenie...
aha.

Ja jestem ciekawa, w jakim wieku autor zdecyduje się troche zmienić swój charakter. Może jak do 30-tki nadal nie znajdze muzy

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Stary 2016-03-21, 15:37   #200
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Ja się tutaj zgadzam z kazurro, nie wierzę, że można najpierw kogoś poznać, czuć do niego pociąg, zakochać się itd., po czym wykopać z wyra za za małego penisa albo słabe umiejętności łóżkowe czy inne preferencje.
za to pierwsze - wierzę, choć nie spotkałam osobiście, ale czego to ludzie nie robią.

za to drugie - zdecydowanie.

Cytat:
Napisane przez mineralka bez gazu Pokaż wiadomość
Dlatego ja chodzę z facetami do łóżka zanim się zdążę zakochać, i po problemie.
no dating before sex! działa świetnie.

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
O ile wynurzenia trolla średnio mnie interesują, o tyle stanowisko Kahoko, postulującej tutaj (dla urozmaicenia), że ocenianie jakości ewentualnego seksu na podstawie widoku genitaliów jest SZALENIE WAŻNĄ podstawą "dopasowania seksualnego" dało mi poranek pełen radości.
ja napisałam, że dopasowanie jest szalenie ważne. jeśli dla niej dopasowanie = rozmiar od do, to tak, dla niej to jest szalenie ważne. bo jeśli ma fetysz, to nie będzie zadowolona.

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Tak czy inaczej eot, chłopak ma większe problemy niż to.
wziął i zniknął nam.
Cytat:
Napisane przez FacetZ Pokaż wiadomość
Jestem facetem a i mnie twoja osobowość przeraża. Szczególnie ten pedicure.

Tak więc. Tylko Ci się wydaje że jesteś taki dobry. Swoją pseudowrażliwością nie zapewnisz kobiecie bezpieczeństwa.
Pracuj nad tym żeby potrafić zapewnić rodzinie bezpieczeństwo i byt a nie nad swoją "artystycznością" która tak naprawdę jest pójściem na łatwiznę.

PS: Muszę przyznać że mądre kobiety są na tym forum.
fetysz stóp jest akurat mega częsty, nie widzę w tym problemu.
Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
Nie od dziś wiadomo, że każdy artysta facet na Wizażu jest z zamiłowania biologiem ewolucjonistą, ze specjalizacją "Zwyczaje godowe u ssaków naczelnych"

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość

Edytowane przez kahoko hino
Czas edycji: 2016-03-21 o 15:39
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 15:41   #201
ofthesun
Raczkowanie

Cytat:
Uważam że fuj jest jak facet jest ogolony gdziekolwiek poza twarzą no i może plecami,także trochę Ci nie wyszło.

Dobra koniec offtopa już.
Och przepraszam nie wiedziałam, że facetowi może rosnąć futro na czubku penisa I że żeby się pozbyc futra tam, to się niby musiałby golic. Może masz do czynienia z jakims mutantem.

Edytowane przez ofthesun
Czas edycji: 2016-03-21 o 15:42
Stary 2016-03-21, 16:18   #202
Carmela__
Rozeznanie

Cytat:
Och przepraszam nie wiedziałam, że facetowi może rosnąć futro na czubku penisa I że żeby się pozbyc futra tam, to się niby musiałby golic. Może masz do czynienia z jakims mutantem.
Dobra,nie zrozumiałyśmy się

Stewardesa,kurczę przegapiłam Twój post o głowie przy drzewie Bardzo żałuję, że to moje stwierdzenie Cię nie rozbawiło, a jeszcze bardziej żałuję, że Zev poczuł się od tego gorzej. No biedactwo. Cóż zrobić, mleko się rozlało, szkoda

Kończmy ten okropny offtop, chociaż właściwie już nie ma co dodać w temacie tego wątku- autor najwyraźniej sam nie rozumie, w czym tkwi jego problem i myślę że musi przetrawić nasze uwagi. Miejmy nadzieję że na coś się zda nasza pisanina
Stary 2016-03-21, 18:44   #203
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Cytat:
Widzisz. A ja przeciętny (dla niektórych jestem przystojny, dla innych wręcz odwrotnie) nie mam problemu z kobietami pomimo moich prawicowych poglądów, idola Korwina, długich włosów oraz słuchania metalu co nie jest takie popularne w moim malutkim mieście.
Reklamujesz się?
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 18:50   #204
using namespace std
BAN stały

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;57718151]Reklamujesz się?
[/QUOTE]

Czy na tym forum można powiedzieć coś o sobie bez oskarżeć o reklamę, narcyzm albo zmierzanie do samobójstwa? Serio niektórzy się już do siebie samych zdążyli przyzwyczaić i bez emocji mówią że są przystojni/brzydcy lub inteligentni/głupi.
using namespace std jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 18:55   #205
Konto usunięte

Cytat:
Czy na tym forum można powiedzieć coś o sobie bez oskarżeć o reklamę, narcyzm albo zmierzanie do samobójstwa? Serio niektórzy się już do siebie samych zdążyli przyzwyczaić i bez emocji mówią że są przystojni/brzydcy lub inteligentni/głupi.
Chcesz sobie brać wszystko śmiertelnie serio - proszę bardzo, ja nie zamierzam.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-21, 20:25   #206
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Może pije do tego, że nasz Loczek chyba wszędzie pisze o swoich włosach długich, co mają loczek, długie są loczek. Wspomniałam już że długie i loczek ? .

Autorze, hop hop, jesteś tam jeszcze?

Stary 2016-03-21, 20:43   #207
ofthesun
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Może pije do tego, że nasz Loczek chyba wszędzie pisze o swoich włosach długich, co mają loczek, długie są loczek. Wspomniałam już że długie i loczek ? .

Autorze, hop hop, jesteś tam jeszcze?
Nie. bo mu wątek zdewastowalysmy wynurzeniami o penisach. On jest na to zbyt wrazliwy. Poczuł się zgwalcony wrecz i zbrukany
Stary 2016-03-21, 20:46   #208
Konto usunięte

Cytat:
Nie. bo mu wątek zdewastowalysmy wynurzeniami o penisach. On jest na to zbyt wrazliwy. Poczuł się zgwalcony wrecz i zbrukany
Nie nadajemy się na muzy
Stary 2016-03-21, 20:51   #209
DopplegangerEddarda
BAN stały

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;57718151]Reklamujesz się?
[/QUOTE]

Taa. Na forum gdzie większość aktywnych użytkowniczek jest na lewo. To antyreklama
Stary 2016-03-21, 20:53   #210
tarkowska
Zadomowienie

Cytat:
Taa. Na forum gdzie większość aktywnych użytkowniczek jest na lewo. To antyreklama
Ale te długie włosy. Ja lubię, dla mnie jak reklama
tarkowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości