|
|
#211 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Hej ☺ Ja też przyznaje minimalnie się udzielam lecz staram się śledzić Was na bieżąco nie chciałabym być wyrzucona ☺
Gratuluję wszystkim mama poznania płci oraz wszystkich zakupów ☺ Ja jestem w 18 tyg i niestety jeszcze nie znam płci mojej fasolki już nie mogę doczekać się 1 kwietnia kiedy będę miała polowkowe i liczę na to że dowiemy się. Wtedy napewno będę tak jak Wy szaleć z zakupami ☺ Farbujecie włosy w ciąży.? Czy któraś z was też ma problem ze zdjęciami korzystając z aplikacji wizaż? |
|
|
|
#212 |
|
Rozeznanie
|
Na pierwszym moje zakupy z C&A
a na drugim reszta dorobku. Jak widać są duże braki.
|
|
|
|
#213 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() z Lovelą też różnie bywa, szwagra obsypało dosłownie wszędzie musiał zastrzyki brać bo tak silną reakcje alergiczną miał na ten produkt. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja muszę się pochwalić, że dostałam kasę z ZUSU normalnie szał
|
|
|
#214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja farbowałam w styczniu czyli w sumie na początku samym. Teraz tez chciałam iść ale poczekam i pójdę przed majówka dopiero ![]() Ja mam problem niby miniaturki widze wyraźne ale jak otwieram zdjęcia to nie chcą mi sie załadować do takich wyraźnych i widze rozmazane :/ nie wiem dlaczego tak jest... |
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Mnie dziś okropnie boli głowa....ciagle w tej ciąży mam bóle migrenowe
|
|
|
|
#216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam Dokaldnie tak samo ze zdjęciami :/ |
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
CZeść dziewczyny!! ja wreszcie po wizycie.oczekałam się niesamowicie długo.
Więc tak:jestem dokładnie wg lekarza 19t5dni.Dziewczynka jest dalej dziewczynką i waży 329g.Wszystko jest w porządku.Tak bardzo się cieszę.Idę was czytać.pozdrawiam |
|
|
|
#219 | |
|
Zadomowienie
|
O boszzzeee jaka figura.....
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Gratuluję To jest fantastyczna wiadomość ))
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my się dzisiaj zapisaliśmy na warsztaty dla rodziców na 21 kwietnia ![]() bo do szkoły rodzenia tej co wybraliśmy zapisy są dopiero od 26 tygodnia
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ekstra! Gratulacje duża dziewczynka
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w ogóle zmieniłam fryzure mocne cięcie było warto czasami iść na całość- jestem mega zadowolona
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta cała aplikacja wg mojej opinii to jedno wielkie G...... Nie dość, że muszę się namęczyć żeby ją uruchomić, to nie widać zdjęć i u mnie wyświetlają się złe emotikony....... Jako przykład podam, że w każdym poście odpowiadającym Adze były uśmiechnięte buźki... |
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koncza mi sie jednak opcje, wyglądam dobrze albo w bobie z grzywką, albo srednich z grzywką na bok. ehh nudy. Mam nawet załozony wątek na metamorfozach ![]() Po tym jak wróciłam do naturalnego koloru włosów wyglądam ciągle tak samo, a jak to kobieta czasem potrzebuje zmiany.
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
Ja chciałam sprawdzić jakie ma opinie aplikacja w AppStore to w ogole juz jej nie widze do ściągnięcia WTF
|
|
|
|
#228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Zobacz, już prawie wszystkie jesteśmy w połowie ![]() Mi to bardzo szybko zleciało ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Wróciłam od lekarza, jedyne co to zmieniła mi coś tam do płukania gardła. Osłuchała mnie na wszystkie strony;/ Dalej utrzymuje, że to wirus i że przejdzie..... No nic. Najwyżej pająki mnie za obraz wciągną. Bo dziś przez ten kaszel zwymiotowałam wszystko co zjadłam.... Oczywiście zdaje sobie sprawę, że antybol na wirusa nie pomoże, ale ja już jestem zmęczona tym kaszlem. Mam zakwasy. Nie śmiejcie się, ale nie daję rady już trzymać moczu....Wstyd mi przed moim własnym facetem ((No nic, z lepszych wiadomości, jutro rano połówkowe I mam nadzieję, że synuś dalej jest zdrowy i pięknie się rozwija i nic się nie zmieniło. Zauważyłam już jego stałe pory kiedy jest aktywny, Np właśnie teraz ![]() No własnie Tija czy mogłabyś mi dopisać synka do pierwszej strony? U mnie to się już nie zmieni
|
|
|
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
a ja od piątku ruszam na szkołę rodzenia
ciekawa jestem jak to będzie wyglądało teoretycznie już w ubiegły piątek powinnam iść, ale jeszcze pracowałam (krótko, bo mnie koleżanki wygoniły do domu bo choróbsko mnie brało- nawet zmierzyłam sobie wtedy temp. nowym sprezentowanym termometrem włączył się alarm gorączkowy :P ), mam nadzieję, że do piątku już zupełnie wyzdrowieję, bo nie chciałabym zarazić innych ciężarnych ![]() TinkerrBell kciuki za połówkowe
Edytowane przez Kasmina Czas edycji: 2016-03-21 o 19:56 |
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile juz to u ciebie trwa ? |
|
|
|
|
#232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O kurde....to bardzo niedobrze ze Cie tak dalej trzyma! Antybiotyk to raczej bez sensu brac, chociaż to przeciez moze byc jakas bakteria, kto wie, musiałabyś sobie wymaz zrobic z gardła czy cos, a na to nie ma czasu za bardzo :/ A jakies syropu dostałaś chociaż? Jakies dozwolone w ciąży? Rozumiem ze domowe sposoby nie domagają w ogole? |
|
|
|
|
#233 |
|
Przyczajenie
|
Ja korzystam z telefonu lub tabletu samsunga i właśnie nie zawsze widzę zdjęcia....z min kamień chyba problemu nie mam ☺
Ja ogólnie farbowalam w grudniu przed świętami wtedy jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży więc nie było takiego dylematu jak teraz.... do środy muszę podjąć decyzję czy tylko cieniuje czy dodatkowo farba bo już nie mogę na ten wyplowialy kolor patrzeć.... |
|
|
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzis byłam oglądać znow wózki, pani w sklepie namówiła mnie juz prawie na bebetto holland i fotelik aton 3. Wróciłam do domu i czytam opinie o wózku, a tam wiekszosc słabych -.-
Chyab zostanę przy bebetto nico plus albo jedo fyn memo. Tylko ten fotelik mnie zaciekawił bo ma w testach bezpieczeństwa 5, a cena niższa niż maxi cosi cabrio fix ![]() Pani odradzała tez bazę pod fotelik (pomimo ze ja sprzedają w tym sklepie) mówiąc ze jak nie jeździ sie z dzieckiem czesto (a z niemowlakiem raczej czesto jeżdzic nie bedziemy) yo wydatek bezsensu
|
|
|
|
#235 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale od środy się pogorszyło a w czwartek obudziłam się kompletnie rozłożona. Nie mam już kataru, całość już zleciała i się odblokowała, nie mam już gorączki. Ale ten cholerny kaszel. Najgorzej, że on się odrywa tylko trochę rano a później jest suchy i nie mogę tej flegmy odkaszlnąć i brzmię jak stary dziadek co pali 2 paczki fajek dziennie.... ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Zmieniła mi coś do płukania gardła, bo stwierdziła, że ten poprzedni może mi wysuszać gardło i powoduje ten kaszel. Z domowych sposobów niewiele mogę, bo tak infekcja jednocześnie mi podnosi cukier i mam trochę związane ręce. Piję wit C - tą lewoskrętną, ale nie za bardzo chcę zbyt dużo tego pić. Nie mogę zbyt dużo owoców;/ Gotowanego buraka nie;/ Miodu też nie. Czuję się jak jakiś inwalida wojenny
|
||
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie moze jakis syrop złagodziłby tą suchosc w gardle i pozowlilby odkaszlnąc.
|
|
|
|
|
#237 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za połówkowe! ![]() Cytat:
Nad Atonami też się zastanawiam z fotelików, to może będziemy miały ten sam zestawik jakbyś brała Jedo. ![]() Jutro idę na masaż dla kobiet w ciąży. Mąż mi zrobił taki prezent. Nie mogę się doczekać, bo wszystko mnie boli. Zamówiłam też wreszcie poduszkę ciążową, jej też nie mogę się doczekać.
|
|||||
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
ja już raz farbowałam jak się dowiedziałam o ciąży, a teraz będę farbować na święta ale farbą bez amoniaku
|
|
|
|
#239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ehhh no tak zapomniałam o Twoim cukrze :/ No to rzeczywiście wiele sposób odpada to moze chociaż jakis imbir ? Na mnie zawsze działa pozytywnie.
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam w ciąży straszne bóle migrenowe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

a na drugim reszta dorobku. Jak widać są duże braki.

. Chyba tylko to że nie chciałabym znów widzieć ich "pocieszających" uśmiechów jeśli coś znów się stanie z dzieckiem.
Ja też przyznaje minimalnie się udzielam lecz staram się śledzić Was na bieżąco nie chciałabym być wyrzucona