Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-13, 13:15   #3841
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
ja mojego Tż też nie pytam o zgodę, bo to w końcu ja będę nosić, a ostatecznie i tak wychodzi zawsze ładnie to samo z włosami, nie chcial, żebym przyciemniala, a potem żałował jak jaśniały itp...
Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
a co do ciuchow kupuje co mi sie podoba. nawet jak TZ kreci nosem-wazne zebym ja sie dobrze czula
Nigdy nie zdarzyło się, żeby Mąż kręcił nosem - mamy tak podobny gust, że zawsze jakoś tak się składa, że zakupy nam się wzajemnie podobają.

Nie wiem czy Wam pisałam - po przeprowadzce do Męża okazało się, że możemy bez problemu ubrać się "tak samo" - mamy podone kolorystycznie żakiety/martynarki, garnitur/komplet, koszule w podobnej kolorystyce itd Pewnie wynika to z faktu, że obydwoje mamy ciemną cerę, oczy, włosy i dobrze wyglądamy w podobnych kolorach, ale jakby nie patrzeć - kupowaliśmy ciuchy niezależnie, zanim się poznaliśmy
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 13:16   #3842
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Sanetko Porozmawiaj z nim na spokojnie i bedzie dobrze, na pewno zlosc przejdzie albo zlosnice przytulii pozwoli sie zloscic he he

A ja chce miec grube wlosyi zebym nie musiala myc co 2 dni bo mi sie przetluszczaja i potem przyklapniete sa
no wlasnie nie chce mi sie pisac teraz dokladni dlaczego mam dzien do d...spotkamy sie przytuli i przejdzie

mi tez sie przetluszczaja szybko. co 2-3 dni myje.

a wiecie ze TZ nadal ma ta malinke. sie postaralam

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 13:16   #3843
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość
ja poprosze 15 cm Twoich włosów

Swoją drogę jak Ty to robisz ze rosną w tak zastraszającym tempie??
Nie wiem jak ja to robię Ja nic nie robię Włosy mam zdrowe i odzywione, zawsze rosły szybko, ale od jakis 3 lat to już całkiem na potęgę Wysysaja może wszystkie wartościowe rzeczy ze mnie, bo skóra i paznokcie juz sie tak ładnie nie prezentują

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Moje tezs tak rosna, dlatego ciągle obcinam i zapuszczam - co 2 miesiące mam inną fryzurę Teraz chcę klasycznego boba

O co chodzi z tymi sweterkami? Ja poszłam, kupiłam sama, nałozyłam do czarnej koszuli i Mężowi się podobało, szcz. jak oczy na smoky zrobiłam
No ja chodzę do fryzjera co 1,5 miesiąca tak jak mój mąż, przez to, że one tak szybko rosną Może to i dobrze, bo zawsze mam dosyć świeże cięcie Ja teraz mam boba z grzywką Od kilku miesiecy go już mam

Nie wiem co z tymi sweterkami Mój mąz nie lubi jasnego szarego mówi, ze to taki babciny kolor Poza tym mój mąz ma oko do kolorów, osttanio jak mierzyłam sweter, wziełam jeden morski, drugi taki ciemny, zbrudniały róż Od razu mi powiedział żeby tego turkusu nie brała bo w tym różu bedzie lepiej Miał racje skubaniec
A ja w sumie chyba też wolę bardziej intensywne kolory, nasycone.. Uwielbiam czerwienie, śliwki, bordo, bakłażny, czekoladowe brązy, fiolety i grafity (czyli szarość), ale też róznego typu zielenie..

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 13:18   #3844
vadi
*sportaddict*

oj, dziewuchy, dziewuchy, jak Was dobija mycie co 2-3 dni, to ja Wam powiem, że bardzo bym chciała myć co tyle, a nie codziennie zwłaszcza moje długie.

ale teraz mam fajny szampon i odżywkę Pantene Restoratives, więc dorabiam sobie ideologię, że och, ach, dbam o włosy i mniej mi się nie chce
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 13:21   #3845
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
No ja chodzę do fryzjera co 1,5 miesiąca tak jak mój mąż, przez to, że one tak szybko rosną Może to i dobrze, bo zawsze mam dosyć świeże cięcie Ja teraz mam boba z grzywką Od kilku miesiecy go już mam
Ja też chodzę z Męzem do fryzjera

P.S.
Szary dla mnie to taki nienajjasniejszy, ale jak się go zestawi z fuksją, śliwką, czy czarnym to naprawdę super może wyglądać

Cytat:
oj, dziewuchy, dziewuchy, jak Was dobija mycie co 2-3 dni, to ja Wam powiem, że bardzo bym chciała myć co tyle, a nie codziennie zwłaszcza moje długie.

ale teraz mam fajny szampon i odżywkę Pantene Restoratives, więc dorabiam sobie ideologię, że och, ach, dbam o włosy i mniej mi się nie chce
Ja ten sam szampon mam

I od zawsze myję włosy codziennie, tylko rano - razem z prycznicem - inaczej z domu nie wyjdę Ale ja to obsesyjna jestem - jak się codziennie ze 3 razy niewychlupię to jestem chora Ale ja wodne stworzenie
Stary 2007-11-13, 13:21   #3846
sanetka
Zakorzenienie

jeszcze o ciuchach:
zalozylam wczoraj jakas bluzke z dekoltem. TZ malo sie nie zaslinil. to mowie mu ze moge kupic takich wiecej a on ze sobie nie życzy zebym tak sie pokazywala wszystkim. uspokoil sie jak powiedzialam ze to dla niego

wiec jutro ide do lumpka, moze cos fajnego znajde

Stary 2007-11-13, 13:23   #3847
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
no wlasnie nie chce mi sie pisac teraz dokladni dlaczego mam dzien do d...spotkamy sie przytuli i przejdzie

mi tez sie przetluszczaja szybko. co 2-3 dni myje.

a wiecie ze TZ nadal ma ta malinke. sie postaralam
No to sie postaralas wampirzyco
Edit: zartowalam

No widzisz to rozumiesz mnie doskonale z tymi wlosami

Tylko daj mu sie przutulic, zeby ta zlosc nie przeszla na niego
I spedzicie milo wieczorek
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 13:25   #3848
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
A ja chce miec grube wlosyi zebym nie musiala myc co 2 dni bo mi sie przetluszczaja i potem przyklapniete sa
Ja mam grube włosy, ale tez myje co 2 dni, bo sie przetłuszczaja.. nie walczę z tym. Grube włosy zawdzięczam mojej mamie i robionym przez nią okładom z czarnej rzepy na moje włosy w młodości.. Miałam 3 włosy na krzyż, teraz mam ich dosyc sporo

Vadi, ja tez nie pytam męża o zgodę, ale o opinię Zresztą on te opinie wypowiada sam z siebie Cieszy mnie to, bo liczę się z jego zdaniem bardzo

Stary 2007-11-13, 13:26   #3849
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze o ciuchach:
zalozylam wczoraj jakas bluzke z dekoltem. TZ malo sie nie zaslinil. to mowie mu ze moge kupic takich wiecej a on ze sobie nie życzy zebym tak sie pokazywala wszystkim. uspokoil sie jak powiedzialam ze to dla niego
sanetko ja mam fajne kozaki do kolana na obcasie i mówię do Męża, że będą pasować do grubych rajstop i... tu mi przerwał, kończąc "...i chyba nie myślisz o tej brązowej spódnicy, bo z niej z domu beze mnie nie wyjdziesz..."

No i kozaki pod spodniami
Stary 2007-11-13, 13:27   #3850
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Szary dla mnie to taki nienajjasniejszy, ale jak się go zestawi z fuksją, śliwką, czy czarnym to naprawdę super może wyglądać
właśnie to jest największą zaletą szarego, że z prawie każdym kolorem - a zwłaszcza tymi nasyconymi - wygląda dobrze

Cytat:
Vadi, ja tez nie pytam męża o zgodę, ale o opinię Zresztą on te opinie wypowiada sam z siebie Cieszy mnie to, bo liczę się z jego zdaniem bardzo
hehehe, nie posądzałam Twojego męża o władcze zapędy
po prostu z doświadczenia wiem, że czasem mężczyźnie ciężko jest sobie wyobrazić ubranie na ciele, z dodatkami etc. i potem efekt bywa dla nich zaskakujący
Stary 2007-11-13, 13:29   #3851
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
No to sie postaralas wampirzyco
Edit: zartowalam

No widzisz to rozumiesz mnie doskonale z tymi wlosami

Tylko daj mu sie przutulic, zeby ta zlosc nie przeszla na niego
I spedzicie milo wieczorek
zly byl troche na mnie bo koledzy sie smiali w robocie

z tym spedzeniem to troche gorzej dzis. chociaz juz wczoraj mnie odprowadzil pod dom a potem mina zbitego psa i tekst: moze zotane na noc. nie zostal ale zapowiedzial ze dzis to juz na pewno-tylko ze ja nie chce

Stary 2007-11-13, 13:35   #3852
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
South Beach

P.S.
Ja też zapuszczam włosy.

Cytat:
Dziewczyny to może chcecie moje włosy?? Rosną z prędkością 3-5 cm na 1,5 miesiąca Dobre do zapuszczania
Kulbit chętnie przyjmę od Ciebie trochę długości. Mnie rosną szybko i góra 2 miesiące mogę bez fryzjera wytrzymać. Właśnie 1,5 miesiąca temu skróciłam moje długie (do łopatek) do linii brody i teraz chciałabym już mieć takie do ramion

Cytat:
Ps. Dziewczyny czy ktoras z Was tak miala, ze nosila takie dluzsze kolczyki i powiekszyly sie Wam dziurki w uszach? Ja jakis czas kupowalam sobie takie kolczyki wiadomo nie za ciezkie ale dlugie, jakies wiszace i niestety teraz mi sie dziurki w uszach powiekszyly i nie moge neiktorych nosic bo wypadaja Nawet przez jakis czas nie nosilam kolczykow wcale ale to nic nie daje Ech niektore kobiety kola wielkie i ciezkie kolczyki nosza, a ja jakies delikatne uszy chyba mam
Ja noszę długie kolczyki i czasem ciężkie, ale dziurki mam tak samo małe jak na początku.Uszy zresztą też. Jednak znam babkę, której od wiszących kolczyków uszy się "rozciągnęły" wygląda to strasznie...

Cytat:
Moje tezs tak rosna, dlatego ciągle obcinam i zapuszczam - co 2 miesiące mam inną fryzurę Teraz chcę klasycznego boba
ja też hihi za każdym razem mam inną fryzurkę. Chyba jak wiele kobiet uwielbiam zmiany

Cytat:
O co chodzi z tymi sweterkami? Ja poszłam, kupiłam sama, nałozyłam do czarnej koszuli i Mężowi się podobało, szcz. jak oczy na smoky zrobiłam
Ja czasem jak coś pokaże mojemu TŻ-owi na allegro (jestem maniaczką) to mówi, że mu się nie podoba i tylko kręci nosem a potem jak zamówię i założę to podoba mu się bardzo
Stary 2007-11-13, 13:38   #3853
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

Mój Tz to dziwne stworzenie
Jka idzie ze mną na zakupy to jest cierpliwy, wszedzie ze mną pójdzie, nie złosci się że mierzę, kolejną bluzkę, idzie ze mną tam gdzie chce i pod tym względem jest super
ale, kiedy już wacham miedzy np dwoma bluzeczkami i pytam się go w której mi lepiej, która łądniejsza, która radzi wziąśc to odpowie że "on sie nie wtraca bo to ja mam w tym chodzić i mi ma sie podobac, jak się nie moge zdcydowac to najlepiej żebym sobie wzieła obie"juz ta jego postawa mi niepasuje
Bo jesli ide z kimś na zakupy, to oczekuję, porady, doradzenia, tu mój Tz jest niestety niepomocny

Np wczoraj jak kupowałąm spodnie mierzyłam dwie pary, obie mi sie podobały, nie mogłam się zdecydować, to Tż powiedziała to wezmy dwie pary przydadzą Ci sie!

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 13:38   #3854
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe, nie posądzałam Twojego męża o władcze zapędy
po prostu z doświadczenia wiem, że czasem mężczyźnie ciężko jest sobie wyobrazić ubranie na ciele, z dodatkami etc. i potem efekt bywa dla nich zaskakujący
hahhaha mój mąż tez bywa "władczy" ale w tak ukryty i delikatny sposób, że nie wyczuwam kiedy on tą władzę przejawia i oddaje sie całkowicie w jego władanie, tak bezwiednie.. Tak

Moze i masz rację z tym wyobrazaniem sobie całości.. ale i tak polegam na moim mężu

Stary 2007-11-13, 13:39   #3855
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
robionym przez nią okładom z czarnej rzepy na moje włosy w młodości..
Starucha sie odezwalaNo nie mogeAty Aty

Cytat:
z ale zapowiedzial ze dzis to juz na pewno-tylko ze ja nie chce
Nie chcesz teraz, a potem kto wie moze zmienisz zdanie

I wyjdzie z tego mily wieczor a moze i namietna nocdo wieczora jeszcze daleko
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 13:43   #3856
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
IP.S.
Ja też zapuszczam włosy.

P.S.
haniu dlaczego Mąż zabrania szarego sweterka?
Ja mam jeden i jest cudny
Ja tez zapuszczam włosy- juz od kwietnia A dalej wygladam jak idz stąd
Cytat:
pewnie ż esliczna
Nie podobaja mu się szarości ??
To fajnie nie będę samotna w czekaniu, a strasznie sie niecierpliwie
Kiedy spodziewacie sie przesyłek?? Ja tak licze ze w czwartek mi już paczka dojdzie
Więc tak ogólnie odpowiem na tę mase pytań w jednym temacie. Mężus uwaza zę w szarym wygladam smutno i szary w ogole do mnie nie pasuje...jako że on ma duzo lepsze oko ode mnie, zna sie na modzie o niebo lepiej ode mnie i jest specem normalnie od imegu posłuchałam i nie kupiłam.

Ja nie mam pojęcia kiedy moga botki dojsc, bo jest to druga rzecz która kupiłam w internecie (pierwsza to zaproszenia slubne). Niecierpliwię sie okrótnie. TZ się ze mnie smieje ze od piatku tylko o tym mysle i nie da sie ze mna dogadac.

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Normalnie sielanka. Kocham mojego tygryska
no i tak ma byc

Cytat:

Haniu mój mąż też mi ostatnio nie pozwolił kupić szarego sweterka
...a Twój czemu jest anty???
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 13:43   #3857
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:

Np wczoraj jak kupowałąm spodnie mierzyłam dwie pary, obie mi sie podobały, nie mogłam się zdecydować, to Tż powiedziała to wezmy dwie pary przydadzą Ci sie!

moj tez tak. zawsze jest: wez obie. czasem daje sie skusic a czasem wybieram ktoras i juz
Cytat:

Nie chcesz teraz, a potem kto wie moze zmienisz zdanie

I wyjdzie z tego mily wieczor a moze i namietna nocdo wieczora jeszcze daleko
ja wiem...i tak jutro do niego ide na noc. a tu to nawet trudno o co nieco jak rodzice za cienka scianka. no po prostu nie chce i juz

a i tak jestesmy mistrzami w spaniu na jednoosobowym lozku tak zeby sie nie budzic a spokojnie wiercic itp.

Stary 2007-11-13, 13:44   #3858
vadi
*sportaddict*

Cytat:
hahhaha mój mąż tez bywa "władczy" ale w tak ukryty i delikatny sposób, że nie wyczuwam kiedy on tą władzę przejawia i oddaje sie całkowicie w jego władanie, tak bezwiednie.. Tak

Moze i masz rację z tym wyobrazaniem sobie całości.. ale i tak polegam na moim mężu
no bo w końcu - co by nie mówić - to w ich właśnie oczach chcemy byc najpiękniejsze, najseksowniejsze i ogólnie boskie
[i cały feminizm poszedl się .... no ]

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Ja czasem jak coś pokaże mojemu TŻ-owi na allegro (jestem maniaczką) to mówi, że mu się nie podoba i tylko kręci nosem a potem jak zamówię i założę to podoba mu się bardzo
dokładnie
i też jestem uzależniona od all

a na włosy w złym stanie polecam Wam naftę kosmetyczna - w aptece za parę zł - trochę śmierdzi, ale nigdy mi tak włosy nie lśniły i nie były takie mocne jak po niej a do tego mocno wtedy rozjaśniałam
aha i ja używałam jej do ostatniego splukania włosow [parę kropel na miskę wody ]
Stary 2007-11-13, 13:44   #3859
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Starucha sie odezwalaNo nie mogeAty Aty
Hahahha chyba jestem tu najstarsza.. ale nie chwalę się tym, bo mnie jeszcze zaczniecie "ciocią" nazywać i wyrzucicie ze swojego grona.. a tego bym nie przeżyła Nieee

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
...a Twój czemu jest anty???
Pisałam dalej, bo wg. niego to babciny kolor
A twój czemu na nie?

Cytat:
no bo w końcu - co by nie mówić - to w ich właśnie oczach chcemy byc najpiękniejsze, najseksowniejsze i ogólnie boskie
Dokładnie chcemy i basta Zresztą mnie feminizm nie kręci

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-11-14 o 03:02 Powód: proszę edytować swoje posty!
Stary 2007-11-13, 13:48   #3860
twin--maid
Zakorzenienie

Właśnie czytam o SB i powiem, że podziwiam te z Was, które stosują się do jej zaleceń
Ja I fazy bym nie dała rady przejśćZakazanych jest wiele produktów, które uwielbiam
Za to od paru dni znowu ćwiczę i powiem, że czuję się lepiej dzięki temu
Stary 2007-11-13, 13:49   #3861
vadi
*sportaddict*

Cytat:
to zalezy co przez feminizm rozumiesz, bo za równouprawnieniem i równoopłacaniem jestem jak najbardziej, ale uważam, że życie bez facetów wcale nie byloby lepsze i seksmisja na żywo wcale mi się nie marzy
Stary 2007-11-13, 13:49   #3862
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam dalej, bo wg. niego to babciny kolor
A twój czemu na nie?
ahas...no ze mna to nie tylko dogadac ale i dopisac nie da się ostatnio.

Bo zem w szarym brzydka
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 13:52   #3863
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

Cytat:
moj tez tak. zawsze jest: wez obie. czasem daje sie skusic a czasem wybieram ktoras i juz
.
tez się czasami daje kusic ma to tez swoje plusy

Tz zawsze chce żebym miałą to co mi sie podoba, nawet jesli drogie, ale mi sie podoba to on mi to kupi i nie mam patrzeć na cene.
Ja nie jestem rozrzutna i mając wybór dwa sweterki które mi się podobają to zawsze wybiore tanszy To wyniosłąm z domu rodzinnego.

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 13:54   #3864
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Właśnie czytam o SB i powiem, że podziwiam te z Was, które stosują się do jej zaleceń
Ja I fazy bym nie dała rady przejśćZakazanych jest wiele produktów, które uwielbiam
Za to od paru dni znowu ćwiczę i powiem, że czuję się lepiej dzięki temu
Szczerze? To ja sama siebie podziwiam, ze się za to wziełam Ale to dopiero 2 dzień Więc trudno mówic o jakichkolwiek sukcesach..

Cytat:
to zalezy co przez feminizm rozumiesz, bo za równouprawnieniem i równoopłacaniem jestem jak najbardziej, ale uważam, że życie bez facetów wcale nie byloby lepsze i seksmisja na żywo wcale mi się nie marzy
Ja tego ostrego feminizmu nie popieram.. czyli seksmisja to dla mnie paranoja;D
A jeśli równouprawnienie szeroko pojete to feminizm,to jestem feministką. Al dla mnieo to był feminizm 100 lat temu.. chociaż może u nas nadal, jednak.. W kazdym razie jestem za równością globalnie we wszystkich sferach naszego zycia, nie ma gorszych czy lepszych z założenia, jak dla mnie..

Stary 2007-11-13, 13:56   #3865
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie też nie Lubię jak mi Mąz mówi "Kochanie, weź sobie te kozaczki, no 600zł, to 600zł, ale stylowe, gustowne i widzę jak Ci się oczka świecą, ja zapłacę"
Stary 2007-11-13, 13:58   #3866
vadi
*sportaddict*

Cytat:
A jeśli równouprawnienie szeroko pojete to feminizm,to jestem feministką. Al dla mnieo to był feminizm 100 lat temu.. chociaż może u nas nadal, jednak.. W kazdym razie jestem za równością globalnie we wszystkich sferach naszego zycia, nie ma gorszych czy lepszych z założenia, jak dla mnie..
popieram
albo jak czytam/słyszę, że para zamieszkuje ze sobą i facet oczekuje, ze jego kobieta będzie po nim sprzątać, prać, gotować mu obiady i prasować koszule bo jest kobietą i to jej oczywista rola, to żaluję, że nie mam pozwolenia na broń

Cytat:
Mnie też nie Lubię jak mi Mąz mówi "Kochanie, weź sobie te kozaczki, no 600zł, to 600zł, ale stylowe, gustowne i widzę jak Ci się oczka świecą, ja zapłacę"
a jednak modlicha
Stary 2007-11-13, 14:01   #3867
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Bo zem w szarym brzydka
Jesteś blondynką, moż efaktycznie szary to nie do końca twój kolor.. ale żeby od razu brzyda!!! Wstydz sie

Cytat:
Ja tez lubię jak na moje słowa: oj nie, nie kupię, za drogie, mąż mówi: weż tak w tym ładnie wyglądasz.. Szczególnie, że mój mąż nie należy do osób szastających kasą na prawi i lewo

Stary 2007-11-13, 14:04   #3868
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Ja tez lubię jak na moje słowa: oj nie, nie kupię, za drogie, mąż mówi: weż tak w tym ładnie wyglądasz.. Szczególnie, że mój mąż nie należy do osób szastających kasą na prawi i lewo
wg mnie to jest wyraz miłości i pragnienia zaopiekowania się ukochaną kobietą

znam za to jedną parę, w której mężczyzna wylicza swoją ukochaną (?) co do 10 gr.
Stary 2007-11-13, 14:06   #3869
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie jestem feministką i to zdecydowanie. Powiem szczerze, że najbardziej denerwuje mnie jak te feministki albo czasem pseudo-feministki mówią o zawodach wykonywanych przez kobiety nazywając je np. psycholożka, socjolożka itp. Nie podoba mi się to i już nie będę żadną psycholożką tylko psychologiem... koniec i kropka

Co do równouprawnienia jestem za chociaż lubię gdy mężczyźni przepuszczają w drzwiach itp. sprawy i nie wyobrażam sobie, zeby to ja miała faceta przepuszczać

Seksmisja też nie dla mnie jednak panowie są nam potrzebni dla równowagi
Stary 2007-11-13, 14:06   #3870
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
a jednak modlicha
No co? Kiedyś coś bąknęłam, że mam brązowe kozaki wysokie, to jakieś płaskie by się przydały... i To Mąz mi je wypatrzył w jakimś katalogu , przytakneła, ale jak zobaczyłam cenę, to A on, że kupić, kupić, bo naprawę boskie

To co ja będę sie broniła jak tak bardzo chce mi zrobic prezent?
Cytat:
Mój Mąż jak ma sobie kupic sweter to się zastanawia, mysli i szuka tańszego a jak ma mi kupić, to "cena nieważna, ważne, że ślicznie wyglądasz" I nie ma żadnego argumentu, bo i tak kupi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości