NOWE KWC - wątek informacyjny :) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne dla katalogu kosmetyków

Notka

Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów".

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-21, 21:51   #391
czerwonapoziomka
Raczkowanie

Dot.: NOWE KWC - wątek informacyjny :)

Cytat:
Napisane przez 201703291446 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Oraz, że reszta zależy od wizazanek Normalnie, jak za Gierka Nie wiem czy tu można sobie kogoś zablkowac jak na fb, bo czytanie tych jej odezw zaczyna mnie przerastać

Edytowane przez czerwonapoziomka
Czas edycji: 2016-03-21 o 21:55
czerwonapoziomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 21:58   #392
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Treść usunięta
upss!

dziękuję, aż się spłoniłam

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Pani Stettke Pokaż wiadomość
Misian, szacun precyzja i logika argumentacji to jest coś, co uwielbiam.

A do moderatorów oraz menedżerów- może by tak, zamiast tupać nóżką na wieloletnią użytkowniczkę KWC, warto naprawdę zastanowić się nad podnoszonymi przez użytkowniczki argumentami? Bo przypomina to żywcem spór o Trybunał...

Zamiast napisać, że weźmiecie sobie do serca chociaż część uwag ( i to zrobić), że nad czymś pracujecie (i to zrobić), że coś się zmieni, nie zmienia się zupełnie nic, jest tylko komunikat, że może się zastanowicie, a zamiast tego atakowane są użytkowniczki, które zgłaszają zastrzeżenia.

Może warto też uważnie przeczytać zarówno ten wątek, jak i zajrzeć do wątku Sonda publiczna Nowe KWC? Tam najbardziej chwalone recenzentki, Dragonblood i Chimay, piszą to samo, co my tutaj. Też są be? Też biją pianę? Wylewają jad? Serio?

Bez odbioru.

a poza tym też dziękuję

chyba muszę zjeść Snikersa

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 22:00   #393
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
To ja się pytam po co robic cokolwiek dalej?
Nie wiem, ja czekam na to jak to będzie działało po naprawie błędów technicznych. O ile je naprawią

Wiadomo że Wizażanki mają pełne prawo być rozżalone, czuć się oszukane. Przykro że tak to wyszło.

Cytat:
Napisane przez czerwonapoziomka Pokaż wiadomość
Tobie Edipresse to zaczął płacić za bycie ich rzecznikiem prasowym?
To kiepsko się wywiązujesz, namolna propaganda nigdy nie odnosi skutku.
Nie, Edipresse mi nie płaci.

Serio uważasz, że stwierdzenie że działanie KWC, również od strony technicznej, zależy od Wizażanek, to namolna propaganda? Przzecież to prawda, bez zgłoszeń oni za cholerę nie dojdą co nie działa, bo w tym nie siedzą, nie korzystają.

Cytat:
Treść usunięta
W czym odstaję? Że bezczelnie znalazłam w wyszukiwarce krem Bielendy i napisałam jak to zrobiłam?

Serio, jak już chcecie mi cokolwiek zarzucać, to bądźcie poważne i konkretne. Wyżywanie się na mnie za to, że KWC schrzanili to strasznie słabe zachowanie.

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Nie wiem czy tu można sobie kogoś zablkowac jak na fb, bo czytanie tych jej odezw zaczyna mnie przerastać
Można, w profilu każdego użytkownika jest opcja ignorowania postów.
Stary 2016-03-21, 22:03   #394
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Treść usunięta

Nikt Cię nie zbanuje, Misianka nie potrzebuje adwokata, nikt nie czepia się konstruktywnej krytyki.

Trochę za dużo agresji w tym wątku ,czas to zakończyć i wrócić do tematu
aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 22:03   #395
czerwonapoziomka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
upss!

dziękuję, aż się spłoniłam

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

a poza tym też dziękuję

chyba muszę zjeść Snikersa
Misia, kochana ja się dołączam do Ciebie. Panie z " Edipresse" stanowczo powinny przejść szkolenie z pr i komunikacji z klientami, bo zarzucanie wiernym czytelniczkom i tworczyniom KWC ( w koncu kto tłukł te recenzje?) jadu, osobistych wycieczek etc etc- świadczy, ze mają z tym problem.
Stary 2016-03-21, 22:05   #396
Skarfejs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Z tego to wydaje mi się, że większość zdaje sobie sprawę. Pozostaje się skupić na tym, żeby ogarnąć wszystkie błędy i niedociągnięcia. A to już w bardzo dużej mierze zależy od Wizażanek.
Wypuszczono niedopracowany produkt, a teraz użytkowniczki mają wyłapywać i zgłaszać błędy, których jest od groma? Jak się nie ma o czymś pojęcia, to się za to nie bierze.
Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
"Mi się podoba, polecam ten perfum"
Lajkowałabym
Stary 2016-03-21, 22:08   #397
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Treść usunięta
Ale ja nie piszę że jest ok, ja tylko piszę że mi zadziałało z rozwiązaniem, które mi przyszło do głowy, między innymi po to, żeby ktoś inny szukając czegoś innego też mógł z tego sposobu skorzystać. I wychodzi na to, że jak to napisze "zwykła" Wizażanka, to jest ok, ale jak to napisze ktoś z innym kolorem nicka, to znaczy że się wywyższa i broni KWC i broni Edipresse.

Jasny gwint, Dziewczyny, to że jestem spokojna, że nie wylewam tu żali na nowe KWC, to nie znaczy że jestem rzecznikiem Edipresse No trochę logiki, proszę

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Skarfejs Pokaż wiadomość
Wypuszczono niedopracowany produkt, a teraz użytkowniczki mają wyłapywać i zgłaszać błędy, których jest od groma? Jak się nie ma o czymś pojęcia, to się za to nie bierze.
Prawda. Ale już nic na to nie poradzimy, trzeba ratować co się da, albo olać i niech się zawali.
Stary 2016-03-21, 22:09   #398
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aniolek-tasmanski Pokaż wiadomość

Nikt Cię nie zbanuje, Misianka nie potrzebuje adwokata, nikt nie czepia się konstruktywnej krytyki.

Trochę za dużo agresji w tym wątku ,czas to zakończyć i wrócić do tematu
Jakiego tematu? że mówimy że jest źle, Wy, że jest ok + nie poprawiacie nic, wręcz przeciwnie czekacie aż pozglaszamy blędy i zapewne dlatego nie podajecie konkretnej daty zakończenia poprawek? Powiedz mi uczciwie, co zostało poprawione/zmienione od 16 marca?
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 22:13   #399
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Misia, kochana ja się dołączam do Ciebie. Panie z " Edipresse" stanowczo powinny przejść szkolenie z pr i komunikacji z klientami, bo zarzucanie wiernym czytelniczkom i tworczyniom KWC ( w koncu kto tłukł te recenzje?) jadu, osobistych wycieczek etc etc- świadczy, ze mają z tym problem.
dziękuję i Tobie

ano - wlaśnie
jak widać (i czego nie widać, ale wiem) wizażanki są w stanie wznieść się ponad podziały, przeszłe konflikty i uprzedzenia w obronie KWC, a inni jakoś nie
no cóż - ludzie som różne

Stary 2016-03-21, 22:14   #400
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Napisane przez Pani Stettke Pokaż wiadomość
...

A do moderatorów oraz menedżerów- może by tak, zamiast tupać nóżką na wieloletnią użytkowniczkę KWC, warto naprawdę zastanowić się nad podnoszonymi przez użytkowniczki argumentami? Bo przypomina to żywcem spór o Trybunał...

.. .
a do Wizażanek i wieloletnich użytkowniczek KWC - warto zauważyć, że jakiekolwiek zmiany i poprawki nie dokonają się natychmiast - trzeba na to trochę czasu, wiec pisanie o tym w kółko nie spraw, że zaraz wszystko się poprawi

Trochę wyrozumiałości i więcej uśmiechu

Dział programowania dostanie Wasze zgłoszenia do poprawek, " Góra" propozycje do zmian - przecież nikt z nas Moderatorów nie ma wpływu szybkość wprowadzania poprawek i zmian
Stary 2016-03-21, 22:16   #401
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Jakiego tematu? że mówimy że jest źle, Wy, że jest ok + nie poprawiacie nic, wręcz przeciwnie czekacie aż pozglaszamy blędy i zapewne dlatego nie podajecie konkretnej daty zakończenia poprawek?
Rochelle_ nie napisała chyba nigdzie, że jest ok. Napisała, że poprawiają. Nie podają konkretnej daty chociażby dlatego, że jeszcze może wyjść milion innych błędów, pewnie niektóre problemy są duperelami, niektóre będą wymagały większego wysiłku i czasu, obiecywanie daty byłoby równoznaczne z samobójstwem
Stary 2016-03-21, 22:19   #402
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Rochelle_ nie napisała chyba nigdzie, że jest ok. Napisała, że poprawiają. Nie podają konkretnej daty chociażby dlatego, że jeszcze może wyjść milion innych błędów, pewnie niektóre problemy są duperelami, niektóre będą wymagały większego wysiłku i czasu, obiecywanie daty byłoby równoznaczne z samobójstwem
Czyli równie dobrze może nic nie zostać zmienione, albo zmienione tylko to co będzie zgodne z oczekiwaniami reklamodawcow.

A co zostało zrobione od 16 marca?
Stary 2016-03-21, 22:22   #403
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Jakiego tematu? że mówimy że jest źle, Wy, że jest ok + nie poprawiacie nic, wręcz przeciwnie czekacie aż pozglaszamy blędy i zapewne dlatego nie podajecie konkretnej daty zakończenia poprawek? Powiedz mi uczciwie, co zostało poprawione/zmienione od 16 marca?
Możemy Cię zapewnić, że zgłoszenia z tego wątku są przekazywane do działu programowania i do " góry" Uczciwie mogę Ci powiedzieć, nie wiem co już zostało poprawione a co nie, to będzie wiedziała jutro Administratorka KWC i na pewno Wam o tym napisze
Stary 2016-03-21, 22:25   #404
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Czyli równie dobrze może nic nie zostać zmienione, albo zmienione tylko to co będzie zgodne z oczekiwaniami reklamodawcow.
Obyś się myliła.
Cytat:
To niestety nie jest pytanie do mnie, nie mam pojęcia. Z posta rochelle_ wyczytałam tylko o naprawie problemu ze znikającą zawartością Torebki.
Stary 2016-03-21, 22:26   #405
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:

Poczekaj do jutra, dziś na pewno nikt Ci nie odpowie, a my nie mamy kogo o tej porze zapytać
Stary 2016-03-21, 22:28   #406
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Napisane przez Skarfejs Pokaż wiadomość

...
w normalnych warunkach, daje się takie rzeczy do testowania, albo wybranym użytkownikom (rzadkość, ale tu byłoby to dobre i na miejscu)), albo (co najczęstsze) testerom, którzy wiedzą co i jak robią użytkownicy i jakie mają oczekiwania

ale jak już to ktoś słusznie zauważył, te zmiany nie miały na celu ułatwienia życia użytkownikom, tylko przerobienie na produkt dający większe zyski z reklamy

tu zresztą użytkowniczki odwaliły charytatywnie sporo roboty, przenosząc produkty z bazy do nowych formularzy. no i teraz mają nagrodę

Edytowane przez misianka
Czas edycji: 2016-03-21 o 22:29
Stary 2016-03-21, 22:29   #407
cukier_bialy2
Raczkowanie

A mnie najbardziej intryguje, jak to możliwe że otrzymali już tyle uwag "czcionka nieczytelna, nie idzie tego rozczytać" a odpowiedzią jest "Kolor - nie zmienimy". To jest wręcz nierealne. I jeszcze że "bez zgłoszeń oni za cholerę nie dojdą co nie działa, bo w tym nie siedzą, nie korzystają.".Jak to w tym nie siedzą, skoro to firma zajmująca się usability jest wykonawcą tego przedsięwzięcia? Wszystkiego powinni dowiedzieć się przed a nie po.
cukier_bialy2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 22:33   #408
misianka
kosmita jakiś normalnie

cytuję znajomą:

Nowe KWC jest delikatnie mówiąc.... odrażające :/

a nie jest to osoba emocjonalnie przywiązana do starego KWC, jak większość tutaj

Stary 2016-03-21, 22:35   #409
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez cukier_bialy2 Pokaż wiadomość
A mnie najbardziej intryguje, jak to możliwe że otrzymali już tyle uwag "czcionka nieczytelna, nie idzie tego rozczytać" a odpowiedzią jest "Kolor - nie zmienimy".
Odpowiedzią jest :
Cytat:
Napisane przez rochelle_
4. Pracujemy nad czcionką
Cytat:
Napisane przez cukier_bialy2 Pokaż wiadomość
I jeszcze że "bez zgłoszeń oni za cholerę nie dojdą co nie działa, bo w tym nie siedzą, nie korzystają.".Jak to w tym nie siedzą, skoro to firma zajmująca się usability jest wykonawcą tego przedsięwzięcia? Wszystkiego powinni dowiedzieć się przed a nie po.
Powinni. Ale programiści nie są Wizażankami, nie są recenzentkami KWC, nie wyłapią wszystkiego. Podobnie mamy na forum, jak coś się krzaczyło przy zmianie, to użytkownicy wiedzieli szybciej od programistów.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
cytuję znajomą:

Nowe KWC jest delikatnie mówiąc.... odrażające :/
Ja się spotkałam z określeniem "o jaka ładna kolorystyka, jak w ekskluzywnym domu pogrzebowym"
Stary 2016-03-21, 22:38   #410
favianna
Zakorzenienie

Cytat:
w normalnych warunkach, daje się takie rzeczy do testowania, albo wybranym użytkownikom (rzadkość, ale tu byłoby to dobre i na miejscu)), albo (co najczęstsze) testerom, którzy wiedzą co i jak robią użytkownicy i jakie mają oczekiwania

ale jak już to ktoś słusznie zauważył, te zmiany nie miały na celu ułatwienia życia użytkownikom, tylko przerobienie na produkt dający większe zyski z reklamy

tu zresztą użytkowniczki odwaliły charytatywnie sporo roboty, przenosząc produkty z bazy do nowych formularzy. no i teraz mają nagrodę
Dokładnie. Mogli postawić betę i dać ja do testowania. Przy finalnej wersji zrobiliby tylko transfer bazy i podlaczyli do nowego silnika.
Ale tak się robi kiedy chce się zadowolić klienta (np w grach).
Tutaj klientem są reklamodawcy, a my czyli użytkownicy to szara masa do napedzania tego chybionego produktu.

Moja noga w kwc nie postanie więcej, już zresztą pisałam. Coraz poważniej zastanawiam się też nad emigracja z wizażu, trzyma mnie tu jeszcze jeden wątek w zasadzie.
favianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 22:40   #411
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Możemy Cię zapewnić, że zgłoszenia z tego wątku są przekazywane do działu programowania i do " góry" Uczciwie mogę Ci powiedzieć, nie wiem co już zostało poprawione a co nie, to będzie wiedziała jutro Administratorka KWC i na pewno Wam o tym napisze
Przekazywanie nie daje efektow. Latami prosimy o zaznaczanie kosmetykow nieregulaminowo pozostawionych. Nowe KWC uwypukliło, jak bardzo Góra nie liczy się z Wizazankami, oczywiscie PR pisze coś innego. Przykro, że obrywają Modki. Jak czytam, że progrmaiści nie mają pojęcia nad czym pracują to krew mnie zalewa. Koncern zatrudnil do pracy Wizanki, nie placąc im grosza i ten sam koncern zatrudnil programistów nie mających pojecia o produkcie? i mamy spokojnie oczekiwać na zmiany. Koncern bajzlem przesądził o KWC -baza jest chaotyczna, nieczytelna, a Wy zaręczacie że czcionka sie nie zmieni...a KWC poprawicie, jak wizazanki odwalą kolejną darmoszkę zgłaszając każde niedociągnięcie ludzi, ktorzy wzięli za to pieniądze i byli zatrudnieni, mieli odprowadzone skaldki, etc, etc. Koncernowi wisi, to będzie wysyp nieregulaminowych recek. Padl poziom artykułow na pierwszej stronie do poziomu tabloidu to z KWC też się da zrobić poziom tabloidu Skoro Gora docenia pułap tablodu to i doceni recki kremu, gdzie zamiast o własciwiściach będzie o zapachu czy recki tuszu, ktory spowodowal ze faceci zaczeli się oglądać. A może prostsze, mam używam i jestem zachwycona będą tymi cytowanymi i wtedy zebrane nazwie sie je artyuklem dziennikarki XY
Stary 2016-03-21, 22:40   #412
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Napisane przez mylengrave Pokaż wiadomość
...

aniołku, widzę, że teraz nawet wiesz, czego jaka wizażanka potrzebuje?

za dużo agresji? a to, że ktoś bezczelnie kłamie, że się z nami liczy jest ok? mamy bić brawo?

Dużo agresji , ja rozumiem, że bronicie katalogu KWC, wkurza Was, że coś nie działa , że jest niewygodne ale to nie rozwiąże problemu natychmiast. Musicie poczekać.

technicznie wasze zgłoszenia są wprowadzane do systemu zwanego jira tam są rozdzielane i trafiając do działu programowania lub do działu analizy - potem są rozdzielane - poprawiane, naprawiane , zmieniane, odrzucane ... itp.

My jako Moderacja dostajemy informację którą przekazujemy Wam w przypadku KWC - Administrator KWC czyli rochelle_
Stary 2016-03-21, 22:45   #413
MdM
in love with life

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość
Sprawdź proszę teraz - udało nam się usunąć ten problem z torebką.
Niestety moja torebka nadal pokazuje 0

Cytat:
MdM, daj znać, czy nadal masz problemy z liczbą pochwał. Wyślę zapytanie do IT, ale możliwe, że tak jak chimay mylisz pochwały od liczby osób, które cię pochwaliły.
Mialam o 2 pochwaly wiecej niz mam i nic mi sie nie pomylilo .

Cytat:
1. Dziewczyny, macie opcję zmiany na przegródkę prywatną już przy zakładaniu przegródki. Dajcie znać proszę, czy przegródki, które w starym KWC były prywatne teraz przeskoczyły na publiczne? Czy w tej sprawie wszystko jest okej?
W jaki sposob mozna zmienic torebke na prywatna? (Pomijajac fakt, ze nie wyswietla mi sie ani jeden kosmetyk w mojej torebce mimo, ze mam ich ponad 50)

Cytat:
2. To znany nam błąd, w tej chwili nie zlicza się do pochwał. Spokojnie, wiemy, naprawiamy.
Przynajmniej tyle

Edytowane przez MdM
Czas edycji: 2016-03-21 o 22:47
MdM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 22:51   #414
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Treść usunięta
Może to ci sami, którzy stworzyli ten 'słynny' program liczący głosy na wyborach...

2015: 70
2016: 67

kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 22:54   #415
swinka_morska
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Prawda. Ale już nic na to nie poradzimy, trzeba ratować co się da, albo olać i niech się zawali.
Szczerze? Są przypadki, kiedy należy odpuścić ratowanie za wszelką cenę. Mam wrażenie, że w tym przypadku wyszłoby to na dobre i może by się opamiętali, że biznes to także ludzie, a nie reklamy i statystyki.
Pamiętacie czasy, jak nagle forum robiło się czarno-białe? Już wiecie dlaczego, reszta zmian jest tylko kwestią czasu. Inie, nie wierzę w poprawę. Marketingowo rzecz ujmując - "jak tak bardzo się tam upierają, niech se mają ten formularz (do wyrażania opinii o stronie) ale ja to mam i tak w d***. Nie po to akceptowałam makiety, żeby mi teraz tutaj swoje uwagi zgłaszali"... jakże prawdziwe w każdym portalu....
swinka_morska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 23:02   #416
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Przekazywanie nie daje efektow. Latami prosimy o zaznaczanie kosmetykow nieregulaminowo pozostawionych. Nowe KWC uwypukliło, jak bardzo Góra nie liczy się z Wizazankami, oczywiscie PR pisze coś innego. Przykro, że obrywają Modki. Jak czytam, że progrmaiści nie mają pojęcia nad czym pracują to krew mnie zalewa. Koncern zatrudnil do pracy Wizanki, nie placąc im grosza i ten sam koncern zatrudnil programistów nie mających pojecia o produkcie? i mamy spokojnie oczekiwać na zmiany. Koncern bajzlem przesądził o KWC -baza jest chaotyczna, nieczytelna, a Wy zaręczacie że czcionka sie nie zmieni...a KWC poprawicie, jak wizazanki odwalą kolejną darmoszkę zgłaszając każde niedociągnięcie ludzi, ktorzy wzięli za to pieniądze i byli zatrudnieni, mieli odprowadzone skaldki, etc, etc. Koncernowi wisi, to będzie wysyp nieregulaminowych recek. Padl poziom artykułow na pierwszej stronie do poziomu tabloidu to z KWC też się da zrobić poziom tabloidu Skoro Gora docenia pułap tablodu to i doceni recki kremu, gdzie zamiast o własciwiściach będzie o zapachu czy recki tuszu, ktory spowodowal ze faceci zaczeli się oglądać. A może prostsze, mam używam i jestem zachwycona będą tymi cytowanymi i wtedy zebrane nazwie sie je artyuklem dziennikarki XY

w punkt

przykro mi - ja nie widzę możliwości naprawiania tego dzieła

bo nie chodzi o to że coś słabo działa/nie działa/techniczne bzdetki

chodzi o to, że zmienione zostało to co było treścią KWC - miał być to rzetelny, przejrzysty i łatwy w nawigacji informator o kosmetykach z miarodajnymi i wiarygodnymi informacjami o nich

teraz jest narzędziem do sprzedaży - sorry, nie piszę się, niech działy sprzedaży i marketingu firm kosmetycznych i podobnych, które biorą za to pieniądze głowią się nad tym, jak swoje kosmy i akcesoria sprzedawać, ja dla nich charytatywnie zasuwać nie zamierzam i to jeszcze w takiej otoczce

Stary 2016-03-21, 23:02   #417
favianna
Zakorzenienie

Ale to już od dawna wiadomo że Wizaz jest maszynka do zarabiania, gdzie użytkownicy są tylko mięsem napedzajacym odsłony.
Ja jestem bardzo ciekawa dlaczego tolerowane są wyliczanki itp nic nie wnoszace wątki? Jedyne uzasadnienie to wg mnie generowanie odsłon.
Jest też kilku użytkownikow namiętnie postujacych w kilkunastu wyliczankowych wątkach, zazwyczaj w godzinach nocnych lub wczesno porannych. Doszukiwalabym się tu oplaconego "farmienia" o ile tak to można nazwać.
Brak możliwości skasowania konta również potwierdza ten tok myślenia.
favianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-21, 23:02   #418
czerwonapoziomka
Raczkowanie

[QUOTE=aniolek-tasmanski;57733841]a do Wizażanek i wieloletnich użytkowniczek KWC - warto zauważyć, że jakiekolwiek zmiany i poprawki nie dokonają się natychmiast - trzeba na to trochę czasu, wiec pisanie o tym w kółko nie spraw, że zaraz wszystko się poprawi

Trochę wyrozumiałości i więcej uśmiechu

To się zostawia uzytkowniczkom starą, dobrą wersję i dalej w spokoju pracuje nad perfekcyjną nową. Tak jest w cywilizowanym, kapitalistycznym swiecie, aż dziwne, że w Edipresse o tym nie wiedzą.
A nie wypuszcza niedorobionego bubla ( bo Gala KWC się zbliża- co to 22 lipca, komuna i oddanie Trasy Łazienkowskiej?) a wizazanki mają się biedzić nad błędami.
Trudno o wyrozumiałość, kiedy ktoś ma gdzieś całą rzeszę uzytkowniczek katologu.
Stary 2016-03-21, 23:04   #419
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
...
Ja się spotkałam z określeniem "o jaka ładna kolorystyka, jak w ekskluzywnym domu pogrzebowym"
a faktycznie - bingo! dodać tylko takie dwie gałązki (palmowe?) koło logo i wypisz-wymaluj

czyżby miała być to przepowiednia losu KWC?

Stary 2016-03-21, 23:04   #420
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Serio uważasz, że stwierdzenie że działanie KWC, również od strony technicznej, zależy od Wizażanek, to namolna propaganda? Przzecież to prawda, bez zgłoszeń oni za cholerę nie dojdą co nie działa, bo w tym nie siedzą, nie korzystają.
No i niech nie dojdą i sobie mają takie KWC, które duża część użytkowników pożegna. To się nie rypnie od razu, czas zrobi swoje, będzie o tym głośno. I dobrze.

Cytat:
Jestem za

Cytat:
a do Wizażanek i wieloletnich użytkowniczek KWC - warto zauważyć, że jakiekolwiek zmiany i poprawki nie dokonają się natychmiast - trzeba na to trochę czasu, wiec pisanie o tym w kółko nie spraw, że zaraz wszystko się poprawi
To dlaczego wprowadzono coś, co jeszcze nie działa/działa w większości błędnie na miejsce czegoś, co było dobre?

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Techniczne dla katalogu kosmetyków

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości