![]() |
#1051 |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIX
Tri, poczytaj sobie nową Pilcher - odpręża niesamowicie
![]()
#1052 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
chociaż mi ciemniały do brązu po paru warstwach i chyba łopianie, ale też z pomarańczą ![]() Cytat:
![]() anabelle mi się chyba kończy, ale nie wiem, bo przez to opakowanie niewiele widać ![]() ![]() u mnie też sądne dni, ale będzie co ma być ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Niewyczymie.
|
Nawet mi nie gadajcie o porządkach
![]() ![]() Jak narazie jest paskudna nora, już długo w tej paskudnej norze mieszkamy, i jedyne co nas tu trzyma to to, że to naprawdę piękny stary dom z ogromnym potencjałem... i jak już się go zrobi, będzie pięknie. Jakoś się przemęczę jeszcze kilka miesięcy w tym budynku godzącym w poczucie estetyki każdego normalnego człowieka. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Aileenn, jeśli już to z samą amlą lub bez niczego. Podobno dodanie cytryny podbija czerwienie. Czytałam też coś o sproszkowanej papryce i hibiskusie ale mnie akurat interesował pomarańcz więc nie zgłębiałam tematu. Obecnie przynajmniej kolor włosów mnie zadowala... za to z podkładami mam problem. Czuję to badziewie na twarzy, no! Chyba się odzwyczaiłam. Tzn. CB czuję, Lumiere już nie, jak żyć skoro wycofane ![]() Didka zabiła mnie wczoraj informacją, że nie chce już nosić t-shirtów z napisami/obrazkami bo to dla chłopców, teraz chce pastelowe sukienki w kffiatki. I żeby ją ładnie czesać. Czymajcie mie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to jest cnd? ![]() Dziś kupiłam olej z pachnotki zobaczymy jak będzie... Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Ehhhhh boję się mojej reakacji na widok tych ludzi... ![]()
![]() |
#1056 | ||||
Panaroja
|
snad bólu guowy i ogólnego zdechu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() też mam wysyp syfów nie wiem czemu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() niech ta wiosna wreszcie przyjdzie bo na śpiączkę umrę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1058 | |||||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Podziwiam, że się na to zdecydowałaś - serio. Twarda jesteś ![]() Cytat:
Święta są po to, żeby było miło, a nie żeby się udręczać. ![]() Cytat:
![]() A sobie dlatego mieszałam z rubiną, żeby jednak miedzi uniknąć ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pastelowe sukienki w kfiatki - uch... Ale jest duża szansa, że z tego wyrośnie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie czuję że dam radę , biję się widoku odleżyn a raczej ich zapachu ... Prześlijcie mi jutro pozytywną energię ![]() Na paszczy mam ten olej teraz nie powiem czuję że skórze lepiej ... ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- A guzik nie jestem , jestem miętka jak kaczuszka .... ![]()
![]() |
#1060 |
Niewyczymie.
|
Ja tam jestem za tym, żeby pozwolić małym dziewczynkom być małymi dziewczynkami - czy to w sukience w kffiatki, czy to w stylu 'chłopczycowym'.
![]() ![]() (no, może teraz nieco grzeczniejsze i bardziej zachowawcze dziwadło... ale nadal dziwadło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To się musiało tak skończyć ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też miałam fazę na taki pasek! Ale nie udało mi się dorwać więc nosiłam pas z łańcucha rowerowego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Niewyczymie.
|
Łojezu, pasków z nabojami to ja miałam chyba z sześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | |||
Zakorzenienie
|
boszsz, ale się skrzywdziłam dziś perfumami...
wiosna to zuo... nie mogę ze sobą wytrzymać, a do rana jakoś muszę ![]() Cytat:
![]() 15 z 25zł Cytat:
![]() 2. moja sama sięgnęła po rockowe ciuchy, po długiej fazie nazwanej 'królowa badziewia', kiedys oczy jej się świeciły do wszystkiego co fioletowe i błyszczące ![]() Cytat:
![]() u mnie czerwień to była życiowa porażka, musiałam obiecywać, że więcej sobie tego nie zrobię ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Oj tam, najwyraźniej jesteś tym, kim ja - niepieczącą ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Osz kurka, obojętnie jak to przeżyjesz, pamiętaj, że i tak jesteś wielka, bo coś takiego robisz. Inicjatywa godna najgłębszego podziwu i pochwały. A to tylko pierwszy dzień, zazwyczaj z czasem jest lepiej, tylko zderzenia, inicjacje bywają bolesne, zwłaszcza w takiej dziedzinie. Chyba liczy się Twoje podejście do tematu. Cytat:
![]() ![]() ![]() Niemniej owa presja społeczna to jest wstrętne i podłe zachowanie, to jakby człowiek człowiekowi wilkiem był ![]() Parabell - a kurde jak już "musisz" mieć te okna umyte, bo chcesz mieć święty spokój od ludzi-wilków, to nie wzięłaś pod uwagę zlecenia tego komuś? U mojej Mam kobitki aż chodzą i proszą się o robotę, żeby trochę kasy im wpadło do kieszeni. Proszą o polecenie komu etc. Za 5 okien na osiedlu w małym mieście biorą około 45 zł. Oczywiście są też takie co biorą 100, ale no Mama wie kto jest kto, i daje zarobić tym co bardziej jakby potrzebują. W stolicy to pewnie drożej, ale może niekoniecznie jakoś kosmicznie drożej w relacji do zarobków? Moja Mam ma dwie takie "stałe" babki. ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-22 o 10:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Niewyczymie.
|
Dobry!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jakże przez pare ostatnich dni była senna i ospała, tak dzisiaj jak ręką odjał - wczoraj sobie pouzywałam na malza urodzinach - winko, tort i teraz myslę, czy to po prostu nie miałam za mało cukru w organiźmie wczesniej i stad ospałość?
#1070 |
Niewyczymie.
|
![]() ![]() Dziewczyny, co powiedziałybyście przyjaciółce z rakiem piersi? Wczoraj się dowiedziałam i nawet nie wiedziałam co powiedzieć, jak zareagować... to taka strasznie niezręczna sytuacja. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nie wiem, co bym powiedziała.....
![]() ![]()
#1072 |
Niewyczymie.
|
No to wytuliłam bardzo, pomacałam pierś i rzeczywiscie - jest guz jak byk! No to mówię że przecież to nie wyrok, że wszystko będzie dobrze, ale i tak to jakoś tak... niezręcznie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
I dobrze zrobiłas. Bo taka sytuacja ze człowiek nei wie jak i co zrobic powiedziec, aby było dobrze. Chyba nie ma takich słow jednak
![]() Mam nadzieje, ze Twoja kolezanka z tego wyjdzie!
![]() |
#1074 |
Nindżopesz
|
O rany, nie wiem... Pewnie chciałabym od razu wiedzieć jakie są rokowania i co z leczeniem ale chyba ludzie nie chcą o tym gadać. Pocieszenia to wg mnie o kant tyłka rozbić, a znoszenie współczucia zależy od charakteru.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Niewyczymie.
|
Jako że przyjaciółka mieszka dosłownie drzwi w drzwi, powiedziałam jej, że po prostu jestem dla niej, i zawsze może przyjść po wsparcie.
![]() A tak fogle to ZNOWU mam masę sprzątania. :/ A tak mi się nie chce! |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
I dobrze powiedziałas
![]()
#1077 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niemniej spotkałam osoby, który chcą być sam na sam z chorobą. Nie wiem, czy warto mówić takiej osobie o tym, że się zna przypadki całkowicie wyleczone, tzn wiadomo, będące pod lupą do końca życia, ale uwolnione od nowotworu, gdyż naturalną reakcją jest kontra w postaci przypadków niestety nieoptymistycznych. Natomiast ja znam osobiście kilka kobiet,w tym jedną młodą, po całkowitym wyleczeniu r. piersi i jakoś tak mi mimo wszystko dodaje otuchy fakt, że jednak może się udać komuś wieść normalne życie. Ta najmłodsza, po 30stce urodziła dwie zdrowe córki i w ogóle ma się rewelacyjnie. Mówię o tym, bo jedna z tych kobiet to moja najbliższa rodzina, i takie pozytywne scenariusze dają mi nadzieję, zawsze to coś. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-22 o 13:02 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Co do reszty... Myślę, że mnie lubisz i widzisz moje zalety. Ja też przysięgłabym, że nie masz żadnych, ale to żadnych wad. Pewnie jakieś masz, ale jesteś zbyt sympatyczna, bym była w stanie je zauważyć. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo wykorzystuję wyjątkowe walory swojego umysłu właśnie na to, coby widać nie było. ![]() I trochę na to, by się pozbyć. Co się nie uda, bo właśnie sterydy dostałam, kurde. Nie wiem, czy brać... To taki dylemat, czy wolę być gruba, czy kaszleć. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomyśl o ich reakcji na twój widok. Wiesz ile dobrym troskliwy człowiek może zmienić? ![]() Cytat:
Po większość guzów piersi to włókniaki i nie są złośliwe. A nawet jeśli po wycięciu (bo bada się materiał zwykle dopiero po wycięciu, więc jestem przekonana, że Twoja przyjaciółka NIE WIE, czy ma raka) okaże się złośliwy to i tak powiedzmy sobie wprost: lepiej stracić pierś, niż żołądek, płuco czy nogę. Rak piersi to najfajniejszy rak, jakiego można mieć. Nic nie robi. Cycki są i tak zbędne. Wiem, co mówię, bom po. I żyję. I tak zostanie.
![]() |
#1079 |
Niewyczymie.
|
Była u lekarza, dopiero 31go ma wizytę w klinice piersiowej - ale jest ten guz, jest jak byk (wiem, bo macałam), twardy i bolesny - pacha też ją boli. Eh bidna dziewczyna, ona ma takie problemy ze zdrowiem, że szok (od lat chodzi o lasce) i teraz jeszcze to.
![]() Niby czytałam o raku piersi i wiem, że to nie wyrok, ale z drugiej strony rozumiem, że dla niej to szok, panika, strach... i w dodatku to czekanie na wizytę też musi się jej strasznie dłużyć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Jeśli dodatkowo wielkość i bolesność guza zależy od momentu cyklu hormonalnego to tym bardziej nie rak. Edit: Weź jej to powiedz, bo na panikę zawsze jeszcze będzie czas. :/ ZNAKOMITA WIĘKSZOŚĆ GUZÓW PIERSI NIE JEST ZŁOŚLIWA. Im bardziej bolesny, tym mniejsza szansa na to, że okaże się złośliwy. Zbadać trzeba, ale warto zachować spokój. Zawsze warto.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2016-03-22 o 17:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.