|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!
sunny0 udało Wam się zjeść coś dobrego?
|
|
|
|
#2042 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
a) nie zawsze się udaje b) nie chcę całego życia tracić na ćwiczenia których nienawidzę i diet,których nie znoszę
|
|
#2043 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;57813181]Aaa spoko
![]() Ja zawsze chciałam ale odwiedzić a nigdy nie myślałam nawet jako o wyjezdzie bo wyjechałam juz tutaj i raczej nie planowałam jeszcze gdzieś indziej Pomieszkasz w różnych częściach świata ![]() taedio ekstra zmiana! ![]() Cytat:
![]() Co do wagi ja stale i niezmiennie od kilku lat trzymam 52-53 kg Jakiś czas temu schudłam do 50 kg. Szybko wróciłam do mojej stałej wagi.Ja jestem Czasami chciałabym przytyć, ale później mi przychodzi. chwilę człowieka nie ma, a kilka nowych stron. ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
polane sosem vinegrette - najwięcej czasu zajmuje mi zrobienie go I też jestem zdania, że szkoda życia żeby wiecznie na dietach być. No chyba, że ktoś ma naprawdę problemy z otyłością i choroby przez to.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
||
|
|
|
#2044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chociaż na rurce już dawno nie byłam )A co do jedzenia - nigdy nie stosowałam żadnych diet, bo bardzo lubię jeść, ale na szczęście zdaję sobie sprawę, że wystarczy mi w miarę zdrowa i urozmaicona dieta, bez jakichś ekstremalnych redukcji No i uwielbiam sałatki Także dla mnie akurat nie ma przeszkód No chyba, że znowu hormony będą szaleć ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
A zamiast fety może być mozarella
Edytowane przez *piękna Czas edycji: 2016-03-23 o 11:54 |
||
|
|
|
#2045 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Więc nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka,bo dla jednego to będzie przyjemność,a dla drugiego pół życia spędzonego na katordze Ja wolę mieć te 5 kg wiecej nawet kosztem chwilowo gorszego dnia, a nie robić czegoś wiecznie wbrew sobie,tylko tyle,na ile mi się uda i na ile mam ochotę
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra idę popracować, będzie z tego jakiś pożytek przynajmniej
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bo widzę, że wy w temacie. Wstyd mi się przyznać ale.. macie jakieś sprawdzone sposoby na pozbycie się cellulitu??? Bo mi się pojawił
na udach, posladkach i jestem załamana.
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w pełni zgadzam się z tym co mówisz, dlatego napisałam, że to ja wychodzę z takiego założenia, dlatego mimo, że nie mam jakichś problemów ze swoją wagą to i tak nie jestem w pełni usatysfakcjonowana bo widzę, że może być lepiej Pisałam w swoim imieniu I gdybym tylko miała więcej czasu to robiłabym jeszcze więcej w tym kierunku Ale ja to ja, na pewno każdy ma inny sposób zadowolenie z siebie
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
Jakoś idzie, ale czasu coraz mniej a rzeczy całkiem sporo. Trzeba by się umawiać z usługodawcami na jakieś spotkania...
Z wagi w sumie tak, w zasadzie od wielu lat ważę niemal tyle samo, chyba nigdy 50 kg nie przekroczyłam, ale przy moim niskim wzroście (naprawdę niskim - 157 cm) to waga jest dobra, choć mało mam mięśni i muszę zacząć ćwiczyć bo pomimo dobrej wagi ta skóra już tak dobrze nie wygląda... |
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Od siebie jeszcze dorzucę, że czasami zawirowania zdrowotne z jakimi się borykamy mogą całkowicie zniweczyć efekty diety, albo proces chudnięcia.
Co z tego, że nawet mi te treningi czasami sprawiają radość, jak nie mam czasami siły nawet wstać i iść do pracy. Jak ktoś nie ma autoimmunologicznej choroby tarczycy to nie wiem czy wie, jak to jest się męczyć z chronicznym zmęczeniem. W takie dni dla mnie ugotowanie obiadu to jest rzecz niemożliwa. Na mnie w ogóle jak płachta na byka działają hasła rodem z Chodakowskiej o endorfinkach i innych cudach. |
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam 158 cm wzrostu, moją ukochana waga to 48, a wszyscy mówa, ze wyglądam lepiej wazac 50-51 ![]() Jak więcej ćwiczę to więcej waze, więc waga mi nie przeszkadza bo lepiej wtedy wyglądam ![]() Myślę, ze przy takiej wadze jesteś laska, a nie żadna klucha! Ja ze swojej wagi jestem w miarę zadowolona
|
|
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy też jaki to cellulit Ja nie mogę się pozbyć mimo, że jestem aktywna, ale czuję, że zatrzymuje mi się woda w organizmie i ten cellulit jednak jest Mam nadzieję, że jak ureguluję hormony to się to poprawi
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja daje czasami jako takie chipsy z boczku. Ja nie lubie też za dużo jak jest. Ogólnie w biedrze można kupić takie nasiona(?) do sałatki i grzanki też
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Ja
![]() Jasne ze mogloby byc lepiej ale dobrze mi ze soba
08.2017 (8tc)[*] 12.2017 (15tc)[*] Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama 2021 2022 Edytowane przez fioleciasto Czas edycji: 2016-03-23 o 12:12 |
|
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2057 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za dodanie otuchy
Cytat:
|
|
|
|
|
#2058 | ||
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
I zgadzam się z tym poniżej :Cytat:
|
|
#2059 | ||
|
Raczkowanie
|
witam się z łóżka, grypa mnie dopadła, wczoraj byłam u lekarza i mam leżeć i głęboko oddychać do końca tygodnia...
Cytat:
ostatnio znalazłam kartę zdrowia ucznia ze wszystkimi bilansami i wiecie co...na początku ogólniaka ważyłam 50kg przy wzroście 175cm musiałam być chodzącym szkieletem chyba, zdając maturę ważyłam 57kg przy 176cm, a już rok później 67kg, jak na święta wielkanocne przyjechałam do domu to znajomi nie mogli się nadziwić teraz moja waga oscyluje około 64-66kg, ostatnio spada, nie wiadomo dlaczego... Cytat:
ale do ślubu jeszcze nie będę wydziwiać, póki co nie ma tragedii
|
||
|
|
|
#2060 |
|
Żona Gargamel
|
Ja gdybym miała taką możliwość magicznego poprawienia siebie to lista by mi się nie skończyła chyba
ann - po co botoks? |
|
|
|
#2061 | |||
|
PeeMa
|
Cytat:
Jasne, jedliśmy mnóstwo dobrych rzeczy i zgodnie stwierdziliśmy, że wolimy zwiedzać różne miejsca od strony kulinarnej niż zabytkowej Dzięki za polecenie Jajowni, pyyyszne naleśniki z serem i mega miła obsługa Do Zazie Bistra niestety nie daliśmy rady dotrzeć, a raczej nasze brzuchy nie dałyby rady przyjąć większej ilości jedzenia, bo znajomi też nam polecili kilka miejsc ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz biegamy z TŻem trzy dni w tygodniu (nie wiem, na ile nam wystarczy motywacji, zobaczymy) i nie zmuszamy się do tego, raczej chętnie wychodzimy, a po bieganiu czujemy się bardzo dobrze |
|||
|
|
|
#2062 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
mi dziennie waga skacze w zakresie 2kg.A na zdjęciu w sukni taka laska
|
||
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Przy chorobie autoimmunologicznej duże znaczenie ma psychika i nastawienie, mnie Tż ciągle motywował (byłam wściekła, ze zamiast się nade mną porozczulać, bo mi było ciężko to mnie traktował jak zdrową osobę i nie pozwalał narzekać) i teraz mu jestem wdzięczna, bo nie ma wymówek, że chora, trzeba się brać za siebie i tylko pozytywne nastawienie może pomóc
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na ćwiczenia to mam takie zrywy, ale ogólnie wolę nie ćwiczyć niż ćwiczyć. Chcialabym mieć cialo jak te laski z instagramów, ale wiem, że to się nigdy nie wydarzy
|
|
#2065 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Ja jakbym mogła to bym żyła na KFC, pączkach,pierogach i czekoladzie,a każdą z tych rzeczy jem BARDZO okazjonalnie.Gdybym to jadła,to ważyłabym 80 kg już minimum.Na co dzień odżywiam sie zdrowo i jem max 1500 kcal,co według niektórych jest mało, a i tak nie chudnę. Także wszystko do siebie trzeba dostosować, ale np. ja bym się strasznie męczyła ćwicząc codziennie,bo dla mnie max to 3 razy w tygodniu. Tak samo męczyłabym się jedząc sałatki,po których pewnie bym schudła, ale nie przejdą mi przez gardło,wiec nie widzę sensu. ![]() Swoją drogą,pyszny mi obiadek wyszedł - ciecierzyca w sosie pomidorowym,z imbirem,cebulą, pieczarkami i łyżką serka śniadaniowego
|
|
#2066 | |
|
PeeMa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do mnie dzisiaj zostały wysłane zaproszenia, może jeszcze przyjdą przed świętami, fajnie by było Już się doczekać nie mogę ![]() A wieczorem na pierwsze zajęcia kursu tańca Biedny TŻ będzie się męczył... Ale idzie z nami świadek na wsparcie, więc może będzie dobrze
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2069 | |
|
Wife!
|
Cytat:
![]() A ćwiczyć też nie lubię, tzn nie mam motywacji. Zrobiłam 9tygodni z Kaylą a później zachorowałam i już do niej nie wróciłam, ćwiczyłam z Mel b i tiffany ale też jakoś olałam Chciałam zacząć zumbę ale u nas nie mam jak w tej mieścinie. Teraz mam etap jogi
|
|
#2070 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() A Ty na co chorujesz ?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Ale nie wstydze się swojego ciała, ani nie mam kompleksów

)A co do jedzenia - nigdy nie stosowałam żadnych diet, bo bardzo lubię jeść, ale na szczęście zdaję sobie sprawę, że wystarczy mi w miarę zdrowa i urozmaicona dieta, bez jakichś ekstremalnych redukcji
No i uwielbiam sałatki
Także dla mnie akurat nie ma przeszkód 

Zależy też jaki to cellulit
musiałam być chodzącym szkieletem chyba, zdając maturę ważyłam 57kg przy 176cm, a już rok później 67kg, jak na święta wielkanocne przyjechałam do domu to znajomi nie mogli się nadziwić
mam dużo, gęstych i niemal do tyłka włosów i na farbe bym wydawała miliony