![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa dokładka! Loreal Professionel, LRP, Maybelline, Nivea, Gucci + niespodzian
Cytat:
Skopiowałam wszytsko co było na stronie www produktu. Więcej mogę Ci z własnego doświadczenia z produktem opisuwać, tylko napisz, co chcesz wiedzieć. Gdzieś zgubiłam Twój wątek. Wydawało mi się, że bylo w nich troche kosmetyków, a teraz widzę sam błyszczyk. Gdzie sie podziała reszta? Gdzie mogę jej szukać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa dokładka! Loreal Professionel, LRP, Maybelline, Nivea, Gucci + niespodzian
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
nie było więcej kosmetyków - tylko błyszczyk mam aktualnie do wymiany wiec nie wiem czy by Ci sie ewentualnie opłacało
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Lolita.Moze za nią Talisman Balenciaga 50ml z malutkim ubytkiem i kartonikiem lub coś z wątku,min mam nowy krem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
hej!
u Ciebie podoba mi s e różówy albo pomarańczowy krem do włosó i czarny tusz do rzęs Define-a-Lash Maybellline New York –jesli by Ci to pasowało pisz PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Podobają mi się: 1) TBS Lotion o zapachu grejfruta, nie ma 1/3-1/4 z 250ml 2) SVR Rubialine - zel micelarny do demakijazu twarzy, nie ma 1/3 z 200ml |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Talismana niestety nie znajdziesz w polskich perfumeriach,jest zapachem bardzo trudnym wogóle do zdobycia.
Wklejam nuty: Nuta głowy: nuta świeża: czarna porzeczka, bergamotka, płatki fiołka. nuta owocowa: liczi chińskie, rum, suszone owoce, davana, osmantus. Nuta serca: nuta korzenna: goździk. nuta kwiatowa: róża, hiacynt, frezja, orchidea, ylan-ylang. Nuta bazowa: nuta drzewna: paczula, drzewo sandałowe, mech drzewny. nuta miodowa: wosk pszczeli. nuta żywiczno-balsamiczna: styraks, żywica benzoesowa, labdanum, tytoń. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie
![]()
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DOKŁADKA 14.11! Loreal Professionel, LRP, Maybelline, Nivea, Gucci + niespodzia
witam!!!
moze znajdziesz cos u mnie za ktores z tych kosmetykow: ![]() Woda termalna - Avene (nr 27) zapraszam do mojego watku ![]() Woda termalna - La Roche-Posay [/b]Peeling wygładzający do ciała z ekstraktem z granatu - Avon[/b] (nr 31) stopień zużycia: oryginalnie 250 ml, użyty 1 raz. Żel nawilżający do mycia ciała Perły i Algi 2w1 - Luksja Pasta rzeźbiąca Deviation Paste - L’Oreal Professionel
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: DOKŁADKA 14.11! Loreal Professionel, LRP, Maybelline, Nivea, Gucci + niespodzia
PIELĘGNACJA TWARZY
Woda termalna - Avene (nr 27) stopień zużycia: oryginalnie 50 ml, użyta 1 raz opis produktu: 4 gwiazdki w KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=358 Maska wygładzająca do włosów Liss Extreme - L’Oreal Professionnel (nr 35) stopień zużycia: oryginalnie 200 ml, obecnie 40 ml opis produktu: 4,5 gwiazdki w KWC! http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5097 Pasta rzeźbiąca Deviation Paste - L’Oreal Professionel (nr 1a) stopień zużycia: oryginalnie 100 ml, obecnie 80 ml opis produktu: 4 gwiazdki w KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14996 Żel ruchomy Motion Gelee - L’Oreal Professionel (nr 1c) stopień zużycia: oryginalnie 100 ml, pozostało 30 ml opis produktu: 4 gwiazdki w KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14723 Zielony korektor w płynie - Deborah (nr 13) stopień zużycia: zużyty max w 20%. Używałam go punktowo przez 2 tygodnie, więc dużo go nie ubyło. opis produktu: lekka konsystencja, aplikator w pędzelku, kryje naczynka o inne czerwone plamki. Błyszczyk WaterShine Gloss Diamonds - Maybelline New York (nr 43) szczegóły: ciemnoróżowa z mnóstwem błyszczących drobinek, kolor , aplikator w postaci pędzelka, przyjemny, owocowy zapach. stopień zużycia: oryginalnie 5 ml, obecnie ok. 1,7 ml (patrz foto), starły się od noszenia w torebce napisy z opakowania, ale jest nalepka od producenta opisująca produkt. opis produktu: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18182 to rzeczy ktore mi sie spodobały ![]()
![]() |
#49 | |
Wtajemniczenie
|
Może tym razem coś u mnie znajdziesz, w moim kręgu zainteresowań znajdują się:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() chetnie sie wymienie za avenke ![]()
![]() |
#52 |
perfumove love
|
Interesuje mnie m.in Lolita
![]() Zapraszam do siebie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217837 Poza watkiem mam jeszcze bizuterie i szaliczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
mam z Twojj wish listy puder brazujacy arcancil paris i tusz loreala longituide-wg mnie najlepszy tusz jaki kiedykolwiek mialam (ale mam 5
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie serdusszko Apart (są w nim wszystkie cyrkonie?) oraz odżywka Pantene do loków, może jeszcze kremik Nivea Visage (jaki jest jego termin ważności?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Datę ważność Nivei sprawdzę jutro wieczorem (dopiero wtedy będę w domu). Będę pisać na PW. Tym razem też nic. Staram się ograniczać do wishlisty... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie pare rzeczy , zajrzyj do mnie
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
a co ze mna?
![]() |
#59 | |
perfumove love
|
Cytat:
A ktore bierzesz pod uwage? ![]() Z racji tego, iz Euphoria zainteresowana jest Tomama i uzgadniamy juz szczegoly wymiany, w gre wchodzilyby Clinique (+ cos) lub Lanvin (mam druga flaszke, wiec ta moge oddac... mam do nich jeszcze kartonik). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Szukam rzeczy ze swojej wishlisty. U Ciebie ich niestety nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.