|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II
Ja na szczęście mam męża mechanika wiec odpada mi naprawa auta Dziewczyny życzę wam zdrowych, pogodnych i radosnych świat. Dla tych które maja płodne w święta życzę owocnych figli i życzę wam aby to były ostatnie święta bez fasolek p.s czytałam ostatnio artykuł ze my kobiety jesteśmy bardziej płodne na wiosnę wiec niech moc będzie z Wami ! )))
|
#4142 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to szansa jest! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oby cud się stał, Trzymaj się jakoś Cytat:
Widzę, że nie łamiesz się tak jak ja, pozytywna energia bije z Twoich postów. Dziękuję! Ja miałam torbiel przed staraniami, która cudownie znikła, a teraz zobaczymy. Moja gin mówi, ze ta jakaś przegroda może być problemem. Tak to jest, co lekarz, to opinia |
||||
|
|
|
#4143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiem tak - nie powinnaś płacić ani złotówki za leczenie lub państwo powinno je w dużej części współfinansować. Taki rząd co tak kocha dzieci, a nie chce pomóc ludziom ich mieć. IDIOTYZM
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, skoro ja dwukrotnie zaszłam z torbielą, dwurożną tyłozgiętą macicą i teraz z za wysokim TSH, to wszystko jest możliwe
Co do mechaników czy gin - w ogóle na każdego specjalistę dobrego w swoim fachu i do tego w miarę dostępnego cenowo ciężko trafić. Mój tż też mechanik, ale nie ogólny teraz i np w pracy wszystkiego nie naprawi i opon też nie zmieni.. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4145 |
|
Wtajemniczenie
|
Cavagirl i Monika, dzięki za dobrą energię z waszych postów
![]() U mnie wieczorem jednak @ przyszła, więc zaczynam 7 cykl. Myślałam że będę miała doła ale nie mam. Wiemy już po tym cyklu że przyczyną niepowodzeń jest niski progesteron i naprawdę mam teraz nastawienie że wreszcie się uda jak go wyreguluje. Także jestem pełna optymizmu. Tylko nadal dziwi mnie ten niejednoznaczne wynik dzisiejszej bety. Może była ciąża biochemiczna? Chyba nawet nie chce wiedzieć. Mówi się trudno i żyje się dalej. Megan, tak mi przykro może zdarzy się jeszcze cud?
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4147 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak roznie slabo to jest szansa, ale jak maleje to chyba trzeba nastawiac sie na najgorsze ![]() ja po wizycie w klinice i po badaniach nasienia-no dół. totalny. i nie jestem zadowolona z kliniki. szablon juz myślą o inseminacji i moim zdaniem wyciąganie kasy. Edytowane przez __malaMi__ Czas edycji: 2016-03-26 o 01:44 |
||||
|
|
|
#4148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- [QUOTE=chudziaszek11;57966 461]W niedzielę zaczynam trzeci trymestr Powiem tak - nie powinnaś płacić ani złotówki za leczenie lub państwo powinno je w dużej części współfinansować. Taki rząd co tak kocha dzieci, a nie chce pomóc ludziom ich mieć. IDIOTYZM[/QUO] Badałaś oczy ze względu na ciążę? Czy wiedziałaś już wcześniej, że masz coś z siatkówką i będzie CC? Dziewczyny i ja życzę WESOŁYCH, RADOSNYCH, SZCZĘŚLIWYCH I PRZEDE WSZYSTKIM OWOCNYCH ŚWIĄT ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4149 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Megan, bardzo, bardzo mi przykro, przytulam Cię mocno 😔
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też miałam CC przez siatkówki, prawie oślepłam na jedno oko, boję się co będzie w tej ciąży bo znowu mam mocniejsze błyski😞 Dziewczyny! Spokojnych, ciepłych, rodzinnych Świąt, nie przejedzcie się za bardzo, za to obyście wszystkie zobaczyły wkrótce dwie kreseczki na teście ciążowym😙😊🐇🐣 Piszę z telefonu-pozdro szejset
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Test ciążowy negatywny
Przepłakałam całe rano, teściowa (zna sytuację) zero zrozumienia "przecież się nie zabijesz" i najważniejsze jechać ze swięconką i na zakupy bo "przecież są święta". A co mnie teraz kur** obchodzi pełna lodówka?! Teraz mnie interesuje czemu skoro byłą owulacja się nie udało
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, sama owulacja ciąży nie czyni, ja miałam owu przecież cały czas i nie od razu zaszłam, to jest jednak traf. Mam nadzieję, że niedługo trafi na Ciebie. A teściowa może inaczej nie umie i chce Cię odciągnąć od myślenia o tym, nie bądź zła, nie stara się, więc nie zrozumie... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4152 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=MajWija;57969266]Ja czułam kilka dni przed spodziewaną @ takie bóle podbrzusza podobne, jak na @ i kłucie jajników.
---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
A masz jakieś przeczucia co do płci? Na twoim miejscu od początku bym do okulisty poszła, żeby zobaczyć czy tam wszystko ok i kontrolować te oczy. Z tego co pamiętam, to w poprzedniej ciąży miałaś już przeboje z oczami. Trzymam kciuki , żeby tym razem było ok. Cytat:
Ubi tu, ibi ego 08.08.2015 Edytowane przez chudziaszek11 Czas edycji: 2016-03-26 o 09:08 |
|||
|
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety. Widocznie jest to niezgodne z KK. ![]() Mówisz o invikcie?
|
|
|
#4154 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja we wtorek miałam owu a dziś mnie kłuje jajnik, coś tam mnie ciągnie Przytulaski były ale się jeszcze nie staramy ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
nie da si tego usg jakoś przyspieszyć? trzymaj się Kochana ![]() Dziewczyny ma do Was pytanko, bo we wtorek idę zrobić progesteron, prawie będzie 7 dni po owu Już schizuję jak mam odczytać wynik - powinno być powyżej 15 tak? W ogóle odebrałam wyniki tarczycy - są dobre, a prl sama mi spadła i jest tylko lekko podwyższona, morfologia też elegancko Myślę co jeszcze zrobić
|
||
|
|
|
#4155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja przy progesteronem 7 Dpo 10 zaszłam w ciąże 3mam kciuki.
|
|
#4156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo jestem ciekawa Twojej wizyty i trzymam kciuki aby wszystko wyszło idealnie ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4157 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny życzę Wam zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt
Potwierdziły się moje przypuszczenia i moja siostra jest w 8 tyg ciąży, niestety biedaczka trafiła do szpitala w czwartek ale dziś już wyszła i z fasolką wszystko dobrze Cytat:
trzymaj się kochana Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4158 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4159 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak się czujesz? Kiedy mówicie rodzinie?Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję! Będę Wam zdawała relację na bieżąco, może komuś się przydadzą moje przygody Juz się nie mogę doczekać wizyty u tego lekarza, może nie będzie potrzebne sono-hsg. Ma w obszarach swojej pracy niepłodność, wiec może cos więcej poradzi.Jeszcze raz Wszystkiego dobrego na Święta!!! |
|||||
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 24 dc., zazwyczaj mam cykle 26-29 dni. Test w szafce korci, dziś rano ledwo się powstrzymałam, stwierdziłam ze za wcześnie, wynik byłby oczywisty.
pojutrze lub we wt pewnie zrobię, oczywiscie jesli @ nie wyprzedzi testu; szanse oceniam jako mizerne i tak .. Megan trzymaj się, moze jeszcze jest nadzieja... Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2016-03-26 o 11:43 |
|
|
|
#4161 |
|
Rozeznanie
|
Nie odzywalam sie, bo na tamtym tescie ktory zrobilam rano w ogole nie bylo widac jednak tej drugiej kreski po kilku godzinach jak chcialam zrob8c zdjecie i sie troche podlamalam, ze za wczesnie sie cieszylam. Ale dzisiaj zrobilam drugi przed chwileczka i od razu pokazala sie druga kreska, blada ale jest
dzisiaj 12 dpo, kurcze jeszcze nie wierze!
|
|
|
|
#4162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piękne świata Ci się szykują
|
|
#4163 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie przebadany, lekarz skupił się na moich cyklach bezowulacyjnych. Dziś od rana o tym myślę, że może jego powinniśmy przebadać, nawet teściowej to powiedziałam i co usłyszałam? "W naszej rodzinie nigdy nie było problemów, poza tym zapomnij że pójdzie na takie badania" Cytat:
Cytat:
Edytowane przez sreberko4 Czas edycji: 2016-03-26 o 12:26 |
||||
|
|
|
#4164 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj mam 26 dc owu byla 13/14dc
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzinnych Świąt pełnych miłości i radości! |
|
|
|
|
#4166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widać! Gratulacje Sreberko czemu masz takie rozjechane @? |
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre pytanie. Niedoczynność tarczycy i 8 lat brania anty
|
|
#4168 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie nic nie pobolewa
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.

Dziewczyny życzę wam zdrowych, pogodnych i radosnych świat. Dla tych które maja płodne w święta życzę owocnych figli
i życzę wam aby to były ostatnie święta bez fasolek 

lewy jajnik ma 1,27 cm a prawy 0,83 cm. Cieszę się jak cholera. Może się uda w tym cyklu.
w srode mam usg ale chyba moge liczyc tylko na cud.
ale Wam dziewczyny zycze wesolych spokojnych zdrowych Swiat spedzonych w milej atmosferze .
[COLOR="Silver"]

piękne świata Ci się szykują