|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Wyrównałam włosy. Może zrobię jakieś zdjęcia to pokażę.
Zdolna ta moja mamusia obyło się bez fryzjera, przynajmniej nie ma zmian nadprogramowych, jak to zwykle bywa.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja to w ogóle taki dziwak-cudak jestem. jakoś w życie chyba mam wpisane pomaganie osobom poszkodowanym przez los. samo to, że w kwietniu będę dyplomowanym peadgogiem specjalnym chyba o tym świadczy ![]() a w pracy też dzieci niepełnosprawne są chyba najukochańsze..
|
|
#4263 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale podobno dlatego, że nie da się ich od razu zrobić idealnie i trzeba probować Cytat:
|
||||
|
|
|
#4264 |
|
*sportaddict*
|
Hihi - OT, co Ty cwiczysz?
bo potrzebuje odmiany, zeby sie zmobilizowac
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Co do ćwiczeń to ostatnio robię 8 minutes różne i streching, które, jak się dziś okazało dają efekty ![]() Przyszłam w moim nowych płaściutkich oficerkach do pracy i spódnicy nad kolano, a koleżanka z daleka "Jezu, ja nie wiedziałam, że Ty masz takie piękne zgrabne nogi!!" No jak to, chodzę przecież w kieckach czasami... "Ale dopiero płaskie buty pokazują jak nogi naprawdę wyglądają, a Twoje wyglądają świetnie"
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
buu jak się źle czuje
chyba sie czyms przytrułam bo od 7 mnie tak boli brzuch i non stop do łazienki latam
|
|
|
|
#4267 |
|
*sportaddict*
|
Brawo, Hihi
to chyba odkurze zestaw 8 min ![]() Madziu - marsz po wegiel
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
o.. a ja jeszcze nie słyszałam o tego typu ćwiczeniach, ktos mnie wtajemniczy ??
|
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo do apteki... Odkurz, odkurz ![]() Ja ostatnio coraz więcej takich komentarzy słyszę Az miło się robi I wiem, że naprawdę warto ![]() Jeśli chodzi o uda, to... ja robiłam ten zestaw na dupcię i to on tak zbawiennie na nogi zadziałał ![]() Mi się moje nogi średnio podobają bo łydki szerokie, a kostki wąskie
|
|
|
|
|
#4270 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
1. http://www.youtube.com/watch?v=sSby1UUhyts 2. http://www.youtube.com/watch?v=FA8kaDOzr7U 3. http://www.youtube.com/watch?v=sWjTn...eature=related 4. http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...eature=related 5. http://www.youtube.com/watch?v=79sXw...eature=related pamietam, ze sobie kiedys na tym nieźle stuningowałam brzuch ![]() Cytat:
jeszcze 1,5 kg ![]() mi taniec towarzyski rozbudował mięśnie łydek, rozciąganie itp nic nie daje ![]() ale ogólnie pewnie tylko ja to widzę moim odwiecznym 'nożnym' problemem sa tzw bryczesy, czyli balony z budyniem po zew. stronie uda, na połączeniu nogi i pośladka
|
||
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wy tak zaczynacie dzien od ćwiczeń i zrzucania wagi, to ja wam coś powiem.. Weszłam wczoraj na wagę i aż mi się oczy szeroko otworzyły, 4 dni na SB i ja mam ponad 2 kg mniej
To możliwe wogole? szok! Mąż tak samo
|
|
#4272 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() (już się ściągają wszystkie filmy 8 min )
|
||
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Nieźle nie? A poza tym najlepsze jest to, ze ja nie mam ochoty na słodycze!!! Wogóle! Normalnie 1 dzień bez słodyczy u mnie to juz było bardzo dużoooo, a teraz spoko, luzik
Mam chęć na owoce, ale poczekam za tydzień będę mogła je jeść, wytrzymam Poza tym dieta mi smakuje i nie powoduje, ze się z nia męczę, a to najlepsze![]() A co wy jadałyście na I etapie na śniadanie, ja narazie lecę na omletach, ale już mi się nudzą;D
|
|
#4274 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może to dlatego, że już nie biegam? ![]() A facet z 8minutes to mnie doprowadza do śmiechu zawsze ![]() Cytat:
![]() Kur*** mać!!! W ogóle jestem wściekła |
||
|
|
|
#4276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nigdy nie czytałam o tej diecie. może warto??? poszukam cos w internecie. |
||
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuu co za pinda jedna. ale widać ze przemawia za nia zazdrość
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Oh, brak słów... Mam ochotę podejść do niej i strzelić w pysk, ale... nie wiem jak szerokie kręgo narazie plotka zatoczyła, bo moja koleżanka mnie na bok wzięła i powiedziała, że mam uważać, bo to babsko do niej przyszło i powiedziało o swoich "podejrzeniach"... Koleżanka ją wyśmiała i kazała leczyć się na głowę itd itp. tamta spuściła z tonu... ale po takiej durnej babe to wszystkiego się można spodziewać...
|
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
hihi a ja to bym podeszła i sie zapytała jej skąd to ma takie informacje na twój temat??
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wiele innych tekstów... jeszcze nie zareagowałam, tzn. oni myślą, ze tego nie słyszałam, ale nadejdzie czas... |
|
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dokumenty podpisywała Pani Dyrektor. Zaraz wyjdzie, że mam romans z każdym, kto się do mnie uśmiecha. |
|
|
|
|
#4282 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
z tego co mowil to tak kiedys bedzie ale kiedy? hmmmm nawet ostatnio bylismy u jubilera przez przypadek, on mowi do mnie: chodz zobaczymy ten pierscionek czy jest co Ci sie podoba. i przymierzalam go, wie juz jaki mam rozmiar z tego co wnioskuje to on planuje zareczyny ale w odpowiednim momencie, ja nie nalegam bo wiem jaki jest i wiem ze nie zrobi tego jesli sobie wszystkiego nie pouklada w pracy itp i jesli nie bedzie go stac na cos wyjatkowego poza tym mysle tez ze boi sie troche konfrontacji z rodzicami w tej sprawie ale czekam cierpliwie wczoraj napisalam mu smsa: przepraszam ze brzydko sie do Ciebie odezwalam, nie chcialam on napisal ze ok. potem napisal co robie wieczorem sie spotkalismy i sie pogodzilismy w sumie - on powiedzial ze jest mu tak dobrze przy mnie, ze lubi sie wtulic i moglby tak spac zawsze....to mile ja mu powiedzialam w sumie tylko wczoraj o tym rozmawianiu jak on mnie nie slucha, ze oglada wtedy telewizje i mnie ucisza i jak to bedzie wygladac za kilka lat. on powiedzial ze wcale tak nie bedzie jak mysle ze zawsze bedziemy ze soba rozmawiac..;... ......po czym zapatrzyl sie w telewizor a ja do niego dalej mowie, opowiadam cos z wczorajszego dnia i patrze ze on mnie w ogole nie slyszy bo znow sie wylaczyl i patrzy w te szkielko heh i tak siedze i mowie sama do siebie: no tak przeciez mnie znow wcale nie slyszysz - czego nawet nie uslyszal tak sie zapatrzyl i sama do siebie zaczelam sie z tego smiac pomyslalam oj Ty moj dziubasku nigdy sie nie zmienisz i przytulilam sie do niego ![]() Cytat:
to sa najgorsze rzeczy jakie moga sie przytrafic ludziom sama mam 4letniego synka i czasami sobie mysle jeju jakby mu sie cos stalo albo by zachorowal to bym umarla chyba. tak sie ciesze ze jest zdrowy, tak sie czesto boje jak slysze takie rzeczy ze nas tez mogloby to spotkac ale ciesze sie z tego co mam i marze zeby moje dziecko zawsze bylo zdrowe i dozylo starosciprzykra jest choroba dzieci ale najwazniejsze zeby walczyc i zeby dziecko czulo ze rodzice sa przy nim na dobre i na zle nie wiem jak masz pocieszyc tych rodzicow - pewnie nie da sie w zaden sposob, mozesz jedynie ich wspierac zeby wiedzieli ze nie sa sami w tak trudnej chwili
|
|
|
#4283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tej baby, mogę powiedziec jedno.. wspólczuje i uważam, że jest to taka sprawa, że powinnas z nią porozmawiac w 4 oczy.. niestety.. Cytat:
Jest tez np. taka stronka, która ja się posiłkuje:http://dietaplazpoludnia.ilonka.org/ Poczytak zobacz
|
|
|
#4284 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hihi najlepszym sposobem na taka babe jest smianie sie z tego jej prosto w twarz - jeszcze jej powiedz: "nooo a wiesz jaki jest swietny w lozku?? w ogole robimy se trojkaty z moim mezem hehe"
takie cos najmocniej wkurza i nie denerwuj sie - nie ma sensu szarpac sobie nerwow przez glupia babe, ktora robi to pewnie tylko dlatego ze jest zazdrosna bo Ty masz a ona nie
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wiem, czy iść i wygarnąć czy nie, bo nie chciałabym, aby koleżanka miała później takie nieprzyjemności jak ja... z tą babą. |
|
|
|
|
#4286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odganiaj je jak tylko się pojawiają![]() Byłam wczoraj u tej koleżanki, pogadałyśmy, powiedziałam jej, że musi być silna dla synka.. Wypłakała się, wygadała i myślę że jej troszkę ulżyło.. Oczywiście lęk jest, ale udało sie ją ustawić do pionu. Rano dzwoniła, ze jada do szpitala i że jest w pełni sił Ja całym sercem myślę o nich i wierzę, że będzie wszystko dobrze!
|
|
|
#4287 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kulbit tak wlasnie staram sie robic, nie myslec o zlych rzeczach, cieszyc sie z kazdego dnia i z kazdego nowego osiagniecia mojego synka - on jest calym moim zyciem
ale to takie glupie jak czasami sie siada i sie mysli co by bylo gdyby....i wyobraza sobie najgorsze rzeczy i od razu naplywaja lzy do oczu - ale staram sie szybko odpedzac zle mysli i cieszyc sie tym co mam co do Twojej kolezanki - to dobrze ze jest sillna i jakos sobie z tym radzi, napewno jeszcze nieraz bedzie miala chwile zwatpienia i kryzysy ale przede wszystkim nie moze tego pokazac dziecku jesli ona bedzie silna to ono tez rodzice sa dla niego najwiekszym wsparciem i musza walczyc o dziecko z calych sil
|
|
#4288 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo obok gabinet dyrektora i nikogo więcej w okolic Cholera!!!!! Jestem wściekła! Całe szczęście, że za 1,5h wychodzę stąd. |
|
|
|
|
#4290 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja powoli sie zbieram dziewczynki
musze sprzatac bo maly ma w niedziele urodziny i dzisiaj przyjezdza do mnie kuzynka z mezem i synkiem ![]() bedzie wesolo ![]() a moj TZ ma dzis wychodne hihi - idzie z kolegami do kina i na piwo - i jakos jestem dziwnie spokojna o niego - ja zazdrosnica numer jeden az dziwne hehe
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

obyło się bez fryzjera, przynajmniej nie ma zmian nadprogramowych, jak to zwykle bywa.

Ale onkologia dziecięca jest ponad moją siłe.. Ciesze się, że są takie osoby jak ty

Ale podobno dlatego, że nie da się ich od razu zrobić idealnie i trzeba probować