|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Golizna i poziom artykułów na Wizażu.
Cytat:
widziałam to kilkukrotnie w przypadku różnych forów internetowych i niestety leci to po równi pochyłej sama bym uciekła, ale jeden wątek mnie tu trzyma. Jak i tam ruch będzie zamierał to pewnie bez żalu pożegnam wizaż |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzyma mnie tu tylko tak naprawde forum perfumeryjne i dla niego jeszcze tu jestem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Konto usunięte
|
Jak tylko ktoś założy dobry portal urodowy, z normalnymi artykułami, to chyba większość się pożegna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Konto usunięte
|
Właśnie miałam pisać dokładnie to samo. Trzyma mnie tu tylko sentyment.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Konto usunięte
|
Sentyment, ale nie widuje już większości znajomych twarzy, a nie wiem czy mam takie parcie na zaczynanie budowania relacji od nowa po tylu latach, juz sie po prostu nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 | |
Fuck google, ask me!
|
Cytat:
Czekam na taką wiadomość. Biorę swoje dziewczyny, dla których tu jestemm i idę, bo robi się z tego sponsorowany kicz i pudelek 2.
![]() |
![]() |
#907 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() polecam wątek, który jako pierwszy przytoczyła misianka od posta #575 bo mi szczena tam wtedy opadła no, ale przecież ost załatwi sprawe, macie, cieszcie sie i siedzcie cich no i rousse dalej przeboleć nie moge chociaz akurat do większości modów nic nie mam ![]() Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2016-03-27 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Konto usunięte
|
Tez sie czasem zastanawiam na temat kilku osob, szczegolnie takiej jednej, ktora najwyrazniej ma jakis problem wewnetrzny i po prostu chodzi po forum i czepia sie wszystkich o wszystko, bo tego potrzebuje. (chyba wszyscy wiedza o kogo chodzi) Czy przyjmujemy zatem, ze pewne charaktery są wpisane w obraz forum, czy co jest? Jest jakas granica za całokształt, czy nie ma? Patrzac po rousse chyba znam odpowiedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Konto usunięte
|
Oj tam oj tam. Odpalcie sobie najnowszy artykuł co mówi o tobie ulubiony kolor szminki? Mam deja vu, cofnęłam się do czasów gimbazy i jakże ambitnych gazetek dla nastolatek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Konto usunięte
|
to chyba telepatia zbiorowa, bo jestem pewna, ze wiele osob widzi, ze pojedyncze posty sa za zwykle slabe, zeby sie przyczepic, natomiast sam fakt chodzenia po forum i poprawiania sobie humoru prosi sie o reakcje
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Nope, test wyboru z BravoGirl juz mi to wyjasnil, juz wiem co mowi o mnie moje 30 szminek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
tyle stracic czekam na wersję z lakierami do paznokci |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 | |
Fuck google, ask me!
|
Cytat:
Ktoś tu jest chyba krótkowzroczny, że nie widzi upadku portalu. Kasa, kasa, kasa do końca - który wydaje się być rychły. Jest ogromna szansa, że dobrze wiecie o której użytkowniczce wspomniałam w poprzednim poście. Fujka. My złe niedobre.
Caught in a landslide, no escape from reality. Open your eyes, look up to the skies and see. ![]() Edytowane przez bandra Czas edycji: 2016-03-27 o 22:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Konto usunięte
|
"Odbanowanie" pewnego lizodupa i dalsze trzymanie go tutaj to też niezła wizazowa porażka
Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2016-03-27 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
"pewien lizodup" to umiejętny troll, momentami zabawny, mam wrazenie, ze stoi za nim ktos z takich "stałych bywalców" i ma to służyć rozrywce w jakims stopniu bo nie widze innego powodu odbanowania Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2016-03-27 o 23:16 Powód: edit za edit :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba każdy wie, nie sposób tego przeoczyć Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2016-03-27 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Nie nakręcajcie tej samej afery na kolejnym wątku, jest wątek o KWC. Nawet zalinkowany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czasem śmieszny, a czasem żałosny, na przykład wtedy, gdy trolluje w wątkach o depresji lub aborcji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 | |
Fuck google, ask me!
|
Cytat:
Nie nazwałabym tego nakręcaniem afery ![]() Każda wyraziła swoje zdanie i nie jest to nasz jedyny temat dysputy ![]()
![]() |
![]() |
#921 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Nie jestem pewna o którym zalinkowanym mówisz, bo wątek o KWC został zamknięty, a drugi miał być tylko sondą z dodatkiem wypunktowanych błedów i innych wad nowego KWC, a stał się polem dyskusji i wylewania żali na skutek tegoż zamknięcia. Jednak ja nadal zachęcam tu do głosowania - chyba wolno? I raczej nikt tu nie nakręca afery. No chyba że aferą jest teraz każda opinia negatywna o KWC i o sposobie rozmowy z Wizażankami na ten temat? Ręczę, że to nie Wizażanki są winne kiepskim ocenom KWC, tylko jego twórcy i ich stosunek do Wizażanek i jego okazywanie Wizażankom, więc w mojej opinii to oni nakręcili aferkę jakby jednak.
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2016-03-28 o 09:09 Powód: zeżarte słowo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cóż za artykuł, haha. No nie mogę xD. https://wizaz.pl/Makijaz/Co-mowi-o-t...-kolor-szminki Co za żenada. I reklama totalnego syfu https://wizaz.pl/Pielegnacja/Czy-kro...-pomoc-urodzie W ogóle poziom Wizażowego działu o odżywianiu itp. jest tragiczny, powielana masa bzdur, mitów, szarlataństw itd. Edytowane przez 201605090949 Czas edycji: 2016-03-28 o 00:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
O RLY?
|
przeczytalam pierwszy watek o kwc.
tresc pw werki do jednej z wizazanek ![]() tak, tak. sont juz jedzie ![]() z kwc nie korzystalam juz dlugo, spojrzalam teraz. jest okropne.
![]() |
#925 |
Konto usunięte
|
Lexie chyba tak tylko prewencyjnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Zniesmaczona jestem tym watkiem. Redakcja nie umie odroznic konstruktywnej krytyki od obrazania. I ta akcja w stosunku do kandydatki na moda, zenada. Cytat:
kolejny artykul pani Borsucinskiej? Ona i pani Mordalska uwielbia "pisac" takie shity choc tek drugiej na szczescie dawno nie widzialam. Redakcja mysli, ze pisze artykuly dla gimnazjalistek. Tfu jakie artykuly ![]() ja nie kojarze tej Wizazanki na szczescie ![]() Cytat:
W jednym watku Wizazanki za duzo wylaly zalu i slusznej krytyki, wiec po co z nimi dyskutowac. Najlepiej skulic ogon i zamknac watek Drugi jest watkiem technicznym do zglaszania bledow. Podejrzewam, ze kazdy post nie na temat bedzie usuwany. Trzeci jest sonda. Dobrze ze Misianka napisala tez tu bo wiecej dziewczyn bedzie mogla zaglosowac. Nikt tu nie nakreca afery, oprocz samej gory, ktora traktuje nas jak polglowki. Zapewniam cie, ze gdyby artykuly byly rzeczowe, a KWC stworzony zgodnie z sugestiami Wizazanek watek w ktorym aktualnie pisze umarlby smiercia naturalna. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Konto usunięte
|
Jak przeczytalam zaproszenie zeby przyjechac do siedziby firmy i wytknac im bledy to az sie splakalam ze smiechu
![]() ![]() ![]() Send from my mind using the Force
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Dyskusja widzę, że toczy się w wątku z sondą, nie napisałam, że to źle, że Misianka wkleiła linka. Napisałam, że jest wątek o KWC i lepiej pisać w nim, niż tu, gdzie w tytule są artykuły i golizna. Wizażanki wylewają żale i krytykę, ale niestety - jak to zawsze bywa w takich sytuacjach, jak jakaś zmiana na portalu - nakręcają się przy tym bardzo mocno i nie wykazują zbyt wiele cierpliwości wobec drugiej strony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Konto usunięte
|
Biedronka, bajer polega na tym, ze rozmowa toczy sie głównie z modkami, które nie mają nic do powiedzenia, a nie z redakcją. Jest afera na całego, ale mam wrazenie, ze o niej wiedzą ze dwie osoby z faktycznej góry. Ze to nie trafia do nikogo na biurko jako sprawozdanie z realizacji projektu do przedstawienia radzie nadzorczej czy choćby zadanie do wykonania na dziś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Send from my mind using the Force
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.