Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-16, 17:22   #4441
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja tego nie rozumiem ja mam 173cm i waze 60kg(niby tyle powinnam przy tym wzroscie) i czuje sie jak slonik a co dopiero jakbym wazyla wiecej
Ale czego że ktos sie dobrze czuje jak ma rozmiar XL
Ja podziwiam. Zazwyczaj bardzo piekne wnętrze maja takie osoby. To człowiek jest dla nich wazny, sposób bycia , charakter a nie wyglad zewnetrzny. Podziwiam za to ze w swiecie nagonki na wyglad zewnetrzny, wsród otaczajacych wizerunków anaorektyczek potrafia byc szczesliwe i zdowolone- mimo swego ciąła odbiegajacego od standardów "piekna".
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 17:32   #4442
nema_
Gość

Nigdy nie twierdziłam - puszysta = nieatrakcyjna. Naprawdę czasem kobiety pulchne potrafią się ubrać z takim smakiem o bije od nich taka kobiecość i ciepło, że aż chce się przebywać w ich otoczeniu. Każdy ma swój pomysł na siebie. Nigdy nie negowałam żadnej ze stron. Ja np. dobrze się czuję w szczupłym ciele. Jest mi wygodniej - po prostu.
Stary 2007-11-16, 17:56   #4443
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

ale zamilkłyście

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 18:10   #4444
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja się troszke obawiałam bo to mój pierwszy zakup przez internet. Dziewczyny jednak mnie uspokoiły, ze jakby co buty moge odesłac i nie ma z tym zadnego problemu.
Na szczęscie rozmiar idealny a ich wyglad...mhm...bajka.

Ja na buty jestem w stanie duzo kasy wydac. Moge oszczedzic na bluzkach, spudnicach- ale na butach w zyciu.
Widziałam wczoraj w Deichmanie podobne buty do moich- z tym ze na obcasie....ale tylko podobne. Wykonanie i skóra tragiczne. Niby taki sam design a paskuctwa straszne.
ja rowniez na buty moge wydac kazda kase, mam manie butow mam chyba z 200par - ale nie jak jupuje przez internet, wtedy wole nie ryzykowac z taka kasa, poza tym jej nie mam teraz nawet jakbym miala za duzo to czemu nie

co do tych horoskopow to mi wyszlo tak:

PANI LEW i PAN WODNIK

Wzajemnie się uzupełniają i potrzebują. Pan Wodnik potrzebuje odwagi i tupetu Pani spod Lwa.Ona zaś jego intuicji i poczucia humoru. Ich związek opierać się będzie na przyjaźni i wzajemnej sympatii. Oboje lubią podróże i zaskakujące przygody. Pani Lew nigdy nie będzie się nudziła przy inteligentnym i pełnym zwariowanych pomysłów Panu spod Wodnika. Nie będzie też dla niej konkurencją na towarzyskich spotkaniach. Mimo że Pan Wodnik nie zapewni jej potrzebnej dawki pochwał, nie będzie zazdrosny o jej wielbicieli. Będzie jej oddany i zawsze pomoże w potrzebie. Obydwoje mają silne poczucie wolności i niezależności, nie będą się więc nawzajem ograniczać i szpiegować. Nawet jeśli się rozstaną, będą żyć długie lata w bliskiej przyjaźni.

LEWWODNIK

Zgrany duet. Są stworzeni dla siebie. Dla poszukującej ciągłych wrażeń i poklasku Pani Lew, przyjacielski i otoczony gromadą przyjaciół Wodnik jest wręcz wymarzonym ukochanym.

Ona wdziękiem i szykownością prawdziwej damy zwraca na siebie uwagę niejednych męskich oczu, także tych z otoczenia Wodnika. On wolny od wszelkich konwenansów i schematów nie przejmuje się jej kokieterią i próbą podbojów męskich serc. Świat ma w sobie tyle piękna, tajemnic i niesamowitości, że to na nich skupia on swoją uwagę. To jego zainteresowanie niemal całym kosmosem nieraz intryguje Panią Lew. Jak dobrze, że tuż przy niej jest ktoś kto otworzy przed nią drzwi wszelkich nowinek z tego i niekoniecznie z tego świata. Co prawda jej realistyczny umysł tych drugich raczej nie zaakceptuje, ale zawsze warto wiedzieć co ludzie myślą i sądzą na dany temat.

I Lew i Wodnik należą do osób cieszących się życiem. Ich codzienne poszukiwanie przygód, nie przeszkadza im w dbałości o rodzinę i dom. To raczej zasługa Pani Lew, która mimo swojej władczości i chęci bycia gwiazdą potrafi doglądnąć swoich pociech i zatroszczyć się o wygodne mieszkanko. Również ich sfera intymna będzie pełna dynamizmu i namiętności. Trafili na godnych siebie partnerów.

Tworzycie całkiem zgrany zespół. Rozumiecie się na wielu płaszczyznach życia. Drobne różnice w podejściu do świata potraficie pogodzić ze sobą.

to co jest na grubo to wydaje mi sie ze sie zgadza
a to na czerwono to strzal w 10 nie chwalac sie oczywiscie

a w innym horoskopie mi wyszlo kiedys ze do zwiazku sie nie nadajemy ale seks jest super heh

a tak z innej bedzki: maly mi sie rozchorowal ma ostre zapalenie ucha caly czas placze, dostal antybiotyk i spi ale co chwile budzi go bol a ja bezsilna
TZ dzis wychodzi wiec ja mialam jechac do kolezanki na winko ale w tej sytuacji musze zostac w domu TZ byl na tyle kochany ze pojechal ze mna z malym do lekarza ale szczerze mowiac mialam nadzieje ze powie "kochanie to ja w takim razie nie pojde do kina tylko zostane z Wami" jednak tak nie powiedzial oczywiscie powiedzialabym mu zeby poszedl i by tak zrobil ale mialam nadzieje ze po prostu on tak powie, pomysli ze chcialabym zeby byl
ale nie pomyslal - szkoda bo i tak bym go puscila ale byloby mi lepiej ze swiadomoscia ze chcial sie poswiecic dla nas yhh wiem egoistka ze mnie
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 18:12   #4445
nema_
Gość

Uff uporałam się z druga pracą. Także robota na jutro skończona.

Tamta laska o której pisałam wcześniej, podesłała mojemu TŻ linka do tej piosenki: http://pl.youtube.com/watch?v=kBBBhQUl99w i pierwszy komentarz jaki czytam na youtube do niej "best song ever/najlepsza piosenka miłosna wszechczasów"

... w końcu się doigra.

Svinecko, życzę zdrówka dla synka!
Stary 2007-11-16, 18:27   #4446
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Svinecko mam nadzieje ze twój synek będzie szybciutko zdrowy

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 18:30   #4447
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a ja się dziś dowiedziałam, że moja kicia najkochańsza, po 3 latach leczenia (po zaniedbaniu jednego konowała ) ma WRESZCIE zdrowe nerki
prawie się popłakałam jak to usłyszałam
Dobre wiadomości Ciewszę się twojqa radości

Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
A jednak mnie dopadło. Dzwoniła mama, żeby się spytać co u mnie, oczywiscie jak przygotowania do szkoły. W pewnym momencie nawiązała się krótka rozmowa na temat, że się zmuszam..
mama: przecież to twoje życie
ja: nie mamo, to twoje życie. robię to tylko dla ciebie, nawet w 1% nie czuję, że to coś dla mnie...

Oczywiście po tym krótki wykład na temat, że musze dać coś od siebie, że musze mieć papier, muszę zarabiać, myśleć o przyszłości. Nawet nie potrafiłam zaprzeczać, wytłumaczyć. jak się słyszy tą samą rozmowę po raz 10000 - w końcu nie chce się już kłocić. Oczywiście mama podchodzi do mnie z pełną troską i miłością. Ale we mnie pękło. Jak się trzymałam z tym wyjazdem, tak teraz siedzę i płaczę jak głupia...
przykro mi..

Cytat:
no ale ja zawsze mowie to co myslejak kogos urazilam to przepraszam
Jak mówiłam mnie nie uraziłaś. Tylko dziwią mnie takie komentarze, bo dla mnie to jak wygląda człowiek nie ma praktycznie żadnego znaczenia, nie oceniam po pozorach (staram sie przynajmniej), tylko po tym co człowiek ma w sobie

Cytat:
Wiesz często to jest kwestja sposobu bycia, ubioru, zadbania. Jezeli dziewczyna jest du zych rozmiarów do tego wulkgarna i w miniówie to cięzko o przychylny komentarz.
Mam kolezanki (3) które sa bardzo dużych rozmiarów ale sa tak zadbane i tak dobrze ubrane...ze kolesie slinia sie za nimi. Mój mąz nawet na jedna miał chrapkę (zanim mnie poznał).
Ja je uwielbiam bo sa radosne, sympatyczne i kochane. ( 2 maja problemy ze zdrowiem, a jedna chyba w ramach solidarnosci przyjacielskiej upodobniła się do nich)
Haniu ale to działa na ogól, nawet jeśli dziewczyna byłaby piekna zgrabna a bardzo wulgarna w zachowaniu, wyglądzie nie wzbudzi we mnie pozytywnych emocji.. Nie wyszydzę, ale nie bede nia zaintersowana.

Cytat:
ja tego nie rozumiem ja mam 173cm i waze 60kg(niby tyle powinnam przy tym wzroscie) i czuje sie jak slonik a co dopiero jakbym wazyla wiecej
Cytat:
Ale czego że ktos sie dobrze czuje jak ma rozmiar XL
Ja podziwiam. Zazwyczaj bardzo piekne wnętrze maja takie osoby. To człowiek jest dla nich wazny, sposób bycia , charakter a nie wyglad zewnetrzny. Podziwiam za to ze w swiecie nagonki na wyglad zewnetrzny, wsród otaczajacych wizerunków anaorektyczek potrafia byc szczesliwe i zdowolone- mimo swego ciąła odbiegajacego od standardów "piekna".
Bo najważniejsz jest wnętrze człowieka.
Oczywiście nie chce byscie mnie zrozumiały tak, że nie powinniśmy dbac o to jak wyglądamy, o nie, podziwiam każdego, który dużym wysiłkiem zdobywa swój porzadany wygląd. Ale chodzi mi o to by wygląd nie był tym po czym oceniamy człowieka..

Cytat:
Nigdy nie twierdziłam - puszysta = nieatrakcyjna. Naprawdę czasem kobiety pulchne potrafią się ubrać z takim smakiem o bije od nich taka kobiecość i ciepło, że aż chce się przebywać w ich otoczeniu. Każdy ma swój pomysł na siebie. Nigdy nie negowałam żadnej ze stron. Ja np. dobrze się czuję w szczupłym ciele. Jest mi wygodniej - po prostu.
A jeśli nie ubiorą się ładnie i z gustem to co są gorsze od dziewczyn szczupłych?

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 18:31   #4448
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dzieki madziu
Stary 2007-11-16, 18:31   #4449
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

Svinecko dużo zdrówka dla Twojego małego mężczyzny Niestety wiem co to znaczy bół ucha i serdecznie mu współczuje, ze musi przez to przechodzić

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 18:35   #4450
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
a tak z innej bedzki: maly mi sie rozchorowal ma ostre zapalenie ucha caly czas placze, dostal antybiotyk i spi ale co chwile budzi go bol a ja bezsilna
TZ dzis wychodzi wiec ja mialam jechac do kolezanki na winko ale w tej sytuacji musze zostac w domu TZ byl na tyle kochany ze pojechal ze mna z malym do lekarza ale szczerze mowiac mialam nadzieje ze powie "kochanie to ja w takim razie nie pojde do kina tylko zostane z Wami" jednak tak nie powiedzial oczywiscie powiedzialabym mu zeby poszedl i by tak zrobil ale mialam nadzieje ze po prostu on tak powie, pomysli ze chcialabym zeby byl
ale nie pomyslal - szkoda bo i tak bym go puscila ale byloby mi lepiej ze swiadomoscia ze chcial sie poswiecic dla nas yhh wiem egoistka ze mnie
Oj kochan mnie też nie obcy jest ból ucha.. wiele razy na to chorowałam.. wspólczuje małemu! Ale nie załamuj się, on potrzebuje mamusi do opieki Będzie dobrze! Ponawiam swoje dzisiejsze życzenia - zdrowia dla małego

Stary 2007-11-16, 18:36   #4451
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja od 15..00 nieprzerwanie siedze nam moją analizą do pracy mgr

Stary 2007-11-16, 18:39   #4452
nema_
Gość

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość

A jeśli nie ubiorą się ładnie i z gustem to co są gorsze od dziewczyn szczupłych?
Najważniejsze jest, żeby kobieta była zadbana, źle to ujęłam - dla mnie może być w wyciągnięty t-shircie i dresie, chuda czy pulchna
Stary 2007-11-16, 18:39   #4453
vadi
*sportaddict*

Cytat:
dużo zdrowia dla synka

Cytat:
... w końcu się doigra.
mam nadzieję, co za łajza!

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Dobre wiadomości Ciewszę się twojqa radości
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 19:06   #4454
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dzieki dziewczyny narazie maly dalej spi, budzi sie na chwile i znow idzie spac - i dobrze, pozniej dam mu czopka na noc na goraczke i mysle ze bedzie dobrze
Stary 2007-11-16, 19:57   #4455
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ale tu cisza ... a mi tak wolno net teraz działa, ze szok mam nadzieje, ze szybko sie poprawi

Stary 2007-11-16, 21:21   #4456
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

nie ma nikogo bo wszystkie randkuja - prawie wszystkie

a ja siedze samotnie, lamie mnie w kosciach, mam goraczke i jest mi zle
Stary 2007-11-16, 21:25   #4457
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ojeje trzymaj sie i zdrowiej

ja też sama siedze i sie nudze

Stary 2007-11-16, 22:18   #4458
kaska87
Zakorzenienie

TZ wlasnie poszedł do domu a ja zaraz idę spać bo w tym tygodniu sie nie mogłam wyspać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 22:24   #4459
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja tez zaraz ide spac (oby jutrzejszy dzien mi tez tak szybko minał jak dzisiejszy )
czekam tylko na wyniki gwiazdy tancza na lodzie

Stary 2007-11-16, 22:28   #4460
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a mi TZ przed chwila napisal: "koniec filmu, idziemy do pubu, perla kocham cie i wroce niedlugo, pogadam o *******ach"
Stary 2007-11-16, 22:33   #4461
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
a mi TZ przed chwila napisal: "koniec filmu, idziemy do pubu, perla kocham cie i wroce niedlugo, pogadam o *******ach"
a svinecka sie zarecza, svinecka sie zarecza tralalala

gratuluje , ale ci fajnie

Stary 2007-11-16, 22:35   #4462
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a svinecka sie zarecza, svinecka sie zarecza tralalala

gratuluje , ale ci fajnie
heeeee???? wiesz cos czego ja nie wiem?
Stary 2007-11-16, 22:39   #4463
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
heeeee???? wiesz cos czego ja nie wiem?
Bo tówj TZ napisal ci ze jutro pogadacie o zareczynach a skoro on wie, jaki chcesz pierscionek to może

Stary 2007-11-16, 22:42   #4464
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

nic mi takiego nie napisal
Stary 2007-11-16, 22:47   #4465
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
to co to oznaczało ??

Stary 2007-11-16, 22:51   #4466
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

"wroce niedlugo, pogadam o p-i-e-r-d-o-l-a-c-h" - wizaz wygwiazdkowal,
a pogada z chlopakami a nie ze mna
Stary 2007-11-16, 23:09   #4467
vadi
*sportaddict*

toście się dogadaly
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 23:12   #4468
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

nooooo
Stary 2007-11-16, 23:41   #4469
nema_
Gość

Dziewczyny, a więc to już jutro... 6:30 pociąg do Wrocławia i szkoło witaj. I tak kosztem połowy angielskiego, bo na 4:25 to ja na pewno nie wstanę :x

Madziu, fałszywy alarm

ps. Ila ja bym oddała za to, żeby mój TŻ jechał ze mną. Z nim to ja mogę w ogień, iść na koniec świata, wtedy szkoła to takie małe nic by było... Ale powiem Wam, że dla uczucia, że ma się do kogo wrócić, a ten ktoś będzie czekał z otartymi ramionami gotowymi do uściskania - dla tego uczucia warto żyć.
Stary 2007-11-17, 00:51   #4470
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, a więc to już jutro... 6:30 pociąg do Wrocławia i szkoło witaj. I tak kosztem połowy angielskiego, bo na 4:25 to ja na pewno nie wstanę :x

Madziu, fałszywy alarm

ps. Ila ja bym oddała za to, żeby mój TŻ jechał ze mną. Z nim to ja mogę w ogień, iść na koniec świata, wtedy szkoła to takie małe nic by było... Ale powiem Wam, że dla uczucia, że ma się do kogo wrócić, a ten ktoś będzie czekał z otartymi ramionami gotowymi do uściskania - dla tego uczucia warto żyć.
Pewnie, że tak

oby ten dzień w szkole był możliwie najmilszy dla ciebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości