|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Cytat:
![]() Ja podziwiam. Zazwyczaj bardzo piekne wnętrze maja takie osoby. To człowiek jest dla nich wazny, sposób bycia , charakter a nie wyglad zewnetrzny. Podziwiam za to ze w swiecie nagonki na wyglad zewnetrzny, wsród otaczajacych wizerunków anaorektyczek potrafia byc szczesliwe i zdowolone- mimo swego ciąła odbiegajacego od standardów "piekna".
|
|
#4442 |
|
Gość
|
Nigdy nie twierdziłam - puszysta = nieatrakcyjna. Naprawdę czasem kobiety pulchne potrafią się ubrać z takim smakiem o bije od nich taka kobiecość i ciepło, że aż chce się przebywać w ich otoczeniu. Każdy ma swój pomysł na siebie. Nigdy nie negowałam żadnej ze stron. Ja np. dobrze się czuję w szczupłym ciele. Jest mi wygodniej - po prostu.
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
ale zamilkłyście
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#4444 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
co do tych horoskopow to mi wyszlo tak: PANI LEW i PAN WODNIK Wzajemnie się uzupełniają i potrzebują. Pan Wodnik potrzebuje odwagi i tupetu Pani spod Lwa.Ona zaś jego intuicji i poczucia humoru. Ich związek opierać się będzie na przyjaźni i wzajemnej sympatii. Oboje lubią podróże i zaskakujące przygody. Pani Lew nigdy nie będzie się nudziła przy inteligentnym i pełnym zwariowanych pomysłów Panu spod Wodnika. Nie będzie też dla niej konkurencją na towarzyskich spotkaniach. Mimo że Pan Wodnik nie zapewni jej potrzebnej dawki pochwał, nie będzie zazdrosny o jej wielbicieli. Będzie jej oddany i zawsze pomoże w potrzebie. Obydwoje mają silne poczucie wolności i niezależności, nie będą się więc nawzajem ograniczać i szpiegować. Nawet jeśli się rozstaną, będą żyć długie lata w bliskiej przyjaźni. LEWWODNIK Zgrany duet. Są stworzeni dla siebie. Dla poszukującej ciągłych wrażeń i poklasku Pani Lew, przyjacielski i otoczony gromadą przyjaciół Wodnik jest wręcz wymarzonym ukochanym. Ona wdziękiem i szykownością prawdziwej damy zwraca na siebie uwagę niejednych męskich oczu, także tych z otoczenia Wodnika. On wolny od wszelkich konwenansów i schematów nie przejmuje się jej kokieterią i próbą podbojów męskich serc. Świat ma w sobie tyle piękna, tajemnic i niesamowitości, że to na nich skupia on swoją uwagę. To jego zainteresowanie niemal całym kosmosem nieraz intryguje Panią Lew. Jak dobrze, że tuż przy niej jest ktoś kto otworzy przed nią drzwi wszelkich nowinek z tego i niekoniecznie z tego świata. Co prawda jej realistyczny umysł tych drugich raczej nie zaakceptuje, ale zawsze warto wiedzieć co ludzie myślą i sądzą na dany temat. I Lew i Wodnik należą do osób cieszących się życiem. Ich codzienne poszukiwanie przygód, nie przeszkadza im w dbałości o rodzinę i dom. To raczej zasługa Pani Lew, która mimo swojej władczości i chęci bycia gwiazdą potrafi doglądnąć swoich pociech i zatroszczyć się o wygodne mieszkanko. Również ich sfera intymna będzie pełna dynamizmu i namiętności. Trafili na godnych siebie partnerów. Tworzycie całkiem zgrany zespół. Rozumiecie się na wielu płaszczyznach życia. Drobne różnice w podejściu do świata potraficie pogodzić ze sobą. to co jest na grubo to wydaje mi sie ze sie zgadza a to na czerwono to strzal w 10 a w innym horoskopie mi wyszlo kiedys ze do zwiazku sie nie nadajemy ale seks jest super heh a tak z innej bedzki: maly mi sie rozchorowal ma ostre zapalenie ucha caly czas placze, dostal antybiotyk i spi ale co chwile budzi go bol a ja bezsilna ![]() TZ dzis wychodzi wiec ja mialam jechac do kolezanki na winko ale w tej sytuacji musze zostac w domu TZ byl na tyle kochany ze pojechal ze mna z malym do lekarza ale szczerze mowiac mialam nadzieje ze powie "kochanie to ja w takim razie nie pojde do kina tylko zostane z Wami" jednak tak nie powiedzial oczywiscie powiedzialabym mu zeby poszedl i by tak zrobil ale mialam nadzieje ze po prostu on tak powie, pomysli ze chcialabym zeby bylale nie pomyslal - szkoda bo i tak bym go puscila ale byloby mi lepiej ze swiadomoscia ze chcial sie poswiecic dla nas yhh wiem egoistka ze mnie
|
|
|
#4445 |
|
Gość
|
Uff uporałam się z druga pracą. Także robota na jutro skończona.
Tamta laska o której pisałam wcześniej, podesłała mojemu TŻ linka do tej piosenki: http://pl.youtube.com/watch?v=kBBBhQUl99w i pierwszy komentarz jaki czytam na youtube do niej "best song ever/najlepsza piosenka miłosna wszechczasów" ... w końcu się doigra. Svinecko, życzę zdrówka dla synka! |
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko mam nadzieje ze twój synek będzie szybciutko zdrowy
|
|
|
|
#4447 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciewszę się twojqa radości![]() Cytat:
Jak mówiłam mnie nie uraziłaś. Tylko dziwią mnie takie komentarze, bo dla mnie to jak wygląda człowiek nie ma praktycznie żadnego znaczenia, nie oceniam po pozorach (staram sie przynajmniej), tylko po tym co człowiek ma w sobie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oczywiście nie chce byscie mnie zrozumiały tak, że nie powinniśmy dbac o to jak wyglądamy, o nie, podziwiam każdego, który dużym wysiłkiem zdobywa swój porzadany wygląd. Ale chodzi mi o to by wygląd nie był tym po czym oceniamy człowieka.. Cytat:
|
|
|
#4448 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dzieki madziu
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko dużo zdrówka dla Twojego małego mężczyzny
Niestety wiem co to znaczy bół ucha i serdecznie mu współczuje, ze musi przez to przechodzić
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od 15..00 nieprzerwanie siedze nam moją analizą do pracy mgr
|
|
|
|
#4452 |
|
Gość
|
|
|
|
|
#4453 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, co za łajza! ![]()
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dzieki dziewczyny
narazie maly dalej spi, budzi sie na chwile i znow idzie spac - i dobrze, pozniej dam mu czopka na noc na goraczke i mysle ze bedzie dobrze
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza ... a mi tak wolno net teraz działa, ze szok
mam nadzieje, ze szybko sie poprawi
|
|
|
|
#4456 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie ma nikogo bo wszystkie randkuja - prawie wszystkie
a ja siedze samotnie, lamie mnie w kosciach, mam goraczke i jest mi zle
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
ojeje trzymaj sie i zdrowiej
ja też sama siedze i sie nudze
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
TZ wlasnie poszedł do domu a ja zaraz idę spać bo w tym tygodniu sie nie mogłam wyspać
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zaraz ide spac (oby jutrzejszy dzien mi tez tak szybko minał jak dzisiejszy
) czekam tylko na wyniki gwiazdy tancza na lodzie
|
|
|
|
#4460 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a mi TZ przed chwila napisal: "koniec filmu, idziemy do pubu, perla kocham cie i wroce niedlugo, pogadam o *******ach"
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
svinecka sie zarecza, svinecka sie zarecza tralalala ![]() gratuluje , ale ci fajnie
|
|
|
|
|
#4462 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
heeeee???? wiesz cos czego ja nie wiem?
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Bo tówj TZ napisal ci ze jutro pogadacie o zareczynach
a skoro on wie, jaki chcesz pierscionek to może
|
|
|
|
#4464 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nic mi takiego nie napisal
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4466 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
"wroce niedlugo, pogadam o p-i-e-r-d-o-l-a-c-h" - wizaz wygwiazdkowal,
a pogada z chlopakami a nie ze mna
|
|
#4467 |
|
*sportaddict*
|
toście się dogadaly
|
|
|
|
#4468 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nooooo
|
|
#4469 |
|
Gość
|
Dziewczyny, a więc to już jutro... 6:30 pociąg do Wrocławia i szkoło witaj. I tak kosztem połowy angielskiego, bo na 4:25 to ja na pewno nie wstanę :x
Madziu, fałszywy alarm ![]() ps. Ila ja bym oddała za to, żeby mój TŻ jechał ze mną. Z nim to ja mogę w ogień, iść na koniec świata, wtedy szkoła to takie małe nic by było... Ale powiem Wam, że dla uczucia, że ma się do kogo wrócić, a ten ktoś będzie czekał z otartymi ramionami gotowymi do uściskania - dla tego uczucia warto żyć. |
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby ten dzień w szkole był możliwie najmilszy dla ciebie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.

ma ostre zapalenie ucha
) ma WRESZCIE zdrowe nerki 
jak kogos urazilam to przepraszam

Niestety wiem co to znaczy bół ucha i serdecznie mu współczuje, ze musi przez to przechodzić