Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-17, 08:24   #4471
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

nema trzymaj sie
svinecko ale nieporozumienie wyszło hehe

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-17, 09:58   #4472
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Haniu ale to działa na ogól, nawet jeśli dziewczyna byłaby piekna zgrabna a bardzo wulgarna w zachowaniu, wyglądzie nie wzbudzi we mnie pozytywnych emocji.. Nie wyszydzę, ale nie bede nia zaintersowana.
No oczywiście - czy chudsza czy grubsza jak wulgarna i niezadbana pozostawia duzy niesmak

Cytat:
Bo najważniejsz jest wnętrze człowieka.
Oczywiście nie chce byscie mnie zrozumiały tak, że nie powinniśmy dbac o to jak wyglądamy, o nie, podziwiam każdego, który dużym wysiłkiem zdobywa swój porzadany wygląd. Ale chodzi mi o to by wygląd nie był tym po czym oceniamy człowieka...
No własnie o to chodzi
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-17, 10:04   #4473
kaska87
Zakorzenienie

dzien dobry dziewczyny
ja dzisiaj mam w planach zrobienie obiadku oczywiscie opartego na SB czyli kurak w warzywach zapiekany w piekarniku mniam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-17, 10:15   #4474
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczyny
ja dzisiaj mam w planach zrobienie obiadku oczywiscie opartego na SB czyli kurak w warzywach zapiekany w piekarniku mniam
Czesc Kasiu.
Kurcze ja tez powinnam bardziej przykałdac wage do tego co jem. Ostatnio folguję sobie ze az strach. Przydałoby się wrócic do obiadkow SB. Przyzwyczaiłam się do jedzenia węgli na obiad a to nie jest dobre.
Stary 2007-11-17, 10:19   #4475
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Czesc Kasiu.
Kurcze ja tez powinnam bardziej przykałdac wage do tego co jem. Ostatnio folguję sobie ze az strach. Przydałoby się wrócic do obiadkow SB. Przyzwyczaiłam się do jedzenia węgli na obiad a to nie jest dobre.
a ja już nie "kocham" białego chlebka teraz może dla mnie nie istnieć a ziemniaki tez omijam szerokim łukiem na SB dania na prawde są smaczne a jak już SB wejdzie Ci do główki to jest to bardzo "łatwa dietka

Stary 2007-11-17, 10:21   #4476
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja dzis na obiadek mam piers z kurczaka w srodku z serem i ziemniaczki do tego i mietusia jak zwykle

a teraz smigam po cieply chlebek do piekarni i po kawałek jakiegos ciasta i zaczynam kolejna przygode z moja magisterka

Stary 2007-11-17, 10:38   #4477
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
a ja już nie "kocham" białego chlebka teraz może dla mnie nie istnieć a ziemniaki tez omijam szerokim łukiem na SB dania na prawde są smaczne a jak już SB wejdzie Ci do główki to jest to bardzo "łatwa dietka
Wiem wiem bo ja wiekszosc zycia na SB (tyle ze nie wiedziałam ze to SB). Biały chlebek od lat jest beeee. Problem jest w tym ze zaczełam olewac ze jem fileta w panierce ( co kiedys było nie do pomyslenia) do pomidorówki dokładam makaron (a zawsze jadłam czysta) do drugiego dwa ziemniaczki musza byc.....i tak po kolei. Po prostu zlapalam złe nawyki....i musze się oduczyc.
Stary 2007-11-17, 10:53   #4478
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kurcze ja bym chyba nie mogla przejśc na tę dietę

Stary 2007-11-17, 11:00   #4479
kaska87
Zakorzenienie

u mnie kiedys nie do pomyslenia bylo jedzenie kolacji zwyaczjnie jadlam sniadanie i obiad a jak ktos mowil o kolacji to czulam ze ja nic nie wcisne a TZ to caly czas cos je i mi smaka robi i tym sposobem Kasienka przytyla 7 kg

Stary 2007-11-17, 11:07   #4480
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jak jestem w Olsztynie to tez jadam kolacje o 18.00 a jak jestem z TZ to w nocy dupek jeszcze jakieś chipsy zjada (to i ja) albo kolacje póxniej ach..

Stary 2007-11-17, 11:10   #4481
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie kiedys nie do pomyslenia bylo jedzenie kolacji zwyaczjnie jadlam sniadanie i obiad a jak ktos mowil o kolacji to czulam ze ja nic nie wcisne a TZ to caly czas cos je i mi smaka robi i tym sposobem Kasienka przytyla 7 kg
No własnie TZ. Ja jestem non stop kuszona pizza, chipsami, czekoladkami, ciasteczkami. Dostaje obiadki z ziemniaczkami i moj bunt w tym przypadku nie dzial wcale. Mam powiedziane ze piękna i szczupła jestem i moge jesc dowoli- więc czuję się piekna i szczupła i jem do woli. No i generalnie mąz woli jak jestem okraglejsza co tez sprzyja mojemu obzarstwu.
Stary 2007-11-17, 11:10   #4482
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
jak jestem w Olsztynie to tez jadam kolacje o 18.00 a jak jestem z TZ to w nocy dupek jeszcze jakieś chipsy zjada (to i ja) albo kolacje póxniej ach..
najlepsze jest to, ze on strasznie duzo je a jest szczuply(nie chudy)

Stary 2007-11-17, 11:15   #4483
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
najlepsze jest to, ze on strasznie duzo je a jest szczuply(nie chudy)
Mój Kasiu potrafi zjesc 3 obiady w ciagu dnia- a juz standardowo 2.
Najwięcej je wieczorem. Potrafi zjesc 2 wielkie taleze zupy, po tym kanapki pływajace w majonezie i jeszcze przekąsza jogurtami.
Jak robię spagetti to muszę cała paczke ugotowac i on prawie cała ta paczke zjada( odliczajac mój jeden mały talerzyk). Jest odkurzaczem który przy wzroscie 180 cm wazy 69-70 kg.
Stary 2007-11-17, 11:17   #4484
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Kasiu potrafi zjesc 3 obiady w ciagu dnia- a juz standardowo 2.
Najwięcej je wieczorem. Potrafi zjesc 2 wielkie taleze zupy, po tym kanapki pływajace w majonezie i jeszcze przekąsza jogurtami.
Jak robię spagetti to muszę cała paczke ugotowac i on prawie cała ta paczke zjada( odliczajac mój jeden mały talerzyk). Jest odkurzaczem który przy wzroscie 180 cm wazy 69-70 kg.
moj tak samo 3 talerze zupy, obiad u mnie u siebie, jakas pizza bagietka, cala czekolada na raz, nie wiem gdzie on to miesci a ma 185cm a wazy 78kg z tym ze on ma umiesnione nogi bo na rowerze jezdzi( a wiadomo ze miesnie waza wiecej niż tłuszcz, którego on chyba nie ma fajowe ma te nogi :P

Stary 2007-11-17, 11:23   #4485
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

hehe to i ja musze gotowac całe opakowanie makaronu do spagetti (naszego tradycyjnego dania jak TZ jest w Olsztynie)

tylko ze on przy wzroście 190cm waży ok 90kg (nie jest gruby, ale chciałabym aby sobie na siłownie pochodził i wyżeźbił co nieco )

Stary 2007-11-17, 12:10   #4486
kulbit
Zakorzenienie

To ja mam wygodniej z mężem Bo on przeszedł ze mna na SB i jemy tak sobie razem jest łatwiej wtedy, bo jedno drugiego pilnuje i motywuje.. dla mnie na I fazie najtrudniejszy jest brak owoców, o dziwo słodyczy mi się nie chce. A mąz nie może wytrzymac bez słodzonych napoi, on nie umie pić wody w przeciwieństwie do mnie.. ale jakoś sobie daje radę

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-17, 12:12   #4487
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
moj tak samo 3 talerze zupy, obiad u mnie u siebie, jakas pizza bagietka, cala czekolada na raz, nie wiem gdzie on to miesci a ma 185cm a wazy 78kg z tym ze on ma umiesnione nogi bo na rowerze jezdzi( a wiadomo ze miesnie waza wiecej niż tłuszcz, którego on chyba nie ma fajowe ma te nogi :P
Mój tez nogi ma fajowe. Powiem nawet ze mogłabym miec takie nogi jak on- długie, zgrabne, u mięsnione- po co jemu takie nogi, mi by sie przydały
Stary 2007-11-17, 12:25   #4488
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tez nogi ma fajowe. Powiem nawet ze mogłabym miec takie nogi jak on- długie, zgrabne, u mięsnione- po co jemu takie nogi, mi by sie przydały
Hahahah ja też to mogę powiedzieć Mój mąz ćwiczył przez lata biegi i nogi na tym skorzystały Ma smukłe, umięśnione i szczupłę bardzo w kostce, a mini nie nosi Po co mu te nogi??!!??!!

Haniu jak twoje samopoczucie dzis?

Stary 2007-11-17, 12:34   #4489
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny a mi dzis czas w miarę szybko leci :0 oby tak dalej jedyne co na tym zyska to moja praca magisterska

Stary 2007-11-17, 12:35   #4490
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahah ja też to mogę powiedzieć Mój mąz ćwiczył przez lata biegi i nogi na tym skorzystały Ma smukłe, umięśnione i szczupłę bardzo w kostce, a mini nie nosi Po co mu te nogi??!!??!!

Haniu jak twoje samopoczucie dzis?
Samopoczucie w sumie OK.
Wieczory sa najgorsze- poprzytulaloby się a tu tylko poduszka obok lezy. Zasnełam wczoraj o 22 coby szybciej poniedziałek był. A dzis chyba wyladuję na parapetówie u brata. Przeprowadza sie własnie dzis do nowego domu

Zrobiłam sobie na noc maseczke z olejku rycynowego...i rzeczywioście to jest cudowne. Po 1 nałożeniu moje włosy sa slniace, gładkie, nienapuszone- bomba.

...a Ty Kulbit jakie masz plany na sobotę????
Stary 2007-11-17, 12:39   #4491
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Samopoczucie w sumie OK.
Wieczory sa najgorsze- poprzytulaloby się a tu tylko poduszka obok lezy. Zasnełam wczoraj o 22 coby szybciej poniedziałek był. A dzis chyba wyladuję na parapetówie u brata. Przeprowadza sie własnie dzis do nowego domu

Zrobiłam sobie na noc maseczke z olejku rycynowego...i rzeczywioście to jest cudowne. Po 1 nałożeniu moje włosy sa slniace, gładkie, nienapuszone- bomba.

...a Ty Kulbit jakie masz plany na sobotę????
To dobrze, że będziesz miała czym zapełnić dzisiejszy wieczór
A jak robisz ta masecze z olejku rycynowego?
Ja na dzis mam zaplanowane zakupy spozycze, nie mamy już co jesc i takie tam domowe obowiązki typu pranie i sprzątanie, nic romantycznego Mąż w pracy. Może wieczorem bedzie romantyczniej
A jutro spotkanie z przyjaciółmi

Stary 2007-11-17, 12:52   #4492
Madlen__18
Zakorzenienie

A my dzisiaj kupujemy górę pop cornu i oglądamy mecz z Tż.
Haha.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-17, 12:53   #4493
kaska87
Zakorzenienie

a my dzisiaj bedziemy ogladac TV nic szczegolnego chociaz bedziemy razem i to wystarczy a dzisisaaj mija kolejny nasz miesiac razem

Stary 2007-11-17, 12:58   #4494
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze, że będziesz miała czym zapełnić dzisiejszy wieczór
A jak robisz ta masecze z olejku rycynowego?
Ja na dzis mam zaplanowane zakupy spozycze, nie mamy już co jesc i takie tam domowe obowiązki typu pranie i sprzątanie, nic romantycznego Mąż w pracy. Może wieczorem bedzie romantyczniej
A jutro spotkanie z przyjaciółmi
To bardzo mile plany. Ja uwielbiam czekac na TZ. Robic w tym czasie zakupy, posprzatac, ugotowac pyszny obiadek....

Wczoraj nałozylam sam olejek rycynowy, zawinelam głowę w folię i spałam w tym cała noc. Mozna tez olejek zmieszac z zółtkiem i np. olejkiem z witaminy A+E, albo z nafta kosmetyczna. Najlepiej nakładac na noc, albo na jakies 4 godziny. Wyczytałam to na fryzjerce, dziewczyny bardzo zachwalaja ten tani specyfik. Podobno dobry nie tylko na włosy ale i na paznokcie, rzęsy i brwi.
Stary 2007-11-17, 12:59   #4495
vadi
*sportaddict*

a ja się dzisiaj z Tż nie widzę, za to zabieram Kicię Jr. do jakiegoś - ponoć - boskiego weta pod w-wę, skoro z niego taki dr. Dolittle to może i na nią cos pomoże

Czy Wy też ostatnio budząc się, zastanawiacie, jak macie na imię?
NIE MOGĘ się ostatnio (od paru dni) obudzić tak do 11 mw. (normalnie o 7 mogłam już spokojnie egzystować). W ramach eksperymentu zjadlam pączka, bo może to jakieś niedocukrzenie i chwilowo jest lepiej, ale podobno czlowiek może spokojnie ciągnąć na glukozie z warzyw i owoców ciągle, więc nie wiem co się dzieje?!

edit: Haniu, lepiej nie zostawiaj nafty na dłużej na włosach, bo slyszałam, że niektórym pali włosy co mnie troche wystraszyło i używałam tylko do ostatniego spłukania wlosów.

a jak efekty olejku?
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-17, 13:00   #4496
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
A my dzisiaj kupujemy górę pop cornu i oglądamy mecz z Tż.
Haha.
Mnie znajomi wyciagaja na oglądanie meczu do knajpy...ale tez psiapsiuły na babska szalona noc...no i ta parapetówa u brata. Sama juz nie wiem gdzie pójdę.
Stary 2007-11-17, 13:07   #4497
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja będe wieczorkiem siedziała w domku i ogladał pewnie meczyk sama

Stary 2007-11-17, 13:21   #4498
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
edit: Haniu, lepiej nie zostawiaj nafty na dłużej na włosach, bo slyszałam, że niektórym pali włosy co mnie troche wystraszyło i używałam tylko do ostatniego spłukania wlosów.

a jak efekty olejku?
No co Ty- to bobrze ze nie kupiłam bo by się narobiło. Maz by wrócił i zony nie poznał

Efekt olejku boski. Co to bedzie jak regularnir bedę uzywac...moze w koncu włosy do normalnego stanu doprowadze i nie bede musiała koncowek co miesiac podcinac- tak mi się przesuszaja
Stary 2007-11-17, 13:23   #4499
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
To bardzo mile plany. Ja uwielbiam czekac na TZ. Robic w tym czasie zakupy, posprzatac, ugotowac pyszny obiadek....

Wczoraj nałozylam sam olejek rycynowy, zawinelam głowę w folię i spałam w tym cała noc. Mozna tez olejek zmieszac z zółtkiem i np. olejkiem z witaminy A+E, albo z nafta kosmetyczna. Najlepiej nakładac na noc, albo na jakies 4 godziny. Wyczytałam to na fryzjerce, dziewczyny bardzo zachwalaja ten tani specyfik. Podobno dobry nie tylko na włosy ale i na paznokcie, rzęsy i brwi.
Zakupy zrobimy razem jak wróci On mi nie pozwala samej do sklepu jeżdzic po zakupy, bo uważa, ze takie dzwiganie siat jest dla biednej malenkiej kobietki (hahahha) nie wskazane A ja uwielbiam z nim zakupować bo jest dużo rozsądniejszy i mądrzejszy w wyborach spozywczych zakupów niz ja.. Czyta etykietki i rozważa ceny Uwielbiam go za to Ja bym wpadła zgarnęła byle co z półek i do domu

Co do olejku, to rozumiem, ze to taki normalny olejek z apteki?

Ja pół życia byłam "katowana" przez mamę czarną rzepą i jestem doskonałym przykładem tego jak to warzywo świetnie działa na włosy

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Czy Wy też ostatnio budząc się, zastanawiacie, jak macie na imię?
NIE MOGĘ się ostatnio (od paru dni) obudzić tak do 11 mw. (normalnie o 7 mogłam już spokojnie egzystować). W ramach eksperymentu zjadlam pączka, bo może to jakieś niedocukrzenie i chwilowo jest lepiej, ale podobno czlowiek może spokojnie ciągnąć na glukozie z warzyw i owoców ciągle, więc nie wiem co się dzieje?!

Vadi, ja jak wiesz jestem od poniedziałku na SB, w środę poczułam tak ogromne osłabienie, że normalnie myślałam, ze padnę, głowa mi pękała, było mi słabo... Rozmawiałam, nawet o tym z HIHI, zastanawiając się czy to wynik niskiego mojego ciśneinia i braku kawy czy wynik diety.. Tej glukozy mam teraz chyba bardzo mało, bo przecież nawet owoców nie jem (a nkiedyś miałam cukier w napojach, owocach, słodyczach, jogurtach itp). I nie wytrzymałam wtedy i wypiłam jedną mała kawkę, ale bez cukru, tylko z kapką mleka.. Dostałąm takeigo kopa, że szok hahhaha Chodziłam jak te małe kruliczki z reklamy duracella

Stary 2007-11-17, 13:28   #4500
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu a ile taki olejek rycynowy co ty stosujesz kosztuje i gdzie sie go kupuje?? Bo tez bym chciała miec takie gładkie włoski

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości