|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Haniu: a po tym olejku nie masz ciężkich oklapniętych włosów od nadmiaru "tłuszczu"? Może dlatego się nie puszą?
Ja mam gęste, uwielbiam maski do włosów etc ale stosuję rzadko bo boję się, że mi włosy oklapną, bo to z reguły ciężkie kosmetyki. I wreszcie mogę nawet w lustro patrzeć, bez tego ogonka z tyłu, dobrze że zrobiłam ciach, teraz spokojnie rosną
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4502 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
) i wypróbuję też ![]() Cytat:
![]() ja mam bardzo niskie ciśnienie (90/60 to norma), ale mnie od kawy odrzuca ostatnio, co jest DZIWNE, bo zawsze uwielbialam kawe zaopatrzę się chyba w zestaw redbulli, bo nie chcę w siebie pakować na siłę cukru :/ normalnie bym się jakoś pobudziła ćwiczeniami, ale jak wstaję to mam wrażenie, że będę się czołgała np. do kuchni, zupełny zgon!Madlen - zapowiadałaś zdjęcie bez ogona
|
||
|
|
|
#4503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olejek kupuję się w aptece za jakies 2 złote ![]() Cytat:
Zreszta olejek działa o niebo lepiej od cudownego szamponu i odzywki nivea (efekt prostownicy) po ktorym miałam włosy jakbym sobie olejem polała, wyłaczajac napuszone koncowki- wyrzucilam ten szampon do smieci.
|
|
#4504 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi: nie ma kto mi zdjęcia zrobić.
Już zapowiedziałam siostrze, jak będzie miała chwilę to mi pstryknie. Ale powiem wam, ze strasznie "grzeczniutko" wyglądam:P
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko na suche
) umyc normalnie włosy- oczywiscie juz bez odzywki. Generalnie olejek zakład sie przed myciem włosów nie po.EDIT. Koncze prace. Miłego weekendu i do poniedziałku Kobietki
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do cisnienia kochana 90/60 to dla mnie codzinna norma Bywa często, ze mam mniej A jak to jest z redbullem? MOżna go pić na SB?? Na I fazie?
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja mam do was takie pytanko
Bo ja tu w Olsztynie wcale nie gotuje, tylko mama mi w domku cos usmarzy a ja potem to tylko odmrażam i znowu podsmazam. i tak sie zastanawiam czy to dobrze, by znowu smarzyć na oleju - co sądzicie o tym, by na patelnie dolac troche gotujacej sie wody i dodac troszke kostki rosołowej ia na tym podgrzac kotlecika czy takie cos by było zdrowsze od kolejnego smażenia??
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobienie kotleta zajmuje raptem 10min
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja przeciez nie napisałam ze nie potrafie
![]() tylko: 1. nie chce mi sie 2. jak wracam z zajęć to juz nie mam czasu na gotowanie |
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do odgrzewania to ja nie nawidzę odgrzewanego jedzenia blee
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
No ja niestety ale nie mam ochcoty gotowac obiadu jak koncze zajecia po 15 czy 17
chyba bym tam skonała, zanim doczekala się obiadu
|
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz stosuje go od prawie 2 tygodni i juz widzę same pozytywne efekty W zeszłym roku tez go stosowałam chyba miesiąc.Tylko ja ich nakłądam troche inaczej niz hania. Ja wcieruję w końcówki włosów suchych na jakies 30 min przed myciem, a póżniej myje włosy normalnie szamponem, natomiast odzywke tez wcieram głównie w koncówki i taki sposób dbania odpowiada moim włoskom. Słyszałam że nie nalezy stosowac olejku na całą długość włosów,a szczególnie u nasady, może to je obciążać i sprawiac żę olejek będzie cięzki to zmycia no i włoski moga się częsciej przetłuszczać.Wreszcie końce wyglądają tak jak powinny, po raz pierwszy w życiu czuje ze moje włosy sa zdrowe, witalne, nie puszą się, sa takie sliskie i gładkie ![]() Mam tez słynny wax do włosów, ale jakoś lezy i go nie używam. Olejek uzywałąm tez kiedys wymieszany z naftą kosmetyczną, ale nie wiem czy były tego jakies efekty. Aha słyszałam że po olejku włosy szybciej rosną
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze to chyba i ja skusze na ten olejek. zawsze chcialam miec takie wlosy gładkie
a wy to stosujecie przed kazdy myciem włosów??
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
A jak będziesz pracowała? Bedziesz pewnie wychodziła z pracy najwczesniej o 16 i co wtedy?
|
|
#4516 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Musze z Wami pogadac i sie wam wyzalic bo nie mam komu. Nir potrafie sobie poradzic sama ze soba, choc jestem inteligentna Napisze Wam cos za chwile jesli zechcecie mnie wysluchac
|
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze zdaje mi się , że coś mi się kończy olejek lece sprawdzić czy będę miałą na dzisiaj żeby go użyć. Anitko oczywiście pisz co Ci lezy na serduchu ![]() Mam nadzieje ze nic złego się nie stało
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-17 o 20:53 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz.. skoro to sprawia przyjemnośc mojej mamie to te pare miesięcy niech mi jeszcze robi te obiadki. Zresztą nie jestem wyjtkiem, wszytskie moje kolezanki w taki sam sposób sie odzywiaja ale napisze mi ktos co sadzi o tego typu pogrzewaniu jedzonka?? czy to jest lepsze niż na oleju?? |
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
Posluchajcie wczoraj po pracy pojechalam do Tz
![]() I dzis odwiozl mnie i mial przyjechac do mnie na 17 ta na pare godzin I powiedzial ze bedzie i jeszcze pisal smsy. A o 15 tej zadzownil i przeprosil i powiedzial ze kuzynka poprosila go zeby zostal z jej dziecmibo ona do pracy musi isc/oni mieszkaja razem/ i powiedzial jej ze zostanie. No bo nie chcial jej odmawiac bo ona tez mu wiele razy pomogla. I powiedzial ze jutro mi to wynagrodzi, ze dlatego dzwoni wczesniej i jutro spedzimy wspolnie czas ![]() Ale ja sie tak zezloscilam/wczesniej jeszcze w innej sprawie troche posprzeczalam sie z mama/ ze powiedzialam mu ze nie chce zeby przyjezdzal, zeby mi dal swiety spokoj, ze mam go dosc, ze bylam mu potrzebna tylko wczoraj i dzisiaj do poludnia. A teraz juz mnie nie chce itp... Powiedzialam mu mase przuykrych slow, ktore na pewno go zabolay. Ze jest egoista,ze nasze plany sie dla niego nie licza, ze mam dosc wszystkiego, ze niech mnie zostawi w spokoju. A on tylko mowil kochanie nie dernerwuje sie kocham cie wynagrodze Ci to. Ale do mnie nic nie docieralo, powiedzialam mu ze go nienawidze/choc wcale nie chcialam tego mowic. Powiedzialam mu wiele wiele przykrych slow. Ze ja dla niego zawsze jestem na drugim miejscu ze nie umie sie postawic, ze nie mogl powiedziec kuzynce ze jest umowionuy ze mna.. Tak naprawde teraz siedze i rycze, bo go kocham i nie chcialam my mowic tylu przykrosci Ale zabolala mnie ta cala sytuacjaNie wiem, czasem sie boje ze ze mna jest cos nie tak, bo druga osoba nie przejmowalaby sie tym..A ja wszystko analizue, odnosze do tego a jak to bedzie za kilka lat itp.. Przepraszam za ten "belkot" moich slow ale jestem zdenerwowana ![]() ![]() Czuje sie okropnie, bo czuje ze go ranie, ranie Nas swoja wybuchowoscia ... Ps. Dzieki ze chcialyscie to przeczytac |
|
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak myslałam nad jeszcze innym sposobem odgrzewania potraw, ale nie wiem juz sama. jak macie jakis pomysł to napiszcie ![]() Anitko co sie stało?? |
|
|
|
|
#4522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A po drugie - nie możesz ty do niego pojechac, wtedy będziecie razem i jednoczesnie przypilnujecie dziecka kuzynki
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-17 o 20:55 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z mężem często opiekujemy się siostrzeńcem męża, obserwuję wtedy jaki mój mąz jest wobec dzieci Byłby dobrym ojcem
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko przede wszystkim to sie uspokój i nie płacz
Widzę ze troszkę Cie poniosły emocje, wiadomo że złośc nie jest dobrym doradcą, dałas się ponieśc emocjom, a teraz bez potzreby siedzisz, płaczesz i sie zamartwiasz Ochłon troszkę... Wez głeboki oddech ![]() Myśle, ze Twój Tz nie wie że to dla Ciebie było tak ważne, że boli Cie to ze przekłada spotkanie z Toba na rzecz kuzynki. Sama wiesz że niepotzrebnie się tak uniosłąś, powinnas powiedziec mu o tym spokojnie, zrozumiałaby, a tak zrobiłą się przykra sytuacja. Na Twoim miejscu tez by mi było przykro, poczułąbym sie jak bym była na drugim miejscu, a przeciez tak nie jest, Twój Tz Cie kocha, jestes dla niego najwazniejsza! Nie smutaj się, główka do góry
|
|
|
|
#4526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nooo..... a mikrofala? ALbo na patelni bez tluszczu (teflonowej)? Ja tak odsmazam np pierogi i sa ok. ANITKA, ja tez tak czasem mam ze mowie niemile rzeczy jak jestem wsciekla. DZioewczyny maja racje, najpierw przepros. Zreszta narprawde uwazasz, ze wasze plany sie dla niego nie licza? Spojrz na to z boku, chyba przesadzasz. On chcial byc pomocny dla niej i tyle. Ty bys odmowila kuzynce w takiej samej sytuacji? SPotkanie nie ucieknie
|
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem czy na tym by sie w srodku dobrze podgrzało??
|
|
|
|
|
#4528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiecie pierwsze co, to chcialam mu powiedziec: To moze ja kochanie do Ciebie przyjade?? Ale ta zlosc przyslonila mi racjonalne myslenie i juz sie nie spytalam.. Napisalam mu smsa z przeprosinami ale nic nie odpisal ![]() Tylko wiecie, ja nie wiem czy to normalne ze o takie cos sie wkurzylam, boje sie ze moje zachowanie nie jest normalne ![]() Nie wiem dlaczego to wszystko mu powiedzialam/wcale tak nie mysle/ i on wiedzial na pewno ze powiedzialam to wszystko w zlosci. Najgorsze jest to ze wy pewnie byscie nie postapily tak jak ja wobec swoich Tzow i nie wiem czy to jest normalne??To co ja robie?? Dziekuje za slowa wsparcia dziewczynya |
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tz Cie nie odpisuje bo go uraziłaś, ale tak jak radza dziewczyny to jedz do niego do domu, przeprosisz go osobiście, wynagrodzisz mu to, jest szansa na miłe spedzenie wieczora
|
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko nie martw sie, pod wpływem emocji ludzie mówią rózne rzeczy. a ze co nie odpisuje?? moze bawi sie z malym i nie ma tel przy sobie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

- to bobrze ze nie kupiłam bo by się narobiło. Maz by wrócił i zony nie poznał

) i wypróbuję też
hahhaha Chodziłam jak te małe kruliczki z reklamy duracella
Bywa często, ze mam mniej

zrobienie kotleta zajmuje raptem 10min