|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
nema trzymaj sie
svinecko ale nieporozumienie wyszło hehe
|
|
|
|
#4472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczyny
![]() ja dzisiaj mam w planach zrobienie obiadku oczywiscie opartego na SB czyli kurak w warzywach zapiekany w piekarniku mniam
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze ja tez powinnam bardziej przykałdac wage do tego co jem. Ostatnio folguję sobie ze az strach. Przydałoby się wrócic do obiadkow SB . Przyzwyczaiłam się do jedzenia węgli na obiad a to nie jest dobre.
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ziemniaki tez omijam szerokim łukiem na SB dania na prawde są smaczne a jak już SB wejdzie Ci do główki to jest to bardzo "łatwa dietka
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis na obiadek mam piers z kurczaka w srodku z serem
i ziemniaczki do tego i mietusia jak zwyklea teraz smigam po cieply chlebek do piekarni i po kawałek jakiegos ciasta i zaczynam kolejna przygode z moja magisterka
|
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Biały chlebek od lat jest beeee . Problem jest w tym ze zaczełam olewac ze jem fileta w panierce ( co kiedys było nie do pomyslenia) do pomidorówki dokładam makaron (a zawsze jadłam czysta) do drugiego dwa ziemniaczki musza byc.....i tak po kolei. Po prostu zlapalam złe nawyki....i musze się oduczyc.
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja bym chyba nie mogla przejśc na tę dietę
|
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie kiedys nie do pomyslenia bylo jedzenie kolacji zwyaczjnie jadlam sniadanie i obiad a jak ktos mowil o kolacji to czulam ze ja nic nie wcisne
a TZ to caly czas cos je i mi smaka robi i tym sposobem Kasienka przytyla 7 kg
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
jak jestem w Olsztynie to tez jadam kolacje o 18.00 a jak jestem z TZ to w nocy dupek jeszcze jakieś chipsy zjada (to i ja) albo kolacje póxniej
ach..
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No i generalnie mąz woli jak jestem okraglejsza co tez sprzyja mojemu obzarstwu.
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsze jest to, ze on strasznie duzo je a jest szczuply(nie chudy)
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Kasiu potrafi zjesc 3 obiady w ciagu dnia- a juz standardowo 2.
Najwięcej je wieczorem. Potrafi zjesc 2 wielkie taleze zupy, po tym kanapki pływajace w majonezie i jeszcze przekąsza jogurtami. Jak robię spagetti to muszę cała paczke ugotowac i on prawie cała ta paczke zjada ( odliczajac mój jeden mały talerzyk). Jest odkurzaczem który przy wzroscie 180 cm wazy 69-70 kg.
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajowe ma te nogi :P
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to i ja musze gotowac całe opakowanie makaronu do spagetti (naszego tradycyjnego dania jak TZ jest w Olsztynie)
tylko ze on przy wzroście 190cm waży ok 90kg (nie jest gruby, ale chciałabym aby sobie na siłownie pochodził i wyżeźbił co nieco )
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
To ja mam wygodniej z mężem
Bo on przeszedł ze mna na SB i jemy tak sobie razem jest łatwiej wtedy, bo jedno drugiego pilnuje i motywuje.. dla mnie na I fazie najtrudniejszy jest brak owoców, o dziwo słodyczy mi się nie chce. A mąz nie może wytrzymac bez słodzonych napoi, on nie umie pić wody w przeciwieństwie do mnie.. ale jakoś sobie daje radę
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tez nogi ma fajowe. Powiem nawet ze mogłabym miec takie nogi jak on- długie, zgrabne, u mięsnione- po co jemu takie nogi![]() , mi by sie przydały
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąz ćwiczył przez lata biegi i nogi na tym skorzystały , a mini nie nosi Po co mu te nogi??!!??!! ![]() Haniu jak twoje samopoczucie dzis?
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a mi dzis czas w miarę szybko leci :0 oby tak dalej
jedyne co na tym zyska to moja praca magisterska
|
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczory sa najgorsze- poprzytulaloby się a tu tylko poduszka obok lezy . Zasnełam wczoraj o 22 coby szybciej poniedziałek był. A dzis chyba wyladuję na parapetówie u brata . Przeprowadza sie własnie dzis do nowego domu![]() Zrobiłam sobie na noc maseczke z olejku rycynowego...i rzeczywioście to jest cudowne ...a Ty Kulbit jakie masz plany na sobotę????
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak robisz ta masecze z olejku rycynowego? Ja na dzis mam zaplanowane zakupy spozycze, nie mamy już co jesc i takie tam domowe obowiązki typu pranie i sprzątanie, nic romantycznego Mąż w pracy. Może wieczorem bedzie romantyczniej![]() A jutro spotkanie z przyjaciółmi
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj kupujemy górę pop cornu i oglądamy mecz z Tż.
Haha.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
a my dzisiaj bedziemy ogladac TV nic szczegolnego chociaz bedziemy razem i to wystarczy a dzisisaaj mija kolejny nasz miesiac razem
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj nałozylam sam olejek rycynowy, zawinelam głowę w folię i spałam w tym cała noc. Mozna tez olejek zmieszac z zółtkiem i np. olejkiem z witaminy A+E, albo z nafta kosmetyczna. Najlepiej nakładac na noc, albo na jakies 4 godziny. Wyczytałam to na fryzjerce, dziewczyny bardzo zachwalaja ten tani specyfik. Podobno dobry nie tylko na włosy ale i na paznokcie, rzęsy i brwi.
|
|
#4495 |
|
*sportaddict*
|
a ja się dzisiaj z Tż nie widzę, za to zabieram Kicię Jr. do jakiegoś - ponoć - boskiego weta pod w-wę, skoro z niego taki dr. Dolittle
to może i na nią cos pomoże ![]() Czy Wy też ostatnio budząc się, zastanawiacie, jak macie na imię? NIE MOGĘ się ostatnio (od paru dni) obudzić tak do 11 mw. (normalnie o 7 mogłam już spokojnie egzystować). W ramach eksperymentu zjadlam pączka, bo może to jakieś niedocukrzenie i chwilowo jest lepiej, ale podobno czlowiek może spokojnie ciągnąć na glukozie z warzyw i owoców ciągle, więc nie wiem co się dzieje?! edit: Haniu, lepiej nie zostawiaj nafty na dłużej na włosach, bo slyszałam, że niektórym pali włosy co mnie troche wystraszyło i używałam tylko do ostatniego spłukania wlosów.a jak efekty olejku? |
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie znajomi wyciagaja na oglądanie meczu do knajpy...ale tez psiapsiuły na babska szalona noc...no i ta parapetówa u brata. Sama juz nie wiem gdzie pójdę.
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
a ja będe wieczorkiem siedziała w domku i ogladał pewnie meczyk sama
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- to bobrze ze nie kupiłam bo by się narobiło. Maz by wrócił i zony nie poznał![]() Efekt olejku boski. Co to bedzie jak regularnir bedę uzywac...moze w koncu włosy do normalnego stanu doprowadze i nie bede musiała koncowek co miesiac podcinac- tak mi się przesuszaja
|
|
#4499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On mi nie pozwala samej do sklepu jeżdzic po zakupy, bo uważa, ze takie dzwiganie siat jest dla biednej malenkiej kobietki (hahahha) nie wskazane A ja uwielbiam z nim zakupować bo jest dużo rozsądniejszy i mądrzejszy w wyborach spozywczych zakupów niz ja.. Czyta etykietki i rozważa ceny Uwielbiam go za to Ja bym wpadła zgarnęła byle co z półek i do domu![]() Co do olejku, to rozumiem, ze to taki normalny olejek z apteki? Ja pół życia byłam "katowana" przez mamę czarną rzepą i jestem doskonałym przykładem tego jak to warzywo świetnie działa na włosy Cytat:
Vadi, ja jak wiesz jestem od poniedziałku na SB, w środę poczułam tak ogromne osłabienie, że normalnie myślałam, ze padnę, głowa mi pękała, było mi słabo... Rozmawiałam, nawet o tym z HIHI, zastanawiając się czy to wynik niskiego mojego ciśneinia i braku kawy czy wynik diety.. Tej glukozy mam teraz chyba bardzo mało, bo przecież nawet owoców nie jem (a nkiedyś miałam cukier w napojach, owocach, słodyczach, jogurtach itp). I nie wytrzymałam wtedy i wypiłam jedną mała kawkę, ale bez cukru, tylko z kapką mleka.. Dostałąm takeigo kopa, że szok hahhaha Chodziłam jak te małe kruliczki z reklamy duracella
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu a ile taki olejek rycynowy co ty stosujesz kosztuje i gdzie sie go kupuje?? Bo tez bym chciała miec takie gładkie włoski
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

oczywiscie opartego na SB
. Przyzwyczaiłam się do jedzenia węgli na obiad a to nie jest dobre.

( odliczajac mój jeden mały talerzyk). Jest odkurzaczem który przy wzroscie 180 cm wazy 69-70 kg.
)