|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!
Ja mam dwie koleżanki z którymi kontakt urwał się na czas liceum bo poklocilysmy się w sumie teraz żadna nie wie o co
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Lolusl mi też coś nie gra. Ogólnie bardzo podoba mi sie, że ma dłuższy rękaw. I uwielbiam rozkloszowane sukienki, ale coś jest nie tak. Szukałabym dalej. Chociaż patrzę na telefonie mogę źle coś widzieć. Mi się marzy taka 'mała czarna' tylko troche dłuższa niż ledwo za pośladki i z takim rękawkiem.
I nie wiem o co Ci chodzi z tym uczuciem jak kaszalot , myślę że byłoby super w obcisłej takiej małej czarnej właśnie.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłabym takie lody a sukienka hmm.. szczerze mówiąc mi się nie podoba ogólnie poszukałabym na Twoim miejscu czegoś innego
|
|
|
#3274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Foty w klubie ;-)
|
#3276 |
|
Konto usunięte
|
loluś super z tym foodtruckiem
fajny pomysł![]() co do sukienki mi się nie widzi - ale ja czarnego nie lubię więc żadna opinia |
|
|
|
#3277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi się sukienka podoba i uważam że dobrze leży
|
|
#3278 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
A mój M jedzie na porodowke z nasza znajoma.. może mu w aucie nie urodzi ;p
|
|
|
|
#3280 |
|
Wtajemniczenie
|
Piekna jak śmiałas się pomylić i wstawić post na temat sukienki na inny watek?
mam wrażenie że się tam.ktoś oburzyl
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
lolusl, dla mnie krój spoko i lubię czerń. Tylko długość jest nieodpowiednia i ten błysk taki hmm... tandetny (?). Dla mnie w tej z zalando fajniej wyglądałaś
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż za bardzo się ktoś oburzył
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
My niedawno wróciliśmy że zdejmowania miary. Tż w końcu wybrał garnitur plus te wszystkie szczegóły typu klapy, guziki, kołnierzyk koszuli itp. Stwierdzam, że on jest gorszy niż jakakolwiek peema, nawet ja
dłużej wybierał materiał na koszule niż ja kolor sukienki. Spotkanie trwało "tylko" 2h, ale można powiedzieć, że garnitur zamówiony
|
|
|
|
#3284 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Panna na granacie
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Lece zaraz na pociąg
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
jeszcze pół godzinki pośpię
|
|
|
|
#3290 |
|
Wtajemniczenie
|
lolusl, kurczę, idealna sukienka dla mnie, od dawna szukam rozkloszowanej z dekoltem w litere V
. Ale nie na bal moim zdaniem.
|
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zaraz Was nadrobię ![]() Byliśmy wczoraj w USC tylko po to by nas odsyłali z pokoju do pokoju a po 40 minutach czekania usłyszeliśmy, że to i tak nie tu Byłam pierwsza w urzędzie więc pomyślałam, że poszukam kasy by zapłacić za akt. Patrzę, że wymienili 4 pokoje w których płatności można dokonać. No to wzięłam numerek do jednego pokoju, usłyszałam, że to nie tu (to jakim cudem ten nr widnieje na kartce?) i w dwóch innych pokojach mam próbować. No to wzięłam numerek do jednego z nich i czekaliśmy. Weszliśmy już po 16 do pokoju by usłyszeć, że tam gdzie wydają zaświadczenia można zapłacić. To mówię, że może zapłacimy skoro wystaliśmy 40 minut - nie, po co skoro u koleżanki można. No tak, już po 16 było to nie chcieli nas przyjąć. I dziś idziemy ponownie. A w pierwszym pokoju też nie raczyła powiedzieć gdzie te zaświadczenia wydają. Strasznie dużo ludzi tam się burzyło, że dezorganizacja i dezinformacja panuje. Taka prawda.
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
To w Krakowie złego słowa o USC nie mogę powiedzieć. 30-40min i PP wszystkim
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w usc tez poszlo bardzo sprawnie.
|
#3294 |
|
MerDer 4ever
|
My musimy sie wybrać do USC w końcu bo wszystko zostawiamy sobie na koniec Jak oboje jesteśmy z tego samego miasta i tu mieszkamy to możemy iść od razu czy zadzwonić wczesniej? |
|
|
|
#3295 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() my też mieliśmy 2 wycieczki, a w sumie 3
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Dostojna peema.
|
Dzień dobry
|
#3297 |
|
luckygirl
|
Hej
![]() Widzialam temat kolezanek zapraszanych na slub. Ja sie pare lat temu zawiodlam na mojej jak myslalam "przyjaciolce". Przyjaznilysmy sie ok. 10 lat, potem ona sie wyprowadzila "na wies". Zawsze ja tam ciagnelo. I super. Poznala tam swojego przyszlego meza. I ja o slubie dowiedzialam sie przez kogos. Przez kogos dowiedzialam sie, ze w dniu slubu byla juz w ktoryms tam miesiacu ciazy. I zaprosila mnie - na slub, bo na wesele to nie, bo to tak drogo kosztuje. No bez przesasy. Nie poszlam. Bardzo mnie to zabolalo... Sophie ciekawa przeprawa widze nam szybko poszlo w urzedzie.
|
|
|
|
#3298 |
|
polaczek cebulaczek
|
u nas w urzędzie 20-30 minut wszystko trwało
pani urzędnik bardzo miła, więc mam nadzieję, że będziemy mieli piękną ceremonię
|
|
#3299 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do świadkowej. Siostra też mi trochę truła co bym chciała aby założyła, nawet mama była zdziwiona, kilka osób też, że nie zamierzam niczego sobie życzyć. Powiedziałam, że chyba dostatecznie dużo mam na głowie do wyboru i załatwiania i nie mam ochoty jeszcze nad kreacjami myśleć. No i to załatwiło sprawę. Cytat:
Cytat:
![]() Poczytałam trochę ![]() Mors - widziałam gotowe plakietki/etykiety okrągłe ale nie były tak wycinane, były o równych brzegach. Nie wiem jak zrobić zawieszki z takim czymś, pewnie jest jakiś wykrojnik. My zamiast kwiatów mamy herbatę i ci, którzy to przeczytali mówili, że fajny pomysł. Też było kilka osób, które nie otworzyły nawet dobrze zaproszenia. Tylko wypytywali nas o wszystkie szczegóły Po to daliśmy zaproszenie aby sobie wszystko przeczytali. Teściowa nie otworzyła zaproszenia chyba. M. widział jak wyciągnęła zawiadomienie i je oglądała (M. dał je by przekazała w swojej pracy w naszym imieniu).Loluś - nie zapraszałabym takich koleżanek. Dostały zaproszenie na cywilny i się wypięły i to już o nich świadczy. M. też sobie takie obiecanki z koleżankami składał, trzymał się dobrze z takimi dwiema na studiach, chyba nawet dzwonił do nich po zaręczynach. Ale szybko zrezygnował z ich obecności. Kontaktu i tak się nie odnowi. ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
Petit, nie fajna sytuacja. ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- No przecież, zapomniałabym... 100 DDŚ |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

, myślę że byłoby super w obcisłej takiej małej czarnej właśnie.

Mega mega mili ludzie, zgodzili się na WSZYSTKIE nasze zastrzeżenia, jedyne co to zostaliśmy przy zaliczce 30 % ,którą dzisiaj już daliśmy. Ale ogólnie jestem mega zadowolona, jesteśmy ich pierwszymi klientami,wiec oni są też podjarani, obiecali nam kilka smaków lodów (a byłam pewna,że za to dopłata), z owoców sezonowych albo np nutella i maliny
No i obiecali,ze jak będzie ciepło i będziemy chcieli to rozłożą nam też leżaczki przed autkiem
ogólnie poszukałabym na Twoim miejscu czegoś innego 

Byłam pierwsza w urzędzie więc pomyślałam, że poszukam kasy by zapłacić za akt. Patrzę, że wymienili 4 pokoje w których płatności można dokonać. No to wzięłam numerek do jednego pokoju, usłyszałam, że to nie tu (to jakim cudem ten nr widnieje na kartce?) i w dwóch innych pokojach mam próbować. No to wzięłam numerek do jednego z nich i czekaliśmy. Weszliśmy już po 16 do pokoju by usłyszeć, że tam gdzie wydają zaświadczenia można zapłacić. To mówię, że może zapłacimy skoro wystaliśmy 40 minut - nie, po co skoro u koleżanki można. No tak, już po 16 było to nie chcieli nas przyjąć. I dziś idziemy ponownie. A w pierwszym pokoju też nie raczyła powiedzieć gdzie te zaświadczenia wydają. Strasznie dużo ludzi tam się burzyło, że dezorganizacja i dezinformacja panuje. Taka prawda.
nam szybko poszlo w urzedzie.

Po to daliśmy zaproszenie aby sobie wszystko przeczytali. Teściowa nie otworzyła zaproszenia chyba. M. widział jak wyciągnęła zawiadomienie i je oglądała (M. dał je by przekazała w swojej pracy w naszym imieniu).