|
|
#1621 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
Pokażę jak tylko będzie widać więcej niż mój tłuszczyk |
|
|
|
|
#1622 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry.
Odpiszę Wam wszystkim dziękuję dziewczyny za wsparcie. Wczoraj wzięłam luteine i większą dawkę magnezu i już czuję poprawę. Na razie brzuch nie boli ani nic nie ciągnie. Cytat:
Pierniku być może miałam dłuższa i się skróciła do tego momentu a gin woli zapobiec dalszemu skracaniu. Nie wiem naprawdę ile miała wcześniej. I mam takie pytanie do dziewczyn, które stosowały luteine. Czy ona Wam normalnie się rozpuściła i wypłynęła? Włożyłam wczoraj wieczorem i dzisiaj rano nic nie widziałam żeby jej wyleciało;/ a mam stosować dwa razy dziennie. Czy to możliwe, że się nie rozpuściła jeszcze przez całą noc? |
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oni mają całkiem ładne, mam zamiar się teraz zaopatrzyć tylko nie wiem w jaki rozmiar, bo ja też z miseczka startowa byłam 75g....i są mi już za małe:/A pamiętam przy Oliwii po porodzie to chyba miałam J..
|
|
|
#1624 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak jeszcze chodziłam, to dzienna dawka wypływała po jakimś czasie. Gin mówi, że co ma si wchłonąć to się wchłonie, a reszta wypływa ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
widziałyście w rossmannie nowy niezbędnik malucha? w ofercie szumisie po 99zł, ręczniki, kocyki, pościel, pieluszki i wiele innych rzeczy
ciekawi mnie ich jakość
|
|
|
|
#1627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli aplikujesz na dzień i jesteś "chodząca" to polecam wkładki, bo rzadko sie zdarza żeby nic nie wypłynęło. Z mojego doświadczenia, zawsze coś zostanie niewchłonięte. |
|
|
|
|
#1628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wcześniej kupowałam takie duże rozmiary w Dalii ale tam nie mają staników do karmienia. |
|
|
|
|
#1629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Większość czasu mam zamiar leżeć.
|
|
|
|
|
#1630 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Hej.
Dziękuję Wam bardzo za wszystkie miłe słowa na temat mojego brzuszka. ![]() Cytat:
u mnie dzisiaj 19t0d, mówisz że serniczek przysługuje z tej okazji? Muszę go zorganizować. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję skończenia 22 tygodnia i zakupu leżaczka. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() O, muszę się wybrać do Rossmanna zobaczyć, dzięki! |
|||||||
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie się zastanawiam cały czas nad tym..możliwe, że jest tak jak piszesz...na necie jak czytałam do długość szyjki wynosi od 3cm do 5cm, więc 37mm to prawie połowa tej normy..ehh..ciągle jakieś obawy.. |
|
|
|
|
#1632 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Te tabletki podobno tak mają.
|
|
#1633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1634 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wszystko będzie dobrze Chociaż fakt, my kobiety potrafimy się martwić na zapas Podchodzimy do wszystkiego emocjonalńie![]() Moje polówkowe za 2 tyg. a już mam ścisk w żołądku Mimo wszystko staram się myśleć pozytywnie![]() Cytat:
My jednak zaryzykujemy i go kupimy. Jesteśmy zdania, że trzeba samemu na 'własnej skórze' wózek przetestować. Zresztą.. na wózki za 3 tys. ludzie potrafią narzekać![]() Mi zaczynają puchnąć palce u rąk ![]() Mój rozciągnął sie na boki dziwne zjawisko![]() ![]() Co do biustu.. mi na szczęście niewiele się powiększył. Biust porównałabym do tego przed okresem, lekko obrzmiały. Mieszcze się w dotychczasowe biustonosze Kobietki, jak to jest u Was chodzicie bez biustonosza? Ja mam bzika na punkcie biustu i w biustonoszu teraz nawet spie Zdejmuję tylko do mycia Niby rozmiaru nie zmienił, ale wydaje się cięzszy (rozmiar D75). Wolę zadbać o niego już w trakcie ciąży![]() Tak Was sobie czytam i praktycznie każda ma już coś zakupionego dla malucha. Ja nie mam nic kompletnie Kusi mnie, żeby zacząć robić drobne zakupy, jak tylko dowiemy się o płci![]() Tylko teściowa mnie wkurza i te jej zabobony, żeby tak wcześnie nic nie kupować, bo coś się stanie ![]()
.. i ślubuję Ci.. ![]() czerwiec 2015Zuzanka II kreski Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-03-31 o 10:25 |
||
|
|
|
#1635 |
|
Rozeznanie
|
to chyba to: http://www.rossmann.pl/dziecko
|
#1636 |
|
Rozeznanie
|
Co so mojego ślubu, to dzis ZAdzownilam do usc (myslama ze ustalenie daty z usc bedzie najprostsze, w końcu chcemy czwartek) a pani mi powiedziała ze ślubów udzielają tylko w soboty od 14 do 17.... Hahaha także z całego mojego ustalenia nici. Weźmiemy po prostu ślub w sobote, trudno ze nie wszytskim podpasuje :/
To ja myslalam ze mam duży biust, ale widze ze tu forum biuściastych jest
|
|
|
|
#1637 |
|
Zadomowienie
|
gazetka rossmana : http://compassrabatow.pl/rossmann-letak-3255-22-15
|
|
|
|
#1638 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Nadrabiam zaległe strony (od wczoraj 5-6stron...) Te wózki Riko bardzo fajne! Szczególnie Nano Grey fox mi się spodobał. Przyznaję sie bez bicia, że korzystam z waszych wyborów i wszystko skrupulatnie notuje i sprawdzam i te wózek podbił moje serce. Musze zrobić obczajke na żywo ![]() Talantea 2 tyg do powrotu do domu? jak to zleciało, dopiero odliczałaś chyba 5 tyg! Po zmianie avatara też cię nie skoarzyłam ![]() Florence jaki masz słodziachny brzuszeczek (w ddtvn artykuł o zdrobnieniach mnie rozłożył na łopatki). Ja też liczę skończone tygodnie, teraz jestem w 22+5, wiec mówie i liczę, że w 22 - jakoś boję się wybiegać w przyszłość. Ja normalnie miała mega duzy biust więc wolałabym żeby już przestał rosnąć bo będę musiała kupować namioty mam kilka babciowych które sa bardzo ok ale juz widze kupowanie stanika do karmienia... Wogóle to wstyd sie przyznać ale nie mam koszuli i szlafroka do szpitala (te co mam to sie raczej nie nadają) i powiem wam ze to co widziałam to straszne koszule starszej pani ale chyba nie ma za bardzo wyjścia, tym bardziej, że ja duża jestem (roz.44-46)Wczoraj skończyliśmy z TŻ malować pokój małej, poszliśmy spać o 1 w nocy ale jestem zadowolona z efektu - wczoraj te kropki wyglądały na za ciemne dziś farba doschła i jest calkiem ok. Teraz czekam na dowóz szafy tez do pokoju Zuzki. Znowu będziemy skręcać po nocach:P Bardzo się cieszę, że tak ruszyliśmy do przodu (szafa czekała na zakup cały rok, przez ten czas w jej miejscu stały kartony - juz nie mogłam na nie patrzeć. Ale się rozpisałam, mało piszę ale jak już zacznę to skończyć nie umiem Czy możecie to wziąć pod uwagę jak poproszę o przyjęcie do klubu ???PS. pewnie zanim to dodam to nasmarujecie tyle postów, że tematyka odleci w kosmos....ech
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)teraz tylko pozostaje czekać na 7/8mc żeby kupić. ![]() wcześniej nie planujemy żadnych zakupów dla dziecka to nie ze względu przesądów ale z tego, że u mnie nic nie jest pewne Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-03-31 o 10:34 |
|
|
|
|
#1641 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet jakbym miała leżeć całe dnie to bym leżała. Czego się nie robi żeby dzieciątko było zdrowe ![]() Cytat:
Dzieciątko mnie kopie więc jest ok![]() Cytat:
Z nocnej zostało bardzo malutko czyli większość się wchłonęła. Najważniejsze żeby działała
|
|||
|
|
|
#1642 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozmiar masz dokładnie taki jak ja, poszukiwanie koszuli do szpitala (jeszcze nie porodowej ale zwykłej zajęło mojej mamie 4 godziny) |
|
|
|
|
#1644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja zamknięta na cztery spusty i długa jak narazie. Ale coś czuje ze jeszcze z 5-6 tygodni i zacznie lecieć na długości w dol. Siedząc pod gabinetem dzisiaj przyszli Chińczycy. Dwóch facetów pod ginekologiczny. Ja patrzę a jeden ma brzuch, ciążowy, wielki!!!! Ta kobieta wyglądała bardziej mesko od swojego faceta! Obcięta na jeża.
|
|
#1645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
6 mies sie zaczyna
|
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem Ci, że na żywo wygląda cudnie! Lepiej niź na zdjęciu Jakość materiału powala, solidnie wszystko wykonane Kobietki u mnie w miescie zachwalają wózek również pod wzgledem praktycznym![]() Do szpitala kupię zwykla koszulę na ramiączkach.. żadne 'dla karmiących', bo w sierpniu nie mam zamiaru pocić się w takich koszulach 'zakrytych'. Na ramiączkach taką koszulę przeciez można zsunąć Zazdroszczę urzadzania pokoju my mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu, więc... ![]() Kupimy tylko komodę z Ikei, żeby schować gdzieś ciuszki dziecka, bo nie mamy za wiele miejsca w szafach
|
|
#1647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziendoberek
Cytat:
![]() Ja sobie wybralam drogiego lekarza to teraz mam pelna cena za kazdym razem, a za dodatkowe ktg wzial wiecej ![]() Cytat:
Juz niedlugo i wpadne w szal zakpowy ![]() Cytat:
![]() Ja tez mam coraz wiekszy biust, ten biustonosz co kupilam teraz juz za maly, wylewa sie po bokach ![]() LunaLov Mi tez to sie wydaje, ze dopiero co miesiac odliczalam do powrotu. Czuje juz ta ekscytację ![]() Szczególnie, ze na wczorajszej wizycie mam juz ustalone dalsze leczenie i moge spokojnie wracac. Przepraszam , ze wszystkich zaskoczylam zmiana avatarka i sie polapac nie moglyscie :P Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-03-31 o 10:46 |
|||
|
|
|
#1648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko otyłość barowa?
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Wtajemniczenie
|
To by do ginekologa nie wchodzili
A mi cycki nie rosną. Jak były małe tak są. No może trochę się podniosły po kp.
|
#1650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może lubią jak gin zagląda ![]() a może gin ma spec. z andrologii? z tego leżenia dziwne myśli i skojarzenia mi do głowy przychodzą Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-03-31 o 10:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

dla Tżeta za sniadanko

Większość czasu mam zamiar leżeć.

czerwiec 2015