|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Poczekać jak narazie. Po kilku spotkaniach jesteście i myślisz już w kategoriach związek ?
Wiesz, żebyś nie wskoczyła w ta relację na wielkie "Hurra!", bo to też niedobrze. Spotykaj się jeśli masz ochotę, ale bądź czujna. |
|
|
|
#2282 |
|
Zawsze łakoma.
|
Nie o to mi chodzi, ze po kilku spotkaniach ma mi się zadeklarować. Chodzi o to, że on już mi na samym początku powiedział, że w związku nie chce być. Ale ja nie chce być etapem przejściowym, pocieszeniem czy koleżanką do miłego spędzenia czasu. I tu się zastanawiam czy dobrze robię pakując się tak naprawdę w nie wiadomo co.
|
#2283 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
W sumie miło z jego strony ze powiedzial od razu, bo większość panów nie powie i zwodzi, ba, nawet zarzekaja się ze chcą związku, a potem jednak nie.
Sądzę że jeśli nie chcesz tego samego to nie ma sensu tego ciągnąć bo go nie zmienisz, a też mógł tak powiedzieć bo wie ze konkretnie z tobą nie chce związku. Wiem ze nie jest to łatwe jak się kogoś fajnego pozna ale do tanga niestety trzeba dwojga i ja bym może trochę jeszcze odczekala, zapytała raz jeszcze co i jak, jeśli odp by była nadal ze związek nie to baj baj :-P chyba że za jakiś czas tobie też się zmieni i z nim związku nie będziesz chciała :-P |
|
|
|
#2285 | ||
|
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
Cytat:
W moim magicznym ogrodzie wszystko jest zaczarowane. Edytowane przez CarycaKatarzynaI Czas edycji: 2016-03-31 o 15:05 |
||
|
|
|
#2286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale też to "zawieszenie" nie powinno trwać w nieskończoność. Myślę, że jakieś 1-2 miesiące spotykania powinny wystarczyć, aby wiedzieć, czy chcesz być w związku z daną osobą czy nie. Żadna ze stron nie powinna nadużywać deklaracji "nie chcę związku". Jeśli on zdania nie zmieni po jakimś czasie - to czas się ewakuować.
|
|
|
#2287 | |
|
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
Jakby mi tak gościu powiedział to bym się pewnie od razu jak dzikus zdystansowala. Cokolwiek sama obecnie nie chce związku ale pospotykalabym się z kimś :-P i wcale nie dla seksu, taka psychoza, nie rozumiem tego ale sama tak mam ;-)
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-03-31 o 19:04 |
|
|
|
|
#2290 | ||
|
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
Cytat:
Dziś przyszedł do mnie na kolacje. Ja zrobiłam jedzenie, on kupił alkohol. No i kurde 4 godziny minęły jak z bicza strzelił. Gdy już musiał się zbierać to zapytał się kiedy się widzimy. Jak tu się teraz zdystansować jak jest tak miło i fajnie :P
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze troche Cie podejdzie i wpadniesz jak sliwka w kompot :P A jak dojda Ci emocje i bedzie przyjemnie, to kto wie czy w koncu mimo braku zobowiazan nie zdecydujesz sie na seks.
|
|
#2292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-03-31 o 23:03 |
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
![]() Właśnie o to mi chodzi. Zabiega o mnie strasznie, czasami nawet jest zazdrosny. Zaproponował mi, że pójdzie ze mną na weselę jako osoba towarzysząca. Czyli pozna moją rodzinę i znajomych. No i w sumie dziwne to jest. Poczekam, nie będę nalegać. Zapytam się może po miesiącu jak widzi naszą znajomość.
W moim magicznym ogrodzie wszystko jest zaczarowane. Edytowane przez CarycaKatarzynaI Czas edycji: 2016-03-31 o 23:11 |
|
|
|
|
#2294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-03-31 o 23:44 |
|
|
|
|
#2295 |
|
Zawsze łakoma.
|
Fajnie by było, ale nie chcę wychodzić przed szereg i pytać się go teraz jak mnie widzi. Poczekam trochę, może miesiąc, półtora, sama nie wiem ile. Jak zacznie mi zależeć to wtedy wyłożę karty na stół, niech się określi. Bo takie zawieszenie teraz jest fajne, ale z czasem będzie mi przeszkadzać.
|
#2296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja niby dzisiaj mam mieć randkę ale facet wydaje się na prawdę dziwny, niby bardzo chce się spotkać ale jakoś nie widzę żadnego entuzjazmu, nawet średnio się odzywa ale pisał dzisiaj rano ze na pewno się widzimy. Zobaczymy. Na nic się nie nastawiam.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech Caryca zluzuje i po prostu milo spedza czas, ale w swietle tego co powiedzial jej ten chlopak, mialabym ogromny dystans.Ja uwazam, ze nie bez przyczyny na poczatku mowi sie takie rzeczy. Jezeli facetowi naprawde podoba sie laska i ma pelne przekonanie do niej to w zyciu by jej czegos takiego nie powiedzial. Teraz jest milo, fajnie bo to sa poczatki. Ale jak znajomosc zacznie sie zaciesniac to roznie moze byc ![]() Oczywiscie Caryca niech czeka, zobaczy na rozwoj wydarzen, czy cos sie zmieni, bo jak ja pozna to moze zacznie mu zalezec. Ale ja podeszlabym do tego z ogromnym dystansem.
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2016-04-01 o 10:18 |
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj bylam z kolezanka (tez singielka 31lat) na spotkaniu jezykowym w barze. Kolezance wpadl w oko ukrainski hipster. W sumie calkiem fajny, pogadalismy a potem odprowadzil nas troche w kierunku domu.
Idziemy i tak rozmawiamy i kolezanka sie pyta ile ma lat a facet na to, ze ma 24 lata (wysoki wiec nie wygladal na tyle). My na to "ooo my to juz stare jestesmy" a o on na to "e tam, nie wazny jest wiek ale jak sie kto czuje. Ja nie czuje, ze mam 24 lata a bardziej 19 lub nawet 18" haha co za koles
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#2301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może tak być, że teraz jest miły, fajny, opiekuńczy, bo nie czuje zagrożenia, że Caryca się zaczyna angażować. Jeśli to wyczuje, to może zacząć uciekać, jeśli on sam się nie zaangażował w tą znajomość.
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
CarycaKatarzynaI, któraś z dziewczyn napisała, że jeśli mężczyźnie wpadnie w oko kobieta, to ten nigdy jej nie powie, że nie szuka związku, bo to brzmi, jakby nie chciał związku z Tobą. Ja bym to tak odebrała i dla mnie takie słowa to mydlenie oczu, bo on pobajeruje, szepnie słodkie słówko, a Ty... No sama pisałaś, że fajnie jest, ale pamiętaj, że stąpasz po cienkim lodzie i tak naprawdę facet może się zmyć w każdej chwili ze słowami, że niczego Ci nie obiecywał. Być może liczy na coś więcej niż pocałunki i przytulanki... Liczy, że być może się skusisz, a czy tak nie będzie, to nie możesz być pewna na 100%, bo jak będzie alkohol, atmosfera i emocje to wiesz... Żeby płaczu potem nie było.
A ja... Mam ochotę porandkować na wiosnę Weekend się zbliża, a u mnie planów brak.
|
#2303 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam wczoraj na randce -to prawda, że jak facet pisze, że ma 174cm ma ledwo co 170
Hehe koleś zarezerwował dla nas stolik, ale irytował mnie, więc więcej spotkań nie będzie.No i umówiłam się z tym, co mydli mi oczy ;/ Edytowane przez Elle88dw Czas edycji: 2016-04-01 o 17:27 |
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedno spotkanie to żadne zobowiązanie - nie spodobał Ci się, więc nie musisz się z nim więcej widywać.
|
|
#2305 |
|
Zawsze łakoma.
|
Dobra dziewczyny on mi powiedział o tym, że nie chce być w związku podczas pierwszej rozmowy wirtualnej. Później podczas, któregoś spotkania coś wspomniałam o związkach. Stwierdził, że związki to zło i haha, że był w ostatnim 6 lat i tyle. Tak to pisze, proponuje spotkania, zaangażowanie jest. Podczas spotkań jest też alkohol, emocje i w ogóle super atmosfera, ale uwaga nie wylądowaliśmy w łóżku. Nawet on jakoś specjalnie się do mnie nie dobiera. Więc przestańcie z tymi czarnymi scenariuszami. Postanowiłam, że się z nim po spotykam, pójdę na weselę z nim, a potem niech się określi
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Wyraźnie zapytałaś o nasze zdanie, więc każda z nas je wyraziła - a że głównie negatywne, to cóż...
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2308 |
|
BAN stały
|
Wielu mówi, że nie chce związku, a potem w trakcie spotkań pojawia się uczucie i bum, jest związek. A są też tacy, którzy naprawdę nie chcą i zależy im tylko na seksie. Faceci lubią kręcić, więc nie wiadomo jak jest w poszczególnych przypadkach.
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
To gratuluje. Rece opadaja ...
|
#2310 |
|
Rozeznanie
|
Mozna dolaczyc?
mi za kilka miesiecy stuknie 29, 3 tygodnie temu zakonczylam 2letni zwiazek z Tz jestem w obcym kraju i moja sytuacja za wesola nie jest, ale i tak czuje ulge, ze zakonczylam cos, co nie mialo sensu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

ale też to "zawieszenie" nie powinno trwać w nieskończoność. Myślę, że jakieś 1-2 miesiące spotykania powinny wystarczyć, aby wiedzieć, czy chcesz być w związku z daną osobą czy nie. 

Jeszcze troche Cie podejdzie i wpadniesz jak sliwka w kompot :P A jak dojda Ci emocje i bedzie przyjemnie, to kto wie czy w koncu mimo braku zobowiazan nie zdecydujesz sie na seks.

Hehe koleś zarezerwował dla nas stolik, ale irytował mnie, więc więcej spotkań nie będzie.