Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-31, 13:47   #2281
Barbarella05
Wtajemniczenie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III

Poczekać jak narazie. Po kilku spotkaniach jesteście i myślisz już w kategoriach związek ?
Wiesz, żebyś nie wskoczyła w ta relację na wielkie "Hurra!", bo to też niedobrze.
Spotykaj się jeśli masz ochotę, ale bądź czujna.
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-31, 14:08   #2282
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
Napisane przez Barbarella05 Pokaż wiadomość
Poczekać jak narazie. Po kilku spotkaniach jesteście i myślisz już w kategoriach związek ?
Wiesz, żebyś nie wskoczyła w ta relację na wielkie "Hurra!", bo to też niedobrze.
Spotykaj się jeśli masz ochotę, ale bądź czujna.
Nie o to mi chodzi, ze po kilku spotkaniach ma mi się zadeklarować. Chodzi o to, że on już mi na samym początku powiedział, że w związku nie chce być. Ale ja nie chce być etapem przejściowym, pocieszeniem czy koleżanką do miłego spędzenia czasu. I tu się zastanawiam czy dobrze robię pakując się tak naprawdę w nie wiadomo co.
Stary 2016-03-31, 14:49   #2283
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez CarycaKatarzynaI Pokaż wiadomość
Nie o to mi chodzi, ze po kilku spotkaniach ma mi się zadeklarować. Chodzi o to, że on już mi na samym początku powiedział, że w związku nie chce być. Ale ja nie chce być etapem przejściowym, pocieszeniem czy koleżanką do miłego spędzenia czasu. I tu się zastanawiam czy dobrze robię pakując się tak naprawdę w nie wiadomo co.
Moim zdaniem jeśli od początku mówi, że nie chce związku to nie powinnaś się w to angażować. Chyba, że interesuje Cię taka luźna znajomość.
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-31, 14:56   #2284
tardisgirl60
Raczkowanie

W sumie miło z jego strony ze powiedzial od razu, bo większość panów nie powie i zwodzi, ba, nawet zarzekaja się ze chcą związku, a potem jednak nie.
Sądzę że jeśli nie chcesz tego samego to nie ma sensu tego ciągnąć bo go nie zmienisz, a też mógł tak powiedzieć bo wie ze konkretnie z tobą nie chce związku.
Wiem ze nie jest to łatwe jak się kogoś fajnego pozna ale do tanga niestety trzeba dwojga i ja bym może trochę jeszcze odczekala, zapytała raz jeszcze co i jak, jeśli odp by była nadal ze związek nie to baj baj :-P chyba że za jakiś czas tobie też się zmieni i z nim związku nie będziesz chciała :-P
tardisgirl60 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-31, 14:58   #2285
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Pokaż wiadomość
Moim zdaniem jeśli od początku mówi, że nie chce związku to nie powinnaś się w to angażować. Chyba, że interesuje Cię taka luźna znajomość.
Chyba najwyżej tak zrobię. Po spotykam się z nim, a jak zacznie mi bardziej zależeć to powiem mu, ze muszę się z takiej znajomości wycofać, bo mi nie leży. I wtedy zobaczymy co powie/zrobi. Teraz to się tak mega stara i zabiega o mnie, że sama nie wiem po co to wszystko jak i tak ta znajomość dąży donikąd.

Cytat:
Napisane przez tardisgirl60 Pokaż wiadomość
W sumie miło z jego strony ze powiedzial od razu, bo większość panów nie powie i zwodzi, ba, nawet zarzekaja się ze chcą związku, a potem jednak nie.
Sądzę że jeśli nie chcesz tego samego to nie ma sensu tego ciągnąć bo go nie zmienisz, a też mógł tak powiedzieć bo wie ze konkretnie z tobą nie chce związku.
Wiem ze nie jest to łatwe jak się kogoś fajnego pozna ale do tanga niestety trzeba dwojga i ja bym może trochę jeszcze odczekala, zapytała raz jeszcze co i jak, jeśli odp by była nadal ze związek nie to baj baj :-P chyba że za jakiś czas tobie też się zmieni i z nim związku nie będziesz chciała :-P
Z jednej strony to dobrze, że mi powiedział na początku znajomości. Wyszło to wszystko podczas pierwszej rozmowy wirtualnej. I zaczął się tłumaczyć, że był w jednym związku długo i na razie nie chce się wiązać. No i ja to w sumie rozumiem. Ale singlem jest jakieś dwa lata, więc (mam nadzieję) nie jestem pocieszeniem po byłej. No i parę razy się spotkaliśmy, i w sumie się stara, dzwoni, pomógł mi parę razy etc. Najwyżej spotkam się z nim jeszcze trochę i zapytam się go wprost w jakich kategoriach o mnie myśli. Jeśli zaproponuje znajomości jaka jest teraz, czyli koleżeństwo z całowaniem to podziękuję.

Edytowane przez CarycaKatarzynaI
Czas edycji: 2016-03-31 o 15:05
CarycaKatarzynaI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-31, 15:12   #2286
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny,
trochę mnie tu nie było.
Dobra opiszę Wam sytuacje z jednym Panem. Spotykaliśmy się kilka razy, ogólnie mi się podoba. Większej chemii nie ma, ale jest ok. Pocałunki już były i jakieś przytulanki. Chłopak pisze, widać, że mega się stara. Potrafi wszystko rzucić i do mnie przyjechać. Dużo pomaga, no super pięknie. Ale jest pewien problem. Powiedział na początku, że na razie nie chce wchodzić w związek. Ja na siłę też nie chcę, ale w takim dziwnym zawieszeniu też nie chcę być. Bo wiem, ze za jakiś czas się wkręcę i będę później to wszystko przeżywać. I nie wiem co zrobić? Czy poczekać na rozwój sytuacji czy raczej ochłodzić znajomość? Już jedną próbę na temat związku podejmowałam. Ale w sumie niczego się nie dowiedziałam. Co byście mi doradziły?
Plus za szczerość. Ja też po kilku spotkaniach nie wiedziałabym, czy chcę wchodzić w związek z tą osobą, w końcu dopiero się poznajecie ale też to "zawieszenie" nie powinno trwać w nieskończoność. Myślę, że jakieś 1-2 miesiące spotykania powinny wystarczyć, aby wiedzieć, czy chcesz być w związku z daną osobą czy nie.
Żadna ze stron nie powinna nadużywać deklaracji "nie chcę związku".
Jeśli on zdania nie zmieni po jakimś czasie - to czas się ewakuować.

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-31, 15:28   #2287
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Plus za szczerość. Ja też po kilku spotkaniach nie wiedziałabym, czy chcę wchodzić w związek z tą osobą, w końcu dopiero się poznajecie ale też to "zawieszenie" nie powinno trwać w nieskończoność. Myślę, że jakieś 1-2 miesiące spotykania powinny wystarczyć, aby wiedzieć, czy chcesz być w związku z daną osobą czy nie.
Żadna ze stron nie powinna nadużywać deklaracji "nie chcę związku".
Jeśli on zdania nie zmieni po jakimś czasie - to czas się ewakuować.
Ja też nie wchodzę w związku tak hop siup i ja na to potrzebuje czasu. Ale jeśli ktoś mówi od razu, że nie chce się wiązać, to chyba wie czego chce. Jak on mi tak napisał, że nie chce wchodzić w związek, to ja mu od razu napisałam, ze znajomości bez zobowiązań mnie nie interesują. Powiedział, że to wszystko rozumie. Takie kwestie mamy wyjaśnione, a co dalej to się zobaczy. Spotkam się z nim jeszcze parę razy i zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Dziś przychodzi do mnie na kolacje
Stary 2016-03-31, 18:31   #2288
tardisgirl60
Raczkowanie

Jakby mi tak gościu powiedział to bym się pewnie od razu jak dzikus zdystansowala. Cokolwiek sama obecnie nie chce związku ale pospotykalabym się z kimś :-P i wcale nie dla seksu, taka psychoza, nie rozumiem tego ale sama tak mam ;-)
Stary 2016-03-31, 19:03   #2289
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Pokaż wiadomość

Facet powiedział od razu jak widzi znajomość. Może warto wziąć to pod uwage by potem nie było "Ale przecież nic Ci nie obiecywałem". Proponuje sie zdystansować. Może facet chce sie nie zobowiazująco spotykać i moze przy okazji jakis seks sie trafi lepiej mieć jakąś "pod reką" niż nie mieć.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-03-31 o 19:04
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-31, 22:19   #2290
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
Jakby mi tak gościu powiedział to bym się pewnie od razu jak dzikus zdystansowala. Cokolwiek sama obecnie nie chce związku ale pospotykalabym się z kimś :-P i wcale nie dla seksu, taka psychoza, nie rozumiem tego ale sama tak mam ;-)
Jak on mi napisał, ze nie che związku to stwierdziłam, że po prostu mogę kogoś nowego poznać i tyle. Nie sądziłam, że po kilku spotkaniach nasza znajomość nabierze tempa.

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Facet powiedział od razu jak widzi znajomość. Może warto wziąć to pod uwage by potem nie było "Ale przecież nic Ci nie obiecywałem". Proponuje sie zdystansować. Może facet chce sie nie zobowiazująco spotykać i moze przy okazji jakis seks sie trafi lepiej mieć jakąś "pod reką" niż nie mieć.
Seks się nie trafi, bo nie mam zamiaru tego robić bez zobowiązania i to mu powiedziałam. Jedynie się przytulamy i całujemy no i bardzo miło spędzamy ze sobą czas.

Dziś przyszedł do mnie na kolacje. Ja zrobiłam jedzenie, on kupił alkohol. No i kurde 4 godziny minęły jak z bicza strzelił. Gdy już musiał się zbierać to zapytał się kiedy się widzimy. Jak tu się teraz zdystansować jak jest tak miło i fajnie :P
Stary 2016-03-31, 22:57   #2291
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak on mi napisał, ze nie che związku to stwierdziłam, że po prostu mogę kogoś nowego poznać i tyle. Nie sądziłam, że po kilku spotkaniach nasza znajomość nabierze tempa.

Seks się nie trafi, bo nie mam zamiaru tego robić bez zobowiązania i to mu powiedziałam. Jedynie się przytulamy i całujemy no i bardzo miło spędzamy ze sobą czas.

Dziś przyszedł do mnie na kolacje. Ja zrobiłam jedzenie, on kupił alkohol. No i kurde 4 godziny minęły jak z bicza strzelił. Gdy już musiał się zbierać to zapytał się kiedy się widzimy. Jak tu się teraz zdystansować jak jest tak miło i fajnie :P
No wlasnie Jeszcze troche Cie podejdzie i wpadniesz jak sliwka w kompot :P A jak dojda Ci emocje i bedzie przyjemnie, to kto wie czy w koncu mimo braku zobowiazan nie zdecydujesz sie na seks.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-31, 23:00   #2292
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
No wlasnie Jeszcze troche Cie podejdzie i wpadniesz jak sliwka w kompot :P A jak dojda Ci emocje i bedzie przyjemnie, to kto wie czy w koncu mimo braku zobowiazan nie zdecydujesz sie na seks.
A no właśnie Troche dziwne to. Wie że seksu nie bedzie, spotkania są i pyta kiedy sie widzicie. Czyli zainteresowanie jest to czemu nie chce związku? Może jak bedzie gotowy to cos powie o tym.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-03-31 o 23:03
Stary 2016-03-31, 23:08   #2293
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
Na seks się nie zdecyduje, nie ma mowy. No nic. Na razie zostawię tak jak jest. Będę ostrożna i czujna. Zobaczymy

Cytat:
A no właśnie Troche dziwne to. Wie że seksu nie bedzie, spotkania są i pyta kiedy sie widzicie. Czyli zainteresowanie jest to czemu nie chce związku? Może jak bedzie gotowy to cos powie o tym.
Właśnie o to mi chodzi. Zabiega o mnie strasznie, czasami nawet jest zazdrosny. Zaproponował mi, że pójdzie ze mną na weselę jako osoba towarzysząca. Czyli pozna moją rodzinę i znajomych. No i w sumie dziwne to jest. Poczekam, nie będę nalegać. Zapytam się może po miesiącu jak widzi naszą znajomość.

Edytowane przez CarycaKatarzynaI
Czas edycji: 2016-03-31 o 23:11
CarycaKatarzynaI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-31, 23:42   #2294
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Na seks się nie zdecyduje, nie ma mowy. No nic. Na razie zostawię tak jak jest. Będę ostrożna i czujna. Zobaczymy

Właśnie o to mi chodzi. Zabiega o mnie strasznie, czasami nawet jest zazdrosny. Zaproponował mi, że pójdzie ze mną na weselę jako osoba towarzysząca. Czyli pozna moją rodzinę i znajomych. No i w sumie dziwne to jest. Poczekam, nie będę nalegać. Zapytam się może po miesiącu jak widzi naszą znajomość.
Może narazie nie chce związku ale widzi Cie jako swoja partnerke za jakis czas i zalezy mu na kontakcie ?

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-03-31 o 23:44
Stary 2016-03-31, 23:51   #2295
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
Może narazie nie chce związku ale widzi Cie jako swoja partnerke za jakis czas i zalezy mu na kontakcie ?
Fajnie by było, ale nie chcę wychodzić przed szereg i pytać się go teraz jak mnie widzi. Poczekam trochę, może miesiąc, półtora, sama nie wiem ile. Jak zacznie mi zależeć to wtedy wyłożę karty na stół, niech się określi. Bo takie zawieszenie teraz jest fajne, ale z czasem będzie mi przeszkadzać.
Stary 2016-03-31, 23:58   #2296
tardisgirl60
Raczkowanie

Cytat:
Może zapomniał ze mówił coś o tym ze nie chce związku ;-) faceci tak maja, coś powie i zapomina a my potem myślimy o tym i rozkminiamy :-P strasznie dziwne to bo robi wszystko tak jakby jednak chciał byc w związku z tobą. Poczekaj do wesela i zapytaj go po hehe ;-) chyba że to jeszcze długo, bo zaraz się wkrecisz i będzie potem płacz.
Stary 2016-04-01, 01:06   #2297
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Może zapomniał ze mówił coś o tym ze nie chce związku ;-) faceci tak maja, coś powie i zapomina a my potem myślimy o tym i rozkminiamy :-P strasznie dziwne to bo robi wszystko tak jakby jednak chciał byc w związku z tobą. Poczekaj do wesela i zapytaj go po hehe ;-) chyba że to jeszcze długo, bo zaraz się wkrecisz i będzie potem płacz.
Może coś mu sie odmieniło jednak. Tylko krowa nie zmienia zdania jak to mówią
Stary 2016-04-01, 08:16   #2298
MonnieB
Zakorzenienie

Ja niby dzisiaj mam mieć randkę ale facet wydaje się na prawdę dziwny, niby bardzo chce się spotkać ale jakoś nie widzę żadnego entuzjazmu, nawet średnio się odzywa ale pisał dzisiaj rano ze na pewno się widzimy. Zobaczymy. Na nic się nie nastawiam.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Stary 2016-04-01, 10:17   #2299
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Może coś mu sie odmieniło jednak. Tylko krowa nie zmienia zdania jak to mówią
A ja uwazam, ze niepotrzebnie robicie nadzieje Carycy Niech Caryca zluzuje i po prostu milo spedza czas, ale w swietle tego co powiedzial jej ten chlopak, mialabym ogromny dystans.

Ja uwazam, ze nie bez przyczyny na poczatku mowi sie takie rzeczy. Jezeli facetowi naprawde podoba sie laska i ma pelne przekonanie do niej to w zyciu by jej czegos takiego nie powiedzial.

Teraz jest milo, fajnie bo to sa poczatki. Ale jak znajomosc zacznie sie zaciesniac to roznie moze byc

Oczywiscie Caryca niech czeka, zobaczy na rozwoj wydarzen, czy cos sie zmieni, bo jak ja pozna to moze zacznie mu zalezec. Ale ja podeszlabym do tego z ogromnym dystansem.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

Edytowane przez pseudofeministka
Czas edycji: 2016-04-01 o 10:18
Stary 2016-04-01, 11:43   #2300
Zorzoli
Zakorzenienie

Ja wczoraj bylam z kolezanka (tez singielka 31lat) na spotkaniu jezykowym w barze. Kolezance wpadl w oko ukrainski hipster. W sumie calkiem fajny, pogadalismy a potem odprowadzil nas troche w kierunku domu.
Idziemy i tak rozmawiamy i kolezanka sie pyta ile ma lat a facet na to, ze ma 24 lata (wysoki wiec nie wygladal na tyle). My na to "ooo my to juz stare jestesmy" a o on na to "e tam, nie wazny jest wiek ale jak sie kto czuje. Ja nie czuje, ze mam 24 lata a bardziej 19 lub nawet 18" haha co za koles

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 11:50   #2301
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja uwazam, ze niepotrzebnie robicie nadzieje Carycy Niech Caryca zluzuje i po prostu milo spedza czas, ale w swietle tego co powiedzial jej ten chlopak, mialabym ogromny dystans.

Ja uwazam, ze nie bez przyczyny na poczatku mowi sie takie rzeczy. Jezeli facetowi naprawde podoba sie laska i ma pelne przekonanie do niej to w zyciu by jej czegos takiego nie powiedzial.

Teraz jest milo, fajnie bo to sa poczatki. Ale jak znajomosc zacznie sie zaciesniac to roznie moze byc

Oczywiscie Caryca niech czeka, zobaczy na rozwoj wydarzen, czy cos sie zmieni, bo jak ja pozna to moze zacznie mu zalezec. Ale ja podeszlabym do tego z ogromnym dystansem.

Może tak być, że teraz jest miły, fajny, opiekuńczy, bo nie czuje zagrożenia, że Caryca się zaczyna angażować.
Jeśli to wyczuje, to może zacząć uciekać, jeśli on sam się nie zaangażował w tą znajomość.

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 15:44   #2302
doriiska
Zakorzenienie

CarycaKatarzynaI, któraś z dziewczyn napisała, że jeśli mężczyźnie wpadnie w oko kobieta, to ten nigdy jej nie powie, że nie szuka związku, bo to brzmi, jakby nie chciał związku z Tobą. Ja bym to tak odebrała i dla mnie takie słowa to mydlenie oczu, bo on pobajeruje, szepnie słodkie słówko, a Ty... No sama pisałaś, że fajnie jest, ale pamiętaj, że stąpasz po cienkim lodzie i tak naprawdę facet może się zmyć w każdej chwili ze słowami, że niczego Ci nie obiecywał. Być może liczy na coś więcej niż pocałunki i przytulanki... Liczy, że być może się skusisz, a czy tak nie będzie, to nie możesz być pewna na 100%, bo jak będzie alkohol, atmosfera i emocje to wiesz... Żeby płaczu potem nie było.

A ja... Mam ochotę porandkować na wiosnę Weekend się zbliża, a u mnie planów brak.
Stary 2016-04-01, 17:22   #2303
Elle88dw
Raczkowanie

Ja byłam wczoraj na randce -to prawda, że jak facet pisze, że ma 174cm ma ledwo co 170 Hehe koleś zarezerwował dla nas stolik, ale irytował mnie, więc więcej spotkań nie będzie.

No i umówiłam się z tym, co mydli mi oczy ;/

Edytowane przez Elle88dw
Czas edycji: 2016-04-01 o 17:27
Elle88dw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 17:32   #2304
doriiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elle88dw Pokaż wiadomość
Ja byłam wczoraj na randce -to prawda, że jak facet pisze, że ma 174cm ma ledwo co 170 Hehe koleś zarezerwował dla nas stolik, ale irytował mnie, więc więcej spotkań nie będzie.

Chociaż jakiś ruch w interesie jedno spotkanie to żadne zobowiązanie - nie spodobał Ci się, więc nie musisz się z nim więcej widywać.
Stary 2016-04-01, 18:33   #2305
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Dobra dziewczyny on mi powiedział o tym, że nie chce być w związku podczas pierwszej rozmowy wirtualnej. Później podczas, któregoś spotkania coś wspomniałam o związkach. Stwierdził, że związki to zło i haha, że był w ostatnim 6 lat i tyle. Tak to pisze, proponuje spotkania, zaangażowanie jest. Podczas spotkań jest też alkohol, emocje i w ogóle super atmosfera, ale uwaga nie wylądowaliśmy w łóżku. Nawet on jakoś specjalnie się do mnie nie dobiera. Więc przestańcie z tymi czarnymi scenariuszami. Postanowiłam, że się z nim po spotykam, pójdę na weselę z nim, a potem niech się określi
Stary 2016-04-01, 18:47   #2306
doriiska
Zakorzenienie

Cytat:
Co byście mi doradziły?
Wyraźnie zapytałaś o nasze zdanie, więc każda z nas je wyraziła - a że głównie negatywne, to cóż...
Stary 2016-04-01, 19:21   #2307
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra dziewczyny on mi powiedział o tym, że nie chce być w związku podczas pierwszej rozmowy wirtualnej. Później podczas, któregoś spotkania coś wspomniałam o związkach. Stwierdził, że związki to zło i haha, że był w ostatnim 6 lat i tyle. Tak to pisze, proponuje spotkania, zaangażowanie jest. Podczas spotkań jest też alkohol, emocje i w ogóle super atmosfera, ale uwaga nie wylądowaliśmy w łóżku. Nawet on jakoś specjalnie się do mnie nie dobiera. Więc przestańcie z tymi czarnymi scenariuszami. Postanowiłam, że się z nim po spotykam, pójdę na weselę z nim, a potem niech się określi
W takim razie po co pytalas sie o opinie? I czego oczekiwalas? My tu nie mamy po 16 lat, zeby Ci bajki wciskac :P Tylko zeby pozniej placzu nie bylo i watku na Wizazu z anonimowego konta :P

Stary 2016-04-01, 19:36   #2308
Untrue
BAN stały

Wielu mówi, że nie chce związku, a potem w trakcie spotkań pojawia się uczucie i bum, jest związek. A są też tacy, którzy naprawdę nie chcą i zależy im tylko na seksie. Faceci lubią kręcić, więc nie wiadomo jak jest w poszczególnych przypadkach.
Untrue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 19:39   #2309
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elle88dw Pokaż wiadomość

To gratuluje. Rece opadaja ...

Stary 2016-04-01, 19:43   #2310
Ingel
Rozeznanie

Mozna dolaczyc?

mi za kilka miesiecy stuknie 29, 3 tygodnie temu zakonczylam 2letni zwiazek z Tz

jestem w obcym kraju i moja sytuacja za wesola nie jest, ale i tak czuje ulge, ze zakonczylam cos, co nie mialo sensu
Ingel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości