|
|||||||
| Notka |
|
| Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Autentyczne!!!! ;)))))))))))) Buahahahahah!
oj jeszcze jeszcze dawajcie
|
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
A mój ojciec napił się kiedyś mojego płynu do kąpieli bo myślał, że to jakiś napój.
|
|
|
|
|
#603 |
|
Wtajemniczenie
|
Kościoła ciąg dalszy
![]() Kiedyś jak byłam jeszcze dzieckiem poszłam do kościoła z siostrą i jej koleżanką z klasy. Była spowiedź ( ) i nagle ksiądz ogłosił, że zaraz zaczyna się msza na co kumpela krzyknęła "NIE!"
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
to jak kościół to przypomina mi się historia koleżanki gdy była mała
![]() Msza. Ksiądz: "ludzie, módlcie się" akurat zrobiło się cicho i... Koleżanka: "ludzie, myjcie się"
|
|
#605 |
|
Zadomowienie
|
koleżanka poszła do spowiedzi:
- ostatni raz byłam u spowiedzi w lipcu... co ja pier...., we wrześniu! oj, było o czym później rozmawiać z księdzem
|
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Z kościelnych przypadków
Młode małżeństwo przyszło na mszę z synkiem w wieku ok 4 lat. Wszyscy klęczą, cisza Ksiądz: Baranku Boży......... Chłopczyk ( głośno) : Beeeeeeeeeeeeeee
|
|
#607 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
grubo.....Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#608 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślałam wtedy że sie uduszę. Zdajecie sobie sprawe jak trudno się wtedy opanowac
? Wszyscy dookoła parskali, nawet księdzem zatrzęsło
|
|
#610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zdarza sie zdarza
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa
|
|
|
|
|
|
#612 |
|
Zadomowienie
|
Babski wieczór, troszkę wypiłyśmy
Jedna z dziewczyn nagle nabrała wielkiej ochoty na.. całowanie plakatów
|
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza klasa podstawówki
:Lekcja religii. Siedziałam w pierwszej ławce w środkowym rzędzie i coś sobie pisałam, gdy gumka do mazania spadła mi na podłogę. No więc beztrosko zaczęłam włazić pod ławkę i sięgać daleko po tą gumkę. A ksiądz właśnie stojąc na środku sali przed nami, wygłaszał mowę, żebyśmy sobie nie myśleli, że on zawsze jest taki miły i kochany i jak kiedyś tupnie nogą... i tu chciał tupnąć gdy zobaczył, że ja się gramolę mu prawie pod nogami... i jak kiedyś tupnę to kogoś zdeptam! Mojemu koledze jak ostatnio poszedł do łazienki, zdjął spodnie i pochylił się nad kibelkiem, wypadła komórka z kieszeni spodni i wpadła do środka Niestety nie udało się jej uratować![]() I jeszcze mi się przypomniało jak ostatnio biegłam na uczelnie, spóźniona już na zajęcia, wpadam do budynku, a tu... automatyczne drzwi się nie otworzyły ![]() Jeszcze jedno: z liceum. Wracamy z wycieczki integracyjnej, autokar zatrzymuje się pod szkołą, ja dumnie wysiadam na oczach kolegów, idę prosto ulicą, patrzę jeszcze do tyłu na autokar i w tym momencie wpadłam do ogromnej betonowej doniczki w kształcie gwiazdy
Edytowane przez margitta Czas edycji: 2007-11-18 o 21:47 |
|
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
co do komórek to mi kiedyś wpadła do talerza z zupą pomidorową
![]() Spalił się tylko włącznik, po wymianie działała dalej
|
|
|
|
|
#615 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Siostra mojej przyjaciółki jest architektem. Ostatnio pracowała nad pewnym projektem w domu. Obok bawił się 6 letni synek.
On w pewnym momencie pyta się: -Mamo mogę wstawić samochód do garażu? -Tak tak synciu.... - odpowiada nie odrywając sie od pracy. Po pewnym czasie patrzy w tu narysowany samochód w garażu na projekcie ![]() Pewnego razu kolega po kłótni z mamą, postanowił zrobić jej na złość i wpadł na pomysł by do torebki w cukrem dosypać sól. W końcu ta zrobiła sobie i mężu herbatę. Piją, ojciec pyta czym ona posłodziła że tak dziwnie smakuje. Jego mama poszła posmakować owy cukier i wyczuła że coś jest nie tak wytłumaczyła to sobie: "AAAA BO TO Z BIEDRONKI....." wzięła i oprócz tej torebki wyrzuciła jeszcze cztery.
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne
|
|
|
|
|
|
#618 |
|
Przyczajenie
|
HeY
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
|
Mi niestety zdarza sie lunatykować i często mówić przez sen
![]() kiedyś jak byłam na koloni poszłam w nocy do pokoju innych dziewczyn i pytałam sie ich czy ubikacja jest wolna rano sie mnie pytały czy lunatykuje![]() ostatnio w nocy pościągam z regału wszystkie rzeczy, rano wstaję i patrze a te pierdoły wszystkie na biurku leżą. ![]() najlepsze jest to, że jak lunatykuje i rano sie budzę to mam wrażenie, że mi się to śniło...a niestety działo się naprawdę. ![]() w wakacje udało mi się załapać do pracy, wieczorem przyszedł do mnie tż a że byłam zmęczona o przysnęłam fajnie sie pośmiał ze mnie
"Kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich wkoło...kupię nóż, zostawię tylko dwoje..tylko Ja i Ty" M Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam; ale we śnie każdy ucieka do własnego świata.-Heraklit z Efezu
![]() |
|
|
|
|
#621 |
|
Wtajemniczenie
|
Zmieniłam swój stary samochód na srebrny VV 4 i razem z moją przyjaciółką wybrałam się na zakupy do pobliskiego centrum handlowego.Wolne miejsce parkingowe było akurat tuż obok rozklekotanego samochodu w którym siedziała grupka młodych facetów...i ja idiotka chcąc wywrzeć na nich wrażenie moim lepszym autem z impetem wjechałam w to miejsce mówiac przy tym do koleżanki ''uwielbiam takie sytuacje''...w tym momencie rąbnęłam w drzewo
![]() Moja pycha została surowo ukarana,a koleżanka miała niezły ubaw
|
|
|
|
|
#622 |
|
Zadomowienie
|
o kurcze, no to sie usmialam!!
haha
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#624 |
|
Przyczajenie
|
Ale sie uśmialam
|
|
|
|
|
#625 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj mieli mieli myślałam,że się pod ziemię zapadnę ze wstydu. Szczęście w nieszczęściu,że szkód wielkich nie było no i,że nie słyszeli tego mojego uwielbienia dla takich sytuacji
|
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś wsiadłam do auta i jak chciałam zdjąć blokadę skrzyni biegów to oczywiście oparłam się łokciem na kierownicy i zaczęłałam trąbić. A za mną szła banda chłopaków i myśleli, że ja na nich trąbie
![]() szkoda, że chyba byli młodsi ode mnie
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#628 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() hahah, ale mieli miny zapewne
|
|
|
|
|
|
#629 |
|
Rozeznanie
|
Smieszne historie...
to Teraz ja 1. Bedąc na zakupkach w galerii ,odwiedzilam orsay, no i chcac przymierzyc bluzeczke poszlam do przymierzalni ..bluzeczka przymierzona ..wychodze z przymierzalnie skrecam w prawo a tu lustro a ja z usmiechem na ustach powiedzialam "ojejku przepraszam" -ja myslalam ze w kogos weszla 2. Moja mama zrobila sobie maseczke do twarzy z nawilzajacego kremu do rak i zapytala mnie czemu to takie dziwne i wogole nie sciaga... 3. Kiedys z kolezanka wybralam sie do galerii krk no i stoimy na przejsciu dla pieszych ,w koncu zapalilo sie zielone swiatlo i zaczelo pikac (dzwiek dla niewidzacych ) a ja do kolezanki fajnie ze zrobili taki sygnal dla nieslyszacych.... 4. dzisiaj rano podlaczylam telefon pod ladowarke,jednak chyba bylam zapsana bo zeszlam na dol do mojej mamy i mowie ze nigdzie nie moge znalezc ladowarki...pol godziny z mama jej szukalysmy gdy wreszcie okazalo sie ze ja juz podlaczylam!!
|
|
#630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Stołówka na obozie, dużo ludzi, oczywiście hałas. Moja kuzynka zirytowana, że musi powtarzać kilka razy to samo wydarła się:" Jak nie słyszysz to kup sobie okulary!" i oczywiście wszyscy obecni w brecht Nieźle się spaliła wtedy |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Uśmiechnij się
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

})i({ Amore Dolce Vita })i({ 

grubo.....

: rotfl:

fajnie sie pośmiał ze mnie