Sierpnióweczki 2016! Część III. - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-01, 08:36   #1951
Krefetka
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.

Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
hahah nie ;p
ma "normalne" ;p
ale kocham to zdjęcie

chyba tak ma jak pozuje hahaha

Czyli rasowy model/ modelka. Jak tylko widzi aparat to pozuje

Zdjecia wraz z główna postacią śliczne
Krefetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 08:36   #1952
scoiatael86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez slo_nk_o Pokaż wiadomość
Udało mi się wczoraj przez chwile porozmawiać z gin i zapytałam ją o te kwasy dha, że w pregnie jest tylko 20mg a ona do mnie , że musiałam coś źle spojrzeć. Wzięła opakowanie i mówi, że na to się nie patrzy (była to pierwsza tabelka) tylko na to (trzecia tabelka) i tam było, że ma 600mg. Wróciłam do domu i już zgłupiałam całkowicie do reszty, bo pierwsza tabelka przecież dotyczy tego ile ma jedna tabletka
Przecież trzecia kolumna to zalecenia! a nie zawartość :/ Ty dobrze patrzysz, lekarzowi musiało się pomylić.

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Ooooo kocia mania jaka spokojna i jak emanuje kocią godnością.
Mój niestety nie zdaje sobie sprawy ze swoich rozmiarów i stara sie zmieścić we wszystko, ostatnio wciskał łapę, a pózniej próbował zmieścić w pudełko od zapałek
Hahaha kocią godnością ona po prostu leniwa jest ale ta godność mi się spodobała, teraz będę tak o niej mówić
Stary 2016-04-01, 08:37   #1953
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry.

Ale lecicie z tymi postami. U mnie na razie słoneczka nie ma ale próbuje się przebić.

Udało mi się wczoraj przez chwile porozmawiać z gin i zapytałam ją o te kwasy dha, że w pregnie jest tylko 20mg a ona do mnie , że musiałam coś źle spojrzeć. Wzięła opakowanie i mówi, że na to się nie patrzy (była to pierwsza tabelka) tylko na to (trzecia tabelka) i tam było, że ma 600mg. Wróciłam do domu i już zgłupiałam całkowicie do reszty, bo pierwsza tabelka przecież dotyczy tego ile ma jedna tabletka
To jak życzy sobie 600 to akurat pasuje ten dopperherz

Macie moją kotałkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-01-28 19.13.07.jpg (118,3 KB, 13 załadowań)
Stary 2016-04-01, 08:39   #1954
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tabitabi Pokaż wiadomość
Oh widzę że nie tylko ja obawiam się upałów . Dla mnie co roku środek lata to udręka, ze względu na to, że właśnie bardzo źle znoszę wysokie temperatury, ale w tym roku jako że jestem już na chorobowym i będę do rozwiązania już, to będę mogła żeglować z rodzicami po zalewie Szczecińskim więc może będzie lżej

My wczoraj mieliśmy opóźnienie godzinne, przez co nie zobaczyliśmy maluszka w lepszym obrazie niż 2D, a szkoda bo specjalnie była z nami moja mama żeby zobaczyć takiego fajnego brzdąca.

Wiesz co do miziania to sama jestem w szoku bo dopiero teraz od was słyszę że nie powinno się głaskać po brzuszku... Dla mnie to był taki normalny troskliwy odruch więc wydaje mi się, że większość kobiet po prostu nie wie, że tak nie wolno? W końcu mi lekarz ani położna nic takiego nie powiedzieli, a wiedzą internetową nie sugeruję się, bo wyszło by na to że nic jeść nie można, aktywności nie można i w ogóle strach wyjść z łóżka przez 9mcy . Jak już wstanę rano i usiądę do kompa to zdam relację z wizyty
Ale znacie kogoś kto urodził od miziania? czy głaskania? Gdyby to było takie łatwe to mialabysmy samych wcześniakow.

Może to się najbardziej dotyczy osób, z zagrożona ciąża, ale chyba raczej nje przy zdrowych. Wszak dziewczyny przenoszą ciążę a stosują jeszcze rozniejsze wariackie rzeczy na przyspieszenie porodu

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Dzień dobry porannie!
Mnie nie dziwi to z duchownymi. Nie wszyscy są w wierze katolickiej. Są ewangelicy/ protestanci którzy mogą zawierać związki małżeńskie, panie mogą być pastorami zatem nie uważam żeby odmawiać im zasiłku. Nie wiem jak z innymi wyznaniami.

Oczywiście życzę wszystkim miłego dnia.
Nie pomyślałam o tym. Masz rację
Stary 2016-04-01, 08:41   #1955
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scoiatael86 Pokaż wiadomość
Przecież trzecia kolumna to zalecenia! a nie zawartość :/ Ty dobrze patrzysz, lekarzowi musiało się pomylić.

Hahaha kocią godnością ona po prostu leniwa jest ale ta godność mi się spodobała, teraz będę tak o niej mówić

One nie są leniwe gin mi mówił ze w ciazy mam zachowywać się jak rasowy kot. Leżeć ile się da. Poruszać się bez pośpiechu i to po wcześniejszym przemyśleniu czy na pewno muszę się ruszyć
Dodatkowo biorę przykład z mojego kota i aktywuje się jak mi smakołyki podstawiają

Przypominam ze dziś w ddtvn bedą radzić jaki wózek wybrać. Zastanawiam się czy bedą to rady praktyczne czy opłacone.
Stary 2016-04-01, 08:43   #1956
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
Ale znacie kogoś kto urodził od miziania? czy głaskania? Gdyby to było takie łatwe to mialabysmy samych wcześniakow.
Tak znam. 34 tydzień, skurcze i ciężarna nic sobie nie robiła z zaleceń nie macania brzucha itp. Odeszły jej wody.

Dużo czynników ma wpływ na aktywność macicy (seks, dotykanie piersi, masowanie brzuszka). Generalnie jest to niewinne póki nie ma zagrożenia. Gdy się już pojawi to już te niewinne mizianie może się przyczynić do porodu przedwczesnego.
Stary 2016-04-01, 08:43   #1957
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość

Macie moją kotałkę

Doszkala sie? Śliczna mordka.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-01, 08:43   #1958
natalia_23
Zakorzenienie

witam
U mnie dziś syn zrobił sobie wolne od przedszkola. Coś zaczął kaszleć więc dziś przesiedzimy w domu.

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość

o ludzie, to jeden z moich największych lęków teraz.. piekarnik w domu... i ja z olbrzymim brzuchem jak orka tocząca się w tym upale..
ma któraś z Was dziewczyny klimatyzator?

U mnie klimatyzacji w domu brak, ale za domem jak rozłożymy basen to planuję tam spędzić większość czasu do porodu Syn uwielbia wodę więc nigdzie mi nie będzie uciekał.
Cytat:
Napisane przez ziuta. Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą. Oczywiście duchowni innej wiary, która pozwala na zakładanie rodzin także powinni otrzymywać taki zasiłek. Ale osobiście nie sądzę żeby w naszym kraju robiło się cokolwiek dla ludzi innej wiary niż katolicka. Zwłaszcza ostatnio. Choćby ustawa antyaborcyjna, narzuca wszystkim kobietom, niezależnie od wiary czy poglądów obowiązki wiary katolickiej czyli ochronę nienarodzonych, chociaż być może dla innej kobiety to nie jest dziecko tylko płód. Ja jestem chrześcijanką ale uważam że każda kobieta powinna mieć prawo wyboru.
Mieszkam na terenach gdzie ewangelicy stanowią nawet połowę społeczeństwa, u nas na prawdę widać, że nie tylko katolicy w Polsce się liczą.

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
Witajcie
w ostatnich dwóch dniach byłam u Siostry w Bydgoszczy troche zająć się ich 7miesięczną córą jest taka słodka. Dostałam ogromną wyprawkę dla naszej małej kruszynki, muszę po mału przygotowywać szfe i popatrzeć co dokupić, bo na razie nie paiętam co tam od niej wybrałam :P

Dziś mam wizyte u gin na 17,45, już się nie mogę doczekać aż podejrze Pole

A co do cen wizyt, to mega dużo płacicie, ja płace 50zł, ostatnio jak był TŻ t wzięła 100zł :P więc chyba muszę na to patrzeć pozytywnie, że tak mało bierze a kobieta - dr jest cudowna
kciuki za wizytę
Fajną różnicę wieku będą miały wasze dzieciaki.
A cena wow. Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś tak mało płacić u ginekolog. U mnie kiedyś płaciłam 70 zł a teraz 100zł, więc przyzwoicie.

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 08:45   #1959
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry w piąteczek

Dramat z tą ustawą. Można się gdzieś podpisać na "nie zgadzam się"?

Też mam 2 tygodnie do połówkowego! 15 kwietnia równo będzie tylko my nie mamy na razie żadnych podejrzeń co do płci, jedynie przeczucia - zobaczymy czy się sprawdzą

No wiesz co, tak ciężarne mózgi nabierać nieładnie

Widzę, że kociary na wątku To ja też się pochwalę swoim sierściuchem, a co

I jeszcze a'propos głaskania brzucha - też o tym nie wiedziałam, szczerze to do głowy by mi nie przyszło że to może szkodzić.. i w książce, którą czytam nic nie ma o tym napisane, przynajmniej na razie - jestem na 6tym miesiącu może będzie później
W mojej książce też nje ma. Zresztą ostatnio położna powiedziała mi, że jak nie będę czuć ruchów dziecka i będę tym zmartwiona to mam się napić szklankę soku, położyć na kanapie na lewym boku i trochę go tam pogłaskać i popukac. Więc jak że wszystkim trzeba mieć umiar i dzielić przez 2
Stary 2016-04-01, 08:45   #1960
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Doszkala sie? Śliczna mordka.
On bardzo lubił się ze mną uczyć

Tutaj już padł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-01-28 20.41.26.jpg (113,0 KB, 11 załadowań)
Stary 2016-04-01, 08:48   #1961
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Tak znam. 34 tydzień, skurcze i ciężarna nic sobie nie robiła z zaleceń nie macania brzucha itp. Odeszły jej wody.

Dużo czynników ma wpływ na aktywność macicy (seks, dotykanie piersi, masowanie brzuszka). Generalnie jest to niewinne póki nie ma zagrożenia. Gdy się już pojawi to już te niewinne mizianie może się przyczynić do porodu przedwczesnego.
Ale ja mówię o zdrowej niezagrozonej ciazy. Myślę że seks jest gorszy niż mizianie a jednak często nie pomaga przyspieszyć porodu
Stary 2016-04-01, 08:48   #1962
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:

Tutaj już padł
nie słyszałaś o tym, że wiedza lepiej wchodzi jak się na sen książkę pod głowę położy?
Stary 2016-04-01, 08:49   #1963
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:

Poza tym Ty jesteś wyjątkiem bo będziesz znać dużo dziwnych przypadków z racji zawodu
Stary 2016-04-01, 08:50   #1964
slo_nk_o
Raczkowanie

Cytat:

Też tak myślę. Cóż kupię inne witaminy.
Cytat:

Macie moją kotałkę
Śliczny koteczek Ja mam dwa pieseczki

Dzisiaj zamówię ten doppelherz w aptece a o tą resztę 400mg będę pytać w aptece. Tyle zamieszania eh
slo_nk_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 08:50   #1965
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Ale ja mówię o zdrowej niezagrozonej ciazy. Myślę że seks jest gorszy niż mizianie a jednak często nie pomaga przyspieszyć porodu
nie piszcie nic o sexie. Mam zakaz
na inne zabawy też mam zakaz

głupoty mi do głowy przychodzą (np. cały wczorajszy dzień)
Stary 2016-04-01, 08:52   #1966
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
No tylko, że żyjemy w takich czasach, że dużo ciąż jest zagrożonych. Wolę potrzymać rękę na brzuchu i nie miziać i mieć czyste sumienie Najważniejsze w tym seksie przyspieszającym poród jest po prostu przygotowanie macicy, szyjki i samego dziecko do porodu. Seks owszem działa, ale w odpowiednim momencie

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
nie słyszałaś o tym, że wiedza lepiej wchodzi jak się na sen książkę pod głowę położy?
Pewnie, że wiedziałam!

Cytat:
Poza tym Ty jesteś wyjątkiem bo będziesz znać dużo dziwnych przypadków z racji zawodu
Wiadomo, ale to że Wy nie znacie to nie znaczy, że ich nie ma

Cytat:

Ojojoj Może niedługo będziecie mogli
Stary 2016-04-01, 08:55   #1967
TinkerrBell
Zadomowienie

Witam się

Bardzo się nje wyspalam. Plecy mnie bolą a to dopiero 9. Nie ma mojego Rogala i dało się to bardzo odczuć. Do tego u rodziców jest strasznie gorąco. 24 st w domu....u mnie w sypialni jest jakieś 18/19 i tak wstaje z suchym nosem:/

Co do pogody to jestem załamana, bo zabrałam że sobą to w czym chodzę u siebie. I zmazlam! Nie mam innej kurtki i zastanawiam się czy sobie nie pojechać i jakiejś nie kupić. Mogłabym zabrać mamie, ona nosi fajne ciuchy ale jest 3 rozmiary szczuplejsza i szczęściara ma małe cycki...

My również jesteśmy kociarze
Zresztą chyba nam się 3 planuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1459497296101.jpg (119,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1459497341867.jpg (72,2 KB, 10 załadowań)
Stary 2016-04-01, 08:57   #1968
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
No tylko, że żyjemy w takich czasach, że dużo ciąż jest zagrożonych. Wolę potrzymać rękę na brzuchu i nie miziać i mieć czyste sumienie Najważniejsze w tym seksie przyspieszającym poród jest po prostu przygotowanie macicy, szyjki i samego dziecko do porodu. Seks owszem działa, ale w odpowiednim momencie

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Pewnie, że wiedziałam!

Wiadomo, ale to że Wy nie znacie to nie znaczy, że ich nie ma

Ojojoj Może niedługo będziecie mogli
To Ty nam powiedz, który to jest moment? Bo muszę urodzić przed 39 tc żeby nie paść ofiarą kolejnej cc
Stary 2016-04-01, 08:59   #1969
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Witam się

Bardzo się nje wyspalam. Plecy mnie bolą a to dopiero 9. Nie ma mojego Rogala i dało się to bardzo odczuć. Do tego u rodziców jest strasznie gorąco. 24 st w domu....u mnie w sypialni jest jakieś 18/19 i tak wstaje z suchym nosem:/

Co do pogody to jestem załamana, bo zabrałam że sobą to w czym chodzę u siebie. I zmazlam! Nie mam innej kurtki i zastanawiam się czy sobie nie pojechać i jakiejś nie kupić. Mogłabym zabrać mamie, ona nosi fajne ciuchy ale jest 3 rozmiary szczuplejsza i szczęściara ma małe cycki...

My również jesteśmy kociarze
Zresztą chyba nam się 3 planuje
może zamiast kurtki dodatkowy swetr?

śliczny szyrklecik. Oba nie interesują się papużką?

Właśnie zaczynam czytać dziewczynę z pociągu

Edytowane przez Krefetka
Czas edycji: 2016-04-01 o 09:00

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-01, 09:01   #1970
TinkerrBell
Zadomowienie

Ta szara jej pilnowała, kolorowa miała gdzieś. Niestety papużek nam się pochowal. I nie dał rady. Dostał robaków nie wiem skąd....dostałam witaminy od veta i jakieś leki ale nie pomogły.
Szkoda, bo ja uwielbiam papugi. Teraz jest tak cicho w domu.
Tż niestety nie podziela mojej pasji i nie pozwala na kolejną.
Stary 2016-04-01, 09:03   #1971
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
To Ty nam powiedz, który to jest moment? Bo muszę urodzić przed 39 tc żeby nie paść ofiarą kolejnej cc
To tera pojadę - gdy szyjka jest oceniana w skali Bishopa na 9 punktów Czyli proponuję badanie dowcipne jakoś w 37-38 tygodniu Potem możesz wyprawiać cuda wianki, ale jak nie będzie wsio gotowe to to nic nie da. Niestety
Stary 2016-04-01, 09:07   #1972
TinkerrBell
Zadomowienie

Tutaj nie robią chyba badań dowcipnych. Tzn przed porodem położna sprawdza rozwarcie i w 38 tc zrobi mi masaż szyjki macicy to czy będzie mogła to ocenić?
Stary 2016-04-01, 09:07   #1973
superhuman
Zadomowienie

Sierpnióweczki 2016! Część III.

Cytat:
Napisane przez agnszp Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze ze sie umowilas wczesniej tez bym sie umówiła pewnie ale miałam dwa tygodnie temu usg prywatnie to juz jakos MOZE wytrzymam do tego połówkowego....ale tylko moze
Ze ślubem udało sie w końcu ustalić datę na 14 maja na sobote (po wielkich trudach)
Także teraz przechodzimy do zakupów ślubnych

Ja tez byłam dwa tygodnie temu a dokładniej 16 ale był to 17 tydzien i tak słabo było widac dzidzie... Trudno zobaczymy moze co powie na NFZ o płci i moze da mi skierowanie na badania chociaz

Jeżeli chodzi o seks to powiem wam szczerze, ze przed to zawsze sie nie mogłam doprosić TZ bo miałam duże potrzeby jeszcze na początku ciazy cos tam było pozniej miałam zakaz przez ta kosmowke no i 16 lekarz dał nam przyzwolenie bo jest wszystko całkowicie ok ale ja nie mam w ogole ochoty nie chce boje sie troche mi szkoda TZ... Bo robię wszystko jakos tak zeby to wychodziło naturalnie nie chce mu mowić zeby tez nie zaczal schizowac bo wcEsniej to on sie bal o dziecko i powiedział ze dopóki lekarz mie pozwoli to nic nie bedzie na pewno. A wszędzie czytam ze teraz wlasnie niby seks jest najbezpieczniejszy. Ja tez jakos dziwnie to odbieram bo czuje mała bardzo nisko pod pępkiem nad spojeniem i sie boje ze to cos jej zrobi

Edytowane przez superhuman
Czas edycji: 2016-04-01 o 09:11
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 09:11   #1974
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Ta szara jej pilnowała, kolorowa miała gdzieś. Niestety papużek nam się pochowal. I nie dał rady. Dostał robaków nie wiem skąd....dostałam witaminy od veta i jakieś leki ale nie pomogły.
Szkoda, bo ja uwielbiam papugi. Teraz jest tak cicho w domu.
Tż niestety nie podziela mojej pasji i nie pozwala na kolejną.
Miałam papugę - Nimfę. szybko nauczyła się imitować dźwięk budzika i często dawał popis swoich umiejętności os 2 do 5 nad ranem
Stary 2016-04-01, 09:12   #1975
superhuman
Zadomowienie

Cytat:
Miałam papugę - Nimfę. szybko nauczyła się imitować dźwięk budzika i często dawał popis swoich umiejętności os 2 do 5 nad ranem

Hahahah ale ekstra my zastanawialiśmy sie ostatnio nad kanarkiem ale w końcu nie kupiliśmy...
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 09:13   #1976
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Ale znacie kogoś kto urodził od miziania? czy głaskania? Gdyby to było takie łatwe to mialabysmy samych wcześniaków
Moja bratowa po terminie porodu miała zalecenie glaskania, masowania, draznienia brzucha.
Podobnie działa draznienie brodawek.
Z racji bliskiego sąsiedztwa zapalenie pęcherza moze pobudzac macice do skurczów.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 09:15   #1977
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę, że kociary na wątku To ja też się pochwalę swoim sierściuchem, a co
Cytat:

Macie moją kotałkę

fajne kociaki..mają pozdro od mojego
p.s. drugie zdjęcie po wizycie u fryzjera..

Cytat:
Dzień dobry.

chyba coś gin pomieszała..

Cytat:
Ooooo kocia mania jaka spokojna i jak emanuje kocią godnością.
Mój niestety nie zdaje sobie sprawy ze swoich rozmiarów i stara sie zmieścić we wszystko, ostatnio wciskał łapę, a pózniej próbował zmieścić w pudełko od zapałek
buahaha..

Cytat:
One nie są leniwe gin mi mówił ze w ciazy mam zachowywać się jak rasowy kot. Leżeć ile się da. Poruszać się bez pośpiechu i to po wcześniejszym przemyśleniu czy na pewno muszę się ruszyć
Dodatkowo biorę przykład z mojego kota i aktywuje się jak mi smakołyki podstawiają
a mruczysz jak kotka?

Cytat:

oo..na wszelkie zabawy?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 27052011419-001.jpg (111,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 403.jpg (107,0 KB, 11 załadowań)
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 09:18   #1978
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Też mam nimfe ale została u mamy, jest zejefajna
Moja ostatnia papuga spala tak długo jak my
Stary 2016-04-01, 09:21   #1979
scoiatael86
Rozeznanie

Cytat:
Hahaha to dlatego w czasie ciąży się bardziej z moją kotką dogaduję po prostu się do niej upodobniłam

Cytat:

Tutaj już padł
Haha po takich księgach to nic dziwnego!

Wszystkie Wasze kociaki piękne Ja po prostu uwielbiam te stworzenia

Wgl tak jak czytam o tym ile płacicie za wizyty to kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu, że wykupienie medicoveru to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Niesamowity jest komfort posiadania prawie wszystkich usług medycznych w pakiecie.
Stary 2016-04-01, 09:27   #1980
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
fajne kociaki..mają pozdro od mojego
p.s. drugie zdjęcie po wizycie u fryzjera..

chyba coś gin pomieszała..

buahaha..

a mruczysz jak kotka?

oo..na wszelkie zabawy?

kotek - zakochałam sie w oczkach

co do mruczenia, a i owszem zdarza się, mruczę jak dojrzały kot ale u ludzi to ma medyczny termin (tija może się wypowiedzieć )- chrapanie

wszelkie zabawy, które mogą lub prowadza do skurczów macicy są mi zabronione czyli między innymi to o czym pisała chyba tija- dotykanie piersi, zabawy w okolicy pochwy, masaże itp

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Też mam nimfe ale została u mamy, jest zejefajna
Moja ostatnia papuga spala tak długo jak my
chciałabym mieć jeszcze papugę ale mąż zgodził się na jedno zwierze.
od 4 lat próbuję go namówić na 2 kota, na razie pozostaje niewzruszony. Poza tym twierdzi, że on już ma 2 koty, jednego na 4 łapach a drugiego w mojej głowie

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Hahaha to dlatego w czasie ciąży się bardziej z moją kotką dogaduję po prostu się do niej upodobniłam

Haha po takich księgach to nic dziwnego!

Wszystkie Wasze kociaki piękne Ja po prostu uwielbiam te stworzenia

Wgl tak jak czytam o tym ile płacicie za wizyty to kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu, że wykupienie medicoveru to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Niesamowity jest komfort posiadania prawie wszystkich usług medycznych w pakiecie.
koszt mojej wizyty to 140pln i tak płacę tanio ze względu na to że dosyć długo leczę się w tej klinice. Nowe pacjentki zaczynają od 170.
Na każdej wizycie mam USG, za morfologię i inne badania muszę dodatkowo płacić. 3d/4d takie cudo nie jest mi znane

Edytowane przez Krefetka
Czas edycji: 2016-04-01 o 09:30
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości