|
|
#4681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
I tu Ci przyznam racje
Anitko. Dlatego jak nie moze zadzwonic/kwestia finansow/to powinna strzaleczke odpuscic Tz towi I normalnie by sobie porozmawialiA tak to dziecinnie to wychodzi Hey Lady Mysle ze doswiadczenie tego uczy gdy jest sie w zwiazku Nie warto drzec kotow o *******y!!! Bo to nigdy nie jest dobre dla obu stron ![]() Ps. Ja nauczylam sie tego z wiekiem i ucze caly czas Bo czasem zdarza mi sie ze gore biora emocje.. I dzieki temu coraz lepiej rozumiem swojego mezczyzne wlasnie dzieki Wspolnej "komunikacji":przytul : A ja 24 h bez mojego Tz bo sluzbe dzis ma |
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu
mi sie wydaje, że charakter się zmienia z wiekiem- oczywiście niektóre cechy są ,,zbyt zakorzenione " A ja dzisiaj mam nastrój ponadprzeciętny Babeczki w salonie zaczęły się śmiać. Jak patrzę na tą grzywkę Ani Guzik (wymodelowaną na szerokiej szczotce i mocno na lakier) to polecam jej zmienić stylistę. |
|
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
I kiedyś też wkurzałam się jak mówił, ze nie przyjdzie do mnie bo mecz, bo umówił się z kolegami... a w tą sobotę to mu sama powiedziałam: umów się z kimś na oglądanie meczu bo ja zapraszam koleżankę. No i on był taki zdziwiony i mówi: ,,to Ty mnie wyganiasz..." . Oczywiście śmiał się.
Zauważyłam, że jak daję mu pełną swobodę, to on chętniej spędza ze mną czas.
|
|
|
|
#4685 |
|
Gość
|
Ja tak samo mówiłam, że skoro mnie nie ma, to przecież może iść gdzieś na piwo z kolegą, na mecz do pubu czy coś. Ale mu się nie chce, mówi, że skoro ma fajny tv i głosiniki(nowe od mojego taty przywiezlismy) to woli wygodnie w domu :P Mysle, ze trzeba sobie dac nawzajem oddychać...
|
|
|
|
#4686 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja jednak zdjęłam go , bo nie był zaręczynowy![]() Cytat:
to potem wraca do mnie jak na skrzydłach i czas spędzony potem razem należy do najlepszych momentów
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4688 |
|
Gość
|
Rybko, pokaż się w nowej fryzurce!
![]() Dziewczyny, a tak serio - może rzeczywiście kontynucja wątku lepiej by brzmiała samo 'wymarzony pierścionek' Bo chyba żadna z nas do zaręczyn siłą zmuszać nie ma zamiaru ;p
Edytowane przez nema_ Czas edycji: 2007-11-19 o 13:28 |
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny już nadrobiłam zaległości co tez naskrobałyście
![]() Cytat:
)Jak juz pisałam wczoraj miałam okropny dzien, zdołowana i wogóle i emocje ponisoły sama to wiem. dzis TZ zrozumiał i jeszcze przezd 12 wyslał mi potrójnego smska, ze przeprasza za wczorajszy dzien itp. i ze wieczorkiem zadzwoni. ja mu ładnie odpisałam i teraz jest ok. Ja to jestem taka , ze najpier cos powiem/zrobie, a potem pomysle i czesto wtedy tego żałuje ![]() Ale najwazniejsze ze jest juz ok byłam w bibliotece dzis i na 4 ksiązki: 2 mam na miesiąc a 2 (te najgrubsze - do jutra .. wrr.. bede musiała troche poskanowac ) |
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj "dostałam zawału" bo moj P. sam z własnej woli powiedział, żebym weszłado slepu z sukniami slubnymi bo nasm się jedna na wystawie spodobała
mój kochanyaha i powiedział żeby na niego nie pisala TZ bo to moze oznacza duzo innych rzeczy wiec od teraz bede pisac mój narzeczony
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że się wyjaśniło Madziu.
Brałam kąpiel przedtem i tak ze strumieniem wody nad głową myślę sobie: rany, ja jestem najmłodsza na wątku i jeszcze się wymądrzam,. ktoś mnie skarci wreszcie, że co się dzieciak odzywa ![]() I miałam zrobić zdjęcie dla Vadi, nawet make up zrobiłam, mimo, że dziś cały dzień w domu i bez Tż a tu siostra mowi, że nie zdąży bo wychodzi. Sama nie zrobię niczego sensownego Ale Vadi miałam szczere chęci pokazania się bez "ogonka" z tyłu głowy.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen dlaczego ktos ma cie karcić?? twoje rady zawsze są słuszne
ja wiem, mnie za bardzo poprostu emocje czasami ponoszą. szczególnie wczoraj mialam taki okropny dzie, i czulam sie taka samotna. i jeszcze te mysli, ze czas na net miał, ale na odpisanie mi na eska już nie.. sama siebie nakrecałam ale coż.. tak czasami jest . dobrze ze juz wsztsko ok
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4695 | |
|
Gość
|
Cytat:
Po pierwsze - nie wiek, a dojrzałość się liczy. Po drugę - mądrze piszesz i Twoje rady mogą sie przydać ![]() także spokojnie ps. Zerknęłam na Twoj suwaczek i wiek i musze przyznać, że nie często się spotykam z takimi wczesnymi ślubami - w żaden sposób nie neguję. Czekam z niecierpliwością na zdjęcia w sukni
|
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia no to w koncu jak jest z tym slubem?? bo ja zrozumiałam jakbyscie juz mieli cos planowac??
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem mój P. to takie dziwne stworzenie sama juz nie wiem ide się zapytać
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen
każdy ma prawo do własnego zdania.
|
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu to dobrze ze się wszystko wyjasniło
. Moze jednak skoro wiesz ze masz taka mała wadę postraj sie zmienic...tzn pomysl napierw 3 razy zanim cos zrobisz . Wydaje mio sie zę jestes bardzo wrazliwa i wszystko niepotrzebnie nadinterpretujesz. Mała sprawa potrafi wyprowadzic Cię z rownowagi - a to niedobrze.Ja się troszke podłamałam bo przeprowadziłam rozmowę z moja przyjaciółka, która jest ze swoim TZ 7 lat i strasznie złe rzeczy dzieja się w ich zwiazku. Nawet nie wiem jak jej pomóc- szczególnie że studiuje w innym miescie i nie mam nawet jak jej przytulic . No i mam małe wyrzuty sumienia, bo w sobote do mnie zadzwoniła zeby sie spotkac, a ja jej odmowilam bo juz byłam umówiona z kims innym....no ale skad mogłam wiedziec ze jest cos nie tak- nie powiedziała mi.
|
#4700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez tak czasem mam, zamiast myslec od razu dzialam ..A czasem lepiej ochlanac![]() Madlen, nikt Cie nie bedzie karcil ![]() Kasiu Oj chyba cosik planuje ten Twoj narzeczony Fajnie, ze poszliscie zobaczyc suknie, widac ze mysli o tym"slubie"takze On.. Super
|
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen kochana Ty zawsze madrze piszesz
![]() Co sie dzis dzieje ze Hihi sie nie udziela, Dorinki nie ma... Kulbit... Vadi też i w ogóle nas jakos mało
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4704 |
|
Gość
|
Oj coś chyba zły humor
Hihi, wszystko w porzadku? Kogoś zbić potrzeba? Jakby co to wołaj
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda do doopy, zero energii.. Za pół godziny wychodzę z pracy i idę na zakupy, może coś ładnego trafię. I farbowała kudły będę, więc na pewno poprawię sobie humor... |
|
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja miałam takowy w zeszłym tygodniu. Zaczynałam pisac posta po czym go kasowałam....w kazdym racie mam nadzieje ze zadnych problemów nie masz.
|
|
#4707 |
|
Gość
|
Zdecydowanie fryzjer pomoże, a w domku maślanymi oczkami masaż od męża wyproś, pewnie tez rozluźni i poprawi humor
|
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam zamiar isc do fryzjera sciac sie jak rihana czy jak jej tam
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
wracam do swiata zywych ale widze ze nikt specjalnie nie tesknil ![]() w takim skrocie: 1. w czwartek dopadl mnie przeokropny nastroj. zapalnikiem (chociaz nie powodem) bylo to nieszczesne mieszkanie. przeplakalam cala noc, sporo TZowi w sluchawke. i w ogole duzo sie dzialo, nie chce pisac. 2. w piatek nastroju depresyjnego ciag dalszy. caly dzien przespalam. a jak sie juz budzilam i chcialam czyms zajac to lzy w oczach i znow ryk. TZ od razu po pracy wyciagnal mnie na spacer, pogadalismy (tu uklon do Madlen-kochana jestes 3. sobota juz lepsza. jeszcze jakies smutki w glowie ale szybko znikaly bo na nic nie bylo czasu. wieczorem skoczylismy na 1 urodziny siostrzenca TZa. po powrocie zrobilismy z TZem i jego rodzenstwem "domowke". oj przyznam ze dawno tyle nie wypilam wodki ale dobrze mi to zrobilo mialam chwile grozy bo TZ chcial dorownac bratu w tempie picia, w pewnym momencie zrobil sie blady, oblal potem ale zimny jak trup byl. szybko do lozka go odstawilam. okazalo sie ze nie jest wprawiony w piciu. potem niestety uderzyl w placz i wypominanie piatkowej rozmwowy (szczegolow nie pisze). w koncu go zostawilam zeby sie uspokoil i podzialalo. do 3 w nocy kursowalam miedzy TZem a drugim pokojem bo mi malo bylo i chcialam pic dalej ale przy okazji od TZa rodzenstwa wielu milych rzeczy sie dowiedzialam i spojrzalam na Nasz zwiazek ich oczami![]() 4. niedziela o dziwo super. zadnego kaca, bolu glowy a wypilam niewiele mniej od TZa. on to bardziej odchorowal. w lozku do poludnia, potem maly obiad a potem dlugi spacer zeby sie dotlenic 5. a dzis to juz zrozumialam ze w weekend zjazd a ja nic nie umiem wiec siedze i zakuwam
|
#4710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co kogoś na to narażac? Szczególnie, jesli nie zasluguje?Cytat:
Poza tym idziemy na zakupy, coby niuni zrekompensować brak tamtej bluzki Zobaczymy, czy nie skończy się jedna wielką frustracją pod tytułem "do diabła, co za gówna w tych sklepach, nic na mnie nie pasuje, a wszystko to szmaty" Bo na to się dzisiaj zapowiada w moim stanie...
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

Nie ma co stwarzać niepotrzebnych konfliktów.
gdy jest sie w zwiazku 

Bo chyba żadna z nas do zaręczyn siłą zmuszać nie ma zamiaru ;p
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)