Sierpnióweczki 2016! Część III. - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-03, 15:44   #2401
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.

Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
Byłam dziś na zakupach. Sprawiłam sobie bransoletki z pandory zgodnie z wczorajszymi planami ponad to topa na fitness, co prawda nie ciążowego ale wrozmiarze XL haha (normalnie mam s ;p) oraz buty https://www.rylko.com/pl/produkt/7E2...,111556,4.html mega wygodne polecam
Weszłam też do smyka ale udało mi się pohamować i nic nie kupić
Czekamy do połówkowego usg
dla mnie zaczyna być sztuką kupić coś sobie a nie Małej
buty fajne, ale ja ze względu na ból pleców poginam tylko w płaskich teraz...
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 16:52   #2402
tabitabi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Bo ja z tych mających problem z kwestią prywatności w necie...
Ale dobra, bo tyle razy pytałyście, że aż głupio. To mój bebzol

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Zdjęcie na leżąco

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Skoro na leżąco taki pokaźny to na stojąco musi być już ogromny piękny

Cytat:
Byłam dziś na zakupach. Sprawiłam sobie bransoletki z pandory zgodnie z wczorajszymi planami ponad to topa na fitness, co prawda nie ciążowego ale wrozmiarze XL haha (normalnie mam s ;p) oraz buty https://www.rylko.com/pl/produkt/7E2...,111556,4.html mega wygodne polecam

W tej promocji jest 2ga taka sama bransoletka gratis? Bo na stronce jest napisane że łańcuszek... Możesz pokazać fotkę tych co kupiłaś ?
tabitabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 17:08   #2403
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tabitabi Pokaż wiadomość
haha to cykaj foto i chwal się brzuszkiem
Chwalilam sie tydzien temu. Chyba przez tydzien wielkiej zmiany nie ma.
Ale ubrania (koszule) ktorych nie nosiłam 3 tyg i były luźne dzis okazaly sie za ciasne. Chyba koniec z wyciaganiem ubran z szafy, trzeba mierzyć zeby sie nie zdziwić, ze nie mam co założyć.
Spodnie ciazowe kupilam za duze (zgodnie z wymiarami brałam), ale to jedyne jakie teraz mam. Zawijam tylko tę bawelniana część bo jest ogromna. Jeansy z gumka na guziku srednio mi pasują. Nosiłam do nich pasek, ale wczoraj odkryłam że zrobił sie za krótki. A same zjezdzaly mi przy każdym schyleniu.
Kilka fajnych tunik dzis widzialam ale potrzebiwalabym leginsy do nich. A zwykle albo roluja mi sie pod brzuchem albo sie wpijaja w brzuch. Jesli juz to potrzebuję ciazowych. Tez mi sie to srednio podoba, zwlaszcza pod względem finansowym, ale w czyms chodzić muszę. Na same sukienki jest chłodno, kurtkę mam sportową i nie zawsze wszedzie mi wszystko ze sobą pasuje.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 17:50   #2404
Kasmina
Rozeznanie

Po dwóch tygodniach prawie nic nie robienia postanowiłam od jutra zacząć coś robić sporządziłam nawet listę rzeczy do zrobienia nie chce się rozleniwić, bo porodu nie przeżyje

Kasiu masz bardzo duży śliczny brzuch!!
Kasmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 18:16   #2405
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
dla mnie zaczyna być sztuką kupić coś sobie a nie Małej
buty fajne, ale ja ze względu na ból pleców poginam tylko w płaskich teraz...
Ja mam w szafie same szpilki, od kiedy jestem w ciąży ciągle chodziłam w płaskich a chciałam coś na obcasie ale niestety szpilki mnie wykańczają a te koturny są bardzo wygodne, mam nadzieję, że dam radę w nich chodzić dość trochę ;p

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
W tej promocji jest 2ga taka sama bransoletka gratis? Bo na stronce jest napisane że łańcuszek... Możesz pokazać fotkę tych co kupiłaś ?
http://estore-pl.pandora.net/pl_PL/b...avid=xsellhome dla mnie i ta dla mamy http://estore-pl.pandora.net/pl_PL/b...avid=xsellhome za obie 359zł
12.12.2015 II kreseczki
23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo
Orange_tree1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 18:21   #2406
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Chwalilam sie tydzien temu. Chyba przez tydzien wielkiej zmiany nie ma.
Ale ubrania (koszule) ktorych nie nosiłam 3 tyg i były luźne dzis okazaly sie za ciasne. Chyba koniec z wyciaganiem ubran z szafy, trzeba mierzyć zeby sie nie zdziwić, ze nie mam co założyć.
Spodnie ciazowe kupilam za duze (zgodnie z wymiarami brałam), ale to jedyne jakie teraz mam. Zawijam tylko tę bawelniana część bo jest ogromna. Jeansy z gumka na guziku srednio mi pasują. Nosiłam do nich pasek, ale wczoraj odkryłam że zrobił sie za krótki. A same zjezdzaly mi przy każdym schyleniu.
Kilka fajnych tunik dzis widzialam ale potrzebiwalabym leginsy do nich. A zwykle albo roluja mi sie pod brzuchem albo sie wpijaja w brzuch. Jesli juz to potrzebuję ciazowych. Tez mi sie to srednio podoba, zwlaszcza pod względem finansowym, ale w czyms chodzić muszę. Na same sukienki jest chłodno, kurtkę mam sportową i nie zawsze wszedzie mi wszystko ze sobą pasuje.
No Kochana, niestety ale chyba musimy się przyzwyczaić, że dotychczasowe ubrania będą robiły się za małe ja koszule pochowałam już dobry miesiąc temu, bo wszystkie miałam taliowane i nawet jeśli się jeszcze zapinałam to po prostu źle wyglądały. Taka kolej rzeczy, że w ciąży brzuch rośnie i trzeba się bardziej zastanowić co założyć.

Ja kupiłam tylko 1 spodnie ciążowe i 1 leginsy, obydwie rzeczy w h&m. Do tego 2 sukienki i spódniczkę, ale z normalnej kolekcji, nie ciążowej, ale o luźnych krojach (spódnica tzw tuba, taka rozciągliwa). I nie uważam, żebym nie miała co na siebie włożyć. Do spodni zakładam bluzki/sweterki sprzed ciąży (te rozciągliwe), legginsy zwykle po domu. A do sukienek grubsze rajstopy (też ciążowe, w gattcie to koszt bodajże 24zł), botki lub baleriny i śmigam. Dzisiaj u nas było ponad 20 stopni, więc nie jest mi w ogóle chłodno Jedna kurtka też już jest ciasna, ale jej po prostu nie zapinam Nie ma się co załamywać rosnącym brzuszkiem, bo przez następne kilka miesięcy nie będzie on malał.

Kasiu śliczny brzuszek
Stary 2016-04-03, 18:29   #2407
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Ja się nie załamuję. Tylko potrzebowałam dzis konkretne ubranie które było dobre ostatnio i zonk.
Ciążowe rajstopy to był pierwszy zakup jako zrobilam.
Przed ciążą byłam duża i o ile t-shirt znajdę (znalazlam dzis) to spodnice czy spodnie Nie-ciążowe teraz sie nie sprawdzają.
U nas niby ciepło, ale wiatr zimny. Po przeziebieniu wolę sie ubrać niz spędzić kolejne tygodnie na zwolnieniu.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-03, 18:33   #2408
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
No Kochana, niestety ale chyba musimy się przyzwyczaić, że dotychczasowe ubrania będą robiły się za małe ja koszule pochowałam już dobry miesiąc temu, bo wszystkie miałam taliowane i nawet jeśli się jeszcze zapinałam to po prostu źle wyglądały. Taka kolej rzeczy, że w ciąży brzuch rośnie i trzeba się bardziej zastanowić co założyć.

Ja kupiłam tylko 1 spodnie ciążowe i 1 leginsy, obydwie rzeczy w h&m. Do tego 2 sukienki i spódniczkę, ale z normalnej kolekcji, nie ciążowej, ale o luźnych krojach (spódnica tzw tuba, taka rozciągliwa). I nie uważam, żebym nie miała co na siebie włożyć. Do spodni zakładam bluzki/sweterki sprzed ciąży (te rozciągliwe), legginsy zwykle po domu. A do sukienek grubsze rajstopy (też ciążowe, w gattcie to koszt bodajże 24zł), botki lub baleriny i śmigam. Dzisiaj u nas było ponad 20 stopni, więc nie jest mi w ogóle chłodno Jedna kurtka też już jest ciasna, ale jej po prostu nie zapinam Nie ma się co załamywać rosnącym brzuszkiem, bo przez następne kilka miesięcy nie będzie on malał.

Kasiu śliczny brzuszek
Ja kupiłam 3 oversizeowe tuniki z by o la la (kocham tą firmę) i chodzę w nich na zmiane i w getrach. Miałam też 2 tuniki z czasów wcześniejszych. Także mam w sumie zestaw na cały tydzień w pracy, do tego 3 swetry nie zapinane bo w kurtki już nie wchodzę. Z typowo ciążowych kupiłam płaszcz na wyprzedaży w c&a i 2 pary getrów z h&m. No i spodnie ciążowe w których puki co nie chodzę. Także typowo ciążowych mam mało, a te oversizeowe będę miała także na po-ciąży bo wiadomo, że brzuszek zaraz nie będzie idealny. Zawsze nosiłam mocno dopasowane rzeczy i szybko one przestały dobrze leżeć i musiałam zmienić styl
No i zakup balerinek bo jak już pisałam byłam typem "szpilkowym" i miałam jedne kozaczki płaskie w których przechodziłam cały okres zimowy

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Ja się nie załamuję. Tylko potrzebowałam dzis konkretne ubranie które było dobre ostatnio i zonk.
Ciążowe rajstopy to był pierwszy zakup jako zrobilam.
Przed ciążą byłam duża i o ile t-shirt znajdę (znalazlam dzis) to spodnice czy spodnie Nie-ciążowe teraz sie nie sprawdzają.
U nas niby ciepło, ale wiatr zimny. Po przeziebieniu wolę sie ubrać niz spędzić kolejne tygodnie na zwolnieniu.
mi to jest tak gorąco, że nawet jak wczoraj było 12 stopni to już w gołych stopach i balerinkach latałam na zakupy ;p
ale mną to się nie ma co kierować bo ja całą zimę chodzę w butach nie ocieplanych (kozaczkach ale wiosennych, ażurkowych) i w płaszczu skórzanym zero szalików, czy ociepleń bo zaraz się pocę i dopiero łatwo żeby mnie zawiało czy coś ;p
12.12.2015 II kreseczki
Stary 2016-04-03, 18:37   #2409
florencee
Zadomowienie

Ja też byłam na spacerku, ale fajny dzień cieplutki. A wcześniej na burgerze.

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Ja sama skróciłam moje spodnie, niestety jestem bardzo niska i wszystkie spodnie ciazowe jakie widziałam były niesamowicie dłuuuugie. :/

Co do sukienek to w domu mam rozne rozmiary, akurat teraz sie przydadzą
Tez mam nadzieje, ze nie bede musiala juz kupowac dodatkowych typowo ciazowych ubran. Jakos dam rade z tym co mam.
To zazdroszczę umiejętności skracania spodni, bardzo by mi się to przydało, bo zawsze każde spodnie są na mnie za długie, a ciążowe to rzeczywiście jakoś niesamowicie długie!

Też mam zamiar dać już radę z tym co mam, mam te nowe spodnie z golfem na brzuch - 2 pary, "porządniejsze" legginsy, kilka tunik i sukienki co bardziej rozciągliwe.

Cytat:
Napisane przez emenyx Pokaż wiadomość
Witam

dzis rozpoczal sie 22tydzien

Za tydzien mam koeljna wizyte, mam nadzieje, ze wtedy poznam w koncu plec

Poki co, wszystko OK, ruchy dziecka czuje bardzo wyraznie jeszcze dwa miesiace i ide na na urlop zalegly z zeszlego roku , a potem juz macierzynskie czas pewnie zleci, ze hoho.
7.6.16 to moj ostatni dzien w pracy i potem ponad rok w domu...
Gratuluję 22. tygodnia.

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja niestety dalej chora w sumie od wczoraj leżę w łożku faszeruje sie czosnkiem cytryna miodem malinami ale niewiele to daje jeszcze dzisiaj ujawnił sie troche kaszel boje sie troche bo brzuch juz m je boli od kichania i smarka ja staram sie robic to tak by jak najmniej napinać ten brzuch... Niestety wizyta u lekarza dopiero jutro o 16:30. Powiedziałam juz kierowniczce ze jutro na pewno mnie nie bedzie. Bo wczoraj w pracy czułam sie dramatycznie. Temperatury nie mam Ale jeśli lekarz da mi zwolnienie to chyba nie bede protestować w końcu dziecko jest najważniejsze....

Zazdroszczę wam grilli i spacerków no ale cóż... Pocieszam sie tym ze to dopiero początek i nie ominie mnie
Ojej, współczuję, kuruj się! Pewnie, jakby lekarz proponował zwolnienie, to trzeba skorzystać.

Cytat:

no ja też tak noszę, ale do tego potrzebna jest dłuższa góra i cały czas ciągnę bluzkę w takim zestawie,żeby ukryć ten rozporek..
Ja tak samo, a większość bluzek niestety mam za krótkich żeby być pewną, że to przeatrakcyjne wiązanie się nie ujawni.

Cytat:
Bo ja z tych mających problem z kwestią prywatności w necie...
Ale dobra, bo tyle razy pytałyście, że aż głupio. To mój bebzol
Ale super bebzol.

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
My dzisiaj na spacerku
Dzidziuś wyraźnie obecny!

Cytat:
prze-piękny..i jak na leżąco to rzeczywiście masz już co dźwigać

ale się Tija wozisz

florence , Orange_tree -to my mamy zbliżone terminy, dlatego podobnie z ruchami..ciekawe czy z wielkością Malców też będziemy podobnie..i ogólnie uprzedzam wpuszczam Was dziewczyny w kolejce na porodówke..ja poczekam
Ciekawa jestem jak tam z wielkością będzie, dawno nie miałam żadnych informacji o moim maluchu. Nie wiem czy ja chcę być wpuszczona, boję się.

Cytat:
To udane zakupy, buty bardzo ładne.

Cytat:
Napisane przez Kasmina Pokaż wiadomość
Po dwóch tygodniach prawie nic nie robienia postanowiłam od jutra zacząć coś robić sporządziłam nawet listę rzeczy do zrobienia nie chce się rozleniwić, bo porodu nie przeżyje

Kasiu masz bardzo duży śliczny brzuch!!
Trzymam kciuki za wykonanie zadań z listy.
florencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 18:43   #2410
pati0090
Zakorzenienie

dziś z okazji 20+0 tc kupiłam farby do pokoju dziecięcego

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 18:43   #2411
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Mi było gorąco (zima w trmapkach) póki nie wiało. A od kilku dni wieje.
Stopy bardzo mi marzną i dla mnie to nie pora na baleriny.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-03, 19:00   #2412
Kasmina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
dziś z okazji 20+0 tc kupiłam farby do pokoju dziecięcego
Jaki kolor??
Kasmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 19:07   #2413
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasmina Pokaż wiadomość
Jaki kolor??
dokładnie takie jak na zdjęciu (fiolet+zieleń) i będą do tego białe mebelki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg barwy_natury_wnetrze_155_i_108_probki_BEZ_KOLORU.jpg (99,7 KB, 15 załadowań)

Stary 2016-04-03, 19:09   #2414
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
swietne polaczenie kolorów

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 19:17   #2415
tabitabi
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam w szafie same szpilki, od kiedy jestem w ciąży ciągle chodziłam w płaskich a chciałam coś na obcasie ale niestety szpilki mnie wykańczają a te koturny są bardzo wygodne, mam nadzieję, że dam radę w nich chodzić dość trochę ;p

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

http://estore-pl.pandora.net/pl_PL/b...avid=xsellhome dla mnie i ta dla mamy http://estore-pl.pandora.net/pl_PL/b...avid=xsellhome za obie 359zł

Oooo ta druga to dokładnie taka jaką chciałam dla siebie i do tego po charmsie kupiłyście tak? W salonie Yes tylko ta promocja? Chyba wybiorę się jutro z mamą
tabitabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 19:29   #2416
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez florencee Pokaż wiadomość
Ja też byłam na spacerku, ale fajny dzień cieplutki. A wcześniej na burgerze.

Ja tak samo, a większość bluzek niestety mam za krótkich żeby być pewną, że to przeatrakcyjne wiązanie się nie ujawni.

Ciekawa jestem jak tam z wielkością będzie, dawno nie miałam żadnych informacji o moim maluchu. Nie wiem czy ja chcę być wpuszczona, boję się.
dobrze, że już można spędzać więcej czasu na zewnątrz..
hehe tak jak i u mnie..
do środy już blisko..też jestem ciekawa jak z wielkością, ostatnio chyba lekarz nie powiedział,wcześniej powiedział,ale męzowi,a on już po wyjściu z gabinetu nie pamiętał ile to gram było..ale podejrzewam,że u nas córcia będzie z tych mniejszych..ja za wysoka nie jestem, mąż chyba przeciętny jak na mężczyznę..a może i wysoki, ale obydwoje to szczypiory, więc Mała pewnie też chudzinka,choć kto Ją tam wie..
ja też się boję..nawet bardzo..ale będą emocje w sierpniu..już to czuję
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 19:44   #2417
kasia_ruda
Zakorzenienie

Ten iwostin z filtrem super, wybielił mi już stare piegi, są mniej widoczne, chroni przed slońcem doskonale, co widać porównując z miejscem, ktorego nie dosmarowałam. Pod okiem nowe piegi i czerwona skóra, cała reszta blada tylko zapach ma dziwny.

kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 20:00   #2418
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupiłam 3 oversizeowe tuniki z by o la la (kocham tą firmę) i chodzę w nich na zmiane i w getrach. Miałam też 2 tuniki z czasów wcześniejszych. Także mam w sumie zestaw na cały tydzień w pracy, do tego 3 swetry nie zapinane bo w kurtki już nie wchodzę. Z typowo ciążowych kupiłam płaszcz na wyprzedaży w c&a i 2 pary getrów z h&m. No i spodnie ciążowe w których puki co nie chodzę. Także typowo ciążowych mam mało, a te oversizeowe będę miała także na po-ciąży bo wiadomo, że brzuszek zaraz nie będzie idealny. Zawsze nosiłam mocno dopasowane rzeczy i szybko one przestały dobrze leżeć i musiałam zmienić styl
No i zakup balerinek bo jak już pisałam byłam typem "szpilkowym" i miałam jedne kozaczki płaskie w których przechodziłam cały okres zimowy

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

mi to jest tak gorąco, że nawet jak wczoraj było 12 stopni to już w gołych stopach i balerinkach latałam na zakupy ;p
ale mną to się nie ma co kierować bo ja całą zimę chodzę w butach nie ocieplanych (kozaczkach ale wiosennych, ażurkowych) i w płaszczu skórzanym zero szalików, czy ociepleń bo zaraz się pocę i dopiero łatwo żeby mnie zawiało czy coś ;p
Ja też wole kupować takie oversizowe rzeczy, żeby mieć później również na okres po ciąży poza tym te rzeczy typowo ciążowe są sporo droższe, a fasony (np na dziale h&m mama) są strasznie staromodne;p I ja też z tych, które biegają całą zimę w nieocieplanych botkach Baleriny też dziś założyłam, ale do grubszych rajstop.

Cytat:
bardzo ładne kolory w ogóle połączenie fioletu z soczystą zielenią to nasze kolory przewodnie wesela
Stary 2016-04-03, 20:15   #2419
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładne kolory w ogóle połączenie fioletu z soczystą zielenią to nasze kolory przewodnie wesela
Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
swietne polaczenie kolorów
dzięki też lubię te kolory ale trochę żałuję że wzięłam taki stonowany zielony a nie bardziej soczysty. Chociaż i tak myślę, że będzie ładnie

Stary 2016-04-03, 20:18   #2420
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Mogłabym miec takie w salonie.
Stary 2016-04-03, 20:20   #2421
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:
super kolory !!
12.12.2015 II kreseczki
Stary 2016-04-03, 20:22   #2422
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Mogłabym miec takie w salonie.
u nas salon będzie szary

Cytat:
super kolory !!
fajnie, że się podobają

Stary 2016-04-03, 20:22   #2423
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
u nas salon będzie szary
Szarą mamy kuchnię.
Salon czeka na remont i inspirację. A może korytarz w mocnych kolorach?
Stary 2016-04-03, 20:41   #2424
florencee
Zadomowienie

Cytat:
Mi było gorąco (zima w trmapkach) póki nie wiało. A od kilku dni wieje.
Stopy bardzo mi marzną i dla mnie to nie pora na baleriny.
No, pogoda trochę zdradliwa z tym wiatrem, ja dzisiaj mokasyny założyłam pierwszy raz i trochę mi zimno było, więc balerin jeszcze się boję.

Cytat:
Będzie pięknie.

Cytat:
dobrze, że już można spędzać więcej czasu na zewnątrz..
hehe tak jak i u mnie..
do środy już blisko..też jestem ciekawa jak z wielkością, ostatnio chyba lekarz nie powiedział,wcześniej powiedział,ale męzowi,a on już po wyjściu z gabinetu nie pamiętał ile to gram było..ale podejrzewam,że u nas córcia będzie z tych mniejszych..ja za wysoka nie jestem, mąż chyba przeciętny jak na mężczyznę..a może i wysoki, ale obydwoje to szczypiory, więc Mała pewnie też chudzinka,choć kto Ją tam wie..
ja też się boję..nawet bardzo..ale będą emocje w sierpniu..już to czuję
Mi nic nie mówił chyba ostatnio o wielkości malucha, żadnych gramów ani centymetrów, teraz muszę koniecznie się czegoś dowiedzieć.
My jesteśmy przeciętnego wzrostu, to pewnie przeciętniak wyjdzie.

Cytat:
Ten iwostin z filtrem super, wybielił mi już stare piegi, są mniej widoczne, chroni przed slońcem doskonale, co widać porównując z miejscem, ktorego nie dosmarowałam. Pod okiem nowe piegi i czerwona skóra, cała reszta blada tylko zapach ma dziwny.

To dobrze wiedzieć, fajnie że się sprawdza u Ciebie. Mocno sobie postanowiłam, że jutro zmobilizuję się do zdobycia filtra w końcu.
Stary 2016-04-03, 20:58   #2425
iweczka
Zakorzenienie

hej
Czemu te weekendy tak szybko uciekają

Mój mały niunio ma stałe pory kręcenia się, 7-7.30 rano da o sobie znać, ale jak tylko przykładam rękę przestaje. Cwaniaczek

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Dzień dobry, dziś u mnie 20+0 w nagrodę wypije dziś kawę

Miłego dnia
Super
U mnie jutro tyle licznik pokaże

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:

Genialna teściowa Chociaż powiem Ci, że moja babcia ma podobne oczekiwania do mojej mamy. Nie chcę się aż tak uzewnętrzniać na forum publicznym, ale moja babcia dostawała konkretną kasę za to, że stworzyła dla mnie rodzinę zastępczą, ale się do tego nie przyznała i non stop ciągnęła pieniądze od mojej mamy, która wyjechała za granicę i naprawdę ciężko pracowała. Dodam, że babcia ma bardzo wysoką emeryturę, a potrafiła mamie wypomnieć, że przecież ona mi jeść daje Była bardzo zdziwiona jak uciekłam do akademika od razu jak tylko była taka możliwość (mogłam dojeżdżać na studia) i utrzymywałam się sama. Nawet rzadko na weekendy przyjeżdżałam. I teraz hit- jestem jedyną osobą, która się nią interesuje, pomimo że ma 6 wnucząt temat rzeka. Ale do dzisiaj uważa, że skoro moja mama mieszka za granicą to powinna jej finansować wiele rzeczy.
Dobra Dusza, nie fajna sytuacja, aczkolwiek ja ze swoją jedną babcią też nie mam kontaktu zbyt dobrego przez jej różne "akcje"
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 21:05   #2426
asicuha
Wtajemniczenie

Cytat:

Wiem ze byla o tym mowa, ale nie zapisalam a teraz juz nie moge nigdzie znalezc, iwostin 50, czy jakis specjalny?
Musze tez jutro zamowic, bo zaczynam sie obawiac o moja twarz :P
Dobranoc Dziewczyny

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 21:35   #2427
Babygirl1990
Raczkowanie

Hej! Odnośnie odzieży ciążowej kupiłam jedne jeansy i jedne czarne spodnie, jedne i drugie w h&m i jestem z nich bardzo zadowolona, wciąż w nich latam. Kupiłam też jedną oversizeowa bluzeczke.

Miałam dać znać jak dojdzie mi biustonosz do karmienia z aliexpress - już teraz jest za mały.
Dziewczyny, mi w nawilżeniu ciała pomaga peeling kawowy. Robiłam już kilka razy i bardzo sobie chwalę, fajnie nawilża i wygładza.
Stary 2016-04-03, 22:01   #2428
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
Wiem ze byla o tym mowa, ale nie zapisalam a teraz juz nie moge nigdzie znalezc, iwostin 50, czy jakis specjalny?
Musze tez jutro zamowic, bo zaczynam sie obawiac o moja twarz :P
Dobranoc Dziewczyny
http://allegro.pl/iwostin-solecrin-s...087132611.html ja ten zamówiłam, w sumie nie wiem czy dobry ale cena przystępna. A skoro ten la rosche czy jak się to tam nazywa nie polecacie spróbuje z tym

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Czy którejś z Was robią się bolące syfki na twarzy/ plecach?
Ja miałam wcześniej taki wysyp jakby kaszy, czerwonych małych krostek, z reszta wrzucałam fotki, a teraz to bolące duże bąble występujące punktowo na skroniach albo na lini szczęki czasem na policzku
przed ciążą czasem zrobił mi się jakiś pojedynczy ale teraz to armagedon jakiś

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Oooo ta druga to dokładnie taka jaką chciałam dla siebie i do tego po charmsie kupiłyście tak? W salonie Yes tylko ta promocja? Chyba wybiorę się jutro z mamą
Promocja jest do dzis do 24 jak jeszcze zdążysz odczytać mozesz zamówić online. Ja charmsa nie zamówiłam bo to sobie już mamuśka dokupi jak będzie chciała. A do tej co kupiłam dla siebie nie dodaje się charmsów
12.12.2015 II kreseczki
Stary 2016-04-03, 22:56   #2429
florencee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
hej
Czemu te weekendy tak szybko uciekają

Mój mały niunio ma stałe pory kręcenia się, 7-7.30 rano da o sobie znać, ale jak tylko przykładam rękę przestaje. Cwaniaczek
To może jak się urodzi też będzie się uspokajał po jednym dotyku ręki.

Cytat:
Napisane przez Babygirl1990 Pokaż wiadomość
Hej! Odnośnie odzieży ciążowej kupiłam jedne jeansy i jedne czarne spodnie, jedne i drugie w h&m i jestem z nich bardzo zadowolona, wciąż w nich latam. Kupiłam też jedną oversizeowa bluzeczke.

Miałam dać znać jak dojdzie mi biustonosz do karmienia z aliexpress - już teraz jest za mały.
Dziewczyny, mi w nawilżeniu ciała pomaga peeling kawowy. Robiłam już kilka razy i bardzo sobie chwalę, fajnie nawilża i wygładza.
Brzmi fajnie ten peeling, pewnie ładnie pachnie.

Cytat:
Czy którejś z Was robią się bolące syfki na twarzy/ plecach?
Ja miałam wcześniej taki wysyp jakby kaszy, czerwonych małych krostek, z reszta wrzucałam fotki, a teraz to bolące duże bąble występujące punktowo na skroniach albo na lini szczęki czasem na policzku
przed ciążą czasem zrobił mi się jakiś pojedynczy ale teraz to armagedon jakiś
U mnie na czole takie syfki wyskakują, przy włosach (pół biedy, noszę grzywkę) i przy brwiach (to już gorzej) i ze dwa razy na brodzie, co było dziwne, gdyż tam akurat nigdy syfków nie miewałam - typową miejscówką dla nich było zawsze czoło. Myślałam, że może będę zaliczać się do tych kobiet, u których cera w ciąży się poprawiła, ale niestety. Toniku z kwasem nie użyję, zasmarowuję czasem maścią cynkową (niechętnie, bo bieli), a tak to korektor. Kiepskie jest to, że ślady zostają po tych syfkach mimo, iż ich nie wyciskam (tego się nawet nie da wycisnąć :P), dlatego też kombinuję teraz np. z jakimś peelingiem enzymatycznym.
Stary 2016-04-04, 05:12   #2430
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dziwn dobry
Cytat:
Napisane przez Babygirl1990 Pokaż wiadomość
Uwielbiam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości