![]() |
#4981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz w związku po paru latach nigdy nie jest tak jak na początku. Nie ma sensu oczekiwanie aby było tak samo. U mnie tez nie jest tak samo ![]() ![]() TZ dalej pracuje tam gdzie ostatnio???
![]() |
#4982 |
Zakorzenienie
|
Hania ma racje na początku zawsze jest inaczej niz po kilku latach. Związek jest bardziej dojrzał i mocniejszy, ale co prawda mój P. nadal przynosi mi kwiaty bez okazji(jak na początku) pisze sms na dobranoc itd, gorzej jesli partnerzy zaczynaja się ze soba zwyczajnie nudzic i oddalać od siebie
#4983 |
Zakorzenienie
|
Femme nie no...facetowi ciezko sie bedzie domyslic. dlaczego mu po prostu nie powiesz czego oczekujesz. rozmawiajcie
![]() ja tam swojemu czasem przypominam albo wrecz sie domagam czegos przyjemnego. albo robie taki podchod jak dzis. napisalam: kochanie nie widzimy sie dzis moze. no chyba ze masz dla mnie jakas mila niespodzianke. taka slodka propozycje dostalam ze az mi sie goraco z wrazenia zrobilo ![]() a jak widzi ze mi cos przyjemnosc sprawia to sam sie stara ![]()
#4984 |
Raczkowanie
|
a ja mam byc miedzy innymi bardziej wyrozumiala ..nie obrazac sie o byle co i tak dalej i tak dalej
tez troche tego bylo tych rzeczy ktore robie zle i popracuje nad tym.. a teraz zrobilismy sobie " przerwe "i sie nie widzimy 3 dzien..bo ja probowalam juz wszystkiego rozmow itp i nic to moze troche zateskni chociaz..moze dojdziemy do jakichs nowych wnioskow...a raczej licze na to ze on dojdzie ja rozumiem te wszystkie jego przeciwnosci losu o ktorych juz pisalam kiedys no wiecie depresja itp i jestem dla niego bardziej wyrozumiala itp , ale niektore rzeczy on tez powinien dac rade zmienic ... jakby to wam wytlumaczyc taki przyklad : bo on nie ma "takiego doła " ze nigdzie mu sie niechce wychodzic..on z bratem wychodzi ..ze mna tylko nie...skoro ma czas na ogladanie filmow to jakby chcial to i by znalazl 5 minut na wymyslenie romantycznego sms do mnie mam nadzieje ze rozumiecie co mam na mysli.. zapomnial sobie o tym ze facet ma zdobywac kobiete a ja nie wiem jak mam mu o tym przypomniec ..zeby nie wypalic "masz mi kupic kwiatka , masz mi przyslac kartke itp" mi to niewystarczy ze wiem ze on mnie kocha jak chce to jeszcze czuć a on mysli ze zdobywanie sie juz zakonczylo teraz etap kolejny nudna szara rzeczywistosc..ja mam ciebie ty masz mnie trzeba sie widziec tylko po to zeby to ze tak powiem "odbębnić " to tak jak bysmy siedzieli kolo siebie a nie byli parą...niejestemy jeszcze ludzmi z 30 letnim stazem malzenskim ktorzy sa razem ale juz wiecej czasu poswiecajaa dzieciom wnukom itp |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Zakorzenienie
|
Jejku czy ja dobrze zrozumiałam? Lemoorka rozstała się z Tż?
![]() A może pytanie nie na miejscu to zignorujcie.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zakorzenienie
|
lemoorka nie chciala kiedys napisac co sie stalo. i to chyba nie o to chodzi-tak wnioskuje z jej postow
#4987 |
Raczkowanie
|
no ale to nie bedzie glupio jak za jakis czas sie okaze ze on dale nie wie o co chodzi i "jak sie robi pewne rzeczy" to co mu mam napisac..ze chce miska raz na 3 miesiace kwiatka raz na miesiac ..bardziej przemyslane prezenty? wyjscie gdzies chociaz 2 razy w miesiacu? codziennie slodkiego sms na dobranoc i mam mu przypomniec jak maja wygladac te sms? jak sie mowi komplementy mam mu przypomniec? to wtedy to juz wogole jak zrobi to oczym od dawna tesknie to bede myslala tylko o tym ze zrobil tak tylko dlatego bo mu powiedzialam ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
...ja tam kwiatka 2 razy przez te 2 lata dostałam..i nie zapowiada się abym dostała więcej
![]() Femme tak ![]() Ja jednak nadal uwazam ze w tej sytuacji (jego choroba) to Ty powinnas wychodzic z inicjatywa. Ja nie czekałabym na to co on zaproponuje- tylko zawiadamiał go ze " dzis wychodzimy na spacer" "nie chce ci się filmu ogladac dobrze to sobie razem polezymy" . Wiesz co bym zrobiła sama bym mu kwiatka dała, zeby pokazac jak bardzo mi na nim zalezy, ale tez tym sposobem pokazac czego oczekuję. Przepraszam Cie ale cały czas piszesz ja to, ja tamto. Ja chcę, ja oczekuje- nie podoba mi się to ![]() ...a moze on z bratem chodzi na pizze bo on bardziej go rozumie ![]() Ja Femme na Ciebie nie napadam i nie winie Cie absolutnie. Winne zazwyczaj lezy po obu stronach.
#4991 |
Wtajemniczenie
|
Ja z doświadczenie wiem, że kwiatki to nie wszystko! Najważniejsze jest to czy ktoś kocha i jest uczciwy. Eks obsypywał mnie kwiatami i co? I nico właśnie
![]() A co do telefonu przy tyłku noszonego to mialam to samo z byłym. Nosił go nawet do kibla, bo niby wazne sprawy... Jaaasne. To jest bardzo podejrzane!!!! Eks kładł jeszcze zawsze telefon np. jak się ładował, wyświetlaczem w dół. I myślę, że na 99% coś ukrywał... Ale teraz to już nieistotne. Tylko ku przestrodze ![]() A dziś pędzę na randkę. JUż nie mogę się doczekać ![]() ![]() ![]()
#4992 |
Zakorzenienie
|
Melodio udanej randki zycze
![]() a ja napisalam TZ czy chce isc na spacer czy jest zajety. a ten mi tylko strzalke puscil. i co to ma znaczyc ![]()
#4993 |
Raczkowanie
|
hania
no ale teraz o cie troche nierozumiem ja napisalam ze on powiedzial mi co oczekuje ode mnie ja to przyjelam do wiadomosci ,i to zmieniam zreszta sama tego chcialam zeby mi powiedzial, bo wiem ze wina jest po obu stronach, powiedzialam mu co ja tez oczekuje od niego a te wsyztskie kwiatki sms itp ujelam inaczej jako: chce byc czesciej zaskakiwana chce widziec od ciebie wiecej inicjatywy chce zebys byl romantyczny jak dawniej itd...a on stwierdzil ze przeciez przyslal mi kiedys kwiaty ..no ludzie drodzy.,.. on mi powiedzial czego on chce ja powiedzialam czego ja chce..bo wina jest po obu stronach tak a kolejny raz wyszlo ze ja tylko wymagam a nic niedaje...bo tak sie poczulam jak przeczytalam twoja wypowiedz i troche sie teraz zdolowalam no bo jesli 15 letni chlopak bardziej rozumie 26 latka to ja juz nie wiem ..chyba faktycznie nie pasujemy do siebie z tz skoro ze mna juz nic nie chce roic tylko z innymi .. no ale mniejsza o to jakis czas temu bylo tak ze tylko ja pisalam sms ze kocham itp tylko ja chcialam zebysmy cos porobili razem i proponowalam.ja mu dawalam prezenty bez okazji .moze i to nawet trwalo ponad 6 miesiecy a potem mi klapki spadly ze co ja robie i potem powiedzialam mu wprost ze cos jest nie tak w tym zwiazku on jest facetem ja babą a tymczasem ja robie rzeczy ktore chcialabym zeby on robil dla mnie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
|
Zaraz idę do domu, ale jeszcze musze cos napisac...Femme Twój TZ ma depresje, jest ciezko chory a Ty o kwiatkach od niego myslisz....to mnie troszke zatrwaza....ale mozliwe ze nie rozumiem sytuacji
#4995 |
Zakorzenienie
|
Sanetka: dla mnie strzałka zamiast odpowiedzi oznacza "oddzwoń", może Tż nie ma kasy na koncie,a nie chce wyzerować bo nie będzie sygnałków.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wlasnie zadzwonil.slodziak jeden stwierdzil ze czemu nie i umowilismy sie na spacer na 19. uwielbiam spacery z nim ![]()
![]() |
#4997 |
Wtajemniczenie
|
Po chwilowej przerwie związanej z zakończeniem studiów wracam, i przestaje tylko podczytywać.
Jeśli nie boisz się kupowania na necie - proponuję Allegro i hasło "bojówki". Ja swego czasu znalazłam piękne bojówki w Orsay'u i służą mi do dzisiaj. My oboje stajemy przed tymi sklepami i żadne z nas się nie odciąga ![]() ![]() Hmm... nie wiem jak długo trwa wasz związek, ale chyba przeżywacie wygasanie całej początkowej "chemii". Rozumiem, że chcesz być zobywana tak długo jak trwa wasz związek, ale zdobywanie to nie ciągłe bezsensowne, nic nie wnoszące gesty/prezenty. Zdobywanie (dla mnie) to bycie blisko, to dawanie mi spokoju kiedy tego potrzebuję, to całe ciepło które jest w tej drugiej osobie.
#4998 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuję Sanetko
![]() ![]() ![]()
#4999 |
Wtajemniczenie
|
no to jeszcze jedna wiadomość i mamy 5000
![]()
#5000 |
Wtajemniczenie
|
Ja chcę, ja!!!!!!!!
![]()
#5001 |
Gość
|
mogę ja mogę ja
![]() ![]() Tak króciutko - życzę Wam wszystkim więcej uśmiechów i samych szczęśliwych miłości! hihi prawie ;p ps. Dziewczyny polecicie mi jakiś dobry tonik do buzi, bo używałam Garniera, ale ostatnio zaczęła mnie po nim piec skóra ![]() |
![]() |
![]() |
#5002 |
Wtajemniczenie
|
ja polecam tonik z Avene, o ten. A przynajmniej do cery mieszanej. I jeśli chodzi o zakupy kosmetyków z seri Avene, to polecam Allegro. Ceny o 1/3 mniejsze.
#5003 |
Gość
|
Dziękuję, a co myślicie o ziaji?
|
![]() |
![]() |
#5004 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() tak czytam o tej niby watkowej "klątwie" na rozstania i powiem ze u mnie w zwiazku tez nie najlepiej ![]() Nie chcę pisac szczegółów, wybaczcie, ale powiem tylko tyle że sprawa jest powazna ![]() To "coś" stało sie w sobotę. Miałąm wam pisac wczesniej, ale nie chciałąm wam zawracac głowy moimi problemami.
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#5006 |
Gość
|
Nie ma mowy o zawracaniu głowy, wszystkie zawsze wysłuchamy i czasem uda się nam nawet pomóc... Także jak poczujesz, że już czas - my czekamy.
Póki co... ![]() |
![]() |
![]() |
#5007 |
Wtajemniczenie
|
natali86 głowa do góry. Najważniejsze to wiedzieć czego się chce, na spokojnie wszystko przeanalizować, spróbować postawić sie w "butach" drugiej osoby, i dążyć do realizacji swoich planów. Czasem są gorsze dni, ale jak to mówią - są po to byśmy zauważali te lepsze
![]()
#5008 |
Zakorzenienie
|
dziekuję wam Kochane
![]() Wiem, ze moge liczyc na wasze wsparcie i dobra rade, ale narazie nie chce o tym mówić, jesli poczuje że nadszedł czas to zwróce się do was o dobre słowo... Powiem wam tylko tyle, że niedawno czytałąm historie Flofferka i uswiadomiłam sobie jak łatwo, z dnia na dzień, można stracic to co najcenniejsze, a teraz ja jestem w trudnej sytuacji... ![]() Była nawet mowa o rozstaniu ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5010 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dla wszytskich
![]() ja przed chwila wróciłam z zajęc (poszłam na 8.30) ![]() Ale co chciałam napisac: Otóż wysalałam wczoraj TZ smska tego miłego. a dzis siedze na zajęciach jak na szpilkach a on nie odpsisuje ![]() ![]() Odpisałam mu ze tesknie za nim i ze tez kocham i ze myslałam ze sie pogniewał na jego małą złosnice ![]() ![]() ![]() po 19 mieli po niego koeldzy przyjechac i pojechal do kolegi na urodzinki ale obiecal nic nie pic - bio bierze antybiotyk) i (az sie zdziwiłam) powiedział, ze wraca przed 22 jestem szczęsliwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.