|
|
#2341 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Cytat:
|
|
|
|
|
#2342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj trafiłam na badoo na takiego gościa z Legnicy i był wielce zdziwiony ,że ja nie przyjadę na spotkanie do Legnicy i tylko wydusiłam : " nie mam czasu na ta kie wycieczki". Faceci się robią bezczelni .
|
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez i na prawdę jest to dla mnie odpychajace. Wiem ze może się czepiam, że są ważniejsze rzeczy, że można facetowi przecież powiedzieć ale on ma 28 lat i na prawdę nie wie? Szkoda. Zresztą według mnie nawet jeśli będę chciała się z nim znowu spotkać to ciężko mi będzie jakoś spojrzeć na niego inaczej bo cały czas będę miała w głowie to ze nie zmienia gaci.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
|
|
|
#2344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
naturalne jest ze jeśli facet chcę zrobić wrażenie na kobiecie to się tak samo jak kobieta szykuje przed spotkaniem. Jeśli teraz tego nie ma to potem będzie jeszcze gorzej.Tym bardziej ,że facet elementarnych zasad higieny nie zna.
|
|
|
|
|
#2345 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
Przestań się tłumaczyć i czuć głupio! No daj spokój. Gość jest brudasem i to jemu powinno być głupio, a nie Tobie!
|
|
#2346 |
|
Zadomowienie
|
Co znaczy, jak facet mówi mi, że wyglądam "bardzo dojrzale"? Nie brzmi to jak komplement...
|
|
|
|
#2347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2348 |
|
Raczkowanie
|
Może Was zaskoczę, ale my faceci też się myjemy codziennie, a nawet częściej. Jak ktoś tego nie robi, to obojętne czy jest kobietą czy facetem - jest po prostu brudasem. Można to sobie wyobrazić jako trzecią płeć. Brudas wejdzie w związek tylko z drugim brudasem.
|
#2349 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o higienę, to też się nie dziwię MonnieB, że go szurnęłaś. Kiedyś spotkałam się z facetem, który miał nieświeży oddech, mieliśmy dużo wspólnego i ogólnie spoko facet, ale obok takich rzeczy po prostu nie da się przejść obojętnie.. |
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koszmarne uczucie :/Ten koleś od Monnie to masakra. Nosz kurde jak można sie nie myc? Podstawowe zasady higieny :/ I jeszcze otwarcie sie do tego przyznaje... |
|
|
|
|
#2351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
|
|
|
#2352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spoko, przed seksem nie trzeba, ale na co dzień wypadałoby się myć :-P z resztą kto by chciał seksu z takim brudasem. |
|
|
|
|
#2354 |
|
Rozeznanie
|
Wiadomo, że różnie może być, ale on mało otwierał usta i były krzywe i żółte. Od razu zrzuciłam na brak higieny, choć wiadomo, że różnie bywa. Tak czy siak, mam wrażliwy węch i takie rzeczy mnie odstęczają. Gdyby na spotkanie przyszedł żując gumę albo jedząc miętówki, miałabym chociaż pewność, że chociaż próbuje odświeżyć oddech.
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Po wczorajszej imprezie wróciłam do domu o 17
długie powroty do domu
Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2016-04-03 o 19:45 |
|
|
|
#2356 |
|
Zadomowienie
|
Monnie no nie mogę z tych Twoich historii , że też Ci się trafiają "takie typy"
![]() Ja sluchajcie mialam dzisiaj 6 zaproszeń na kawe. Taaaak 6 normalnie szoooook bo wszystkie w realu . Nie wiem czy to kubańska opalenizna, fakt że jeżdze skuterem czy że pojechałam do marketu budowlanego ale co rusz jakieś zaczepki (nie obslugi
|
|
|
|
#2357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam na opalaniu natryskowym, super się czuje opalona, chyba będę regularnie chodzić. Zazdroszczę jednak kubańskiego słońca :-( Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
|
|
|
#2358 |
|
MUSEarka
|
Dostałam dzisiaj zaproszenie na ślub i wesele. Z osobą towarzyszącą, szkoda tylko że nie bardzo mam z kim iśc
|
#2359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet jakiegoś nowego kolegę.
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj bylam na imprezie z kolezanka.
Poznalysmy jakas grupe i jej wpad w oko jeden chlopak. Tanczyli razem caly wieczor, doszlo nawet do pocalunku a na koniec wieczoru powiedzial jej ze ma dziewczyne od 7 lat jak taki koles sie nie wstydz przed swoimi znajomymi calowac sie z obca dziewczyna jak jest sie w zwiaku.... zero wstydu. A ja stwierdzilam, ze sciagne sobie tindera bo kolezanki mnie namowily. Zobaczymy co wyjdze z tego. Juz pisze z dwoma chlopakami co sa bardzo w moim stylu. Jeden niestety jest z UK i byl w moim miescie tylko na weekend ale fajnie sie z nim pisze a drugi pan pracuje tutaj wiec zobaczymy jak sie potoczy.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#2361 | |
|
BAN stały
|
Ja wczoraj jak byłem z kolegą to jakaś kobieta mi się przyglądała jak stałem przy kasie, uśmiechnąłem się do mnie a później do mnie podeszła jak zanosiłem zakupy do samochodu i dała mi kartkę ze swoim numerem i dopiskiem "fajne loczki". :V
Jak z jakiejś głupiej telenoweli albo ukrytej kamery. Na pały ją podam, pedofilka 10 lat młodszego dzieciaczka podrywać hahah ![]() Ale ego mi urosło jak cholera. Nawet teraz o tym pisząc jape cieszę xD Koleżance powiedziałem to nie uwierzyła. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-04-03 o 21:40 |
|
|
|
|
#2362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2363 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem, że nie tylko na mnie one tak działają. Mają ze 40 lat. Musiały być mega rakietami gdy miały 20-25 lat Da się ? Da się Czas się z nimi bardzo łagodnie obszedł. Dalej mają bardzo pociągającą urodę.---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
Kumpel, który ma hmm no duże powodzenie (normą dla niego jest to, że niewiele musi robić, dziewczyny same go zagadują i jak chce to praktycznie zawsze z jakąś kolejną idzie do domu) - tzw. "cywilizowany, inteligentny, atrakcyjny ruchacz" , któregoś razu wrócił z taką co miała chłopaka od 8-9 lat. On się rozmyślił, ona trochę też, no ale tak czy siak - przytulanki, pocałunki - była w związku, polazła do klubu (gdzie no chodza tacy normalni ludzie, nie jest to pospolita dyskoteka) i wylądowała w domu u kompletnie obcego kolesia. Nie czaję takich ludzi.W ogóle to dla mnie dziwne - mieć chłopaka kilka lat, a idzie do klubu SAMA - po co ? Rozumiem z koleżankami, albo nawet kolegami jakiś wypad (może np. nie ma koleżanek), ale sama ? Po co ? Napić się drinka ? To można zrobić w jakiejś kawiarni, bistro. Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-04-03 o 22:51 |
||
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chodzę do klubów/dyskotek, więc trudno mi się wczuć w taką sytuację, ale jeśli miała ochotę iść potańczyć, a partner z tych nietańczących, to co - miała w domu na tyłku siedzieć, bo chłop nie lubi? W takim wypadku nie widzę nic złego w opcji "poszła sama". Coś złego dopiero widzę w całej reszcie :/
|
|
|
|
#2365 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Może nie czas był łagodny co opanowały sztukę makijażu. Ta miała z 30-35 na oko. Sorki. Ale ja w takie historie nie wierzę xD Dla mnie wyssane z palca dopóki bym kolesia nie poznał i sam nie zobaczył go w akcji. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-04-03 o 23:01 |
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2367 |
|
BAN stały
|
Wywaliłem żeby mnie nie kusiło w chwilach słabości
Ja mam ze 3 takie same. Kiedyś miałem słabość do czarnych koszulek w serek ![]() Kiedyś spotykałem się z dziewczyną. I akurat tak wychodziło, że za każdym razem miałem te same spodnie. I w końcu się spytała czy mam tylko jedną parę spodni Trochę nietaktowne ale lepsze to niżby miała do łba Sobie wbić, że nie zmieniam spodni.
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-04-03 o 23:08 |
|
|
|
#2368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2369 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Łatwiej się pozbędą natretów, nikt jej niczego nie dosypie itd. itp. Pewnie jest to też kwestia światopoglądu. Gdy jestem w związku to nawet jesli bym się znalazł w klubie sam, to nie zagaduję do obcych dziewczyn, nie flirtuję z nimi i właściwie tego samego oczekuję od drugiej strony - czyli nie mizdrzysz się do obcych facetów, nie tańczysz z nimi, spławiasz ich. Zresztą, dla mnie iść samemu, samej do klubu to trochę tak jak być w związku i mieć konto na portalu randkowym Niby jesteś z kimś, ale "szukasz czegoś"
Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-04-03 o 23:13 |
|
|
|
|
#2370 |
|
Raczkowanie
|
Napewno :-P bo każdy facet któremu zależy by dobrze wyglądać na dwóch randkach dzień po dniu przyjdzie w dokładnie tym samym stroju
kobiety w ogóle na to nie patrzą ;-)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

i tylko wydusiłam : " nie mam czasu na ta kie wycieczki". Faceci się robią bezczelni
naturalne jest ze jeśli facet chcę zrobić wrażenie na kobiecie to się tak samo jak kobieta szykuje przed spotkaniem. Jeśli teraz tego nie ma to potem będzie jeszcze gorzej.Tym bardziej ,że facet elementarnych zasad higieny nie zna.

koszmarne uczucie :/

nie skorzystałam ale jaka wróćiłam do domu szczęsliwa