|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci, czas do wiosny szybko leci - Lipcówki 2016 częś
Cytat:
Też dobre ![]() Listonosz jest u nas jedyną osobą, która dożyła się przezwiska 'Janusz' (przepraszam wszystkich normalnych facetów o tym imieniu). Ten niestety jest upierdliwy i wiecznie coś mu nie pasuje... ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Ja dywanów nie mam... Ale kłaczki wszelkie wciąga pięknie. I pod kanapą sprząta i pod stolikiem kawowym, a normalnie jest się tam trudno dostać... |
||
|
|
|
#4712 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci, czas do wiosny szybko leci - Lipcówki 2016 częś
Hehe Olutka, tą szczęśliwą sąsiadkę ma MamaNiny niestety nie ja;p
musiało mi jakoś dziwnie zacytować jej posta;p;p |
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Pan Paczka przez ogrodzenie potrafi przeskoczyć, żeby się tylko paczki pozbyć i położyć na ganku..
Znów Pan Polecony, kiedyś mi wykład zrobił, że jest biznesmenem i teraz to on ma ludzi od roboty biurowej.. Miałam zapytać czy na Poczcie pracuje charytatywnie, ale stwierdziłam, że nie warto wchodzić w dyskusje. Erotoman gawedziarz straszny. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam dylemat miedzy tą roombą a takim akumulatorowym stojącym.. ![]() Lecę sprawunki do miasta załatwiać i zaś na próbę. Miłego dnia Moje Boskie Mamuśki |
|
|
|
|
#4715 |
|
Zadomowienie
|
Zainspirowana pięknymi butami Olutki postanowiłam wyciągnąć z szafy swoje ulubione wiosenne szpilki i co- nie mogę w nie wsadzić nogi takie ciasne się zrobiły
także melduję że przytyłam nawet w stopach
|
|
|
|
#4716 |
|
Raczkowanie
|
Zjadłam ją..tę czekoladę, bez 1,5 paska
. Teraz migdały z morelami. Też ciągle coś musicie jeść? Ja dziś ze sobą nie mogę..A jak usłyszałam o torciku z wiśniami Mamy Niny, zastanawiam się, co zrobić, aby mieć takie sąsiadki. Ale macie dziś tempo pisania..Wow .
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zastanawiam na Skoobą, ale właśnie boję się jak z dywanami.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4718 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0390845001.html tą Tż mi wybrał, ale średnio mi się widziała..nalegał może zmienię zdanie ![]() http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0357395007.html ta jest hiper mega wygodna, rozciagliwa i mięciutka..szkoda, ze dostepny był tylko czarny bo bym przytuliła i drugą ![]() http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0362216005.ht ml i taką w biało granatowe pasiaki.. i te modelki mają chyba z 190cm wzrostu, bo mi siega przed kolano ![]() Cytat:
ja po spacerze, nachodzilam sie a nie znalazlam czego szukalam.. spodnie 3/4 z cienkiego ala dzins materialu na gumce w pasie..bo te z niska gumą mnie draznia, a na ta chwile nie oplaca mi sie kupowac spodni za 2 stowki z wysoka guma.. hmm za to mam z rynku mloda kiszona kapustke, jutro bedzie na obiad z ziemniaczkami i grillowanym filetek z kury
Edytowane przez marcylina Czas edycji: 2016-04-04 o 15:02 |
||
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Marcylina, te dwie ostatnie są mega! Muszę mojego na zakupy wyciągnąć
lubi mnie w kieckach ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Dla mnie najwygodniejsze spodnie to takie z CA, całe z elastycznej dzianiny. Mam wrażenie że rosną że mną. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4720 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
30/04-5/05 tusze, kredki, cienie 6-10/05 szminki, kredki, lakiery, odzywki Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
niby moge za friko zamowic do sklepu i najwyzej zostawic, ale jakos sie nie zebralam
|
|||
|
|
|
#4721 |
|
Raczkowanie
|
O widzisz musiałam coś pokręcić dobrze że mnie poprawiasz, muszę uzupełnić braki promo jak znalazł 😉
|
|
|
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4723 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaaaka pogoda
aż zgrzałam się na spacerze, normalnie na krótki rękawek jest! Kupiłam nasiona, ale i tak nie posadzę, bo ziemi jeszcze nie mam. W ogrodniczym otworzyli stoisko EKO, więc już wiem gdzie będę robiła zakupy, bliżej i trochę taniej.Zorientowałam się, że rosołu z wczoraj jest taka ilość, że może jedna osoba się naje, więc dorobiłam zrazy z indyka, faszerowane cebulą, kiszonym ogórem i chedarem. Do tego ziemniory i surówka z białej rzodkwi - sto lat nie jadłam tego. W drodze powrotnej wciągnęłam Magnum migdałowego ![]() Okno będą musiały poczekać, coś się nie potrafię wyrobić ![]() Moja kondycja zamyka się w jednym słowie ZADYSZKA!
|
|
#4724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja biegnę zawsze po mój tusz z loreal który kosztuje 60 zł cena o połowę mniejsza jest zdecydowanie przyjemniejsza 😜 |
|
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Marcylina, te moje to takie zwykłe z serii Jessica. Mam czarne, a były jeszcze beżowe. Żałuję, że nie wzięłam bo na lato byłyby super
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Ja chciałam cienie kupić, teraz poczekam na promocję w Rossmanie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu poukladałam wszystko w nowej kuchni, uff!! Jestem meeeega zadowolona, wszystko weszło a i zostało sporo miejsca
a nie jest poupychane jak w poprzedniej
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się na promo nie zalapalam
|
#4728 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A sandałkami na obcasie sie jie przejmuj! Ja z rozm. 37 mam ten sam problem. Paluchy mi wystają za buta po 5 minutach. Juz nawet nie robię kolejnych podejść i nie kupuje takich butów. Zreszta nie pamietam kiedy ostatnio buty na obcasie kupiłam, a kiedys tylko w obcasach biegałam ![]() Cytat:
Ja wlasnie tez zawsze sie na pół roku obkupuje. Majątek zostawiam, ale pozniej do kolejnej promo spokoj. Któregoś roku było tez -50 na pielęgnacje. Szkoda, że teraz nie bedzie. |
||
|
|
|
#4729 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
obserwuj swojego rossmana w zeszlym roku chwile przed nasza taka wyprzedaza byla wlasnie w de.. Cytat:
|
||
|
|
|
#4730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Wtajemniczenie
|
Olutka zgrabniutkie te buty! Pasują na taneczne wygibasy jak najbardziej. Zobaczysz że połowa lasek przebierze się w balerinki.
Też potrzebuję butów na wiosnę, myślałam o lordsach, byle płaskie, wygodne i wsuwane, bo brzuch wiązać nie pozwala ![]() Widziałyście jakieś ciekawe? Kojarzycie firmę Tamaris? Można stacjonarnie gdzieś wyhaczyć ich trzewiki?
|
|
#4732 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Od razu lepiej się robi jak wiesz, że wszystko ładnie poukładane ![]() Cytat:
tak jak mówisz, zaraz potem będą rabaty e SuperPharm i Hebe ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() Ja Tamaris znam, mam sandałki od nich i są bardzo wygodne. Nie wiem tylko czy gdzieś są stacjonarnie- ja zamawiałam na Zalando. |
||||
|
|
|
#4733 | |
|
Rozeznanie
|
Oj, ja też mam ten problem. No właśnie czym? Córka ma klapki nawet w impregnacie bo pomagała... Cytat:
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze jak wyszliśmy rano z domu, tak dopiero co wpadłam i to też na chwilę bo zaraz jadę z Młodym na trening. Mąż miał dzisiaj wolne w jednej pracy więc pozałatwialiśmy trochę spraw urzędowych i zaliczyliśmy zakupy, w sumie udane bo dla każdego coś kupiliśmy, a teraz pojechał do drugiej pracy a na mnie spadł obowiązek treningu Mlodego i wszystko byłoby super gdyby nie to że to półtorej godziny stania
później spróbuję Was nadrobić.
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I coś farba mnie dziś poddusza, musiałam okno na oścież otworzyć |
|
|
|
|
#4736 |
|
Zadomowienie
|
To kiedy zamykamy wątek gadułki;p??
|
|
|
|
#4737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam balerinki z Tamaris ale niestety mnie obcierają na pięcie mają taką wstawkę i pewnie przez to 😕 |
|
|
|
|
#4738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę zęby zacisną i pierwszych parę godzin na szpilach wytrzymać. Jako świadek niestety znajdę się na nie 1 zdjęciu i na filmie... Więc muszę dbać o wygląd, a nieukrywajmy nogi inaczej na szpilach się prezentują ![]() Cytat:
Ufff, dzięki ![]() Znam taką firmę, stacjonarnie w takich bardziej 'osiedlowych' sklepach je spotykam. Dla mnie są tylko zwykle trochę za szerokie, ale przy lordsach by to nie przeszkadzało ![]() Wciągnęłam obiad - Lazurowa, przez Ciebie musiałam pojechać po mielonego ![]() Rozwieszę pranie i w końcu za czyszczenie frontów kuchennych się biorę... ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Przyznam się Wam, że ja chyba w tym roku z rossmannowskiej promo nie skorzystam -mam wszystko w zapasie... Korci mnie co prawda 1 podklad , ale w Ross to go nie dostanę :/ |
||
|
|
|
#4739 |
|
Raczkowanie
|
Olutka a jaki podkład, bo właśnie ja się czaje na jakiś tylko nie mam pojęcia jaki. Patrzyłam na clarins i maca ale sama nie wiem 😜
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a mam pytanko. Jakie jest Wasze zdanie o czarnej kiecy na weselu?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

[od 10.09.2011]
także melduję że przytyłam nawet w stopach
. Teraz migdały z morelami. Też ciągle coś musicie jeść? Ja dziś ze sobą nie mogę..

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)