|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1652 |
BAN stały
|
jak dobrze, że se poszłyśmy z wątku bdsm, mogą wrócić do żywej, merytorycznej dyskusji, jakich na forum niewiele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1657 |
Konto usunięte
|
Dobra, moje kochane. Sam widzę, od dłuższego czasu, że temat się wyczerpał. Wy już kręcicie na mnie nosem, ja zdaję się być niereformowalny. Poza tym jestem bucem, seksistą, pisdeczką itd. Czas przestać gadać o tym samym i już nieproszony nie będę prowokował tego tematu. Zobaczymy jak się potoczy...
I nie przechodzi! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlaczego ma przejść? instynkt panie, instynkt. może urośnie na tyle duży, że ruszysz tyłek i coś ze sobą zrobisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1659 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co teraz? Będziesz pisał pamiętnik? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1660 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak. Bo sądzę że są rzeczy które by mnie przekonały. Nie. Będę popłakiwał. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
adeedra, on dramatycznie odchodzi, jak krewet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1662 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
BAN stały
|
Przecież każdy Ci odpisuje. Zresztą to nie mój wątek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Konto usunięte
|
Ej, ale szkoda by wątek spadł gdzieś daleko. Nic was ostatnio nie frustruje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1668 | |||||||||||
Konto usunięte
|
Tu, bo tam zaraz zawalimy LP dyskusję tak, że się nie dokopie do tego, co do niego.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesteśmy w trakcie dyskusji, która zaczęła się od postów LP - wszyscy po kolei się do nich odnosili i do wypowiedzi poprzedników też. Powinnam zacytować całość, żebyś zajarzył, że to, co nie pasuje nie jest do Ciebie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ani nie "na prawo i lewo", ani nie z premedytacją i wyrachowaniem. A już na pewno nie z pełną świadomością i o tym pisałam. Nazywasz prostytucję "zabawą"? Praca jak praca. Też miałam taki epizod. Jakbym kilka lat temu wiedziała, jak się będę czuć po paru miesiącach pisania artykułów dla debili, to poszłabym ssać f*uty niedomytym przechodniom w jakiejś syfiastej okolicy. Nie wierzę, że mogłabym się po tym czuć mniej zbrukana. Pewnych rzeczy nie przewidzisz, zwłaszcza jeśli masz naście lat. A ludzie jak zlinczują, to zlinczują na amen. "Nie kochała" i "po co związek" - serio? Osiemnastolatków z odpowiednio poważnego podejścia do relacji damsko-męskich będziesz rozliczał? Zakładasz, że ilu z nich rozumie, co to miłość i na czym polega związek? Nie wyznaję zasady "czego oczy nie widzą", ale uznaję, że pewnych rzeczy lepiej nie mówić. To ją uczyniło niefajną kobietą na resztę życia? Nie skomentowałeś mojego stanowiska pozytywnie. Podjąłeś próbę przywołania mnie do porządku pedagogiczną zagrywką "uuu jak możesz, przecież w innych tematach...". Cytat:
Zestaw małego manipulanta znowu w użyciu. ![]() Cytat:
Po co? |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1669 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Mniej więcej oba naraz? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kurde, to chyba całkiem nieźle. Napisałaś że teraz też już jestem dla Ciebie mężczyzną "gorszego sortu". Wciąż nim jestem? Cytat:
Praca jak praca. Nie każdemu musi się podobać. Nie wiem o co chodzi z epizodem i artykułami, jeśli chcesz to rozwiń bym załapał. Znaczy domyślam się ale możliwe że niedokładnie albo całkowicie błędnie. Jako osiemnastolatek nie byłem bezmyślny i nie uważałem że zranienie mnie przez innych usprawiedliwia ranienie innych. Może być fajną kobietą ale na pewno nie uczynią jej tego jej zachowanie i zatajanie dość istotniej prawdy. Mało wiem o życiu, w jej sytuację niestety nie potrafię się wczuć. A chciałbym. A to sorry. No ale był w tym jakiś niezamierzony komplement, może małe lizusostwo. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zacząć? Też mnie wyślesz na terapię? Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-04-05 o 01:45 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1670 | ||||||||
Konto usunięte
|
Tak. Krem na hemoroidy na bazie pieprzu będę reklamować - wydajny, ekonomiczny i doskonale sprawdzający się w podróży!
No i przed chwilą zauważyłam, że atakadpersonam chytrze wyśledził mnie w temacie o tłustej pale, która się nie mieści. Wszystko, byleby zrobić Ci dobrze, Zevuś ![]() Cytat:
Btw. będąc tak prawym i uczciwym, jakim chciałbyś być pomyślałbyś najpierw o oszukanej dziewczynie, potem o tym, że jest duża szansa na to, że przez to kłamstwo się zaplącze, zestresuje i zrobi z siebie idiotę. Aale niee. W Twojej głowie ten absurdalny plan ma szanse powodzenia. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zreeeesztą. Z czym Ty masz problem. Toć z reszty mojej wypowiedzi można było jasno wywnioskować, że mężczyzn na sorty nie dzielę - więc spadając do tego gorszego sortu byłeś tym jedynym, wyjątkowym... (co z tego, że gra-podobna-do-badmintona w domyśle) ![]() Cytat:
Wystarczy jak zapamiętasz "ssanie f*utów niedomytym przechodniom", jak tak czytam to sama jestem pod wrażeniem swojej klasy. Umieram z ciekawości co wymyśliłeś, że się domyśliłeś - uchyl rąbka tajemnicy, proszę. Ona też nie. Nie wczuwałam się w jej sytuację, wczuwałam się w takie sytuacje. Nie, nie było. Rozczarowanie i manipulacja =/= komplementy. Cytat:
Na ile punktów byłabym Ci w stanie dowalić gdybym się maksymalnie postarała (pozostając randomem z forum i zaokrąglając 0 do 1)? Pomnóż to przez -sto. Ech... Cytat:
Spokojnie. Nie wyślę. Nie wierzysz w nią, więc i tak nic nie da. Jako tradycjonalistka zostanę przy prądzie. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1671 | |||||||||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
Adeedra jest wyrozumiała, bo przyjęła, żeś głupi albo ślepy, ja widzę, że rżniesz głupa. Grasz na zwłokę. Mowa nie była ogólnie o desperacji, ale o tych konkretnych pomysłach: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I dlaczego niby w przypadku przygodnego seksu nie powinno się o tym rozmawiać? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-04-05 o 10:23 |
|||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1672 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1673 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Coś pięknego się tu rodzi. Jakie wie? Kłamie przecież. Ona się bała, że nieudana próba po pijaku była jego pierwszym razem i że będzie to źle wspominał. On się bał, że jak jej powie, że to prawda, to ona się z nim drugi raz nie spróbuje bzyknąć. Skłamał jej, że to nie był jego pierwszy raz, więc jej obawy były bezpodstawne. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=832427 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=878591 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1675 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1676 | ||
Konto usunięte
|
Oj tam. Bo przypomina mi się fragment serialu, który oglądałam ze 20 lat temu. Dwie kobiety rozmawiały o byłych jednej z nich. Leciało jakoś:
1: a pamiętasz mojego narzeczonego? 2: którego? Kulawego czy zezowatego? 1: nie był kulawy, tylko miał własny styl chodzenia. Chodzi mi o zezowatego, który zresztą też wcale nie był zezowaty, miał po prostu to jedno oczko tak uroczo leniwe... Cytat:
Bo tooo z kolei przypomina mi żart z lataniem z gazetą i wrzaskiem "ej zobacz co się dzieje, zobacz, czytaj, czytaj", podsuwaniem komuś maź nudnego artykułu o niczym i kwitowaniu tego słowami " ![]() Robi. Małe. O mantisszrimpach to się nasłuchałam za wszystkie czasy robiąc gify. Ano. Cytat:
![]() ![]() Chodziło mi raczej o to, jak to wypada w zestawieniu z jego postawą na innych frontach, ale " ![]() ![]() Eee tam. Nie wiem, co ma doświadczenie do rzeczy. On to napisał. Co ma do rzeczy empatia? Dla mężczyzn mu jej nie brak, więc implikuję, że działa sprawnie. Napisał, że jej obawy były bezpodstawne, bo ją okłamał, że nie było tak, jak się obawiała. W tłumaczeniu na Zevowe: "Jeśli w przeszłości pracowałam jako prostytutka, a facet obawia się, że w przeszłości pracowałam jako prostytutka i mnie o to zapyta, a ja powiem mu, że wcale nie - i tym sposobem jego obawy okażą się bezpodstawne". Piękno prostoty. Aaa - i jeszcze "ale jakbym miała za niego wyjść w bazylice, w Konstantynopolu, zaślubiana przez dwóch papieży, to na pewno bym mu powiedziała prawdę, bo uważam, że w małżeństwie nie należy ukrywać takich rzeczy". Czekam, czekam, czekam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1677 | |||
BAN stały
|
Borze, gdzie?
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
ja też nie widzę
![]() bardziej projekcja. on rozumie tylko te bóle, których sam doświadcza, lub tych ludzi, z którymi się utożsamia. ja zrozumiałam, że ona nie uciekła w trakcie 'bo jednak jesteś tak kijowy, że na pewno był to Twój pierwszy raz', że nie włożył jej penisa w oko, więc obawy były bezpodstawne. choć logicznie poprawnie Twoja wersja jest correct, ale tu mamy z Zevem do czynienia, jemu logika jest obca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1679 | |
Konto usunięte
|
Jak miałam siłę na dawanie prywatnych wykładów.
Wiem, że trupy są w szafie, tapczanie i zwiniętym dywanie, ale nadal coś mi śmierdzi pod podłogą. Mizoginia to tapczan. Cytat:
Aaa. To rozmawiałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.