|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Cytat:
|
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
mój pierwszy chłopak tak całował ze czułam jakby mi myl twarz językiem, Tragedia! dobrze ze zerwałam z nim po 3 miesiącach, nie przez całowanie - podał mi fałszywe imię Haha
![]() Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
|
|
|
#2403 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
Mój wypadł już z obiegu, bo znalazł se babe
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Faceci glonojady
|
|
|
|
#2405 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2407 |
|
MUSEarka
|
Natomiast chyba drugi typ, którego nie lubią dziewczyny to taki, który za bardzo potrafi operować językiem - napastliwie, mocno, twardo i jakoś tak niewygodnie
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Mój to tak nie do końca był Fuck, ale powiedzmy.. Pleasure Friend
|
#2408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko do tego niestety potrzebna jest chemia i gromy
|
|
|
#2409 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2410 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
Nie powinnam się udzielać teraz na wątku, bo jestem na stosunkowym głodzie
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Całowanie spoko, jakieś imprezowe przygody itp. Nie muszę z kimś chodzić i znać się 100 lat. Ale coś więcej to za wiele, chociaż nie powiem, że czasem by się przydało coś podziałać
Powiem Wam w tajemnicy ![]() Po sobotniej imprezie skończyłam u kumpla mojego ziomka ze studiów. Poznaliśmy się na tej bibie i jakoś tak wyszło
Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2016-04-05 o 20:21 |
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już najprawdopodobniej nie mam serca
![]() A tak serio - za bardzo lubię seks aby z niego rezygnować kompletnie. A zamiast przypadkowych jednorazowych wyskoków wolę stałego partnera, którego lubię i szanuję. I też nie każdy facet by się dla mnie nadał. Bo to musi być wyważone pomiędzy "na tyle fajny, że go pożądam", a "coś w nim jest, co sprawi, że się nie zakocham i nie zaangażuję". |
|
|
|
#2413 |
|
Zawsze łakoma.
|
Raz całowałam się z kolesiem, który sobie nie dawał rady z językiem i ustami. No totalna tragedia. Jakieś dziwne i wymyśle wymachy tym ozorem robił, ze nie podobało mi się w ogóle. Na początku zwalałam na alkohol, zawsze któryś z nas był pod wpływem. Ale na trzeźwo no to totalna porażka. Unikałam pocałunków jak ognia. I dawałam mu tylko takie buzi buzi. W końcu on się wielce oburzył i stwierdził, że musi mnie nauczyć całować
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
ja niby tez nie wem czy chcialabym zwiazku ale baaardzo brakuje mi prytulenia (az nawet nie pamietam kiedy ostatnio ktos mnie tak cepo przytulil) noi calowania tez ale jednak bardzej takiej zwyklej bliskosci.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2416 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha a ja ostatnio zaliczyłam etap całowania się z poznanym niedawno facetem
![]() nie wiem co się dzieje, ale chyba coś się dzieje
|
|
#2417 |
|
Konto usunięte
|
Kolejny kop, kolejny... Mam dosyć. Nigdy, przenigdy już w nic nie uwierzę.
|
|
|
|
#2418 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie rozumiem takiego podejścia. Różni są ludzie, różne są dziewczyny, różni faceci. Przypuśćmy, że facet np. uprawiając seks, uprawia go bardziej "ostro" no bo np. ostatnie 3 dziewczyny takie miał, które też tak lubiły. No i trafiła mu się "delikatna" co to nie powie, że woli inaczej. I każde zbliżenie to będzie frustracja. Serio, skąd on ma się domyśleć ? Z twarzy wyczytać ? Akurat twarze aniołka często wolą najostrzejszą jazdę bez trzymanki Chyba jestem za stary na to, aby bać się powiedzieć co lubię, aby powiedzieć: "wiesz co, zróbmy tak, a tak, bo po prostu uwielbiam to" - i chętnie dowiem się jak ty lubisz. Niestety nie mam szklanej kuli w reku bo aktualnie trzymam Twoje piersi ![]() Nie rozumiem takich kobiet. Oczekiwanie, że się domyślę kojrzy mi się z dziewczyną, która ma jeszcze głowę wypchaną ideałami, a nie z kobietą, która wie co lubi i potrafi to oznajmić. Chyba nie zdarzyło mi się odrzucić dziewczyny (z którą wiązałem większe nadzieje) za to, że się słabiej całowała, czy nie umiała robić dobrze loda. Po prostu staram się nakierowywać. Mówić jak lubię, ale też słucham jak ona lubi. Natomiast nic nie mówić to dla mnie dziecinada. Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-04-06 o 01:14 |
|
|
|
|
#2419 | |
|
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
|
|
#2420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-04-06 o 01:51 |
|
|
|
|
#2421 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zwłaszcza przy podejściu kobiet, które chciałyby, aby wszystko wyszło ... naturalnie Już widzę tą łóżkową scenkę Tak lbuisz, a może tak ? W lewo, w prawo ? :PKoniec końców to jej coś nie pasuje i tylko ona o tym wie - PO zdarzeniu. Więc to ona powinna się odezwać bo druga strona nawet nie wie, że coś jest nie tak. Na szczęście nie trafiam na takie niemowy i nie chciałbym
Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-04-06 o 07:54 |
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ogółem wolę pokazać mu co i jak lubię niż opowiadać o tym. Bo nawet jak odpowiem na szereg pytań, to interpretacja odpowiedzi nie musi być taka sama. A mówienie co jest nie tak moim zdaniem jednak należy do osoby, której coś nie pasuje. Sama oczekuję tego od partnera i nie lubię się bawić w zgadywanki. Dla mnie najlepszą opcją jest jak w trakcie np wezmę jego rękę i nakieruję odpowiednio, powiem, że uwielbiam to i to, albo wolę żeby zrobił to czy to. I tego samego oczekuję od drugiej strony
|
|
|
|
|
#2423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
|
|
|
#2424 |
|
Wtajemniczenie
|
A według mnie ważna jest też obserwacja reakcji partnera i umiejętność dostosowywania się do tych reakcji.
A preferencje seksualne mogą się zmieniać, więc nie ma co z góry mówić, nie lubię tak czy siak, bo z tym różnie bywa ![]() Ja kiedyś nie lubiłam się całować, nie lubiłam niektórych form seksu, a z innymi sądziłam, że absolutnie nigdy ich nie spróbuję. A wraz ze zmianą partnera, wszystko mi się bardzo spodobało
|
|
#2425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyrazie twarzy? Niektórzy mają taki wyraz twarzy w trakcie igraszek,że można pomyśleć że ktoś go skoruje albo bardzo cierpi :p Najlepiej nakierowac myślę a jeśli coś się nie podobało, powiedzieć PO facetowi/kobiecie w taki sposób, żeby nie stracił/a ochoty na igraszki. To z preferencjami to racja. Przy swoim pierwszym partnerze seksualnym lubiłam oral jako tako, przy drugim miałam wręcz wstręt do tej formy seksu a teraz ? Teraz przy totalnym braku zbliżen itd nie miałabym nic przeciwko. Z wiekiem człowiek po prostu dojrzewa do pewnych rzeczy,zmienia mu się podejście bo ma większe doświadczenie. |
|
|
|
|
#2426 |
|
Konto usunięte
|
Jak można po łóżku wymienić kobiecie jej wszystkie wady? I powiedzieć, że nie podobam się mu fizycznie? Jak można tak skrzywdzić? Tym bardziej, że to nie był nasz jednorazowy epizod. I dobrze wiedział o tym, że jestem zakompleksiona i mam mnóstwo problemów. A niektóre z wad nie są z mojej winy, a są wynikiem choroby lub przyjmowanych leków.
Miałam ochotę dać mu w twarz, ale się powstrzymałam, choć chyba zasłużył... |
|
|
|
#2427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To trochę straszne, ale prawda. Kiedyś spotykałam się z pewnym chłopakiem i jak pierwszy raz wylądowaliśmy w łóżku, to w pewnym momencie wszystko przerwałam i się spytałam czy wszystko ok, bo wygląda jakby bardzo cierpiał Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro mu się fizycznie nie podobasz to po co poszedł z Tobą do łóżka? Cham. |
|
|
|
|
#2429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a pewnie nic nie miał na sobie. I za każdym razem tak robił? Czemu się godzisz na coś takiego? Każdy ma jakieś wady ,a wytykanie ciągnie tylko w dół. Kiedy mam partnera który zauważa ,że dobrze wyglądam to mam się dla kogo starać ,a kiedyś miałam faceta który na każdym kroku mnie krytykował (zawsze jest za co ) - to po co mam się wysilać jak i tak wszystko robię źle. Myślę ,że często to wina jego kompleksów nie twoich bo facet/człowiek pewny siebie nie ma potrzeby nikogo "gnoić".
|
|
|
|
|
#2430 | ||
|
Konto usunięte
|
Żałuję, że się nie odważyłam.
Cytat:
Cytat:
To była dłuższa relacja. Trwała 2 miesiące a widywaliśmy się po 2-3 razy w tygodniu. Na odchodne mi tak dołożył. Po czym na FB napisał, że to koniec naszej znajomości Niedojrzały emocjonalnie g**niarz
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

Niedojrzały emocjonalnie g**niarz