Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-05, 18:57   #2401
69love69
Zakorzenienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III

Cytat:
Napisane przez tardisgirl60 Pokaż wiadomość
Może po prostu nie chciałaś się z nim całować dlatego miałaś wrażenie ze jest kiepski :-P jakby była chemia ognista to wiadomo, zjada się sobie twarze. Ale też by mnie to zniechęciło i owszem jest to ważne i jeśli przez to będę poje...a cokolwiek to niech będzie.
Całowałam się z wieloma facetami ;-) i bardzo bardzo bardzo rzadko zdarza się że jest źle, ale zdarza się. Ba, kiedyś nie lubiłam się całować i nie widziałam fenomenu bo miałam chłopaka który robił to okropnie :-P a potem jak juz doznalam porządnego całowania to mózg eksploduje ;-)
Mam podobnie, faktycznie bywają lepsi i gorsi, ale ten którego opisałam wyżej to przebił wszystkich
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-05, 19:02   #2402
MonnieB
Zakorzenienie

mój pierwszy chłopak tak całował ze czułam jakby mi myl twarz językiem, Tragedia! dobrze ze zerwałam z nim po 3 miesiącach, nie przez całowanie - podał mi fałszywe imię Haha

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Stary 2016-04-05, 19:03   #2403
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Rozwaliło mnie
Jak byłam gówniarą to spotykałam się z chłopakiem który miał straszny problem z nadmiarem śliny. A że ja sama wtedy nie wiedziałam jak to wszystko "powinno wyglądać", to na spotkania z nim zabierałam ze dwa opakowania chusteczek aby mieć czym wytrzeć twarz

Dokładnie.
A mój ff w innym mieście
Nigdy na szczęście [tfu tfu!] nie trafiłam na nad wyraz śliniącego się faceta
Mój wypadł już z obiegu, bo znalazł se babe
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-05, 19:08   #2404
69love69
Zakorzenienie

Faceci glonojady
Stary 2016-04-05, 19:10   #2405
Chrobry1989
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
O nie wierze Puściłabym jakiś niewybredny komentarz na pewno - jak Ty zareagowałeś?
Wyszedłem. Nie będę przecież ludziom przeszkadzał.
Chrobry1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-05, 19:13   #2406
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy na szczęście [tfu tfu!] nie trafiłam na nad wyraz śliniącego się faceta
Mój wypadł już z obiegu, bo znalazł se babe
Podziwiam Was za tych FF, ja mam za miętkie serce
Stary 2016-04-05, 19:15   #2407
mesarka
MUSEarka

Natomiast chyba drugi typ, którego nie lubią dziewczyny to taki, który za bardzo potrafi operować językiem - napastliwie, mocno, twardo i jakoś tak niewygodnie Takich typów niestety na swojej drodze spotkałam.

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
Mój to tak nie do końca był Fuck, ale powiedzmy.. Pleasure Friend
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2016-04-05, 19:18   #2408
Aleksandriiia
Wtajemniczenie

Cytat:
Natomiast chyba drugi typ, którego nie lubią dziewczyny to taki, który za bardzo potrafi operować językiem - napastliwie, mocno, twardo i jakoś tak niewygodnie Takich typów niestety na swojej drodze spotkałam.
A to ja znowu tak lubie, tylko ze nigdy nie bylo to niewygodne. Tak jak ktos to okreslil, zjadaniem twarzy tylko do tego niestety potrzebna jest chemia i gromy

Głusi nie gęsi, swój język mają

Denko??? (48)
d/s - 24
b/s - 2
próbki/saszetki - 4
szampony - 9
wcierki - 4
serum - 2
oleje - 3
Aleksandriiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-05, 19:55   #2409
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Ja też.
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-05, 20:01   #2410
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez Aleksandriiia Pokaż wiadomość
A to ja znowu tak lubie, tylko ze nigdy nie bylo to niewygodne. Tak jak ktos to okreslil, zjadaniem twarzy tylko do tego niestety potrzebna jest chemia i gromy
Hmm, lubię się bardzo intensywnie całować, nie tylko podczas seksu, ale tylko jak facet potrafi używać języka, a nie na pałe go wciska i mnie nim "atakuje"

Nie powinnam się udzielać teraz na wątku, bo jestem na stosunkowym głodzie
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2016-04-05, 20:10   #2411
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Ja też.
Całowanie spoko, jakieś imprezowe przygody itp. Nie muszę z kimś chodzić i znać się 100 lat. Ale coś więcej to za wiele, chociaż nie powiem, że czasem by się przydało coś podziałać

Powiem Wam w tajemnicy

Po sobotniej imprezie skończyłam u kumpla mojego ziomka ze studiów. Poznaliśmy się na tej bibie i jakoś tak wyszło Ale zgodnie z powyższym do niczego więcej nie doszło

Edytowane przez 69love69
Czas edycji: 2016-04-05 o 20:21
Stary 2016-04-05, 20:27   #2412
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już najprawdopodobniej nie mam serca

A tak serio - za bardzo lubię seks aby z niego rezygnować kompletnie. A zamiast przypadkowych jednorazowych wyskoków wolę stałego partnera, którego lubię i szanuję. I też nie każdy facet by się dla mnie nadał. Bo to musi być wyważone pomiędzy "na tyle fajny, że go pożądam", a "coś w nim jest, co sprawi, że się nie zakocham i nie zaangażuję".
Atavish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-05, 21:36   #2413
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Raz całowałam się z kolesiem, który sobie nie dawał rady z językiem i ustami. No totalna tragedia. Jakieś dziwne i wymyśle wymachy tym ozorem robił, ze nie podobało mi się w ogóle. Na początku zwalałam na alkohol, zawsze któryś z nas był pod wpływem. Ale na trzeźwo no to totalna porażka. Unikałam pocałunków jak ognia. I dawałam mu tylko takie buzi buzi. W końcu on się wielce oburzył i stwierdził, że musi mnie nauczyć całować Na szczęście z tym Panem znajomość szybko się zakończyła
Stary 2016-04-05, 21:48   #2414
Zorzoli
Zakorzenienie

Cytat:
Całowanie spoko, jakieś imprezowe przygody itp. Nie muszę z kimś chodzić i znać się 100 lat. Ale coś więcej to za wiele, chociaż nie powiem, że czasem by się przydało coś podziałać
ja niby tez nie wem czy chcialabym zwiazku ale baaardzo brakuje mi prytulenia (az nawet nie pamietam kiedy ostatnio ktos mnie tak cepo przytulil) noi calowania tez ale jednak bardzej takiej zwyklej bliskosci.

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-05, 21:51   #2415
ama09
Zakorzenienie

Cytat:

A tak serio - za bardzo lubię seks aby z niego rezygnować kompletnie. A zamiast przypadkowych jednorazowych wyskoków wolę stałego partnera, którego lubię i szanuję. I też nie każdy facet by się dla mnie nadał. Bo to musi być wyważone pomiędzy "na tyle fajny, że go pożądam", a "coś w nim jest, co sprawi, że się nie zakocham i nie zaangażuję".
Piątka! Skąd ja to znam
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-05, 23:20   #2416
Tycikata
Wtajemniczenie

hahaha a ja ostatnio zaliczyłam etap całowania się z poznanym niedawno facetem

nie wiem co się dzieje, ale chyba coś się dzieje

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 00:40   #2417
201607111047
Konto usunięte

Kolejny kop, kolejny... Mam dosyć. Nigdy, przenigdy już w nic nie uwierzę.
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 01:08   #2418
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez CarycaKatarzynaI Pokaż wiadomość
Raz całowałam się z kolesiem, który sobie nie dawał rady z językiem i ustami. No totalna tragedia. Jakieś dziwne i wymyśle wymachy tym ozorem robił, ze nie podobało mi się w ogóle. Na początku zwalałam na alkohol, zawsze któryś z nas był pod wpływem. Ale na trzeźwo no to totalna porażka. Unikałam pocałunków jak ognia. I dawałam mu tylko takie buzi buzi.
Dla mnie to trochę dziwne. Nie potrafisz powiedzieć, że wolisz inaczej ?

Nie rozumiem takiego podejścia.

Różni są ludzie, różne są dziewczyny, różni faceci. Przypuśćmy, że facet np. uprawiając seks, uprawia go bardziej "ostro" no bo np. ostatnie 3 dziewczyny takie miał, które też tak lubiły. No i trafiła mu się "delikatna" co to nie powie, że woli inaczej.

I każde zbliżenie to będzie frustracja.

Serio, skąd on ma się domyśleć ? Z twarzy wyczytać ? Akurat twarze aniołka często wolą najostrzejszą jazdę bez trzymanki

Chyba jestem za stary na to, aby bać się powiedzieć co lubię, aby powiedzieć: "wiesz co, zróbmy tak, a tak, bo po prostu uwielbiam to" - i chętnie dowiem się jak ty lubisz.

Niestety nie mam szklanej kuli w reku bo aktualnie trzymam Twoje piersi

Nie rozumiem takich kobiet. Oczekiwanie, że się domyślę kojrzy mi się z dziewczyną, która ma jeszcze głowę wypchaną ideałami, a nie z kobietą, która wie co lubi i potrafi to oznajmić.

Chyba nie zdarzyło mi się odrzucić dziewczyny (z którą wiązałem większe nadzieje) za to, że się słabiej całowała, czy nie umiała robić dobrze loda. Po prostu staram się nakierowywać. Mówić jak lubię, ale też słucham jak ona lubi. Natomiast nic nie mówić to dla mnie dziecinada.

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2016-04-06 o 01:14
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 01:15   #2419
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
Napisane przez Gregorius_ Pokaż wiadomość

Różni są ludzie, różne są dziewczyny, różni faceci. Przypuśćmy, że facet np. uprawiając seks, uprawia go bardziej "ostro" no bo np. ostatnie 3 dziewczyny takie miał, które też tak lubiły. No i trafiła mu się "delikatna" co to nie powie, że woli inaczej.

I każde zbliżenie to będzie frustracja.

Serio, skąd on ma się domyśleć ? Z twarzy wyczytać ? Akurat twarze aniołka często wolą najostrzejszą jazdę bez trzymanki

Chyba jestem za stary na to, aby bać się powiedzieć co lubię, aby powiedzieć: "wiesz co, zróbmy tak, a tak, bo po prostu uwielbiam to" - i chętnie dowiem się jak ty lubisz.

Niestety nie mam szklanej kuli w reku bo aktualnie trzymam Twoje piersi

Nie rozumiem takich kobiet. Oczekiwanie, że się domyślę kojrzy mi się z dziewczyną, która ma jeszcze głowę wypchaną ideałami, a nie z kobietą, która wie co lubi i potrafi to oznajmić.
Nie znasz całej sytuacji, w której byłam dokładnie, więc nie dawaj mi rad. Opisałam tylko 'całowanie', a nie całą znajomość z tym Panem. Pozdrawiam
Stary 2016-04-06, 01:48   #2420
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gregorius_ Pokaż wiadomość

.
Zamiast z góry zakładać że czwarta tez lubi tak samo jak poprzednie wystarczy spytac. Nie rozumiem jak można uważać że kazda lubi tak samo. Może ta czwarta nie wiedzieć że można inaczej-delikatniej bo np ten jest jej pierwszym. W obu przypadkach komunikacja leży

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-04-06 o 01:51
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 07:53   #2421
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Zamiast z góry zakładać że czwarta tez lubi tak samo jak poprzednie wystarczy spytac. Nie rozumiem jak można uważać że kazda lubi tak samo. Może ta czwarta nie wiedzieć że można inaczej-delikatniej bo np ten jest jej pierwszym. W obu przypadkach komunikacja leży
yyy hah, PRZED pierwszym zblizeniem, jasne, facet będzie "budował atmosferę" i ... się dopytywał - "jak lubisz". Dobre
Zwłaszcza przy podejściu kobiet, które chciałyby, aby wszystko wyszło ... naturalnie Już widzę tą łóżkową scenkę Tak lbuisz, a może tak ? W lewo, w prawo ? :P

Koniec końców to jej coś nie pasuje i tylko ona o tym wie - PO zdarzeniu. Więc to ona powinna się odezwać bo druga strona nawet nie wie, że coś jest nie tak.

Na szczęście nie trafiam na takie niemowy i nie chciałbym

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2016-04-06 o 07:54
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 08:20   #2422
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym pewnie skisła jakby mnie facet zaczął wypytywać. Bo nawet jeśli powiem, że lubię np. ostro, to może się okazać, że moje "ostro" ma kompletnie inną granicę niż tych trzech poprzednich.
I ogółem wolę pokazać mu co i jak lubię niż opowiadać o tym. Bo nawet jak odpowiem na szereg pytań, to interpretacja odpowiedzi nie musi być taka sama.
A mówienie co jest nie tak moim zdaniem jednak należy do osoby, której coś nie pasuje. Sama oczekuję tego od partnera i nie lubię się bawić w zgadywanki.
Dla mnie najlepszą opcją jest jak w trakcie np wezmę jego rękę i nakieruję odpowiednio, powiem, że uwielbiam to i to, albo wolę żeby zrobił to czy to. I tego samego oczekuję od drugiej strony
Stary 2016-04-06, 08:22   #2423
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes89 Pokaż wiadomość
Kolejny kop, kolejny... Mam dosyć. Nigdy, przenigdy już w nic nie uwierzę.
Co się stało?

Stary 2016-04-06, 08:49   #2424
Tycikata
Wtajemniczenie

A według mnie ważna jest też obserwacja reakcji partnera i umiejętność dostosowywania się do tych reakcji.

A preferencje seksualne mogą się zmieniać, więc nie ma co z góry mówić, nie lubię tak czy siak, bo z tym różnie bywa

Ja kiedyś nie lubiłam się całować, nie lubiłam niektórych form seksu, a z innymi sądziłam, że absolutnie nigdy ich nie spróbuję. A wraz ze zmianą partnera, wszystko mi się bardzo spodobało

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 09:01   #2425
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
A według mnie ważna jest też obserwacja reakcji partnera i umiejętność dostosowywania się do tych reakcji.

A preferencje seksualne mogą się zmieniać, więc nie ma co z góry mówić, nie lubię tak czy siak, bo z tym różnie bywa

Ja kiedyś nie lubiłam się całować, nie lubiłam niektórych form seksu, a z innymi sądziłam, że absolutnie nigdy ich nie spróbuję. A wraz ze zmianą partnera, wszystko mi się bardzo spodobało
Reakcji ?
Wyrazie twarzy? Niektórzy mają taki wyraz twarzy w trakcie igraszek,że można pomyśleć że ktoś go skoruje albo bardzo cierpi :p

Najlepiej nakierowac myślę a jeśli coś się nie podobało, powiedzieć PO facetowi/kobiecie w taki sposób, żeby nie stracił/a ochoty na igraszki.

To z preferencjami to racja.
Przy swoim pierwszym partnerze seksualnym lubiłam oral jako tako, przy drugim miałam wręcz wstręt do tej formy seksu a teraz ?
Teraz przy totalnym braku zbliżen itd nie miałabym nic przeciwko.
Z wiekiem człowiek po prostu dojrzewa do pewnych rzeczy,zmienia mu się podejście bo ma większe doświadczenie.
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 09:09   #2426
201607111047
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
Co się stało?

Jak można po łóżku wymienić kobiecie jej wszystkie wady? I powiedzieć, że nie podobam się mu fizycznie? Jak można tak skrzywdzić? Tym bardziej, że to nie był nasz jednorazowy epizod. I dobrze wiedział o tym, że jestem zakompleksiona i mam mnóstwo problemów. A niektóre z wad nie są z mojej winy, a są wynikiem choroby lub przyjmowanych leków.
Miałam ochotę dać mu w twarz, ale się powstrzymałam, choć chyba zasłużył...
Stary 2016-04-06, 09:23   #2427
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Barbarella05 Pokaż wiadomość
Reakcji ?
Wyrazie twarzy? Niektórzy mają taki wyraz twarzy w trakcie igraszek,że można pomyśleć że ktoś go skoruje albo bardzo cierpi
Haha
To trochę straszne, ale prawda. Kiedyś spotykałam się z pewnym chłopakiem i jak pierwszy raz wylądowaliśmy w łóżku, to w pewnym momencie wszystko przerwałam i się spytałam czy wszystko ok, bo wygląda jakby bardzo cierpiał
Cytat:
Najlepiej nakierowac myślę a jeśli coś się nie podobało, powiedzieć PO facetowi/kobiecie w taki sposób, żeby nie stracił/a ochoty na igraszki.
Właśnie ten sposób mówienia wydaje mi się bardzo istotny. Bo mówienie tego w taki sposób aby nie ucierpiało cudze ego nie zawsze jest takie łatwe

Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Jak można po łóżku wymienić kobiecie jej wszystkie wady? I powiedzieć, że nie podobam się mu fizycznie? Jak można tak skrzywdzić? Tym bardziej, że to nie był nasz jednorazowy epizod. I dobrze wiedział o tym, że jestem zakompleksiona i mam mnóstwo problemów. A niektóre z wad nie są z mojej winy, a są wynikiem choroby lub przyjmowanych leków.
Bogowie. Nawet ja mam ochotę mu dać w twarz. Argh. Co zabuc.

Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-04-06, 10:06   #2428
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurczę, ale dupek.

Skoro mu się fizycznie nie podobasz to po co poszedł z Tobą do łóżka?
Cham.
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 11:09   #2429
ma-linka
Raczkowanie

Cytat:
Ja to bym gościa wypie**yła za drzwi jak stoi a pewnie nic nie miał na sobie. I za każdym razem tak robił? Czemu się godzisz na coś takiego? Każdy ma jakieś wady ,a wytykanie ciągnie tylko w dół. Kiedy mam partnera który zauważa ,że dobrze wyglądam to mam się dla kogo starać ,a kiedyś miałam faceta który na każdym kroku mnie krytykował (zawsze jest za co ) - to po co mam się wysilać jak i tak wszystko robię źle. Myślę ,że często to wina jego kompleksów nie twoich bo facet/człowiek pewny siebie nie ma potrzeby nikogo "gnoić".
ma-linka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 12:32   #2430
201607111047
Konto usunięte

Cytat:
Bogowie. Nawet ja mam ochotę mu dać w twarz. Argh. Co zabuc.
Żałuję, że się nie odważyłam.
Cytat:
Napisane przez Barbarella05 Pokaż wiadomość
Kurczę, ale dupek.

Skoro mu się fizycznie nie podobasz to po co poszedł z Tobą do łóżka?
Cham.
Bo był 25- letnim prawiczkiem i przeżył ze mną swój pierwszy raz. A potem były kolejne.

Cytat:
Napisane przez ma-linka Pokaż wiadomość
Ja to bym gościa wypie**yła za drzwi jak stoi a pewnie nic nie miał na sobie. I za każdym razem tak robił? Czemu się godzisz na coś takiego? Każdy ma jakieś wady ,a wytykanie ciągnie tylko w dół. Kiedy mam partnera który zauważa ,że dobrze wyglądam to mam się dla kogo starać ,a kiedyś miałam faceta który na każdym kroku mnie krytykował (zawsze jest za co ) - to po co mam się wysilać jak i tak wszystko robię źle. Myślę ,że często to wina jego kompleksów nie twoich bo facet/człowiek pewny siebie nie ma potrzeby nikogo "gnoić".
Wcześniej słyszałam same komplementy, że mam ładną twarz, tyłek, podniecające piersi, że jestem bardzo kobieca. Nie wspomnę o komplementach dotyczących charakteru, którym chyba był zauroczony. Bo jestem tolerancyjna, wyrozumiała, ciepła, troskliwa itd.
To była dłuższa relacja. Trwała 2 miesiące a widywaliśmy się po 2-3 razy w tygodniu. Na odchodne mi tak dołożył. Po czym na FB napisał, że to koniec naszej znajomości Niedojrzały emocjonalnie g**niarz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości