![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
![]()
![]() |
#392 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zresztą powiedzcie szczerze, czy ja wyglądam na chora osobe i przegłodzoną?? ![]() Edytowane przez lemoorka Czas edycji: 2007-11-22 o 17:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Wyglądasz bardzo podobnie do mnie, ja mam troszkę ręce grubsze (przedramiona), ale poza tym to tak.
A ile wzrostu masz? (Swoją droga ciekawa jestem czy przyjmowanie tabetek anty wpłynie na moje nazwijmy to..atrybuty kobiecości ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą; pokazę ci zdjęcie mojej sylwetki (sprzed 2 lat, fryza mam zupełnie innego więc się nie śmiać, tam widać więcej)
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I jeszcze coś.....zbereźnego. Sa pozycje w sexie do których nadaje się tylko i wyłącznie drobna parnerka z drobnym biustem. Trzeba zawsze szuakć pozytywów w takiej sytuacji ![]() Edit- Faktycznie możmey robic za siostry ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak: to mój mega kompleks był z ktorego skutecznie leczy mnie Tż. Tak samo stopy, pupa ( i całe nogi z wiadomych przyczyn) dla mnie są ochydne! a Tż te części mnie lubi najbardziej, na czele z mikro-biustem.
O pozycje na razie nie pytam, bo mi to jeszcze nie potrzebne jest, ale kiedyś się na pewno zwrócę ![]() W upały i czasem po domu także bez stanika chodzę i wydaje mi się, że nic mi po tym nie będzie ![]() Zawsze sobie tłumaczę, ze mały - bardziej jędrny, dłużej młody:d Nie bijcie mnie za to, muszę się jakoś pocieszać.
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chłopy sa potrzebne by wyleczyć z kompleksów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Był kiedyś taki wątek "maleństwa łączcie się" czy coś w tym rodzaju. Pisałaś tam kiedyś?
Co dziwne od jakiegoś roku mnie nie mylą z dzieckiem, wszyscy mi "paniują" do czego ciężko mi się przyzwyczaić. Nie wiem czy to kwestia make-upa ciuchów czy czegoś tam jeszcze..
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hihi dlatego ja czekam aż TŻ mi się oświadczy :P Cytat:
![]() ![]() Ja mam 170 czasem 171 i ważę raz 54 raz 55 kg. Czuję się z tą wagą bardzo dobrze. W LO ważyłam 51 i wyglądał okropnie. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Jestem padnięta po zakupach. Złaziłam się i kupiłam płaszcz, ale nie taki jak chciałam, bo okazało się, że w tym roku rozmiar 38 jest na mnie a duży.... czego nie rozumiem a oczywiście 36 w żadnym sklepie nie uświadczyłam. W końcu kupiłam płaszcz w Zarze, ale nie jestem do neigo do końca przekonana. Za to 3 śliczne sweterki zakupiłam
![]() Z kolei TŻ obkupił się, że hej ![]() ![]() Życzę miłego wieczoru i idę odpoczywać ![]()
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
hello :0 ja wróciłam do domku po 17 ale TZ zadzwonił i dopiero jest jestem
![]() ![]() wogóel dziś o nim myslałam, i wpadłam na drzewo i byloby to smieszne gdyby nie gałąź ktra mi w oko weszła i teraz mnie piecze oko i mam całe czerwone ![]() a teraz gotuje sobie krupiniczek (mój pierwszy) bo od poczatku tygodniu nie mialam czasu obiadu ani nic ciepłego zjesc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Gość
|
Od podjadania i zajadania po nocach
![]() Teraz nie jest źle, jestem w sumie zadowolona ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
o kurcze ale tu cicho. jak ja byłam na zajęciach to potem tyle stron miałam do czytania, a teraz??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Gość
|
Ten bezruch jest aż podejrzany
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Gość
|
Ja wiem! Dziewczny mają sabat i nas nie zaprosiły
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
to kto chce moich kilogramow
![]() przez te 2 lata z TZ przytylam z 55 ![]() ech...z jednej strony nie chce mi sie jechac jutro. ale z drugiej nawet dobrze mi rozlaka z TZem zrobi ![]()
#409 |
Gość
|
Ja dla samej siebie przede wszystkim chce jeszcze zrzucić z 3kg, bo lubię czuć się lekka, już nawet nie jest to kwestia kg tylko ćwiczenń, bo lepiej caly organizm funkcjonuje
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
a ja mam 170cm i waże 49 kg
![]() a dzis dziewczyny z grupy mi powiedziałay (bo gadałysmy o dietach przed sylwkiem) ze chciałaby mieć taka figurke jak ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
ja tam sie ciagle zbieram do schudniecia i nie moge...ciagle odkladam to ze zaczne cwiczyc a to po okresie, potem po zjedzie potem znow cos. i tak w kolko
![]() nie mowiac o diecie...wcinam wszystko co kaloryczne i niezdrowe...sesese przyszla pani dietetyk a takie rzeczy ![]() dobra uciekam spac bo jutro pobudka przed 5. trzymajcie kciuki zeby mi szybko zlecialo i zebym pozaliczala te durne kola ![]() dobranoc, milego weekendu ![]()
#412 |
Zakorzenienie
|
Sanetka mam tak jak Ty od kad jestem z TZ przytylam z 53kg do 60kg
![]()
#413 |
Gość
|
Ja usłyszałam po wakacyjnej przerwie szkolnej od dziewczynz grupy, że schudłam - no i waga później to potwierdziła, również miło mi się zrobiło
![]() Ale powiem Wam, że martwi mnie co innego. Może któraś z Was takie coś miała i mi pomoże. Otóż jak już pisałam wcześniej od tygodnia jakoś mam bardzo kiepski apetyt i raczej jem, bo wypada. Jednak cokolwiek bym nie zjadła zaczynam miec mocno napięty brzuch i twardy. Gdziekowiek go nie dotkę to mnie kłuje, i nie jest to napompowanie gazami, tlyko coś innego i właśnie nie za bardzo wiem, co to może być. Troche tak jakby mi się mięśnie brzucha kurczyły, tylko że nic nie ćwiczyłam od dłuższego czasu. Boli mnie cały brzuch aż co piersi. Nie wiem od czego to może być, ale czuję się średnio dobrze z tym. Tak jakby mi ściągało mięsnie i skórę. Ciężej się oddycha, a zaznaczam, że się nie głodzę. Jem śniadanie i normalny obiad. Pewnie przejdzie, ale dziwne to takie ![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
a jakie to plany macie na jutrzejszy dzień??
Bo ja wybiore sie na miasto na jakieś zakupki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#417 |
Gość
|
Kasiu, odstawiłam na czas okresu, ale nigdy tak nie miałam wczesniej.
|
![]() |
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
Uwaga! Przepraszam, że przerywam ciekawe rozmowy, ale mój TŻ mi się dziś oświadczył... Ciągle jeszcze jestem pijana od przeżytych emocji...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Gość
|
Z takimi nowinami to można forum poprzestawiać całe
![]() Gratulacje! Pewnie radość nie zna granic, życze Ci, żeby narzeczeństwo jak i późniejsze wspólne życie było sielankowe i pełne miłości ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
"Wizażankom gratulujemy..pierścionków :P"
Super. Pamietam moje zaręczyny, a to było...(OMG) 5 miesięcy temu! (dzisiaj jest 5) Kiedy ślub?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.