|
|
#2131 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 16 !
Dzień dobry
czas się zwlec z łóżka, i jechać na miasto ;> zawiozę CV w jedno miejsce bo widziałam ogłoszenie i na zakupy pojadę Miłego dnia
|
|
#2132 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, przegladalam ostatnio bukiety i dekoracje... mam taki mętlik, co chwilę podoba mi się coś innego
na pewno pozostanę przy piwoniach, ale już nie podoba mi się połączenie fiolet+fuksja :P teraz myślę nad ecru+delikatna brzoskwinia... haha, coś czuje że przez ten rok wizja mi się 10x zmieni
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie odechciewa tego wesela serio.. Najchętniej miałabym wszystko gdzies. Mam ochotę zostawić wszystko na glowie TZ,zeby tak obudził sie 3 miesiące przed i musial załatwić urząd,menu,repertuar,foto i wideo,obrączki,poradnie i cala reszta. A ja bym nawet palcem kiwnęła.
|
|
|
|
#2134 | |||
|
catwoman
|
Witajcie dziewczyny
Dobrze, że dużo nie spamowałyście, bo dałam radę nadrobić was do porannej kawy ![]() Spotkałam się wczoraj z naszym dj i okazało się, że to super facet i współpraca zapowiada się dobrze. Cenowo też ok, bo gra w pakiecie z wodzirejem za 2500. Jak to u was wygląda? Wczorajsze rozmowy o niepewnej przyszłości i przeziębione zatoki dały mi się we znaki Całą noc wiłam się w gorączce i męczyły mnie koszmary- byłam zmuszona do usunięcia naszego dziecka, bo nie mieliśmy pieniędzy ani pracy...Cytat:
Cytat:
Jak patrzę na zdjęcia sukienek, które wstawiacie to coraz bardziej utwierdzam się w tym, że moja wymarzona suknia to ta jedyna, bo nic innego mi się nie podoba ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
Edytowane przez luna_laula Czas edycji: 2016-04-07 o 09:44 |
|||
|
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaka jest Twoja wymarzona? Co do drugiego to temat rzeka. Na wszystko jest za wcześnie i za bardzo przezywam. Takze juz nie bede. Niech sobie sam załatwia,ja sie nie bede nad tym rozczulać. Tylko nerwy sobie zszargam. |
|
|
|
|
#2136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż w sumie takie większe rzeczy jak zespół czy coś to tak serio wybieraliśmy razem. |
|||
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze pól biedy jakby powiedzial ze on sie na tym nie zna,ze zdaje sie na mnie itp. Ale u nas to raczej wygląda tak-dla mnie może nie być,chcesz to zalatwiaj itp. Takie głupie gadanie,które strasznie mnie irytuje.
|
|
|
|
#2138 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny...
Ciocia pojechała dziś do szpitala na kolejne badania, a w poniedziałek na spotkanie z profesorem, który będzie prowadził jej chemię, ale z tego co już wiemy, okazało się, że wyniki nie są dobre...co za tym idzie, nie wiemy jakie są rokowania... okaże się w poniedziałek. Do tego moja mama idzie dziś do reumatologa,miała problemy z kręgosłupem, wczoraj odebrała opis prześwietlenia a tam nic dobrego, tylko same problemy z kręgami, jakaś martwica kręgu, coś takiego (tata mi rano mówił)... A moja prababcia, która ma 87 lat, problemy ze zdrowiem, stawami, jeszcze dwa dni temu latała po dworze i cieszyła się, że wszystko jej przeszło, wczoraj położyła się do łóżka i powiedziała, że czuje, że za kilka dni już się nie obudzi... Ja wiem, że to starsza osoba, schorowana i w ogóle, ale nawet nie chcę o tym myśleć! Nasza rodzina to siła, zawsze tak było, jesteśmy bardzo rodzinni, praktykujący razem wszystkie święta,uroczystości,okazj e.Nie ma dla mnie nic ważniejszego od moich bliskich...a mam wrażenie, że dopadło nas jakieś nieszczęście,bo ciągle coś złego się dzieje. to nie będzie dobry dzień... ![]() (proszę nie cytujcie)
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ja powiedziałam mojemu Tzowi, ze jak nie znajdzie i zadzwoni do sali to ślubu nie będzie. Bo miałam wrażenie, ze go to nie interesuje. I od tej pory załatwił spotkanie w sali, podpisał umowę z zespołem i pospieszal mnie, żebym się zdecydowała na kamerzyste.
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz u mnie to juz nie zadziała bo sala i zespol zaklepane Foto i wideo to tylko dodatek. Ale wkurza mnie to strasznie i naprawde mam taka ochotę zostawić go z tym samym,ale wiem ze wtedy by wziął jakiegoś amatora no bo juz nikogo by nie bylo z wolnym terminem,a jednak tego chce uniknąć. Rozum podpowiada co innego,a serce co innego.
|
|
|
|
|
#2141 | ||
|
catwoman
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż mi powiedział, że nie będzie mnie okłamywał, że się ekscytuje na wybór dekoracji czy tego typu rzeczy. Powiedział, że rozumie, że dla mnie to jest ważne i nie ma nic przeciwko żeby to wszystko było. Mogę mu pokazywać co wybieram, co mi się podoba, on powie czy jest ok, ale żebym od niego nie wymagała, żeby się na to wszystko tak ekscytował jak ja. Na początku kłóciliśmy się o to, ale teraz już go rozumiem.
Butcher kurczę, nie dobrze to brzmi, ale trzeba być dobrej myśli. Teraz to wszystko tak beznadziejnie wygląda bo się złożyło wszystko jednocześnie.---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2143 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Także spokojnie.Cytat:
|
||
|
|
|
#2144 | |
|
catwoman
|
Cytat:
A o dekoracje to go chyba w ogóle nie będę pytać Jak usłyszał, że mamy kolory przewodnie to zrobił takie oczy jakbym mu o rzeczach niesamowitych opowiadała...
|
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2146 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie. Bedziecie pisały intercyzę przed ślubem ? Czy tylko ja się na to porywam
|
|
|
|
#2147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaje ze on uważa ze wszystko jakos samo sie zrobi. Ze wszystkie pary co organizowaly ślub to pewnie żadnego nakładu sil i nerwów nie bylo. Ze po prostu sobie ustalasz menu,wszystko za Ciebie robią,niczym sie nie musisz martwic. Ze dekoracje,przebieg wesela to wszystko jakos samo tak sie udaje.
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
A no tak ja mam dużo typów. Ale na pewno ide w boho. Patrzę na princesski i sstwierdzam ze to na pewno nie mój styl.---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
Tylko pisałam ze ja to zobaczyłam na swoich zdjęciach,bo nigdy nie zwracałam na to uwagi. Musze koniecznie zrobić badania na ta tarczyce. Powiem wam ze nawet ciężej mi teraz zrzucać kilogramy,a zawsze nie miałam z tym jakiegoś większego problemu jak sie zawzielam wiec moze Cos jest na rzeczy. |
||
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozmawiałam nawet teraz z mamą, nie myślałam, że jest aż tak źle... cioci wyniki są podobno bardzo,bardzo złe.
|
|
#2150 |
|
catwoman
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Miałam straszną noc, o 1 się obudziłam z ogromnym bólem brzucha po prawej stronie dopiero o 7 mi przeszło i zasnęłam teraz mam prawą stonę napuchniętą
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butcher, siły Wam życzę, trzymajcie się. Wiem, że ciężko ale trzeba być dobrej myśli. |
|
|
|
|
#2154 |
|
catwoman
|
Pewnie przesadzam, ale mam uczucie, że on to wszystko robi po to bym ja była zadowolona. Nie znacie naszej historii, ale z zaręczynami mieliśmy trochę przebojów... a potem z ustaleniem daty ślubu...
|
|
|
|
#2155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
myślisz , że ja nie szukam pracy , że żyję tylko za pieniądze rodziców? to się mylisz mam swoje odłożone pieniądze i pracuję dorywczo, fakt , mam łatwiej bo mieszkam z rodzicami lecz próbowałam powiedzieć , że nic nie da narzekanie, coś w końcu się znajdzie ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Butcher dużo siły dla was. A co do przygotowań to mój Tż na szczęście się nie wymiguje od wyborów, szukania itd jak o coś zapytam co by chciał to odpowiada a nie , że zdaje się na mnie
|
||
|
|
|
#2156 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też tak miałam. Przez to ślub opóźniliśmyo rok. Cytat:
Faceci nie zwracają uwagi na połowę rzeczy.
|
||
|
|
|
#2157 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fuckin' way! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też jak chciałam 1,5 roku wcześniej to nie, bo za wcześnie, a jak pojechaliśmy to okazało się ze tylko 1 wolna sobota w czerwcu została. i sam zobaczył ze trzeba wczesniej z DJ i fotografem, tez było "to poszukaj kochanie i nas umów", wysylalam mu tylko linki cy mu się podoba czy nie, i czy cena może być wiec w zasadzie ja wszystkiego szukałam, on się zgadzał lub nie, ale raczej wszystko było na tak, no ale jechać na spotkanie, podpisać umowę to zawsze razem wiec chociaż tyle dobrze a ja się nawet ciesze ze mogę sobie brać to co mi się podoba a on wszystko akceptuje ![]() A tak poza tym to dzień dobry :-D
|
|
|
#2159 | |
|
catwoman
|
Cytat:
Jak zobaczyłam ile czasu mi zostało to włączył mi się taki motorek, że w połowie maja miałam już 6 rozdziałów. Broniłam się w czerwcu na luzie ![]() Mam nadzieję, że tż mnie nie czyta Jak się później okazało był taki zadowolony, bo wymyślił sobie, że jak się oświadczy to będzie miał spokój W dniu, w którym organizowaliśmy rodzinne, oficjalne zaręczyny oświadczył mi, że możemy się pobrać najwcześniej za 5 lat ![]() Kolejne dwa tygodnie prowadziliśmy negocjacje... Dla mojego tż życie w konkubinacie i w małżeństwie to jedno i to samo Dlatego nie rozumie mojego ślubnego szału
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrowienia z pociągu
Wiosna przyszła a u nas na wątku smutki :-( Przykro mi to wszystko czytać i mam wrażenie, że przy tym moje rozterki o przymierzeniu sukni czy wyborze menu wypadają niepoważnie. Dziewczyny, gdyby mój narzeczony nie angażował się w ślub to Nie wyobrażam sobie, że czegoś z nim nie konsultuj albo on ze mną. Ale to też rodzi wiele problemów, wierzcie mi ![]() A co do intercyzy, to my nie planujemy, raczej wręcz odwrotnie. Planujemy w przyszłości połączyć nasze interesy w jedną firmę. Jak szaleć to szaleć Ewelina, a wy z jakich powodów podpisujecie? Firma?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

czas się zwlec z łóżka, i jechać na miasto ;> zawiozę CV w jedno miejsce bo widziałam ogłoszenie i na zakupy pojadę

na pewno pozostanę przy piwoniach, ale już nie podoba mi się połączenie fiolet+fuksja :P teraz myślę nad ecru+delikatna brzoskwinia... haha, coś czuje że przez ten rok wizja mi się 10x zmieni

Jak się później okazało był taki zadowolony, bo wymyślił sobie, że jak się oświadczy to będzie miał spokój
Nie wyobrażam sobie, że czegoś z nim nie konsultuj albo on ze mną. Ale to też rodzi wiele problemów, wierzcie mi