Panny Młode 2017 cz. 16 ! - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-07, 09:27   #2131
aasiejka
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 16 !

Dzień dobry czas się zwlec z łóżka, i jechać na miasto ;> zawiozę CV w jedno miejsce bo widziałam ogłoszenie i na zakupy pojadę
Miłego dnia

Tomorrow’s never promised so I started living for today.
aasiejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 09:30   #2132
czerwiec2017
Zadomowienie

Dziewczyny, przegladalam ostatnio bukiety i dekoracje... mam taki mętlik, co chwilę podoba mi się coś innego na pewno pozostanę przy piwoniach, ale już nie podoba mi się połączenie fiolet+fuksja :P teraz myślę nad ecru+delikatna brzoskwinia... haha, coś czuje że przez ten rok wizja mi się 10x zmieni
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 09:37   #2133
malgosiaw123
Zakorzenienie

Mi sie odechciewa tego wesela serio.. Najchętniej miałabym wszystko gdzies. Mam ochotę zostawić wszystko na glowie TZ,zeby tak obudził sie 3 miesiące przed i musial załatwić urząd,menu,repertuar,foto i wideo,obrączki,poradnie i cala reszta. A ja bym nawet palcem kiwnęła.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 09:40   #2134
luna_laula
catwoman

Witajcie dziewczyny

Dobrze, że dużo nie spamowałyście, bo dałam radę nadrobić was do porannej kawy

Spotkałam się wczoraj z naszym dj i okazało się, że to super facet i współpraca zapowiada się dobrze. Cenowo też ok, bo gra w pakiecie z wodzirejem za 2500. Jak to u was wygląda?

Wczorajsze rozmowy o niepewnej przyszłości i przeziębione zatoki dały mi się we znaki Całą noc wiłam się w gorączce i męczyły mnie koszmary- byłam zmuszona do usunięcia naszego dziecka, bo nie mieliśmy pieniędzy ani pracy...

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Odchodząc od motocyklistów u mnie byl wypadek gdzie facetowi odpiela sie przyczepa od tira i wjechala na sąsiedni pas.zmiatajac z drogi osobowy samochód.oczywiscie kierowca osobowego zginął na miejscu. Trudno czasem nie wierzyć w przeznaczenie. Akurat odpiela sie w momencie gdzie mijal sie z innym samochodem.
Moja mama miała podobny wypadek, ale w jej samochód wbiła się laweta samochodowa. Cały bok od kierowcy został oderwany, a ona przeżyła tylko dlatego, że nie była zapięta w pasy...

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość

Motocykliści.. jakieś 3 lata temu obok mojego domu młody chłopak(koło 25lat) miał wypadek na motorze.. umarł w szpitalu.. zostawił żonę w ciąży..miała rodzić za miesiąc a z rozpaczy urodziła dzień potem.. brak słów..

piękna ale jakbym zobaczyła tylko na modelce to nie spodobałaby mi się
Tż myśli o zrobieniu kat. A Na pewno mu nie pozwolę.

Jak patrzę na zdjęcia sukienek, które wstawiacie to coraz bardziej utwierdzam się w tym, że moja wymarzona suknia to ta jedyna, bo nic innego mi się nie podoba

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Mi sie odechciewa tego wesela serio.. Najchętniej miałabym wszystko gdzies. Mam ochotę zostawić wszystko na glowie TZ,zeby tak obudził sie 3 miesiące przed i musial załatwić urząd,menu,repertuar,foto i wideo,obrączki,poradnie i cala reszta. A ja bym nawet palcem kiwnęła.
Za mało się udziela? Mój tż wczoraj zapomniał o spotkaniu z dj, a ja do ostatniej chwili czekałam aż pode mnie podjedzie. Musiałam biec na autobus i wciskać się w największe w korki... A potem usłyszałam, że po co on do czegokolwiek skoro ja wszystko sama mogę załatwić... W sumie to wszystko sama do tej pory załatwiłam, a on złożył tylko jeden podpis T_T

Edytowane przez luna_laula
Czas edycji: 2016-04-07 o 09:44
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 09:43   #2135
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość

Jak patrzę na zdjęcia sukienek, które wstawiacie to coraz bardziej utwierdzam się w tym, że moja wymarzona suknia to ta jedyna, bo nic innego mi się nie podoba

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Za mało się udziela? Mój tż wczoraj zapomniał o spotkaniu z dj, a ja do ostatniej chwili czekałam aż pode mnie podjedzie. Musiałam biec na autobus i wciskać się w największe w korki... A potem usłyszałam, że po co on do czegokolwiek skoro ja wszystko sama mogę załatwić...

A jaka jest Twoja wymarzona?

Co do drugiego to temat rzeka. Na wszystko jest za wcześnie i za bardzo przezywam. Takze juz nie bede. Niech sobie sam załatwia,ja sie nie bede nad tym rozczulać. Tylko nerwy sobie zszargam.
Stary 2016-04-07, 09:47   #2136
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przegladalam ostatnio bukiety i dekoracje... mam taki mętlik, co chwilę podoba mi się coś innego na pewno pozostanę przy piwoniach, ale już nie podoba mi się połączenie fiolet+fuksja :P teraz myślę nad ecru+delikatna brzoskwinia... haha, coś czuje że przez ten rok wizja mi się 10x zmieni
Haha, ja zaczyłam od soczystej zieleni, potem mięta, ale chyba już zostanie pudrowy róż i bordo

Cytat:
Też już kilka razy miałam takie myśli

Cytat:
Za mało się udziela? Mój tż wczoraj zapomniał o spotkaniu z dj, a ja do ostatniej chwili czekałam aż pode mnie podjedzie. Musiałam biec na autobus i wciskać się w największe w korki... A potem usłyszałam, że po co on do czegokolwiek skoro ja wszystko sama mogę załatwić...
O matko jak takie coś mnie strasznie wkurza W sumie kilka razy trochę się pokłóciliśmy o to, no ale z drugiej strony rozumiem, że to jednak facet i nie przywiązuje uwagi do kwiatków, kolorów itp.. Powiedziałam, że mi na tym zależy żeby jakoś w tym uczestniczył i teraz dzielnie ogląda i mówi czy mu się podoba czy nie jak coś wybiorę
Chociaż w sumie takie większe rzeczy jak zespół czy coś to tak serio wybieraliśmy razem.

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 09:50   #2137
malgosiaw123
Zakorzenienie

Jeszcze pól biedy jakby powiedzial ze on sie na tym nie zna,ze zdaje sie na mnie itp. Ale u nas to raczej wygląda tak-dla mnie może nie być,chcesz to zalatwiaj itp. Takie głupie gadanie,które strasznie mnie irytuje.
Stary 2016-04-07, 09:52   #2138
butcher_girl
Zadomowienie

Dziewczyny...
Ciocia pojechała dziś do szpitala na kolejne badania, a w poniedziałek na spotkanie z profesorem, który będzie prowadził jej chemię, ale z tego co już wiemy, okazało się, że wyniki nie są dobre...co za tym idzie, nie wiemy jakie są rokowania... okaże się w poniedziałek.
Do tego moja mama idzie dziś do reumatologa,miała problemy z kręgosłupem, wczoraj odebrała opis prześwietlenia a tam nic dobrego, tylko same problemy z kręgami, jakaś martwica kręgu, coś takiego (tata mi rano mówił)...
A moja prababcia, która ma 87 lat, problemy ze zdrowiem, stawami, jeszcze dwa dni temu latała po dworze i cieszyła się, że wszystko jej przeszło, wczoraj położyła się do łóżka i powiedziała, że czuje, że za kilka dni już się nie obudzi... Ja wiem, że to starsza osoba, schorowana i w ogóle, ale nawet nie chcę o tym myśleć! Nasza rodzina to siła, zawsze tak było, jesteśmy bardzo rodzinni, praktykujący razem wszystkie święta,uroczystości,okazj e.Nie ma dla mnie nic ważniejszego od moich bliskich...a mam wrażenie, że dopadło nas jakieś nieszczęście,bo ciągle coś złego się dzieje.

to nie będzie dobry dzień...
(proszę nie cytujcie)

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 09:52   #2139
VinVinara
Zakorzenienie

Wiecie co, ja powiedziałam mojemu Tzowi, ze jak nie znajdzie i zadzwoni do sali to ślubu nie będzie. Bo miałam wrażenie, ze go to nie interesuje. I od tej pory załatwił spotkanie w sali, podpisał umowę z zespołem i pospieszal mnie, żebym się zdecydowała na kamerzyste.
Stary 2016-04-07, 09:55   #2140
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Wiecie co, ja powiedziałam mojemu Tzowi, ze jak nie znajdzie i zadzwoni do sali to ślubu nie będzie. Bo miałam wrażenie, ze go to nie interesuje. I od tej pory załatwił spotkanie w sali, podpisał umowę z zespołem i pospieszal mnie, żebym się zdecydowała na kamerzyste.

Wiesz u mnie to juz nie zadziała bo sala i zespol zaklepane Foto i wideo to tylko dodatek. Ale wkurza mnie to strasznie i naprawde mam taka ochotę zostawić go z tym samym,ale wiem ze wtedy by wziął jakiegoś amatora no bo juz nikogo by nie bylo z wolnym terminem,a jednak tego chce uniknąć. Rozum podpowiada co innego,a serce co innego.
Stary 2016-04-07, 09:57   #2141
luna_laula
catwoman

Cytat:

Co do drugiego to temat rzeka. Na wszystko jest za wcześnie i za bardzo przezywam. Takze juz nie bede. Niech sobie sam załatwia,ja sie nie bede nad tym rozczulać. Tylko nerwy sobie zszargam.
Chyba 2 tygodnie temu się chwaliłam- http://www.nicolespose.it/en/wedding...NIAB16048-2016

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
O matko jak takie coś mnie strasznie wkurza W sumie kilka razy trochę się pokłóciliśmy o to, no ale z drugiej strony rozumiem, że to jednak facet i nie przywiązuje uwagi do kwiatków, kolorów itp.. Powiedziałam, że mi na tym zależy żeby jakoś w tym uczestniczył i teraz dzielnie ogląda i mówi czy mu się podoba czy nie jak coś wybiorę
Chociaż w sumie takie większe rzeczy jak zespół czy coś to tak serio wybieraliśmy razem.
U mnie to wygląda tak, że ja przeglądam oferty, analizuje cenniki, rezerwuje terminy, umawiam się na spotkania, negocjuje warunki, a tż wszystko koło du*y lata. Rodzice ostatnio się uaktywnili i nic im nie pasuje, krytykują po czasie, że coś jest za drogie, mimo że wcześniej było ok...
Stary 2016-04-07, 10:00   #2142
aguleekk
Zakorzenienie

Mój Tż mi powiedział, że nie będzie mnie okłamywał, że się ekscytuje na wybór dekoracji czy tego typu rzeczy. Powiedział, że rozumie, że dla mnie to jest ważne i nie ma nic przeciwko żeby to wszystko było. Mogę mu pokazywać co wybieram, co mi się podoba, on powie czy jest ok, ale żebym od niego nie wymagała, żeby się na to wszystko tak ekscytował jak ja. Na początku kłóciliśmy się o to, ale teraz już go rozumiem.

Butcher kurczę, nie dobrze to brzmi, ale trzeba być dobrej myśli. Teraz to wszystko tak beznadziejnie wygląda bo się złożyło wszystko jednocześnie.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
U mnie to wygląda tak, że ja przeglądam oferty, analizuje cenniki, rezerwuje terminy, umawiam się na spotkania, negocjuje warunki, a tż wszystko koło du*y lata. Rodzice ostatnio się uaktywnili i nic im nie pasuje, krytykują po czasie, że coś jest za drogie, mimo że wcześniej było ok...
O z rodzicami to inna bajka

20.08.2016
Stary 2016-04-07, 10:00   #2143
Ewelinatir
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]Dziewczyny mam pytanie: Tylko się nie śmiejcie bo ja sie nie znam Czy objawem chorej tarczycy jest tez zgrubienie na szyi? W sensie wiecie o co chodzi?
Tak. Z przodu szyji taka duża kula to wole tarczycowe. Ale to nie powstaje przez noc, czy dwie Także spokojnie.

Cytat:

Moja mama miała podobny wypadek, ale w jej samochód wbiła się laweta samochodowa. Cały bok od kierowcy został oderwany, a ona przeżyła tylko dlatego, że nie była zapięta w pasy...
Mój tata jest kierowcą TIR-a. Jak byłam mała to miał straszny wypadek. Hamulce przestały działać i uderzył w drzewo. Przeżył, bo nie miał pasów i wypadł przez szybę
Ewelinatir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 10:04   #2144
luna_laula
catwoman

Cytat:
Mój Tż mi powiedział, że nie będzie mnie okłamywał, że się ekscytuje na wybór dekoracji czy tego typu rzeczy. Powiedział, że rozumie, że dla mnie to jest ważne i nie ma nic przeciwko żeby to wszystko było. Mogę mu pokazywać co wybieram, co mi się podoba, on powie czy jest ok, ale żebym od niego nie wymagała, żeby się na to wszystko tak ekscytował jak ja. Na początku kłóciliśmy się o to, ale teraz już go rozumiem.

O z rodzicami to inna bajka
Mojego tż nie interesuje nawet dj- załatwiaj kogo chcesz. Z salą było podobnie- jak ci się podoba to bierz, mi wszystko jedno. Na początku byłam zadowolona, że nie ingeruje, bo mogłam swobodnie podejmować decyzje, ale teraz coraz bardziej czuję, że dla niego ślubu mogłoby nie być.

A o dekoracje to go chyba w ogóle nie będę pytać Jak usłyszał, że mamy kolory przewodnie to zrobił takie oczy jakbym mu o rzeczach niesamowitych opowiadała...
Stary 2016-04-07, 10:07   #2145
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Mojego tż nie interesuje nawet dj- załatwiaj kogo chcesz. Z salą było podobnie- jak ci się podoba to bierz, mi wszystko jedno. Na początku byłam zadowolona, że nie ingeruje, bo mogłam swobodnie podejmować decyzje, ale teraz coraz bardziej czuję, że dla niego ślubu mogłoby nie być.

A o dekoracje to go chyba w ogóle nie będę pytać Jak usłyszał, że mamy kolory przewodnie to zrobił takie oczy jakbym mu o rzeczach niesamowitych opowiadała...
Myślę, że to nie tak. Sam ślub jest dla niego ważny, ale tej całej otoczki mogłoby nie być. Mój Tż mówi, że cieszy się na sam fakt tego, że będziemy małżeństwem, ale nie kręci go te całe wybieranie wszystkiego itp. Najchętniej przyszedłby na gotowe.

20.08.2016
Stary 2016-04-07, 10:14   #2146
Ewelinatir
Zadomowienie

Mam pytanie. Bedziecie pisały intercyzę przed ślubem ? Czy tylko ja się na to porywam
Stary 2016-04-07, 10:14   #2147
malgosiaw123
Zakorzenienie

Mnie się wydaje ze on uważa ze wszystko jakos samo sie zrobi. Ze wszystkie pary co organizowaly ślub to pewnie żadnego nakładu sil i nerwów nie bylo. Ze po prostu sobie ustalasz menu,wszystko za Ciebie robią,niczym sie nie musisz martwic. Ze dekoracje,przebieg wesela to wszystko jakos samo tak sie udaje.

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Chyba 2 tygodnie temu się chwaliłam- http://www.nicolespose.it/en/wedding...NIAB16048-2016

A no tak ja mam dużo typów. Ale na pewno ide w boho. Patrzę na princesski i sstwierdzam ze to na pewno nie mój styl.

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Tak. Z przodu szyji taka duża kula to wole tarczycowe. Ale to nie powstaje przez noc, czy dwie Także spokojnie.

Tylko pisałam ze ja to zobaczyłam na swoich zdjęciach,bo nigdy nie zwracałam na to uwagi. Musze koniecznie zrobić badania na ta tarczyce. Powiem wam ze nawet ciężej mi teraz zrzucać kilogramy,a zawsze nie miałam z tym jakiegoś większego problemu jak sie zawzielam wiec moze
Cos jest na rzeczy.
Stary 2016-04-07, 10:14   #2148
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie. Bedziecie pisały intercyzę przed ślubem ? Czy tylko ja się na to porywam
Raczej nie
Stary 2016-04-07, 10:15   #2149
butcher_girl
Zadomowienie

Cytat:

Butcher kurczę, nie dobrze to brzmi, ale trzeba być dobrej myśli. Teraz to wszystko tak beznadziejnie wygląda bo się złożyło wszystko jednocześnie.[COLOR="Silver"]
bo jest beznadziejnie.
rozmawiałam nawet teraz z mamą, nie myślałam, że jest aż tak źle...
cioci wyniki są podobno bardzo,bardzo złe.

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 10:16   #2150
luna_laula
catwoman

Cytat:
Przed ślubem nie, ale jak tż założy działalność to chyba tak. Zobaczymy co przyniesie przyszłość, bo w tej chwili to zbędne.
Stary 2016-04-07, 10:18   #2151
endziS
Zadomowienie

Hej

Miałam straszną noc, o 1 się obudziłam z ogromnym bólem brzucha po prawej stronie dopiero o 7 mi przeszło i zasnęłam teraz mam prawą stonę napuchniętą
endziS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 10:20   #2152
Ewelinatir
Zadomowienie

Cytat:

Tylko pisałam ze ja to zobaczyłam na swoich zdjęciach,bo nigdy nie zwracałam na to uwagi. Musze koniecznie zrobić badania na ta tarczyce. Powiem wam ze nawet ciężej mi teraz zrzucać kilogramy,a zawsze nie miałam z tym jakiegoś większego problemu jak sie zawzielam wiec moze
Cos jest na rzeczy.
Zrób koniecznie. U mnie w rodzinie było wiele przypadłości odkrytych przez przypadek na badaniach. Tylko się nie denerwuj
Stary 2016-04-07, 10:20   #2153
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
My nie.

Butcher, siły Wam życzę, trzymajcie się. Wiem, że ciężko ale trzeba być dobrej myśli.

20.08.2016
Stary 2016-04-07, 10:20   #2154
luna_laula
catwoman

Cytat:
Myślę, że to nie tak. Sam ślub jest dla niego ważny, ale tej całej otoczki mogłoby nie być. Mój Tż mówi, że cieszy się na sam fakt tego, że będziemy małżeństwem, ale nie kręci go te całe wybieranie wszystkiego itp. Najchętniej przyszedłby na gotowe.
Pewnie przesadzam, ale mam uczucie, że on to wszystko robi po to bym ja była zadowolona. Nie znacie naszej historii, ale z zaręczynami mieliśmy trochę przebojów... a potem z ustaleniem daty ślubu...
Stary 2016-04-07, 10:28   #2155
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
Ze spraw ślubnych to znalazłam fotografa+kamerzystę, czekam na odp czy mają wolny nasz termin.. a są boscy - http://fotografpoznan.eu/fotografia-slubna
No i szukamy intensywnie DJ-a, bo już czas najwyższy podpisywać umowę...

Miłego dnia!
fajne zdjęcia robi ten fotograf, bierz go
Cytat:
A dlaczego to masz? Bo rodzice dają. My chcemy mieć prace zeby byc samodzielni i utrzymać siebie i rodzinę. Miłością sie nie najem ani sie nie ubiorę. A każdy człowiek ma prawo do tego by miec prace.
źle mnie zrozumiałaś myślisz , że ja nie szukam pracy , że żyję tylko za pieniądze rodziców? to się mylisz mam swoje odłożone pieniądze i pracuję dorywczo, fakt , mam łatwiej bo mieszkam z rodzicami lecz próbowałam powiedzieć , że nic nie da narzekanie, coś w końcu się znajdzie

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Butcher dużo siły dla was.

A co do przygotowań to mój Tż na szczęście się nie wymiguje od wyborów, szukania itd jak o coś zapytam co by chciał to odpowiada a nie , że zdaje się na mnie
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 10:28   #2156
Ewelinatir
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie przesadzam, ale mam uczucie, że on to wszystko robi po to bym ja była zadowolona. Nie znacie naszej historii, ale z zaręczynami mieliśmy trochę przebojów... a potem z ustaleniem daty ślubu...
Piona Też tak miałam. Przez to ślub opóźniliśmy
o rok.

Cytat:
Tu też mam identycznie Faceci nie zwracają uwagi na połowę rzeczy.
Stary 2016-04-07, 10:32   #2157
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Zeby ona mi pomogła. Ja nie bede tracić urlopu zeby z nią do polski jeździć

Wyobraźcie sobie, że siostra jedzie na wesele do koleżanki z pracy ( nigdy o niej nie słyszałam zeby sie trzymały czy cos) i jedzie sama bez swojego TZ na koniec Polski i wydaje mi sie ze tylko po to zeby zobaczyć całą oprawę u tej PMki. A 2-3 lata wstecz nie pojechała do swoich dwóch najbliższych koleżanek na slub.
Chyba ją rąbło że jesteś głupia i ją weźmiesz na przymiarki No fuckin' way!
Cytat:
Nivea pisalas ze nie zdążysz z magisterka-do kiedy masz oddać i ile ci zostalo do napisania?
Mam 1, 5 rozdziału, a mam mieć 4. Prace musze oddać początkiem czerwca najpóźniej. Kiepsko to widzę.
Cytat:
Ten foto wideo ma moj termin zajęty Jestem wsciekla na Tz. I mam wszystkiego dość.
Ale bym sie wkurzyła na Tżta. To przez jego zwlekanie
Cytat:
Cytat:
Wiesz u mnie to juz nie zadziała bo sala i zespol zaklepane Foto i wideo to tylko dodatek. Ale wkurza mnie to strasznie i naprawde mam taka ochotę zostawić go z tym samym,ale wiem ze wtedy by wziął jakiegoś amatora no bo juz nikogo by nie bylo z wolnym terminem,a jednak tego chce uniknąć. Rozum podpowiada co innego,a serce co innego.
Małgosia ja w takim wypadku foto+ wideo załatwia bym sama teraz, a jemu powiedziałabym 3 mies przed ślubem że nie mamy foto a skoro tyle z tym zwlekał i wszystko było za wcześnie wg niego to niech teraz kombinuje
Cytat:

Dokładnie! U mnie to samo. Kosmiczne opowieści
Cytat:
Nie

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Dawaj, u mnie też były jaja
Stary 2016-04-07, 10:38   #2158
marta271
Zakorzenienie

Cytat:

Ja myślę że większość facetów tak ma mój też jak chciałam 1,5 roku wcześniej to nie, bo za wcześnie, a jak pojechaliśmy to okazało się ze tylko 1 wolna sobota w czerwcu została. i sam zobaczył ze trzeba wczesniej z DJ i fotografem, tez było "to poszukaj kochanie i nas umów", wysylalam mu tylko linki cy mu się podoba czy nie, i czy cena może być wiec w zasadzie ja wszystkiego szukałam, on się zgadzał lub nie, ale raczej wszystko było na tak, no ale jechać na spotkanie, podpisać umowę to zawsze razem wiec chociaż tyle dobrze a ja się nawet ciesze ze mogę sobie brać to co mi się podoba a on wszystko akceptuje

A tak poza tym to dzień dobry :-D
Stary 2016-04-07, 10:47   #2159
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość

Mam 1, 5 rozdziału, a mam mieć 4. Prace musze oddać początkiem czerwca najpóźniej. Kiepsko to widzę.

Dawaj, u mnie też były jaja
Luz, ja rok temu o tej porze miałam pół rozdziału Jak zobaczyłam ile czasu mi zostało to włączył mi się taki motorek, że w połowie maja miałam już 6 rozdziałów. Broniłam się w czerwcu na luzie

Mam nadzieję, że tż mnie nie czyta No ale ook... Po 6,5 latach związku wygarnęłam mu, że nie będę z nim chodziła na rodzinne imprezy, bo jestem tylko jego "znajomą". Wkurzył się okrutnie, zrobił mi awanturę, a godzinę później oddzwonił dziwnie zadowolony Jak się później okazało był taki zadowolony, bo wymyślił sobie, że jak się oświadczy to będzie miał spokój
W dniu, w którym organizowaliśmy rodzinne, oficjalne zaręczyny oświadczył mi, że możemy się pobrać najwcześniej za 5 lat
Kolejne dwa tygodnie prowadziliśmy negocjacje...

Dla mojego tż życie w konkubinacie i w małżeństwie to jedno i to samo Dlatego nie rozumie mojego ślubnego szału
Stary 2016-04-07, 10:48   #2160
magdenka
Zakorzenienie

Pozdrowienia z pociągu

Wiosna przyszła a u nas na wątku smutki :-( Przykro mi to wszystko czytać i mam wrażenie, że przy tym moje rozterki o przymierzeniu sukni czy wyborze menu wypadają niepoważnie.

Dziewczyny, gdyby mój narzeczony nie angażował się w ślub to Nie wyobrażam sobie, że czegoś z nim nie konsultuj albo on ze mną. Ale to też rodzi wiele problemów, wierzcie mi

A co do intercyzy, to my nie planujemy, raczej wręcz odwrotnie. Planujemy w przyszłości połączyć nasze interesy w jedną firmę. Jak szaleć to szaleć Ewelina, a wy z jakich powodów podpisujecie? Firma?
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości