Mamusie czerwcowe 2016 cz.5 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-07, 11:43   #1021
Asiek121
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5

Ja zamierzam sie w 2 torby spakować, 1 dla mnie i 1 dla Małej, u mnie niestety wszystko trzeba dla dziecka oprócz ubranek

I musze własnie poszukać jakiś cienki szlafroczek bo zawsze to człowiek sie czuje bardziej komfortowo a mam taki mega gruby
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 11:51   #1022
agusiia69
Zakorzenienie

Dzień dobry

Chciałabym podziękować Olince za pomoc Jeszcze raz dziękuję za prywatne wiadomości

Co do torby do szpitala to ja planuje się i małą spakować w jedną większą torbę. Ale jak wyjdzie to zobaczymy.

A jeśli chodzi o pieluszki to może faktycznie mam za dużo Kupiliśmy jedną paczkę 1 z rossmanna, mamy dwie paczki 2 z rossmanna i dady i jedną paczkę 3 z dady Mam nadzieję, że podpasują i że moje dziecko wybredne nie będzie

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

A po za tym chciałam rodzić u siebie w mieście, ale lekarka poleciła mi jeden szpital w mieście obok. I zauważyłam, że maja tam specjalną poradnię dla kobiet w ciąży z cukrzycą i chyba ten szpital jest nastawiony między innymi na takie kobiety, więc będę musiała się nad nim zastanowić.
Stary 2016-04-07, 12:10   #1023
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez kiara92 Pokaż wiadomość
Super, że masz dobre warunki i opiekę ;-)

Też muszę poszukać jakis ładnych wsuwanych bucików. W sumie to już wczoraj znalazłam śliczne w ecco, ale kosztowały 600 zł , więc poszukam jeszcze jakiegoś tańszego zamiennika ;-)
O matko w życiu nie dałabym tyle za buty, jeszcze takie wkładane..

Cytat:
Napisane przez Paula_ck Pokaż wiadomość
A co hormoników to byliśmy ostatnio w hurtowni oglądać foteliki samochodowe bo już chcemy jakiś kupić a jeszcze się nie rozglądaliśmy. Sprzedawca podszedł do nas i spytał w czym może pomóc to mówimy że szukamy fotelika z bazą isofix a ten się pyta czy wózek mamy. No to mówimy że nie. To zaczął tak ironicznie mówić że od początku byśmy zaczęli a nie od dupy strony. No to mówimy że dostaniemy wózek ale nie wiemy z jakiej firmy jest bo nie pamiętamy. To ten drze się na nas że kto to widział wózek używany, że trzeba wszystko wymienić bo dziecko się zarazi czymś, że to inna flora bakteryjna... No w szoku byłam. Z łaską nam pokazał dwa foteliki a w sumie to powiedział że są takie ale nie mają ich więc nie zobaczymy. Zaczął sypać nazwami i cenami jak by z innym sprzedawcą rozmawiał... :/ No nic z tego nie zrozumiałam. Więc wyszliśmy bo skoro i tak nie ma czego obejrzeć to po co tam stać. Jak wsiedliśmy do samochodu to się rozryczałam i odechciało mi się jeżdżenia za fotelikami. To był pierwszy sklep w jakim byliśmy i myślałam że czegoś się dowiemy a tu zero. Uspokoiłam się jakoś i pojechaliśmy do drugiego sklepu i tam zupełnie inna rozmowa. Pan nam pokazał wszystko, wytłumaczył i cenowo o wiele lepiej niż w tym pierwszym. Więc w poniedziałek tam pojedziemy i kupimy. Tylko chcemy wziąć już ze sobą wózek żeby sprawdzić czy będzie pasował fotelik do niego. I tam albo recaro albo maxi cosi weźmiemy i z bazą oba wychodzą koło 1 tys zł.
Ja bym wyszła ze sklepu już jak zaczął mówić, ze zaczęliście od dupy strony(wiem, ze pewnie użył innych słów), ale normalnie juz by mnie tam nie było.
My niedawno kupowaliśmy pralkę. Wchodzimy do sklepu i pytam o jakiś tam model z górnym wsadem. Na co Pan z ironią właśnie, że takich nie ma, chyba ze za granicą z 20 kg wsadem..
Więc mu mówię grzecznie, że się myli, bo na stronie innego sklepu była taka pralka. A on(w ogóle na nas nie patrząc) że no to może tam byla, ale tu nie ma.(wszystko z ironią). Wiec powiedziałam mu, ze tu zakupów więcej nie zrobię i idę na niego na skargę, za złe potraktowanie klienta.
Końcem końców nie poszłam, bo mi się nie chciało- a w sumie teraz tego żałuję.
No;d

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:24   #1024
ania230
Zakorzenienie

Dziewczyny jest mi tak gorąco że zwariuje... wejdę po prysznic.
Pranie się pierze jeszcze dwa, gary umyłam i muszę odpocząć. Taka pogoda to nie dla mnie... chyba że jeszcze nie odpoczęłam po tych wszystkich wrażeniach.
U mnie na obiad fasolka po bretońsku od taty na podwieczorek zjem arbuza

Zaraz będę dzwoniła do położnej i się umawiała na pierwsze spotkanie.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

co do torby to chce się spakować w jedna i mam nadzieje że się uda

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Aaa odnośnie pampersow to mi położna ostatnio mówiła ze u nas w szpitalu dla każdej mamy dają mała paczkę pampersow
ooo to super

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:

Też muszę poszukać jakis ładnych wsuwanych bucików. W sumie to już wczoraj znalazłam śliczne w ecco, ale kosztowały 600 zł , więc poszukam jeszcze jakiegoś tańszego zamiennika ;-)
zdecydowanie tańszego tyle za buty ola Boga....

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez LaLaRe87 Pokaż wiadomość
Witam, wczorajsza wizyta przebiegła pomyślnie, mimo, że Marcelinka trochę się zaslaniała rączkami i przekręciła mi się - jest główką do góry, mam nadzieję, że to się jeszcze zmieni hihi , lekarz zapewniał, że mała ma sporo miejsca. Waga malutkiej to 1414 g wszystko w porządku, serduszko pieknie pracuje, mała rośnie jak na drożdżach. U mnie waga od początku ciąży to jedynie 3,5 kg na plusie co mnie cieszy, bo w ogóle nie odczuwam żadnego ciężaru.
Super bardzo dobre wieści.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:24   #1025
Miqesi
Wtajemniczenie

Hejka, Laseczki

Cieplutko jest, fajnie Gotuję kapuśniaczek na żeberkach bo mi się zachciało.

Ja planuję spakować się w jedną torbę. Najwyżej mąż coś dowiezie, jak będzie potrzeba. Wtedy dowoził tylko parujące obiadki i wyprane bodziaki

Co do pieluch, to ja zamierzam kupić tylko Pampers. Jeszcze nie mam ani jednej paczki, ale w weekend planuję już większe zakupy. Chusteczki też mamy Pampersa.

justyna, zdróweczka!

chudziaszek, nieplanowane zakupy są najlepsze

Veronique, super, że wizyta udana Kawał już babeczki z Laury

haneczko, ale chamidło, ja bym nie popuściła.

Gdzie jest Ewka????? Nie było jej długo.

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Edytowane przez Miqesi
Czas edycji: 2016-04-07 o 12:31
Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:26   #1026
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Hej hej
Na wizycie wszystko ok. Mała waży 1600g, ja przytyłam 7,5kg, o szyjce nic nie mówił, więc zakładam, że jest ok. No i tak to wszystko książkowo. Lubię słuchać takich wieści

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-07, 12:30   #1027
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
Ja zamierzam sie w 2 torby spakować, 1 dla mnie i 1 dla Małej, u mnie niestety wszystko trzeba dla dziecka oprócz ubranek

I musze własnie poszukać jakiś cienki szlafroczek bo zawsze to człowiek sie czuje bardziej komfortowo a mam taki mega gruby
U nas też tylko ubranek nie trzeba mieć
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:36   #1028
kiara92
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Loo 600zł lekkie przegięcie :P na zwyklaki wsuwane w życiu bym tyle nie wydała
Pomyliło mi się, bo 500, a nie 600, skórzane, no ale i tak dużo. Coś takiego: http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/so...89052/11402632 Ja powiem szczerze, że pewnie rok temu bym kupiła, ale teraz wolę więcej przeznaczyć na małego, a mniej na siebie Kiedyś byłam straszną zakupoholiczką, całą kasę wydawałam na ciuchy i buty, ale odkąd jestem w ciąży wolę kupować małemu, niż sobie

Cytat:
A co hormoników to byliśmy ostatnio w hurtowni oglądać foteliki samochodowe bo już chcemy jakiś kupić a jeszcze się nie rozglądaliśmy. Sprzedawca podszedł do nas i spytał w czym może pomóc to mówimy że szukamy fotelika z bazą isofix a ten się pyta czy wózek mamy. No to mówimy że nie. To zaczął tak ironicznie mówić że od początku byśmy zaczęli a nie od dupy strony. No to mówimy że dostaniemy wózek ale nie wiemy z jakiej firmy jest bo nie pamiętamy. To ten drze się na nas że kto to widział wózek używany, że trzeba wszystko wymienić bo dziecko się zarazi czymś, że to inna flora bakteryjna... No w szoku byłam. Z łaską nam pokazał dwa foteliki a w sumie to powiedział że są takie ale nie mają ich więc nie zobaczymy. Zaczął sypać nazwami i cenami jak by z innym sprzedawcą rozmawiał... :/ No nic z tego nie zrozumiałam. Więc wyszliśmy bo skoro i tak nie ma czego obejrzeć to po co tam stać. Jak wsiedliśmy do samochodu to się rozryczałam i odechciało mi się jeżdżenia za fotelikami. To był pierwszy sklep w jakim byliśmy i myślałam że czegoś się dowiemy a tu zero. Uspokoiłam się jakoś i pojechaliśmy do drugiego sklepu i tam zupełnie inna rozmowa. Pan nam pokazał wszystko, wytłumaczył i cenowo o wiele lepiej niż w tym pierwszym. Więc w poniedziałek tam pojedziemy i kupimy. Tylko chcemy wziąć już ze sobą wózek żeby sprawdzić czy będzie pasował fotelik do niego. I tam albo recaro albo maxi cosi weźmiemy i z bazą oba wychodzą koło 1 tys zł.
Porażka z tym sprzedawcą... Nie wiem jakim cudem ten sklep funkcjonuje skoro ma takie podejście do klientów.

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość

[/COLOR]A po za tym chciałam rodzić u siebie w mieście, ale lekarka poleciła mi jeden szpital w mieście obok. I zauważyłam, że maja tam specjalną poradnię dla kobiet w ciąży z cukrzycą i chyba ten szpital jest nastawiony między innymi na takie kobiety, więc będę musiała się nad nim zastanowić.
Agusia nie wiem, jak to dokładnie jest, ale nie jest coś takiego, że kobiety z cukrzycą mogą rodzić tylko w szpitalach o określonym stopniu referencyjności, możliwe, że trzecim?
kiara92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:39   #1029
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się, e-b tu jest o hartowaniu:
http://www.hafija.pl/2010/10/czego-t...ie-lyknie.html
No tak, tylko ja pisząc o hartowaniu nie miałam na myśli takich drastycznych i bolesnych metod, może źle to ujęłam Chodziło mi wyłącznie o smarowanie lanoliną.

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
Pocytowałam Was i mi wszystko wcięło, więc jeszcze raz dzięki za słowa wsparcia.
Leżę w szpitalu Akademii Medycznej na Polnej w Poznaniu. Moja mama jak przyjechała mnie odwiedzić śmiała się, że jestem na wczasach. Jedzenie jest bardzo dobre,warttościowe i jest go dużo. Pokój dwuosobowy z łazienką, standard naprawdę niezły, czysto. Mąż mówi, że może lepiej, żebym tu była, bo przynajmniej jest bezpiecznie.
Z dziećmi wszystko w porządku, szyjka przy badaniu ręcznym lekarze mówią, że trzyma, tylko na USG widać ten lejek.

Znam dzieci, których nawet pampersy niestety uczulały.

Lalarenieźle ,że tylko tyle przytyłaś, ja 7 kilo, ale zastanawiam się z kolei czy to nie mało przy bliźniakach,ale otoczenie mówi, że brzuch duży.

Zazdroszczę Wam wyprawek, bo ja nadal w lesie.

Trzymajcie się ciepło, miłego dnia.
Wow, to rzeczywiście super masz warunki

Cytat:

W Ecco to mają ceny z kosmosu, fakt. Choć muszę się przyznać, że 4 lata temu kupiłam u nich baleriny za 180 zł Ale są fantastyczne, mega wygodne. Teraz już się trochę pozdzierały, ale że nie mogę się jakoś z nimi rozstać, to mam je w bagażniku auta jako buty na zmianę do jazdy

Cytat:
Co za burak z tego pierwszego sprzedawcy... Z takim podejściem to on zbyt wielu klientów nie zdobędzie

Wróciłam z zakupów. Cieszę się jak dziecko, bo w Biedronce kupiłam prześcieradło na nasz materac i wreszcie jedno stare będę mogła wyrzucić (dziurek już paru się dorobiło, wstyd ) Wreszcie zaczął się sezon na lody i kupiłam też sobie "zapas" - rożka, na patyku, sandwicha...
Odebrałam to zamówienie od rp77 i co? Jednej rzeczy nie spakował Ale jest to taki drobiazg, że już nawet nie będę się kłóciła, nie chce mi się nawet dla tych 3 zł pisać maila
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:40   #1030
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Hejka, Laseczki

Cieplutko jest, fajnie Gotuję kapuśniaczek na żeberkach bo mi się zachciało.

Ja planuję spakować się w jedną torbę. Najwyżej mąż coś dowiezie, jak będzie potrzeba. Wtedy dowoził tylko parujące obiadki i wyprane bodziaki

Co do pieluch, to ja zamierzam kupić tylko Pampers. Jeszcze nie mam ani jednej paczki, ale w weekend planuję już większe zakupy. Chusteczki też mamy Pampersa.

justyna, zdróweczka!

chudziaszek, nieplanowane zakupy są najlepsze

Veronique, super, że wizyta udana Kawał już babeczki z Laury

haneczko, ale chamidło, ja bym nie popuściła.

No własnie odpuściłam w później żałowałam, zresztą do tej pory żałuję.
Ale spieszyło nam się, więc między innymi dlatego nic nie zrobiłam..

Cytat:
Pomyliło mi się, bo 500, a nie 600, skórzane, no ale i tak dużo. Coś takiego: http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/so...89052/11402632 Ja powiem szczerze, że pewnie rok temu bym kupiła, ale teraz wolę więcej przeznaczyć na małego, a mniej na siebie Kiedyś byłam straszną zakupoholiczką, całą kasę wydawałam na ciuchy i buty, ale odkąd jestem w ciąży wolę kupować małemu, niż sobie

Porażka z tym sprzedawcą... Nie wiem jakim cudem ten sklep funkcjonuje skoro ma takie podejście do klientów.

Agusia nie wiem, jak to dokładnie jest, ale nie jest coś takiego, że kobiety z cukrzycą mogą rodzić tylko w szpitalach o określonym stopniu referencyjności, możliwe, że trzecim?

Piekne buty, ale i tak bym tyle kasy nie dała...

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:42   #1031
olinka012
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Chciałabym podziękować Olince za pomoc Jeszcze raz dziękuję za prywatne wiadomości

.

Ojej czerwienie sie nie ma za co! Musimy dać radę i sie wspierać no nie dziewczyny? )))
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:44   #1032
Miqesi
Wtajemniczenie

australia, ja mam kilka par butów z Ecco, ale kupuję przeważnie na promocji, bo jednak cena jest dość wysoka. Ale.... te buty naprawdę są warte tych pieniędzy. Są extra wygodne, jak w nich chodzę, to czuję, jakbym miała na nogach kapcie

Stary 2016-04-07, 12:49   #1033
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
australia, ja mam kilka par butów z Ecco, ale kupuję przeważnie na promocji, bo jednak cena jest dość wysoka. Ale.... te buty naprawdę są warte tych pieniędzy. Są extra wygodne, jak w nich chodzę, to czuję, jakbym miała na nogach kapcie
Tu się zgodzę, też mi na myśl przyszło porównanie ich wygody do kapci
Stary 2016-04-07, 12:55   #1034
ania230
Zakorzenienie

W poniedziałek o 11 będzie u mnie położna mam jeszcze parę pytań więc wykorzystam spotkanie z nią

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
z tego co się orientuje bardzo trudno u nich jest z reklamacjami na buty, ze zazwyczaj odrzucają :/
ja mam botki z wojasa na klocku 10 cm i buty tak rewelacyjne jakbyś w papciach chodziła zapłaciłam za nie wtedy 280 zl ze skóry i nie żałuję bo warto.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-07, 13:00   #1035
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się, e-b tu jest o hartowaniu:
http://www.hafija.pl/2010/10/czego-t...ie-lyknie.html
Oo ja uśmiałam się z metod podpisanych na tym blogu :P

Cytat:
Tam tylko butki na promocji albo w outlecie bo regularne ceny to kosmos

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 13:04   #1036
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miqesi
No właśnie też dzisiaj o niej myślałam, tym bardziej, że wczoraj wizytowała.

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 13:05   #1037
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
No właśnie też dzisiaj o niej myślałam, tym bardziej, że wczoraj wizytowała.
Dawno jej tu nie było

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 13:10   #1038
201711281320
Konto usunięte

Cześć!
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze! Super, że ostatnio same dobre wieści!
My dzisiaj mieliśmy jechać do Ikei i w końcu nie dotarliśmy, bo kupiliśmy materac gdzie indziej. Już byliśmy w drodze i na światłach (jakieś 30 km. mieliśmy jeszcze do celu) TZ zobaczył duży sklep- hurtownię łóżek, materacy i pościeli, no i wjechaliśmy. Kupiliśmy lepszy niż mieliśmy upatrzony w Ikei za te same pieniądze. Pościel też była tania, więc wzięłam przy okazji. Przynajmniej się nie nachodziłam i szybko udało się wrócić.

Ja do szpitala zawsze pakowałam się do jednej torby. Nie brałam dużo rzeczy- raczej tyle ile potrzeba na 2 dni. W razie czego zawsze ktoś może dowieźć.

kiara ja mam jedne sandałki z ecco i są super ale kupiłam je na allegro od jakiejś zakupoholiczki, która je kupiła okazyjnie i potem w nich nie chodziła- czy to byłaś Ty?
500 zł. nigdy nie wydałam na buty, pewnie dlatego, że to prawie 1/3 mojej wypłaty Gdybym zarabiała sporo więcej to kto wie

Lalare, piękna Marcelinka!

Justyna, a Ty do wyrka niegrzeczna dziewczynko!

A Ewka chyba pisała, że jej mąż wyjeżdża i żeby nie być sama w domu pojedzie do mamy na tydzień

Paula, gdzieś Ty trafiła na takiego sprzedawcę??? Ja bym chyba jakąś skargę napisała, choćby mailowo. Nie... ja to bym mu pewnie od razu uwagę w sklepie zwróciła

U mnie dzisiaj pogoda w kratkę ale ciepło-jakieś 18 stopni. Jeszcze pół godziny temu słońce świeciło , więc powiedziałam TZ żeby wyniósł do ogrodu kołdrę i poduszki do wietrzenia, a teraz pada i przed chwilą kazałam mu to przynosić z powrotem
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 13:16   #1039
kiara92
Rozeznanie

To prawda buty z ecco są mega wygodne, no ale niestety drogie. Ja właśnie lubię od nich takie do chodzenia na codzień butki i sandały, nie czuje się butów na nodze

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
kiara ja mam jedne sandałki z ecco i są super ale kupiłam je na allegro od jakiejś zakupoholiczki, która je kupiła okazyjnie i potem w nich nie chodziła- czy to byłaś Ty?
Hahaha To nie ja! Ja jestem taki chomik, że trzymam wszystko z myślą, że kiedyś może się przydać

Fajnie, że udało się Wam kupić materac
kiara92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 13:21   #1040
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:

O to dobrze, że mi mówisz, bo nie wiedziałam. Dowiem się wtedy co i jak.
Stary 2016-04-07, 13:36   #1041
Miqesi
Wtajemniczenie

Skończyłam gotować zupkę i myślę, jakie by tu ciacho upiec

Stary 2016-04-07, 13:41   #1042
Miqesi
Wtajemniczenie

Kupiłam sobie wczoraj dwa T-Shirty ciążowe. Jeden w Waikikii z dzidziusiem, drugi w ptaszki w H&M. Fajnie w nich wygląda brzuszek. Kolory to granat, zdjęcie tego nie oddaje, a dzidzia dookoła ma różowe kolorki Mojemu synkowi się bardzo spodobała, hahaha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160406_171925.jpg (90,7 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez Miqesi
Czas edycji: 2016-04-07 o 13:42
Stary 2016-04-07, 13:49   #1043
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam sobie wczoraj dwa T-Shirty ciążowe. Jeden w Waikikii z dzidziusiem, drugi w ptaszki w H&M. Fajnie w nich wygląda brzuszek. Kolory to granat, zdjęcie tego nie oddaje, a dzidzia dookoła ma różowe kolorki Mojemu synkowi się bardzo spodobała, hahaha
bardzo fajne gdzie kupowałaś ?

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-07, 13:51   #1044
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
bardzo fajne gdzie kupowałaś ?
Dzięki Napisałam w drugim zdaniu Ten z dzidziolkiem w Waikikii, a w ptaszki w H&M

Stary 2016-04-07, 13:53   #1045
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Napisałam w drugim zdaniu Ten z dzidziolkiem w Waikikii, a w ptaszki w H&M
aa faktycznie jeszcze nie doszłam do siebie i nie doczytałam

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-07, 13:59   #1046
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna ta pierwsza Druga też - mam taką samą
Stary 2016-04-07, 14:07   #1047
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Fajna ta pierwsza Druga też - mam taką samą

Jeszcze muszę kupić sobie jakieś krótkie spodenki ciążowe, bo ciepło się robi, a mam tylko spódniczkę jeansową na lato. W jeansach za parę dni może być już za gorąco.

Stary 2016-04-07, 14:15   #1048
ania230
Zakorzenienie

Dziewczyny ale jem soczystego i pysznego arbuza
Potem chwila odpoczynku i odkurzę.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:

Jeszcze muszę kupić sobie jakieś krótkie spodenki ciążowe, bo ciepło się robi, a mam tylko spódniczkę jeansową na lato. W jeansach za parę dni może być już za gorąco.
ja mam zamiar kupić getry 3/4 i parę tunik i będzie musze przymierzyć czy nogi mi się zmieszczą w moje wsuwane trampki.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-07, 14:39   #1049
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Super że z malutką wszystko dobrze i wizyta udana
Co do internisty to porażka, dziwne że nie boi się tak polecać takie leki. Jak jak byłam teraz ostatnio dwa razy u internistów to nie chcieli brać odpowiedzialności że coś przepiszą co zaszkodzi, więc tylko doradzali różne sposoby naturalnego leczenia się. Ale który lekarz w ogóle poleca gripex?
Z tym crp podwyższonym to faktycznie norma do 5 jest ale zależy też czy wzrosło czy zmalało mnie cały marzec crp było na poziomie powyżej 10 a wczoraj robiłam przed wizytą u gin i miałam 60 więc to już na prawdę dużo i bez antybiotyku nie przejdzie. Mówiła że jak bym miała to 10 to jeszcze by nie było źle.

Gratuluję udanej wizyty Super że wszystko dobrze
Mnie w Rossmannie ostatnio prosili do osobnej kasy jak tylko ustawiłam się w kolejce.

Super że wszystko dobrze

Miłego wyjazdu!

Zdrowiej kochana I odpoczywaj dużo bo przy antybiotyku to lepiej nie przemęczać się to szybciej puści to choróbsko

Powodzenia na wizycie!

Daj znać jak po warsztatach

To i ja się dołączam do prośby o dopisanie bo też mam następną wizytę 4 maja.

Jak dla mnie też bezpieczny maluch były najlepsze i najciekawsze.

Super że badania dobrze wychodzą i z maluszkami wszystko w porządku Trzymaj się tam

A ja dzisiaj idę pomimo tej mojej choroby na pierwsze zajęcia szkoły rodzenia. Nie mogę się doczekać Nawet mąż poszedł specjalnie na pierwszą zmianę do pracy żeby iść tam ze mną.

Jaki cham! I mylił się zupełnie. Bo Wy wlasnie z dobrej strony zaczęliście dbając przede wszystkim o bezpieczeństwo dziecka a nie design. Kiedyś foteliki nie były wpinane do wózków i jakoś dzieci żyją,a nawet są zdrowsze, bo zbyt długie przebywanie w pozycji fotelikowej szkodzi na kręgosłup.

Też proszę o dopisanie wizyty na 25.04 dziękuję!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 14:41   #1050
madzius90
Zakorzenienie

Ania a gdzie kupiłaś arbuza?
Naszła mnie ochota
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości