Wasze 100-dniówkowe kreacje - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-11-17, 12:15   #751
Vivienne
... choć nie Westwood

Dot.: Wasze 100-dniówkowe kreacje

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Ja studniowke mialam 3 lata temu :P. Jako jedna z niewielu mialam /sliczna, inho/ mala czarna, srebrne dodatki i buty w szpic. Teraz zalozylabym tesz na pewno mala czarna i peep-toe .
Pochwal się zdjęciami jeśli posiadasz

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-17, 12:17   #752
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Pochwal się zdjęciami jeśli posiadasz
Posiadam, posiadam, ale nie wiem, czy uda mi sie zrzucic, bo to byly czasy jeszcze tych "normalnych" aparatow na klisze .

Poki co mam skaner odlaczony, bo chyba od 2-3 lat nikt go nie uzywal , pozniej cos z nim pokombinuje .

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 21:59   #753
mona0015
Raczkowanie

Mi to się te podobają:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 00.jpg (98,1 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.JPG (29,8 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 94.jpg (93,0 KB, 110 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg huhu.jpg (48,1 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg V252744.jpg (40,8 KB, 134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vvv.jpg (31,6 KB, 33 załadowań)
mona0015 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-21, 23:34   #754
-Finezja-
Rozeznanie

Dziewczyny wreszciekupiłam sukienkę na studniówkę ! Wreszcie - właściwie jest jeszcze trochę czasu, narazie niewiele dziewczyn z mojej klasy ma ale zupełnie nie spodziewałam się że dziś ją kupię Weszłam do sklepu zupełnie tak sobie poogladać.

Jest czerwona (nie ciemnoczerwona ale też nie pomidorowa)

Krój mniej wiecej taki
http://www.lazarobridal.com/laz_bm/d...7&multimatch=x
ale bez tego marszczenia z tyłu

przód jest taki jak w tej
http://www.lazarobridal.com/laz_bm/d...2&multimatch=x ale bez tego paska oczywiscie a pod biustem jest paseczek wysadzany cyrkoniami który idzie az do ramiaczek i całe ramiączka sa z cyrkonii i krzyzują się na plecach. Plecki są wycięte dość głęboko potem jest parszczenie i ono przechodzi w ten niby-tren.

W sklepie było super tylko jedna babka powiedziała że jestem za chuda bo rozmiar tej sukni to 34. Nie jej sprawa. W większości sklepów suknie są dla dorosłych kobiet, z pełnym biustem i jakoś tak zawsze gdy pytałam o sukienkę na studniówkę olewały mnie i pokazywały jakieś dziwne kiecki.. do tej pory myslałam ze nie bedzie łatwo znaleźć dla mnie sukienkę a tu proszę jaka niespodzianka.

Dziewczyny czy wystąpić na studniówce w nasyconej czerwieni z satyny to nieskromność ? Ja pomyslałam raz się żyje. Jestem brunetką, mam ciemnobrazowe oczy i ciemną karnację. Chyba pasuje ?

Przepraszam że nie wkleję podobnej sukni jak moja ale nie ma takiej w Internecie hehe nie mogę się doszukać.. suknia pochodzi z USA.

Teraz tylko buty i torebka

Jestem szczęśliwa. Mam kilka rzeczy które nadają życiu sens

-Finezja- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-22, 00:09   #755
Szept-Aniola
Raczkowanie

Ojej z jakim senstymentem patrze na studniowkowe fotki I zazdroszcze Wam dziewczyny ze macie to przed soba Prezentuje moja sukienke Studiowka 2006 projekt wlasny )) mam nadzieje ze komus sie spodoba Buziaki i powodzenia w poszukiwaniu badz tworeniu wymarzonej kreacji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN6555.JPG (49,1 KB, 555 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN6411.JPG (41,3 KB, 626 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN6637.JPG (47,3 KB, 528 załadowań)
Stary 2007-11-22, 13:17   #756
lele
Zakorzenienie

Szept-Aniola bardzo ladna.. i w sumie najladniej wygladalas wsrod kolezanek ze zdjecia.. i diademik- tez planuje miec
lele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-22, 13:17   #757
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szept-Aniola Pokaż wiadomość
Ojej z jakim senstymentem patrze na studniowkowe fotki I zazdroszcze Wam dziewczyny ze macie to przed soba Prezentuje moja sukienke Studiowka 2006 projekt wlasny )) mam nadzieje ze komus sie spodoba Buziaki i powodzenia w poszukiwaniu badz tworeniu wymarzonej kreacji
Ślicznaa

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Szept-Aniola bardzo ladna.. i w sumie najladniej wygladalas wsrod kolezanek ze zdjecia.. i diademik- tez planuje miec
Ja też obowiązkowo diadem tylko szukam jakiegoś tańszego, bo 60pln to dla mnie przesada, a narazie tańszych nie widziałam...
Stary 2007-11-22, 15:14   #758
Szept-Aniola
Raczkowanie

Lele i Party Girl - diadem w moim przypadku byl nieplanowany gdyz dostalam Go na studniowce wygrywajac tytul krolowej balu no ale okazuje sie ze pasowal do kreacji buziaki
Stary 2007-11-22, 15:16   #759
-Finezja-
Rozeznanie

Diademy pięknie wygladają ale można łatwo przesadzić. Ja dziś widziałam jeded diadem w sklepie gdzie oglądałam kolczyki, co prawda nie kupiłam nic w tym sklepie ale popatrzeć było warto. Kupiłam w innym - kolczyki, bransoletkę i pierścionek. Srebro z cyrkoniami. Proste i dość eleganckie. Takiego czegoś szukałam. Teraz tylko buty.
Chciałabym mieć takie mało widoczne, na cieniuskich paseczkach wysokie szpilki z odkrytymi palcami.

Stary 2007-11-22, 15:27   #760
Szept-Aniola
Raczkowanie

Ja bizuterie mialam minimalna praktycznie niewidoczna ze wzgledu na to ze suknia byla dosc ozdobna, ze tak powiem Kolor zloty byl ozdoba sam w sobie Przez co nie obwiesilam sie, wygladalo to stonowanie i diadem nie razil sama od siebie jednak bym nie kupila diademu - po prostu jakos tak nie mialabym smialosci a ze mi go podarowali,nadajac tytul to nosilam Go dumnie cala noc
Stary 2007-11-22, 19:14   #761
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
...

Ja też obowiązkowo diadem tylko szukam jakiegoś tańszego, bo 60pln to dla mnie przesada, a narazie tańszych nie widziałam...
Cytat:
Lele i Party Girl - diadem w moim przypadku byl nieplanowany gdyz dostalam Go na studniowce wygrywajac tytul krolowej balu no ale okazuje sie ze pasowal do kreacji buziaki
u nas nie ma takich- (przepraszam, nie chce urazic ale takie jest moje zdanie) glupich konkursow.. toz studniowka to wybory miss czy czegos w tym stylu..
a co do diademu- to musze meic cos we wlosach blyszczacego bo kolczyki, wisiorek odpadaja.. ale ja chce taki malutki, albo inna ozdobe w takims tylu..
Stary 2007-11-22, 19:42   #762
seszen5
Raczkowanie

no z moją sukienką studniówkową było zabawnie...kupiłam kieckę, nie miałam za dużo kasy no ale na nią sie wykosztowałam...podczas imprezy zachaczył mi się dół kiecki butem (bo sukienka była baardzo długa) zatem po studniówce poszłam do sklepu, pokazałam co sie z nią stało a oni wzieli sukienkę i oddali mi za nią kasę. Także po studniówcę została mi torebka, buty i kasa ponownie w kieszeni
Ale uważam, że lepiej sobie zacząć szukać kreacji duużo wcześniej. Ja niestety tak nie zrobiłam i szukałam w popłochu na ostatni moment. Znalazłam coś ładnego ale nie wymarzonego...
seszen5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-22, 19:59   #763
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Jej, historia jak z bajki, cud miód Ja też chciałabym taki kokursik, ale wiem że nie będzie, wiem też że bym nie wygrała bo są u nas laski które zawsze są najładniejsze,najmodniejs ze i w ogóle naj, ale miło byłoby taki konkurs na żywo przeżyć, jak prom po high school..
Stary 2007-11-22, 20:01   #764
gabi139
Raczkowanie

to moja sukienka co sądzicie i jakie buty do niej kupić?? najbardziej interesują mnie zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Untitled-TrueColor-01.jpg (102,5 KB, 226 załadowań)
gabi139 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-22, 21:03   #765
polly
Rozeznanie

GG do polly Send a message via Skype™ to polly

Gabi, moje propozycje.. jednak stawiam na pierwsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg __1caovilla.jpg (39,2 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg paris h.jpg (25,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jojo.jpg (31,8 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (50,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg B000FZ75PI.01-A1JS5E6Y4UQJ4Q._SS400_SCLZZZZZZZ_V46133477_.jpg (13,0 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Avant, 79,98 zł.jpg (36,2 KB, 15 załadowań)
Stary 2007-11-22, 21:40   #766
gabi139
Raczkowanie

śliczne!!!! a gdzie można je kupić? te paseczki sa wytrzymałe? bo ostatnio mam uraz do paseczków:/ urwaly mi sie na weselu
Stary 2007-11-23, 07:17   #767
Szept-Aniola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
u nas nie ma takich- (przepraszam, nie chce urazic ale takie jest moje zdanie) glupich konkursow.. toz studniowka to wybory miss czy czegos w tym stylu..
a co do diademu- to musze meic cos we wlosach blyszczacego bo kolczyki, wisiorek odpadaja.. ale ja chce taki malutki, albo inna ozdobe w takims tylu..

Hmmm glupie nie glupie bylo zabawnie i na luzie wiadomo ze wsyzstkei dziewczyny wygladaja pieknie Krola tez wybierali i obowiazkowo taniec na koniec. Wszystko bylo przeprowadzone z humorem, a nie w nadetej i napietej atmosferze n nikt tego sztywno nie bral fajnie sie to wspomina. Posmiac sie tez z czego bylo , mnostwo wpadek przy wypowiedziach hihi ogolnie poszlabym jeszcze raz na studniowke, ale za stara jestem i zaden chlopak mnie nie zaprosi
Stary 2007-11-23, 10:30   #768
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Posiadam, posiadam, ale nie wiem, czy uda mi sie zrzucic, bo to byly czasy jeszcze tych "normalnych" aparatow na klisze .

Poki co mam skaner odlaczony, bo chyba od 2-3 lat nikt go nie uzywal , pozniej cos z nim pokombinuje .
może zrób zdjęcie zdjęciu nie wychodzą najgorzej jak się zrobi w dziennym świetle bez lampy

Cytat:
Napisane przez -Finezja- Pokaż wiadomość
Dziewczyny wreszciekupiłam sukienkę na studniówkę ! Wreszcie - właściwie jest jeszcze trochę czasu, narazie niewiele dziewczyn z mojej klasy ma ale zupełnie nie spodziewałam się że dziś ją kupię Weszłam do sklepu zupełnie tak sobie poogladać.

Jest czerwona (nie ciemnoczerwona ale też nie pomidorowa)

Krój mniej wiecej taki
http://www.lazarobridal.com/laz_bm/d...7&multimatch=x
ale bez tego marszczenia z tyłu

przód jest taki jak w tej
http://www.lazarobridal.com/laz_bm/d...2&multimatch=x ale bez tego paska oczywiscie a pod biustem jest paseczek wysadzany cyrkoniami który idzie az do ramiaczek i całe ramiączka sa z cyrkonii i krzyzują się na plecach. Plecki są wycięte dość głęboko potem jest parszczenie i ono przechodzi w ten niby-tren.

W sklepie było super tylko jedna babka powiedziała że jestem za chuda bo rozmiar tej sukni to 34. Nie jej sprawa. W większości sklepów suknie są dla dorosłych kobiet, z pełnym biustem i jakoś tak zawsze gdy pytałam o sukienkę na studniówkę olewały mnie i pokazywały jakieś dziwne kiecki.. do tej pory myslałam ze nie bedzie łatwo znaleźć dla mnie sukienkę a tu proszę jaka niespodzianka.

Dziewczyny czy wystąpić na studniówce w nasyconej czerwieni z satyny to nieskromność ? Ja pomyslałam raz się żyje. Jestem brunetką, mam ciemnobrazowe oczy i ciemną karnację. Chyba pasuje ?

Przepraszam że nie wkleję podobnej sukni jak moja ale nie ma takiej w Internecie hehe nie mogę się doszukać.. suknia pochodzi z USA.

Teraz tylko buty i torebka
zapowiada się ciekawie czerwień coraz częściej jest na studniówkach i nie razi w oczy a jak ładna dziewczyna to tylko dodatkowo zwraca uwagę na siebie w czerwieni

Cytat:
kolorem sukienki wyróżniesz się wśród koleżanek a i swoją drogą ślicznie wyglądałaś tylko osobiście chyba wolałabym bez tej ozdobki na dole
Cytat:
Napisane przez gabi139 Pokaż wiadomość
to moja sukienka co sądzicie i jakie buty do niej kupić?? najbardziej interesują mnie zdjęcia
hmmm osobiście (ale to tylko subiektywne spostrzeżenie) nie pasuje mi ta sukienka na studniówkę ani kolor ani fason ale ważne że tobie się podoba

Cytat:
Napisane przez polly Pokaż wiadomość
Gabi, moje propozycje.. jednak stawiam na pierwsze
popieram pierwsze lub ostatnie
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-23, 12:28   #769
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm glupie nie glupie bylo zabawnie i na luzie wiadomo ze wsyzstkei dziewczyny wygladaja pieknie Krola tez wybierali i obowiazkowo taniec na koniec. Wszystko bylo przeprowadzone z humorem, a nie w nadetej i napietej atmosferze n nikt tego sztywno nie bral fajnie sie to wspomina. Posmiac sie tez z czego bylo , mnostwo wpadek przy wypowiedziach hihi ogolnie poszlabym jeszcze raz na studniowke, ale za stara jestem i zaden chlopak mnie nie zaprosi
to dobrze, ze bylo u was to w takiej atmosferze..
Stary 2007-11-23, 12:53   #770
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

ten watekj jest boski! wprawdzie jestem już po swojej studniówce ale w kwietniu szykuje sie wesele i wiele kreacji mi się podoba dziewczyny dziękuję serdecznie za inspiracje! jak będe miała jakieś swoje zdjęcie ze studniówki to wkleje
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-23, 13:55   #771
-Finezja-
Rozeznanie

Właśnie - co do butów - chciałabym mieć szpilki bez palców ale nie peep toe bo to nie ten styl w którym mam już suknie.

Dziewczyny jakie szpilki będą pasowały do sukni z takiego materiały i o (trochę ciemniejszej) czerwiein ? Jak tutaj:
http://rg-design.i5.pl/sklep/index.p...fabba6d0bf6378

Mam już srebrne dodatki do sukienki (oczywiście ta na zdjęciu to przykład koloru i tkaniny - to nie moja sukienka, moja jest długa).
Złote buty odpadają (poza tym nie lubię tego trendu).

Macie jakiś pomysł?

Stary 2007-11-23, 15:31   #772
Gosiaxx111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gaaba_22 Pokaż wiadomość
co myslicie o mojej? Bo ja juz popoadam w jakies skrajnosc i nie wiem, co mam z nia robic?!..

czy klamra, czy zamast klamry jakas czarna tasiemka, czy prostu oddac - bo jeszcze moge:d...
bardzo mi sie podoba
nie oddawaj ona jest z zary?
Gosiaxx111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-23, 15:41   #773
Małgosia89
Zakorzenienie

podobno najpierw kupuje się szpilki żeby później dopasować długość kiecki...
ja muszę kupić sobie jakieś z 8-10cm obcas... bo mój TŻ jest wielgachny a mnie niestety Bozia poskąpiła centymetrów... Myślę, że wytrzymam całą noc ...

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-23, 16:12   #774
kika14
Zadomowienie

Bardzo podobają mi się takie kreacje.
Stary 2007-11-23, 18:42   #775
gabi139
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość

hmmm osobiście (ale to tylko subiektywne spostrzeżenie) nie pasuje mi ta sukienka na studniówkę ani kolor ani fason ale ważne że tobie się podoba
a dlaczego sie nie nadaje? zacekawilo mnie to
Stary 2007-11-24, 15:23   #776
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie tez nie za bardzo pasuje... jest ok, na jakieś wesele, na lato jako przewiewna sukieneczka na spacer, ale nie na 100dniówke... za mało "elegancka" jak dla mnie...
Stary 2007-11-24, 16:16   #777
polly
Rozeznanie

GG do polly Send a message via Skype™ to polly

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Mnie tez nie za bardzo pasuje... jest ok, na jakieś wesele, na lato jako przewiewna sukieneczka na spacer, ale nie na 100dniówke... za mało "elegancka" jak dla mnie...

na spacer ???? czad;] chyba na spacer po czerwonym dywanie.
jest w porządku.
Stary 2007-11-24, 16:47   #778
mysiamysia
Wtajemniczenie

i ja juz mam swoją kiecke A najlepsze jest to ,ze zmierzylam pierwszą i super wygladala Nie spodziewalam sie ,ze tak szybko cos trafie Baardzo fajny kroj,z satyny ,kolor czarny (jestem blondynka i lubie siebie w czarnym ) ,taka zakladana na szyje z odslonietymi plecami,marszczona po bokach,na dole falbany i poszerzana Teraz mam tyko dylemat jakiego koloru dodatki do tego...a pole do popisu mam duze skoro mam czarna kiecke
czarny + czerwony odpada,nie lubie tego polaczenia za bardzo
czarny +śliwkowy ,no no to lubie,tylko ciezko bedzie takie buty trafic...
czarny +srebrny najlepsze rozwiazane chyba?
moj plan to do czarnej kiecki srebrne buty z odkrytymi palcami,srebrna kopertowka albo jakas torebeczka na lancuszku srebrna,na szyje jakis delikatny wisiorek ze srebrnymi diamencikami,wlosy rozpuszczone ,lekko za łopatki i lekko pofalowane +moze na glowe jakiś diademik (tak to sie chyba nazywa) albo jakas opaska ze srebrnymi dżetami

"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę...
Pcha nas ku lepszemu...
Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..."

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349
Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam
!14 stycznia dokładka!
!odpisuj u mnie!

mysiamysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-24, 16:58   #779
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
nie mówię że się nie nadaje tylko że mi osobiście nei pasuje.. wydaje mi się za bardzo "koktajlowa" w stylu wielkich imprez nad basenem w hollywood czy coś takiego sama w sbie fajna tylko mi jakoś do okazaji nie pasuje
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-24, 17:14   #780
anulka262
Zadomowienie

Cytat:
gratuluje tytulu, a jak u was odbywal sie ten konkurs?
anulka262 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości