|
|
#751 | |
|
... choć nie Westwood
|
Dot.: Wasze 100-dniówkowe kreacje
Cytat:
jeśli posiadasz
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Posiadam, posiadam, ale nie wiem, czy uda mi sie zrzucic, bo to byly czasy jeszcze tych "normalnych" aparatow na klisze
.Poki co mam skaner odlaczony, bo chyba od 2-3 lat nikt go nie uzywal , pozniej cos z nim pokombinuje .
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
Mi to się te podobają:
|
|
|
|
|
#754 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wreszciekupiłam sukienkę na studniówkę !
Weszłam do sklepu zupełnie tak sobie poogladać. Jest czerwona (nie ciemnoczerwona ale też nie pomidorowa) Krój mniej wiecej taki http://www.lazarobridal.com/laz_bm/d...7&multimatch=x ale bez tego marszczenia z tyłu przód jest taki jak w tej http://www.lazarobridal.com/laz_bm/d...2&multimatch=x ale bez tego paska oczywiscie a pod biustem jest paseczek wysadzany cyrkoniami który idzie az do ramiaczek i całe ramiączka sa z cyrkonii i krzyzują się na plecach. Plecki są wycięte dość głęboko potem jest parszczenie i ono przechodzi w ten niby-tren. W sklepie było super tylko jedna babka powiedziała że jestem za chuda bo rozmiar tej sukni to 34. Nie jej sprawa. W większości sklepów suknie są dla dorosłych kobiet, z pełnym biustem i jakoś tak zawsze gdy pytałam o sukienkę na studniówkę olewały mnie i pokazywały jakieś dziwne kiecki.. do tej pory myslałam ze nie bedzie łatwo znaleźć dla mnie sukienkę a tu proszę jaka niespodzianka.Dziewczyny czy wystąpić na studniówce w nasyconej czerwieni z satyny to nieskromność ? Ja pomyslałam raz się żyje. Jestem brunetką, mam ciemnobrazowe oczy i ciemną karnację. Chyba pasuje ? Przepraszam że nie wkleję podobnej sukni jak moja ale nie ma takiej w Internecie hehe nie mogę się doszukać.. suknia pochodzi z USA.Teraz tylko buty i torebka
|
|
#755 |
|
Raczkowanie
|
Ojej z jakim senstymentem patrze na studniowkowe fotki
I zazdroszcze Wam dziewczyny ze macie to przed soba Prezentuje moja sukienke Studiowka 2006 projekt wlasny )) mam nadzieje ze komus sie spodoba Buziaki i powodzenia w poszukiwaniu badz tworeniu wymarzonej kreacji
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Szept-Aniola bardzo ladna.. i w sumie najladniej wygladalas wsrod kolezanek ze zdjecia.. i diademik- tez planuje miec
|
|
|
|
|
#757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko szukam jakiegoś tańszego, bo 60pln to dla mnie przesada, a narazie tańszych nie widziałam...
|
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
Lele i Party Girl - diadem w moim przypadku byl nieplanowany gdyz dostalam Go na studniowce
wygrywajac tytul krolowej balu no ale okazuje sie ze pasowal do kreacji buziaki
|
|
#759 |
|
Rozeznanie
|
Diademy pięknie wygladają ale można łatwo przesadzić. Ja dziś widziałam jeded diadem w sklepie gdzie oglądałam kolczyki, co prawda nie kupiłam nic w tym sklepie ale popatrzeć było warto. Kupiłam w innym - kolczyki, bransoletkę i pierścionek. Srebro z cyrkoniami. Proste i dość eleganckie. Takiego czegoś szukałam. Teraz tylko buty.
Chciałabym mieć takie mało widoczne, na cieniuskich paseczkach wysokie szpilki z odkrytymi palcami.
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
Ja bizuterie mialam minimalna praktycznie niewidoczna ze wzgledu na to ze suknia byla dosc ozdobna, ze tak powiem
Kolor zloty byl ozdoba sam w sobie Przez co nie obwiesilam sie, wygladalo to stonowanie i diadem nie razil sama od siebie jednak bym nie kupila diademu - po prostu jakos tak nie mialabym smialosci a ze mi go podarowali,nadajac tytul to nosilam Go dumnie cala noc
|
|
#761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do diademu- to musze meic cos we wlosach blyszczacego bo kolczyki, wisiorek odpadaja.. ale ja chce taki malutki, albo inna ozdobe w takims tylu.. |
||
|
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
no z moją sukienką studniówkową było zabawnie...kupiłam kieckę, nie miałam za dużo kasy no ale na nią sie wykosztowałam...podczas imprezy zachaczył mi się dół kiecki butem (bo sukienka była baardzo długa) zatem po studniówce poszłam do sklepu, pokazałam co sie z nią stało a oni wzieli sukienkę i oddali mi za nią kasę. Także po studniówcę została mi torebka, buty i kasa ponownie w kieszeni
![]() Ale uważam, że lepiej sobie zacząć szukać kreacji duużo wcześniej. Ja niestety tak nie zrobiłam i szukałam w popłochu na ostatni moment. Znalazłam coś ładnego ale nie wymarzonego...
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..
|
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
to moja sukienka
co sądzicie i jakie buty do niej kupić?? najbardziej interesują mnie zdjęcia
|
|
|
|
|
#765 |
|
Rozeznanie
|
Gabi, moje propozycje.. jednak stawiam na pierwsze
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
śliczne!!!! a gdzie można je kupić? te paseczki sa wytrzymałe? bo ostatnio mam uraz do paseczków:/ urwaly mi sie na weselu
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm glupie nie glupie bylo zabawnie i na luzie wiadomo ze wsyzstkei dziewczyny wygladaja pieknie Krola tez wybierali i obowiazkowo taniec na koniec. Wszystko bylo przeprowadzone z humorem, a nie w nadetej i napietej atmosferze n nikt tego sztywno nie bral fajnie sie to wspomina. Posmiac sie tez z czego bylo , mnostwo wpadek przy wypowiedziach hihi ogolnie poszlabym jeszcze raz na studniowke, ale za stara jestem i zaden chlopak mnie nie zaprosi
|
|
|
#768 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wychodzą najgorzej jak się zrobi w dziennym świetle bez lampy ![]() Cytat:
czerwień coraz częściej jest na studniówkach i nie razi w oczy a jak ładna dziewczyna to tylko dodatkowo zwraca uwagę na siebie w czerwieni ![]() Cytat:
tylko osobiście chyba wolałabym bez tej ozdobki na dole Cytat:
ale ważne że tobie się podoba popieram pierwsze lub ostatnie
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
ten watekj jest boski!
wprawdzie jestem już po swojej studniówce ale w kwietniu szykuje sie wesele i wiele kreacji mi się podoba dziewczyny dziękuję serdecznie za inspiracje! jak będe miała jakieś swoje zdjęcie ze studniówki to wkleje
|
|
|
#771 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie - co do butów - chciałabym mieć szpilki bez palców ale nie peep toe bo to nie ten styl w którym mam już suknie.
Dziewczyny jakie szpilki będą pasowały do sukni z takiego materiały i o (trochę ciemniejszej) czerwiein ? Jak tutaj: http://rg-design.i5.pl/sklep/index.p...fabba6d0bf6378 Mam już srebrne dodatki do sukienki (oczywiście ta na zdjęciu to przykład koloru i tkaniny - to nie moja sukienka, moja jest długa). Złote buty odpadają (poza tym nie lubię tego trendu). Macie jakiś pomysł?
|
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
podobno najpierw kupuje się szpilki żeby później dopasować długość kiecki...
![]() ja muszę kupić sobie jakieś z 8-10cm obcas... bo mój TŻ jest wielgachny a mnie niestety Bozia poskąpiła centymetrów... Myślę, że wytrzymam całą noc ...
|
|
|
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo podobają mi się takie kreacje.
|
|
#775 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez nie za bardzo pasuje... jest ok, na jakieś wesele, na lato jako przewiewna sukieneczka na spacer, ale nie na 100dniówke... za mało "elegancka" jak dla mnie...
|
|
#777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na spacer ???? czad;] chyba na spacer po czerwonym dywanie.jest w porządku.
|
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
i ja juz mam swoją kiecke
A najlepsze jest to ,ze zmierzylam pierwszą i super wygladala Nie spodziewalam sie ,ze tak szybko cos trafie Baardzo fajny kroj,z satyny ,kolor czarny (jestem blondynka i lubie siebie w czarnym ) ,taka zakladana na szyje z odslonietymi plecami,marszczona po bokach,na dole falbany i poszerzana Teraz mam tyko dylemat jakiego koloru dodatki do tego...a pole do popisu mam duze skoro mam czarna kiecke czarny + czerwony odpada,nie lubie tego polaczenia za bardzo czarny +śliwkowy ,no no to lubie,tylko ciezko bedzie takie buty trafic... czarny +srebrny najlepsze rozwiazane chyba? moj plan to do czarnej kiecki srebrne buty z odkrytymi palcami,srebrna kopertowka albo jakas torebeczka na lancuszku srebrna,na szyje jakis delikatny wisiorek ze srebrnymi diamencikami,wlosy rozpuszczone ,lekko za łopatki i lekko pofalowane +moze na glowe jakiś diademik (tak to sie chyba nazywa) albo jakas opaska ze srebrnymi dżetami
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
nie mówię że się nie nadaje
tylko że mi osobiście nei pasuje.. wydaje mi się za bardzo "koktajlowa" w stylu wielkich imprez nad basenem w hollywood czy coś takiego sama w sbie fajna tylko mi jakoś do okazaji nie pasuje
|
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

.

i jakoś tak zawsze gdy pytałam o sukienkę na studniówkę olewały mnie i pokazywały jakieś dziwne kiecki.. do tej pory myslałam ze nie bedzie łatwo znaleźć dla mnie sukienkę a tu proszę jaka niespodzianka.

70->69->68->67->66->65->64->
wprawdzie jestem już po swojej studniówce ale w kwietniu szykuje sie wesele i wiele kreacji mi się podoba dziewczyny dziękuję serdecznie za inspiracje!