Wymarzony pierścionek - cz. IV - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-23, 12:37   #511
lemoorka
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja na mojego mam nawet papiery, więc piszę MĄŻ

I do dzisiaj coraz więcej wspólnych rzeczy mamy - ogólnie zgranie niemal idealne

Coś Wam powiem, chociaż pewnie macie dość takiego gadania

ZAKOCHANA JESTEM
nudisz kochana na serio ciesze sie, że znalazłas taka druga połowke duzo szcęscia dla Was

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Ja Ci dam lizuskeCi esz sie ze mlodziutko wygladaszi uwazam ze to atutA zdjecie? kolorostyka dopasowana do Twojej koszulki "kowbojskiej"wiec gdybys nie powiedziala myslalabym ze to tak specjalnie dla podkreslenia klimatu

Atut to jets taki, ze niektórzy sadza, ze moj TZ jest duzo starszy ode mnie a to tylko rok róznicy
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 12:38   #512
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
HIHI słyszałam teorię, że zgranie na parkiecie jest odzwierciedleniem zgrania w łóżku
U nas ta teoria zdecydowanie sie nie sprawadza. Bo dla mnie tance w parach to jakas pomylka- nie umiem. My jak juz tanczymy to raczej się w tym tancu wygłupiamy - bo tancem to tego bym nie nazwała.

Jak chces się wyszalec to tylko solo.
Zreszta mamy tylu znajomych ze jak do klubu wychodzimy to nie mamy czasu na tance- non stop z kims gadac trzeba...a jak jestesmy sami to tez najczęsciej przepeplamy parę godzin.

Wychodzenie na impreze nie jest absolutnie zakazane- ale sami chodzic nie lubimy. Jak poszłam w zeszłym tygodniu pierwszy raz bez męza bardzo dziwnie się czułam- ale nie moge powiedziec zebym się zle bawiła.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 12:40   #513
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
nudisz kochana na serio ciesze sie, że znalazłas taka druga połowke duzo szcęscia dla Was
No własnie wiem, że nudzę, ale musiała dac wyraz moim emocjom Wybaczcie
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
U nas ta teoria zdecydowanie sie nie sprawadza. Bo dla mnie tance w parach to jakas pomylka- nie umiem. My jak juz tanczymy to raczej się w tym tancu wygłupiamy - bo tancem to tego bym nie nazwała.
Wygłupianie wygłupianiem My się wygłupiamy wszędzie i zawsze
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 12:41   #514
vadi
*sportaddict*

Dokladnie, Haniu - wolałabym z nim, ale jak nie mam wyjscia, to staram sie korzystac z towarzystwa moich dziewuch ulubionych
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 12:45   #515
kaska87
Zakorzenienie

ja zaraz spadam ale wroce ide z TZ na cmentarz i moze na spacer albo runde po sklepach sasa

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 12:45   #516
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie wiem, że nudzę, ale musiała dac wyraz moim emocjom Wybaczcie
Wygłupianie wygłupianiem My się wygłupiamy wszędzie i zawsze
Wyrazaj, wyrażaj, niezdrowo dusic emocje w sobie
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 12:53   #517
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Dokladnie, Haniu - wolałabym z nim, ale jak nie mam wyjscia, to staram sie korzystac z towarzystwa moich dziewuch ulubionych
Zawsze lepsze to, niz nic, bo jakby sam nie chciał chodzić, a Tobie nie pozwalał, to byłoby goooorzeeeejjjj
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja zaraz spadam ale wroce ide z TZ na cmentarz i moze na spacer albo runde po sklepach sasa
A miłej... zabawy?
Cytat:
Wyrazaj, wyrażaj, niezdrowo dusic emocje w sobie
Jak jestem szczęśliwa, to chciałabym, aby wszyscy wokół byli szczęsliwi i tak właśnie to iwdać, że rozchichotana cała wesoła jestem
Aż głupio, bo co niektórzy mogą podejrzewać, żem niespełna rozumu
Stary 2007-11-23, 12:56   #518
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Atut to jets taki, ze niektórzy sadza, ze moj TZ jest duzo starszy ode mnie a to tylko rok róznicy
U Nas znajomi Tz widzac mnie po raz pierwszy mysla ze Tz ma mlodsza od siebie A potem sa zdziwieniJak dowiaduja sie ile mam latI wychodzi ze to on jest mlodszy
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 12:59   #519
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
U Nas znajomi Tz widzac mnie po raz pierwszy mysla ze Tz ma mlodsza od siebie A potem sa zdziwieniJak dowiaduja sie ile mam latI wychodzi ze to on jest mlodszy
Ja to Ci tego młodszego wyglądu zazdroszczę, wiesz?

Zawsze wyglądałam na ciut więcej niż mam i wcale mi się to nie podoba
Stary 2007-11-23, 13:01   #520
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Zawsze lepsze to, niz nic, bo jakby sam nie chciał chodzić, a Tobie nie pozwalał, to byłoby goooorzeeeejjjj
no to by nie miał wyjścia, trzebaby wypracować jakiś kompromis chociaż powiem Wam szczerze, że w sb to mi chodzi nie tyle o wyjście na miasto (grom wie, czy w ogole wyjdziemy z mieszkania jednej z nas, u której się spotykamy ) ile o spędzenie czasu z moimi dziewczynami - jest nas 5, trzymamy się razem mw od początku liceum i powiem Wam, że z niewieloma osobami lubię spędzać czas tak, jak z nimi

tylko mam nadzieję, że będę w stanie jutro iść gdziekolwiek, bo moja ukochana migrena - jak co miesiąc pod koniec cyklu - od wczoraj uparcie próbuje się rozgościć w mojej głowie
Stary 2007-11-23, 13:02   #521
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie. Pozatym to zdecydowanie zdrowy układ Ty z psiapsiulkami on z kumplami. Tak teraz sobie pomyslałm ze w sumi nawet jak chodzimy razem to njaczęsciej tak to wygląda ze ja z kolezankami peplami i sie chichram, a on z kumplami. Tyle tylko ze od czasu do czsu przyjdzie mnie pocałowac i zapytać czy wszystko gra (Uwielbiam to)
Stary 2007-11-23, 13:05   #522
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Dokładnie. Pozatym to zdecydowanie zdrowy układ Ty z psiapsiulkami on z kumplami. Tak teraz sobie pomyslałm ze w sumi nawet jak chodzimy razem to njaczęsciej tak to wygląda ze ja z kolezankami peplami i sie chichram, a on z kumplami. Tyle tylko ze od czasu do czsu przyjdzie mnie pocałowac i zapytać czy wszystko gra (Uwielbiam to)
poza tym tak sobie myślę, że to dobrze, jeśli każdy ma trochę własnej przestrzeni
do pewnych granic oczywiście
Stary 2007-11-23, 13:09   #523
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
od wczoraj uparcie próbuje się rozgościć w mojej głowie
Walcz zaciekle i się nie dawaj!
Cytat:
poza tym tak sobie myślę, że to dobrze, jeśli każdy ma trochę własnej przestrzeni
Stary 2007-11-23, 13:10   #524
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Walcz zaciekle i się nie dawaj!
staram się jak mogę, ale menda czasem wygrywa
Stary 2007-11-23, 13:11   #525
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kurcze a ja dzis taka spiące jestem.. własnie przed chwila przysnełam sobie na 30 minutek a tak wogóle to jeszcze w łóżeczku leże w piżamce, tylko włoski umyłam zaraz chyba czasiśc się wykąpać ...bo ile to mozna tak leżec??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 13:13   #526
gold-fish
Zakorzenienie

Nie nadążam Was czytać...
proszę zwolnić

Nie mam nic ciekawszego do napisania niż to, ze jestem happy bo juz zbliża sie weekend... już czuje go w powietrzu

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 13:13   #527
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
staram się jak mogę, ale menda czasem wygrywa
Biedactwo!
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
kurcze a ja dzis taka spiące jestem.. własnie przed chwila przysnełam sobie na 30 minutek a tak wogóle to jeszcze w łóżeczku leże w piżamce, tylko włoski umyłam zaraz chyba czasiśc się wykąpać ...bo ile to mozna tak leżec??
Ja za 2h uciekam juz z pracy i weekend sobie robię
Ale jak ktoś ma możliwości to dlaczego nie
Stary 2007-11-23, 13:14   #528
vadi
*sportaddict*

A tak a propos - Hihi (i jeszcze jakies migrenowce, jeśli tu są ) - znalazłaś na to dziadostwo jakieś skuteczne prochy?
Stary 2007-11-23, 13:16   #529
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
A tak a propos - Hihi (i jeszcze jakies migrenowce, jeśli tu są ) - znalazłaś na to dziadostwo jakieś skuteczne prochy?
Niestety nie....
Jak boli to łóżko i swięty spokój - tylko to pomaga.

EDIT:
Swojego czasu stosowałam NIMESIL, który dostałam jako przeciwbólowy od ortopedy na ból kolana po zabiegu i jeśli wzięłam go zaraz na początku, jak tylko się tliło, to nie było tak strasznie...
Stary 2007-11-23, 13:19   #530
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Vadi, masz rację...zdrowy rozsądkek mi takze mówi, że masz rację ale nie potrafimy się oboje do tego zastosować Nie wiem ...obsesyjna miłość, czy co ?

Od dwóch lat byliśmy osobno na jednej imprezie- kawalerskim i panieńskim , ale po północy byliśmy juz razem

Nie wiem jak mam się tłumaczyć, ale co mam zrobić jak mi tak dobrze....nie chcę tego zmieniać, może jeszcze nie ten etap?, nie wiem
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 13:24   #531
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Niestety nie....
Jak boli to łóżko i swięty spokój - tylko to pomaga.

EDIT:
Swojego czasu stosowałam NIMESIL, który dostałam jako przeciwbólowy od ortopedy na ból kolana po zabiegu i jeśli wzięłam go zaraz na początku, jak tylko się tliło, to nie było tak strasznie...
mi neurolożka przepisywała różne cuda, efekt zerowy. a nie, raz przepraszam, efekt był - 2 razy częstsze migreny przy środkach zapobiegawczych

Cytat:
Vadi, masz rację...zdrowy rozsądkek mi takze mówi, że masz rację ale nie potrafimy się oboje do tego zastosować Nie wiem ...obsesyjna miłość, czy co ?

Od dwóch lat byliśmy osobno na jednej imprezie- kawalerskim i panieńskim , ale po północy byliśmy juz razem

Nie wiem jak mam się tłumaczyć, ale co mam zrobić jak mi tak dobrze....nie chcę tego zmieniać, może jeszcze nie ten etap?, nie wiem
różne są pary, najważniejsze, żeby być razem szczęśliwym
Stary 2007-11-23, 13:29   #532
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
mi neurolożka przepisywała różne cuda, efekt zerowy. a nie, raz przepraszam, efekt był - 2 razy częstsze migreny przy środkach zapobiegawczych
Daj spokój, te specyfiki, które niby maja uregulowac ciśnienie krwi i zmiejszyć częstotliwość występowania migren ZAWSZE pogarszaja sytuację... Miałam dokłądnie to samo

Na szczęście ostatnio nie jest tak tragicznie, chociaż w zeszłym tygodniu codziennie ledwo przytomna chodziłam, aż Mąż zaczął coś o lekarzu mówić...
Stary 2007-11-23, 13:29   #533
ANITKA79
Zadomowienie

[
Cytat:
Ja to Ci tego młodszego wyglądu zazdroszczę, wiesz?
Tak?Wiesz kiedys mnie to denerwowalo bo wszyscy uwazali mnie za malolate jak mialam juz 18 ale teraz ciesze sie ze wygladam mlodziej

Hihiza to mozesz robic oczy na smoke i takie kocie super A ja choc bym chciala to mi to nie pasujeJa tego Ci zazdroszcze he he

Goldfish Udaanego weekendu
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 13:31   #534
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
. na naszych panienskich i kawalerskich wytrzymalismy osobno 30 min. Własnie jak ostatnio znajomi mnie sama zobaczyli to z ogromnym zdziwieniem mówili- "jak to samaPrzeciez nawet na własnym panienskim byłas z męzem!!!!"
Stary 2007-11-23, 13:33   #535
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny właśnie dzownił mój TZ i mówi, ze na 16 idzie na zajęcia, ale tylko na 2 i.. ostatnim autobusem przyjedzie do mnie na wekend bedzie u mnie o 21 w Olsztynie ale się ciesze.... kurcze...

Stary 2007-11-23, 13:34   #536
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

heh wrocilam i zyje - ledwo ale zyje

co do wypadow - my z TZ tez nigdy nie chodzimy na dyskoteki sami, wiadomo co tam sie dzieje, nigdy bym samego TZ nie puscila, dziewczyny potrafia facetom tylkiem na twarz wchodzic za przeproszeniem i robia to nawet gdy widza ze jest z dziewczyna
do pubu czy do kina owszem, rzadko ale owszem chodzimy osobno

co do migren - ja niestety mam straszne migreny 3-4 razy w miesiacu i trwaja zazwyczaj po 2 dni

ale moja znajoma doktor powiedziala ze najlepszy na migrene jest czysty paracetamol i przepisala mi super tabletki, ktore sa niedrogie i zawieraja az 500mg paracetamolu, naprawde pomagaja

niestety ten lek wycofuja z aptek i ciezko go dostac, ja zalatwiam sobie tylko w jednej aptece u nas gdzie babka specjalnie sprowadza te tabletki

no i oczywiscie co i roz w jakiejs aptece probuja mi wcisnac jakies inne twierdzac ze to jest to samo, ten sklad itp....a tamte wycofuja wiec zebym wziela te
'tylko ze to co maja niby ten sam sklad to maja zazwyczaj gora 250mg paracetamolu a reszta jakis szajs kofeina i te inne gady
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 13:34   #537
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Hihiza to mozesz robic oczy na smoke i takie kocie super A ja choc bym chciala to mi to nie pasujeJa tego Ci zazdroszcze he he
Fakt, smokie najbardziej mi pasuje I te wszystkie arabskie, kreski i inne, ale nie da sie zaprzeczyć, że ciemna cera (ja i tak staram się rozjaśniać, bo jak się opalałam to wyglądałam na mulatkę...), czarne włosy i bardzo ciemna oprawa oczy raczej nie odmładza, a przy moim typie urody żaden inny kolor włosów nie pasuje
Cytat:
. na naszych panienskich i kawalerskich wytrzymalismy osobno 30 min. Własnie jak ostatnio znajomi mnie sama zobaczyli to z ogromnym zdziwieniem mówili- "jak to samaPrzeciez nawet na własnym panienskim byłas z męzem!!!!"
A my mieliśmy 2in1 - wieczór
Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
co do migren - ja niestety mam straszne migreny 3-4 razy w miesiacu i trwaja zazwyczaj po 2 dni

ale moja znajoma doktor powiedziala ze najlepszy na migrene jest czysty paracetamol i przepisala mi super tabletki, ktore sa niedrogie i zawieraja az 500mg paracetamolu, naprawde pomagaja

niestety ten lek wycofuja z aptek i ciezko go dostac, ja zalatwiam sobie tylko w jednej aptece u nas gdzie babka specjalnie sprowadza te tabletki

no i oczywiscie co i roz w jakiejs aptece probuja mi wcisnac jakies inne twierdzac ze to jest to samo, ten sklad itp....a tamte wycofuja wiec zebym wziela te
'tylko ze to co maja niby ten sam sklad to maja zazwyczaj gora 250mg paracetamolu a reszta jakis szajs kofeina i te inne gady
No ja miewam i całotygodniowe-falowe... masakra.

Co do kofeiny, to ja w ogóle średnio ją tolerują, bo mnie telepie, a w tabletkach na migrenę, to no comments...
Stary 2007-11-23, 13:37   #538
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tylko najgorsze ze ten autobus jest przelotowy i bilety dopiero u kierwcy sie kupuje jak sa jeszcze miejsca myslicie ze dzis dużo osób bedzie jechało wieczorem??

Tak wiec pewna ze przyjedzie bede dopiero o 18.30 jak juz bedzie w autobusie
trzymajcie kciuki

Stary 2007-11-23, 13:39   #539
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
trzymajcie kciuki
Trzymam.
To się nazywa TZ pierwsza klasa
Stary 2007-11-23, 13:40   #540
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

no wlasnie hihi ja tez nie toleruje kofeiny - nie pije kawy w ogole bo po kawie trzy dni mnie telepie
a te tabletki nie maja kofeiny

a bralam juz wszystko nawet ketonal mi nie pomagal (bo nie pomoze na migrene typowa)

czasami mialam takie ataki bolu ze w toalecie caly dzien spedzalam tak mi bylo niedobrze zbolu

a ta tabletke wezmiesz, zdrzemniesz sie i przestaje bolec - tylko po tym

ale i tak chyba musze zrobic jakies przeswietlenie czy cos - najdziwniejsze jest to ze te bole mam tylko zawsze z prawej strony
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości