|
|
#511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bo dla mnie tance w parach to jakas pomylka- nie umiem. My jak juz tanczymy to raczej się w tym tancu wygłupiamy - bo tancem to tego bym nie nazwała. ![]() Jak chces się wyszalec to tylko solo. Zreszta mamy tylu znajomych ze jak do klubu wychodzimy to nie mamy czasu na tance- non stop z kims gadac trzeba...a jak jestesmy sami to tez najczęsciej przepeplamy parę godzin. Wychodzenie na impreze nie jest absolutnie zakazane- ale sami chodzic nie lubimy. Jak poszłam w zeszłym tygodniu pierwszy raz bez męza bardzo dziwnie się czułam- ale nie moge powiedziec zebym się zle bawiła ![]() .
|
|
#513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wygłupianie wygłupianiem My się wygłupiamy wszędzie i zawsze
|
||
|
|
|
#514 |
|
*sportaddict*
|
Dokladnie, Haniu - wolałabym z nim, ale jak nie mam wyjscia, to staram sie korzystac z towarzystwa moich dziewuch ulubionych
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz spadam
ale wroce ide z TZ na cmentarz i moze na spacer albo runde po sklepach sasa
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aż głupio, bo co niektórzy mogą podejrzewać, żem niespełna rozumu
|
||
|
|
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze wyglądałam na ciut więcej niż mam i wcale mi się to nie podoba
|
|
|
|
|
#520 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
chociaż powiem Wam szczerze, że w sb to mi chodzi nie tyle o wyjście na miasto (grom wie, czy w ogole wyjdziemy z mieszkania jednej z nas, u której się spotykamy ) ile o spędzenie czasu z moimi dziewczynami - jest nas 5, trzymamy się razem mw od początku liceum i powiem Wam, że z niewieloma osobami lubię spędzać czas tak, jak z nimi ![]() tylko mam nadzieję, że będę w stanie jutro iść gdziekolwiek, bo moja ukochana migrena - jak co miesiąc pod koniec cyklu - od wczoraj uparcie próbuje się rozgościć w mojej głowie |
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tyle tylko ze od czasu do czsu przyjdzie mnie pocałowac i zapytać czy wszystko gra (Uwielbiam to )
|
|
#522 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() do pewnych granic oczywiście
|
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#524 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a ja dzis taka spiące jestem.. własnie przed chwila przysnełam sobie na 30 minutek
a tak wogóle to jeszcze w łóżeczku leże w piżamce, tylko włoski umyłam zaraz chyba czasiśc się wykąpać ...bo ile to mozna tak leżec??
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadążam Was czytać...
proszę zwolnić ![]() Nie mam nic ciekawszego do napisania niż to, ze jestem happy bo juz zbliża sie weekend... już czuje go w powietrzu |
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak ktoś ma możliwości to dlaczego nie
|
|
|
|
|
#528 |
|
*sportaddict*
|
A tak a propos - Hihi (i jeszcze jakies migrenowce, jeśli tu są
) - znalazłaś na to dziadostwo jakieś skuteczne prochy?
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak boli to łóżko i swięty spokój - tylko to pomaga. EDIT: Swojego czasu stosowałam NIMESIL, który dostałam jako przeciwbólowy od ortopedy na ból kolana po zabiegu i jeśli wzięłam go zaraz na początku, jak tylko się tliło, to nie było tak strasznie...
|
|
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od dwóch lat byliśmy osobno na jednej imprezie- kawalerskim i panieńskim , ale po północy byliśmy juz razem ![]() Nie wiem jak mam się tłumaczyć , ale co mam zrobić jak mi tak dobrze....nie chcę tego zmieniać, może jeszcze nie ten etap?, nie wiem
|
|
|
|
|
#531 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście ostatnio nie jest tak tragicznie, chociaż w zeszłym tygodniu codziennie ledwo przytomna chodziłam, aż Mąż zaczął coś o lekarzu mówić... |
|
|
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
[Tak?
Wiesz kiedys mnie to denerwowalo bo wszyscy uwazali mnie za malolate jak mialam juz 18 ale teraz ciesze sie ze wygladam mlodziej![]() Hihi A ja choc bym chciala to mi to nie pasuje![]() Ja tego Ci zazdroszcze he he![]() Goldfish Udaanego weekendu
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. na naszych panienskich i kawalerskich wytrzymalismy osobno 30 min . Własnie jak ostatnio znajomi mnie sama zobaczyli to z ogromnym zdziwieniem mówili- "jak to sama Przeciez nawet na własnym panienskim byłas z męzem!!!! "
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() dziewczyny właśnie dzownił mój TZ i mówi, ze na 16 idzie na zajęcia, ale tylko na 2 i.. ostatnim autobusem przyjedzie do mnie na wekend bedzie u mnie o 21 w Olsztynie ale się ciesze.... kurcze...
|
|
|
|
#536 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
heh wrocilam i zyje - ledwo ale zyje
co do wypadow - my z TZ tez nigdy nie chodzimy na dyskoteki sami, wiadomo co tam sie dzieje, nigdy bym samego TZ nie puscila, dziewczyny potrafia facetom tylkiem na twarz wchodzic za przeproszeniem i robia to nawet gdy widza ze jest z dziewczyna do pubu czy do kina owszem, rzadko ale owszem chodzimy osobno co do migren - ja niestety mam straszne migreny 3-4 razy w miesiacu i trwaja zazwyczaj po 2 dni ale moja znajoma doktor powiedziala ze najlepszy na migrene jest czysty paracetamol i przepisala mi super tabletki, ktore sa niedrogie i zawieraja az 500mg paracetamolu, naprawde pomagaja niestety ten lek wycofuja z aptek i ciezko go dostac, ja zalatwiam sobie tylko w jednej aptece u nas gdzie babka specjalnie sprowadza te tabletki no i oczywiscie co i roz w jakiejs aptece probuja mi wcisnac jakies inne twierdzac ze to jest to samo, ten sklad itp....a tamte wycofuja wiec zebym wziela te 'tylko ze to co maja niby ten sam sklad to maja zazwyczaj gora 250mg paracetamolu a reszta jakis szajs kofeina i te inne gady
|
|
#537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I te wszystkie arabskie, kreski i inne, ale nie da sie zaprzeczyć, że ciemna cera (ja i tak staram się rozjaśniać, bo jak się opalałam to wyglądałam na mulatkę...), czarne włosy i bardzo ciemna oprawa oczy raczej nie odmładza, a przy moim typie urody żaden inny kolor włosów nie pasuje ![]() Cytat:
wieczór Cytat:
Co do kofeiny, to ja w ogóle średnio ją tolerują, bo mnie telepie, a w tabletkach na migrenę, to no comments... |
|||
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
tylko najgorsze ze ten autobus jest przelotowy i bilety dopiero u kierwcy sie kupuje jak sa jeszcze miejsca
myslicie ze dzis dużo osób bedzie jechało wieczorem?? ![]() Tak wiec pewna ze przyjedzie bede dopiero o 18.30 jak juz bedzie w autobusie ![]() trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam
To się nazywa TZ pierwsza klasa ![]()
|
#540 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no wlasnie hihi ja tez nie toleruje kofeiny - nie pije kawy w ogole bo po kawie trzy dni mnie telepie
a te tabletki nie maja kofeiny a bralam juz wszystko nawet ketonal mi nie pomagal (bo nie pomoze na migrene typowa) czasami mialam takie ataki bolu ze w toalecie caly dzien spedzalam tak mi bylo niedobrze zbolu a ta tabletke wezmiesz, zdrzemniesz sie i przestaje bolec - tylko po tym ale i tak chyba musze zrobic jakies przeswietlenie czy cos - najdziwniejsze jest to ze te bole mam tylko zawsze z prawej strony
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

Wygłupianie wygłupianiem
ale wroce 

a tak wogóle to jeszcze w łóżeczku leże w piżamce, tylko włoski umyłam

, ale po północy byliśmy juz razem