Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-08, 09:21   #4831
Fantasmagori
Zakorzenienie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Moja Perełka ma 8,6mm i bijące serduszko
Cudownie
Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Aaa i jeszcze zakazał wszelkich saun i term

Z tymi ćwiczeniami i przytulaniem to też jestem zaskoczona i nie za bardzo mi to pasuje ale wolę nie ryzykować dopóki nie da mi zielonego światła

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Pięknie! Gratulacje! Wyślij zdjęcie

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

oj tak poczekam na potwierdzenie ciąży u gina, dam znać w pracy aby się mogli ogarnąć i sajonara
I bardzo dobrze
a co do ćwiczeń to ja sama z siebie czekałam do 12 tygodnia, tak na wszelki wypadek Ale byłam trochę przewrażliwiona po stracie pierwszej ciąży Jak ktoś regularnie ćwiczy/jeździ na rowerze itp to nie powinno zaszkodzić

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 09:40   #4832
PaniMigdalek
Zadomowienie

Cytat:
Super, wspaniale!
Stary 2016-04-08, 09:52   #4833
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze
a co do ćwiczeń to ja sama z siebie czekałam do 12 tygodnia, tak na wszelki wypadek Ale byłam trochę przewrażliwiona po stracie pierwszej ciąży Jak ktoś regularnie ćwiczy/jeździ na rowerze itp to nie powinno zaszkodzić
Ja dopiero ćwiczę od ponad m-ca. Więc regularnością tego nazwać nie mogę. Odpuszczę póki gin nie pozwoli Też jestem świadoma różnych opcji. Wolę tak niż potem się bardzo rozczarować i przeżywać. Póki co cieszymy się i oczywiście nie dochodzi to do nas Ja? Ja w ciąży? Taaaak? Ale jaja!

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
Hej, ja jakoś nie mam sił pisać, zresztą raczej nie były by to pozytywne postu, więc sobie daruję. Czytam Was oczywiście na bieżąco, kibicuję z całego serca, ale po ostatnim cyklu mam dość wszystkiego. Postanowiłam jednak nie rezygnować i nie robić przerwy, bo jak ostatnio coś się już zadziałało, to może trzeba iść za ciosem. Często słyszy się, że organizm jest bardziej płodny, czy coś tam... Zobaczymy, w czwartek idę do lekarza, nie wiem czy znowu zleci Pregnyl czy coś innego... W sumie nachodzi mnie trochę ochota na skonsultowanie się z innym lekarzem, tylko boję się że nie będę widziała kogo słychać i już całkiem zgłupieje...
Dobrego weekendu dziewczyny! Ja mam zamiar się trochę zresetować 😉 przy jakimś drinku czy winku 😊
Nie poddawaj się! Może warto przejść się do innego specjalisty? Sama wiem po sobie jak różne podejścia mają.

Zresetuj się przez weekend dobrze Ci to zrobi Trzymam kciuki
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 09:53   #4834
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzisiaj rano oddzwonił moj gin. Pogratulował, kazał brać kwas foliowy min. do 12 tyg., duphaston 2 x 1 i jak bedzie mnie brzuch bolał to jakis lek z magnezem 1 tabletka a maksymalnie 4. Tak nie wyraźnie słyszałam, że tylko zapamiętałam A.... forte magnez lek a nie suplement.

Zabronił ćwiczyć. Kazał się wstrzymać z przytulaniem z racji delikatnych 10 tygodni. Nic nie dźwigać, pełen relaks aaa i jak bede się źle czuła to trzeba rozważyć l4

Milego dnia Kochane
To jest możliwe że Asmag forte 😊

Cytat:
Napisane przez Milagr0s Pokaż wiadomość
Jak to jest z tymi ćwiczeniami i przytulaniami podczas wczesnej ciąży? Czy Twój gin wszystkim daje takie zalecenia zakazu czy masz jakieś wskazania?
Ja mam się póki co wstrzymać, bo mam tą pustą przestrzeń w macicy, żeby nie było przez to krwawienia. Ale moje libido wynosi ostatnio -1000, wieczorem czuję się najgorzej. Ale dziś miałam tak mega zboczony sen, że aż się cała zgrzana obudziłam😜 organizm się chyba domaga😜
Cytat:
Super!😍

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 09:58   #4835
__malaMi__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rybka20 Pokaż wiadomość

Nie dziekuje by nie zapeszyć... Powiem tak ja nie mierze tempki i tu może jest mój błąd ale ostatnio mam kontrolowane owulli przez lekarza wiec wszystko powinno byc na dobrej drodze tak mysle. Szczerze to poszłam teraz na betę i siedzę w kolejce do diagnostyki chce wiedzieć czemu mam ciemno brązowe plemienia. Mam dość tych niepewności.
jeśli miałas monitoring to kiedy miałaś owu? endometrium lekarz mierzył na pewno ile mm miało?

Cytat:
gratulacje
__malaMi__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 10:00   #4836
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
To jest możliwe że Asmag forte 😊

Ja mam się póki co wstrzymać, bo mam tą pustą przestrzeń w macicy, żeby nie było przez to krwawienia. Ale moje libido wynosi ostatnio -1000, wieczorem czuję się najgorzej. Ale dziś miałam tak mega zboczony sen, że aż się cała zgrzana obudziłam😜 organizm się chyba domaga😜
Taaaak Asmag Forte dzięki

Heheh faktycznie organizm się domaga
Stary 2016-04-08, 10:04   #4837
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loffie Pokaż wiadomość
Cześć! Nieśmiało się odzywam. Trochę już Was podczytuję, czas najwyższy się ujawnić. Staramy się z mężem o dziecko od 7 cykli. W sumie 7 juz się powoli kończy, w sobotę powinna przyjść @ i wszystko wskazuje na to, że przyjdzie. Rybka20 zacytowałam Twój post, ponieważ tez mam krótkie cykle. Po odstawieniu tabletek anty trwają 22 dni. Przed tabletkami miałam 27dniowe cykle. Ty od zawsze tak masz? Konsultowałaś to z ginem? Zastanawiam się czy to nie jest problemem, czy w tak krotkim cyklu dzieje się to wszystko, co powinno. Co myślicie dziewczyny?
Witamy i powodzenia w staraniach!

Cytat:
Dzisiaj rano oddzwonił moj gin. Pogratulował, kazał brać kwas foliowy min. do 12 tyg., duphaston 2 x 1 i jak bedzie mnie brzuch bolał to jakis lek z magnezem 1 tabletka a maksymalnie 4. Tak nie wyraźnie słyszałam, że tylko zapamiętałam A.... forte magnez lek a nie suplement.

Zabronił ćwiczyć. Kazał się wstrzymać z przytulaniem z racji delikatnych 10 tygodni. Nic nie dźwigać, pełen relaks aaa i jak bede się źle czuła to trzeba rozważyć l4

Milego dnia Kochane
Odpoczywaj Monia nie wysilaj się za bardzo! A z tżtem jeszcze zdązycie się naprzytulać

Cytat:
Super MajWija pokaż swoją perełke!
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 10:46   #4838
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Cześć! Nieśmiało się odzywam. Trochę już Was podczytuję, czas najwyższy się ujawnić. Staramy się z mężem o dziecko od 7 cykli. W sumie 7 juz się powoli kończy, w sobotę powinna przyjść @ i wszystko wskazuje na to, że przyjdzie. Rybka20 zacytowałam Twój post, ponieważ tez mam krótkie cykle. Po odstawieniu tabletek anty trwają 22 dni. Przed tabletkami miałam 27dniowe cykle. Ty od zawsze tak masz? Konsultowałaś to z ginem? Zastanawiam się czy to nie jest problemem, czy w tak krotkim cyklu dzieje się to wszystko, co powinno. Co myślicie dziewczyny?
Witaj

Cytat:

Milego dnia Kochane
No właśnie a jak to jest jak ktoś długi czas regularnie ćwiczy? Trochę nie wyobrażam sobie nic kompletnie nie robić, oczywiście nie chodziłabym na siłownię jak do tej pory ale np joga, pilates czy kijki? ale zdrowie fasolki najważniejsze

Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
Hej, ja jakoś nie mam sił pisać, zresztą raczej nie były by to pozytywne postu, więc sobie daruję. Czytam Was oczywiście na bieżąco, kibicuję z całego serca, ale po ostatnim cyklu mam dość wszystkiego. Postanowiłam jednak nie rezygnować i nie robić przerwy, bo jak ostatnio coś się już zadziałało, to może trzeba iść za ciosem. Często słyszy się, że organizm jest bardziej płodny, czy coś tam... Zobaczymy, w czwartek idę do lekarza, nie wiem czy znowu zleci Pregnyl czy coś innego... W sumie nachodzi mnie trochę ochota na skonsultowanie się z innym lekarzem, tylko boję się że nie będę widziała kogo słychać i już całkiem zgłupieje...
Dobrego weekendu dziewczyny! Ja mam zamiar się trochę zresetować 😉 przy jakimś drinku czy winku 😊
Kochana trzymam kciuki, mam nadzieję że następna beta będzie pięknie rosła

Cytat:
Cudownie
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 11:23   #4839
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
No właśnie a jak to jest jak ktoś długi czas regularnie ćwiczy? Trochę nie wyobrażam sobie nic kompletnie nie robić, oczywiście nie chodziłabym na siłownię jak do tej pory ale np joga, pilates czy kijki? ale zdrowie fasolki najważniejsze

Kochana trzymam kciuki, mam nadzieję że następna beta będzie pięknie rosła
Ja też sobie wyobrażałam, że będę ładnie ćwiczyć aby mieć dobrą formą ale co zrobić, wyższy cel

Chodziłam na pilates i ostatnio w środę przesiliłam się i zaczął mnie jajnik boleć.

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość

Odpoczywaj Monia nie wysilaj się za bardzo! A z tżtem jeszcze zdązycie się naprzytulać
hahaha ładnie się będziemy do siebie ślinić
Stary 2016-04-08, 11:25   #4840
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Ciężko mi was nadrobić
wczoraj miałam popołudniowke i dziś tez wiec słabo Stoję z czasem
Dzisiaj mi się śniło ze miałam corke
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 11:30   #4841
SteveS
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepiej skonsultować to z ginekologiem - ja mam cykle 25-26 dni, według niektórych to w normie, ale mój gin sprawdził co i jak, jest owulacja, wszystko przebiega normalnie, więc powiedział, żeby się nie stresować.

A u mnie @ niestety.
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 11:40   #4842
monika0185
Zakorzenienie

Kurcze nie myślałam jak ciężko bedzie nie dzielić się z nikim nowiną i ukrywać Koleżance w pracy powiedziałam, że ze względu na torbiel lekarz zabronił mi ćwiczyć. Wie tylko Mężuś i Wy

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
Najlepiej skonsultować to z ginekologiem - ja mam cykle 25-26 dni, według niektórych to w normie, ale mój gin sprawdził co i jak, jest owulacja, wszystko przebiega normalnie, więc powiedział, żeby się nie stresować.

A u mnie @ niestety.
Przykro mi Masz krótkie cykl to szybko będzie kolejna szansa
Stary 2016-04-08, 11:51   #4843
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość

A u mnie @ niestety.
Stary 2016-04-08, 12:07   #4844
loffie
Przyczajenie

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie umówię się do gina i zapytam o te moje krótkie cykle, bo coraz bardziej mnie to zastanawia. Nie mierzę temperatury, przy moim trybie życia byłoby to dość trudne. Jestem strasznie zagubiona w tych staraniach. Zawsze chciałam zajść w ciążę spontanicznie, bez liczenia, sprawdzania i zastanawiania się czy coś jest nie tak. A tu nie myślałam, że to takie trudne.

Przepraszam, że na dzień dobry tak marudzę, ale przed okresem zawsze mam doła
loffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 12:08   #4845
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

Ja dziś po wizycie u gina. Coraz dziwniejsze są te moje wizyty i niego i rozważam zmianę lekarza. Progesteron miałam 7 dni po owulacji 5,5 i mówiłam mu że zawsze są plemienia pod koniec cyklu, a on ze ten progesteron może jednorazowo taki niski wyszedł i nie kazał nawet powtarzać. Stwierdził że może to problem z torbielami (chociaż nigdy ich nie mialam) albo zespół LUF i pod tym kątem chce mnie diagnozowac. I kazał powtórzyć tsh bo jego zdaniem dawka euthyroxu za niska. Dziś 15 dc. Na monitoringu widział dużo płynu. Nie miałam czasu wcześniej do niego przyjść więc teraz nie wiadomo czy to sprawdza się jego teoria z torbielami czy może w nocy była owu. Przed @ będę mieć kolejny monitoring więc się okaże czy jest torbiel.
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 12:11   #4846
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie umówię się do gina i zapytam o te moje krótkie cykle, bo coraz bardziej mnie to zastanawia. Nie mierzę temperatury, przy moim trybie życia byłoby to dość trudne. Jestem strasznie zagubiona w tych staraniach. Zawsze chciałam zajść w ciążę spontanicznie, bez liczenia, sprawdzania i zastanawiania się czy coś jest nie tak. A tu nie myślałam, że to takie trudne.

Przepraszam, że na dzień dobry tak marudzę, ale przed okresem zawsze mam doła
Kochana o to chodzi aby się móc wygadać! Nie jesteś sama w tych staraniach, obawach i przeżyciach Każda by chciała tak spontanicznie. Wyciągnij plusy z obserwacji. Robisz to w wiadomym celu, przytulaski przyjemności ze świadomością, że zawsze może coś z tego być I poznasz swoje ciało a to jest duży plus! Ja też nie mierzyłam temperatury ale za to inne sprawy obserwowałam
Stary 2016-04-08, 12:48   #4847
PaniMigdalek
Zadomowienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5861515 6]Ciężko mi was nadrobić
wczoraj miałam popołudniowke i dziś tez wiec słabo Stoję z czasem
Dzisiaj mi się śniło ze miałam corke [/QUOTE]
A co ja dzisiaj miałam za sen! Śniło mi się najpierw, że jechałam z moim TŻ ze szpitala, z nowo narodzonym bobaskiem płci męskiej Co dziwne w jakiejś gąbkowej torbie zamiast w foteliku
Po tym śniło mi się, że byłam napalona na mojego TŻ a on mi kupił cały worek zabawek erotycznych (z którymi nie miałam nigdy do czynienia)
Chyba też mi się ciało domaga :P
Stary 2016-04-08, 12:49   #4848
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja po anty tez miałam cykle 22 dni a czasem 17 staraliśmy sie 6 cykli o dziecko ale sie udało ale po odstawieniu miałam cały czas takie cykle dopiero po pół roku sie unormowaly nie miałam owulacji po odstawieniu. Trochę cierpliwości i sie uda ale najlepiej skonsultuj z lekarzem bo ja mysle ze u mnie to była kwestia tabletek bo juz nie raz miałam takie przeboje.
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 12:51   #4849
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość
A co ja dzisiaj miałam za sen! Śniło mi się najpierw, że jechałam z moim TŻ ze szpitala, z nowo narodzonym bobaskiem płci męskiej Co dziwne w jakiejś gąbkowej torbie zamiast w foteliku
Po tym śniło mi się, że byłam napalona na mojego TŻ a on mi kupił cały worek zabawek erotycznych (z którymi nie miałam nigdy do czynienia)
O kurde hahaha 😂 chyba musisz wziąć się za tz 😄
Stary 2016-04-08, 13:18   #4850
loffie
Przyczajenie

Cytat:
Kochana o to chodzi aby się móc wygadać! Nie jesteś sama w tych staraniach, obawach i przeżyciach Każda by chciała tak spontanicznie. Wyciągnij plusy z obserwacji. Robisz to w wiadomym celu, przytulaski przyjemności ze świadomością, że zawsze może coś z tego być I poznasz swoje ciało a to jest duży plus! Ja też nie mierzyłam temperatury ale za to inne sprawy obserwowałam
Dzięki za dobre słowo staram się "słuchać" swojego ciała, obserwować, ale z mierzeniem temperatury nie dam rady.

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
Ja po anty tez miałam cykle 22 dni a czasem 17 staraliśmy sie 6 cykli o dziecko ale sie udało ale po odstawieniu miałam cały czas takie cykle dopiero po pół roku sie unormowaly nie miałam owulacji po odstawieniu. Trochę cierpliwości i sie uda ale najlepiej skonsultuj z lekarzem bo ja mysle ze u mnie to była kwestia tabletek bo juz nie raz miałam takie przeboje.
To mnie pocieszyłaś! Czyli jest szansa, że wszystko wróci do normy. Pójdę do gina i sprawdzę co tam się dzieje.

Tego potrzebowałam, wygadać się osobom, które przeżywają lub przeżywały to co ja. Do tej pory rozmawiałam o moich wątpliwościch tylko z mężem. Jest aniołem, wysłucha, pocieszy, przytuli, ale nie ma jajników
loffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 13:43   #4851
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
<3 bardzo Ci kibicowalam w trakcie staran a teraz trzymam kciuki o zdrowe dzieciatko! ,

Cytat:
Wow jali sen glodnem chleb na mysli

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

U mnie 25 dc, wg testu i sluzu owulka byla w 23 dc a do dzis nie mam skoku tempki ... Jak teraz sie nie uda to juz na pewno jest cos nie tak
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 13:47   #4852
monika0185
Zakorzenienie

Oczywiście nie mogłam się powstrzymać i zrobilam dzisiaj też betę:

Wczoraj: 18,80
Dzisiaj: 29,71

Rośnie jutro też zrobię aby zobaczyć przyrost od wczorajszego.

Ale badanie w sobote = wynik dopiero w poniedziałek.

Jasny gwint rośnie tyci mini maleństwo
Stary 2016-04-08, 13:47   #4853
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
hahah co za sen Mi sie takie dziwaczne rzeczy śnią, ze ho ho Dziś mam 25 dc i nawet dobry humor. Jest ciepło, nawet troche sie spociłam hahahahahaha pierwszy raz w tym roku!

Monia super, beta rośnie! Ach te maleństwo! Uwija sobie apartament

Edytowane przez zUa_tysica
Czas edycji: 2016-04-08 o 13:51
Stary 2016-04-08, 13:52   #4854
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
Ja dziś po wizycie u gina. Coraz dziwniejsze są te moje wizyty i niego i rozważam zmianę lekarza. Progesteron miałam 7 dni po owulacji 5,5 i mówiłam mu że zawsze są plemienia pod koniec cyklu, a on ze ten progesteron może jednorazowo taki niski wyszedł i nie kazał nawet powtarzać. Stwierdził że może to problem z torbielami (chociaż nigdy ich nie mialam) albo zespół LUF i pod tym kątem chce mnie diagnozowac. I kazał powtórzyć tsh bo jego zdaniem dawka euthyroxu za niska. Dziś 15 dc. Na monitoringu widział dużo płynu. Nie miałam czasu wcześniej do niego przyjść więc teraz nie wiadomo czy to sprawdza się jego teoria z torbielami czy może w nocy była owu. Przed @ będę mieć kolejny monitoring więc się okaże czy jest torbiel.
A na jakiej podstawie stwierdził, że miewasz torbiele? Faktycznie dziwna fizyta skoro podejrzewa niski progesteron to mógłby dać Ci duphaston. Mi gin mówił, że wspomaganie duphastonem daje pozytywne skutki w kolejnych miesiącach i łatwiej jest zajść w ciążę.
Trzymam kciuki aby wizyta przed @ okazała się niespodzianką

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Chyba też mi się ciało domaga
Hahahha ciało szaleje i się domaga I aż fantazjuje na całego
Stary 2016-04-08, 13:52   #4855
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście nie mogłam się powstrzymać i zrobilam dzisiaj też betę:

Wczoraj: 18,80
Dzisiaj: 29,71

Rośnie jutro też zrobię aby zobaczyć przyrost od wczorajszego.

Ale badanie w sobote = wynik dopiero w poniedziałek.

Jasny gwint rośnie tyci mini maleństwo
Szalona

Super że beta przyrasta

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 14:02   #4856
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Szalona

Super że beta przyrasta
Taa szalona aż tak, że jestem rozkojarzona Dzisiaj ubrałam sukienkę tył do przodu, kapnęłam się w pracy. Herbate zaparzyłam z dwóch torebek i jak się zorientowałam to chciałam drugą schować z powrotem do opakowania koleżanka się nieźle ze mnie śmiała... oj jak tak dalej będę wniebowzięta to szybko się zorientują. A muszę wytrzymać do przyszłego piątku

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
hahah co za sen Mi sie takie dziwaczne rzeczy śnią, ze ho ho Dziś mam 25 dc i nawet dobry humor. Jest ciepło, nawet troche sie spociłam hahahahahaha pierwszy raz w tym roku!

Monia super, beta rośnie! Ach te maleństwo! Uwija sobie apartament
A kiedy będziesz testować?

Nooo maleństwo projektuje sobie apartament pięciogwiazdkowy z all inclusive

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość

[/COLOR]U mnie 25 dc, wg testu i sluzu owulka byla w 23 dc a do dzis nie mam skoku tempki ... Jak teraz sie nie uda to juz na pewno jest cos nie tak
A może idź do gina i niech sprawdzi co tam się szykuje? Będziesz wiedziała na czym stoisz
Stary 2016-04-08, 14:16   #4857
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Taa szalona aż tak, że jestem rozkojarzona Dzisiaj ubrałam sukienkę tył do przodu, kapnęłam się w pracy. Herbate zaparzyłam z dwóch torebek i jak się zorientowałam to chciałam drugą schować z powrotem do opakowania koleżanka się nieźle ze mnie śmiała... oj jak tak dalej będę wniebowzięta to szybko się zorientują. A muszę wytrzymać do przyszłego piątku

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

A kiedy będziesz testować?

Nooo maleństwo projektuje sobie apartament pięciogwiazdkowy z all inclusive

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

A może idź do gina i niech sprawdzi co tam się szykuje? Będziesz wiedziała na czym stoisz
Planowałam w poniedziałek, ale nie wiem czy wytrzymam haha Jakoś dziwnie sie czuje
Stary 2016-04-08, 14:18   #4858
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Planowałam w poniedziałek, ale nie wiem czy wytrzymam haha Jakoś dziwnie sie czuje
Hihi to może jest coś na rzeczy? Ja miałam takie jakieś dziwne przeczucie i inaczej się czułam
Stary 2016-04-08, 14:24   #4859
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Hihi to może jest coś na rzeczy? Ja miałam takie jakieś dziwne przeczucie i inaczej się czułam
Ja sie jakoś mocno nie nastawiam, z natury jestem dziwna więc może stąd to dziwne samopoczucie
Stary 2016-04-08, 14:25   #4860
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie jakoś mocno nie nastawiam, z natury jestem dziwna więc może stąd to dziwne samopoczucie
Ja też nie czuję się całkiem normalna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości